|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
Dostałam info o składzie minidisplayów od liderki. TO NIEWIARYGODNE, jaie tam sa extra rzeczy za grosze. Może poszukam kilku konsultantek i zostane liderem
Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-09-25 o 13:35 |
|
|
|
|
#2432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie??
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
mam zafakturowany zestaw Perceive z demo za 43zł..i nie jest rozbity na poszczególne części...więc coś mi się wydaje, że przyjdzie wszystko w jednym pudełku;/
|
|
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
z netto do kat.15 tylko biżuteria Anew-tak poza tym nic
|
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
A można takie rzeczy pisać na forum? Bo sama nie wiem, a na banie mi jakoś nie zależy, może Ci wyslac na priv?
I z innej beczki - zrobiłam sobie przerwę w avonozamawianiu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona powrotem Mam prezenty torebke i biżuterię, nie dzwonie już do Wawy, bo zmieniłąm sieć i teraz nie mam darmowych na stacjo. Za to piszę maile z pytaniami i mam odpowiedzi po kilku godzinach - miłe, rzetelne i naprawde na temat !!! SZOK! W Coku tez sympatycznie, tam wbrew pozorom tez można wiele zyskać, jesli samemu jest się pozytywnie nastawionym. Uzupelniłam kilkumiesieczne braki w kosmetykach swoich i domowników, wydałam na to troche kasy, ale dostałam też 5 rzeczy GRATIS. Poprosiłam o pokazanie kilku testerów, zero fochów z tego tytułu, za to uśmiech na twarzy i super podejście pracownika coku. Nie omieszkam o tym napisać do firmy, bo oni tylko uwagi zbieraja pewnie, a pochwał żadnych, no to sie wyłamię, bo jestem szczerze zadowolona ![]() A Wy dziewczyny macie jakieś pozytywne opinie o firmie? Bo jak mnie juz niemal wszystko drażniło, to dałam sobie spokój z zamawianiem czegokolwiek, a że ceny w drogeriach sa przerażające, na dodatek nie chcą przymowac zwrotów jak cos mi nie pasuje, to wróciłam do avonu i na serio jestem przemile zaskoczona
Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-09-25 o 15:25 |
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boję się, że system mi tak policzy, bo moje zamówienie będzie pobrane 1 października, czyli w ostatnim dniu obowiązywania katalogu 13/2009 i znowu trzeba będzie odkręcać |
|
|
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Nie pisze o brakach tylko o składzie minidisplaya. Braki są wypisane w wątku powyżej
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-09-25 o 18:26 Powód: literówka |
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzis przyszly te kosmetyki za 110 euro co byly na fakturze a nie bylo w kartonie
![]() Jednak jednego kremu zabraklo Ale mam tez nowy katalog u mnie to juz 16 jest tez spora wkladka autumn sale na az 40 stron niestety w katalogu nie ma juz tych kilku stron "wszystko za 0,99" ale jest bardzo duzo promocji a polowa katalogu to bielizna, bizuteria i swiateczne zestawy i dodatki ![]() strasznie gruby ten katalog - ma az 248 stron... |
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
http://http://www.avon.ie/PRSuite/home_page.page tam wejdz na e-brochure z prawej i bedzie katalog ale tam jest 15 a ja juz mam 16- pewnie niedlugo i 16 bedzie
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- chyba to nie wchodzi co ![]() no to bezposrednio do katalogu http://www.avon.ie/PRSuite/static/eb...-brochure.html mam nadzieje ze sie otworzy
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-09-25 o 20:00 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, działa
![]() Wielkie dzięki Moje pierwsze zetknięcie z avonem było w Irlandii Kupiłam parę rzeczy i jak wróciłam do Polski to sama się zapisałam... To juz 6 lat temu...
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedzie ten nastepny katalog juz to tez wkleje ![]() a jak Ci sie ten podoba?? podobny jak w Polsce?? a wogole macie jakiegos linak zebym sobie zobaczyla polski?? |
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
przez tydzień nie pisałem ![]() Jestem wściekły na Avon i Na kompa1.Dostałem paczkę z katalogu 13 nikogo nie było w domu to ten kurier powalony zostawił ją na parterze ;/ na szczęście nic nie znikło 2.żona straciła dostęp do strefy konsultantki bo miała awarie kompa . nie wie co robić dzwoniła do warszawy na avon non stop i cały czas mówią że nie udzielają takiej informacji a tam miała coś do zapłaty ponad 300 zł i już miała - 5 zł za nie wpłacenie w terminie.Nie wiemy co robić może wy coś poradzicie pozdrawiam |
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest cały wątek z katalogami (zdjęcia i w PDF do ściągnięcia). Wyjechałam w 2001.. posiedziałam i wróciłam ![]() Pamiętam, że kupiłam wtedy puder w kamieniu Color Trendu i takie błyszczyki wykręcane w pędzelku. Teraz tez takie są. I chyba jakiś tusz do rzęs też... był też taki dziwny spray do ciała nabłyszczający (prawie brokatowy) o zapachu Par Away. Fajny był ale zapachu nie mogłam znieść na sobie. Ech.. wspomnienia
|
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie kończę moją przygodę jako Liderka. Trzeci katalog z rzędu mój zespół nie wyrobił którejś z norm - w K11 nie było mnie w domu, więc sama nie zamawiałam, w K12 zabrakło mi 12gr, w teraz brakuje 250zł do normy zespołu. Najwyraźniej rola Lidera nie jest dla mnie, więc wracam do pracy jako zwykła Konsultantka.
|
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14442996]Właśnie kończę moją przygodę jako Liderka. Trzeci katalog z rzędu mój zespół nie wyrobił którejś z norm - w K11 nie było mnie w domu, więc sama nie zamawiałam, w K12 zabrakło mi 12gr, w teraz brakuje 250zł do normy zespołu. Najwyraźniej rola Lidera nie jest dla mnie, więc wracam do pracy jako zwykła Konsultantka.
[/QUOTE]Nie możesz poddawać się. Nie od razu spadasz na konsultantkę, będziesz kandydatem na lidera. Szkoda Twego zespołu z takim zapewne trudem uzbieranym. A gdzie była Twoja OMS , jak brakowalo Ci taką odrobinę, powinna walczyć o Ciebie. Moja tak na pewno by zrobiła. Jeszcze chyba możesz zamówić, domówić , a jak nie to jedż do COKu i zrób zakupy na brakującą kwotę, na rzeczy, które teraz będa u Ciebie leżały , ale pójdą do klientek za katalog , nawet 3 katalogi póżniej. Nie mozesz poddawać się |
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam paczkę w końcu. Oczywiście wyglada jak niewygląd. Cała pokopana, poobklejana taśmą. Reklamacja już zgłoszona ;////
|
|
|
|
#2453 |
|
Konto usunięte
|
Miałam termin do wczoraj i o 22 się dowiedziałam, że jedna KK nie składa swojego zamówienia, a zwykle miała za około 1000zł. Moja Liderka też mnie namawia, że przecież jeszcze w następnym katalogu mogę wrócić, ale chyba mam dość, miałam z tego dużo więcej stresu niż pieniędzy, jako zwykła KK zarabiałam więcej...
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14445942]Miałam termin do wczoraj i o 22 się dowiedziałam, że jedna KK nie składa swojego zamówienia, a zwykle miała za około 1000zł. Moja Liderka też mnie namawia, że przecież jeszcze w następnym katalogu mogę wrócić, ale chyba mam dość, miałam z tego dużo więcej stresu niż pieniędzy, jako zwykła KK zarabiałam więcej...[/QUOTE]
rozumiem,mnie proponowano ale ciężko mi był znaleźć te 5 osób nawet tyle już jest tych konsultantek.to jednak jakaś odpowedzialnośc,i trzeba polegać na innychmoże dziewczyny zaczną zamawiać i Ci się uda? Zycze powodzenia przedwczoraj złożone zamówienie z k13 3 termin :nadal w brakach peseta color trend (fajnie bo 2 dobiłam sobie do 250zł) ,zaksięgowali mi naszyjnik Eternal Love,no i mam przewodnik Anew za 1zł i jakąś ulotkę jeszcze darmową
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-09-26 o 09:20 |
|
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam do nich maila o tym przewodniku, zrobili tak jak z kartą kolorów. Tu złotówka, tam złotówka i zarobią miliony
. Ciekawe co mi odpiszą. Swoją droga tak sobie dzisiaj pomyślałam, że próbki powinny być za darmo. W ich interesie jest, żeby konsultanki miały wysoką sprzedaż, a to jeszcze my musimy wydawać często po 4,90 za próbki ;/
|
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi kobiety czy żeby kupić pen driva z katalogu 15 to muszę mieć zamówienie na 250 zł w kat 13, 14 i 15, czy tylko w 15 wystarczy. Niby nigdzie nie pisze, że musi być ciągłość tylko o poszczególnych katalogach osobno.
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że nie ma ukrytych haczyków ![]() fajny ten pendrive ale drogi ! powinni za 1 zł go nam dac ,za 19,90 to można mieć prawie 4 gb
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-09-26 o 12:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
co sądzicie o tym koloryzującym preparacie do siwiejących włosów? nie moge go znalezc na KWC..
|
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakiś tragiczny musi być ten pen wybaczcie... może przesadzam, ale w zyciu bym takiego nie kupiła ![]() Dla mnie normalna cena pena 4 gb to min. 60 zł - za dobrego pena oczywiście dodam, gdzie nie boję się, że za chwilę stracę dane ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-26 o 12:50 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

:co nfused:

znalazłam 

na Avon i Na kompa
a tam miała coś do zapłaty ponad 300 zł i już miała - 5 zł za nie wpłacenie w terminie.