|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3632 |
|
BAN stały
|
dziewczyny da rade przedluzyc włosy chodzimi o jeden bok ( jest asymetria jeden dluzszy drugi krutszy) i chodzi mi o przedluzenie tego boku dluzszego ?
|
|
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna ![]() ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5 |
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14449902]podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna ![]() ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5[/QUOTE] Nieee, czemu? Jest w stylu AG Ale podoba mi sie tylko na tych swoich zdjeciach, nie na tych z sesji
|
|
|
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3636 |
|
BAN stały
|
a mi sie ta ruda w ogole nie podoba , ani z sesji ani na zdjeciach prywatnych , w ogole tak jakos malo ciekawie wyglada , zerknelam tylko i jakos nie chcialo mi sie ogladac reszty zdjec , jest modelka ? to dziwne , modelka powinna wlasnie przyciagac i zachecac do ogladania zdjec, a tu wrecz przeciwnie -nudaaaa
dziewczyny podoba wam sie ta panienka ?? jest polka , wystapila w zeszlym roku we wloskim Big Bratherze , kreowala sie na barbi i nasiala ogolnie ,,troche,, wioski , gadala straszliwe glupoty i zachowywala sie jak miss kosmosu , nowe objawienie pieknosci , nazywa sie laura , ale to jeszcze nic .. zobaczcie sobie ten wywiad KONIECZNIE zobaczcie ten wywiad !! http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,2...sci_detal.html |
|
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
ta laura jest mocno stuknieta widziałam inny wywiad co ona tam opwiadała . Typowa plastkowa lalka
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
historia jak z marzen dla mnie hehe )zawsze chcialam miec wlocha i wloski umiec ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3639 |
|
BAN stały
|
lolly ale jak to bedzie wygladalo??
|
|
|
|
#3640 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3641 |
|
BAN stały
|
no mnie rowniez ale moja siostra ma i chce sobie zrobic.
|
|
|
|
#3642 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zadomowienie
|
Podzielam zdanie.
Cytat:
Ta cała Laura po prostu żenada, śmieszna i niestety głupia. Jej wypowiedzi są naprawdę inteligentne. Edytowane przez shiral Czas edycji: 2009-09-26 o 16:22 |
|
|
|
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
Laura jest śliczna, strasznie mi się podoba. Taka słodziutka
A to, że 'trochę' głupiutka to juz inna sprawa
|
|
|
|
#3645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 |
|
BAN stały
|
lolly mam tu duzo fajnych kolegow
kogos bys sobie wybrala , oni sie czesto pytaja czy im przywioze jakas ladna kolezanke .. a tak wlasciwie to czemu Ci sie podobaja wlosi ? ze wzgledu na poludniowy typ urody ?? a wiesz ze oni sa strasznie pewni siebie , ZAZDROSNI , uwazaja ze ich dziewczyna nie powinna miec kolegow i w ogole nie rozmawiac z innymi chlopcami , najchetniej by cie zamkneli w domu , moj taki jest i jego wielu kolegow tez tak myslia Laura .. yhh gadala takie glupoty w tym BB ze po 2 czy 3 tyg wyleciala , nikt juz nie mogl jej sluchac ,tylko dlaczego zawsze Polki za granica musi reprezentowac taki debil ? na dodatek utleniony i z nieduolnie doczepionymi wlosami ? a bez make up to juz w ogole ona jest moj chlopak jak trafi przypadkiem na jej fote w gazecie to mowi ze jest ohydna i ze nie moze na nia patrzec
|
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14449902]podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna ![]() ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5[/QUOTE] http://nasza-klasa.pl/profile/244255...ry/album/5/101 Nie no, nie podoba mi się. Ma takie meskie rysy twarzy . Juz kolezanki ma ladniejsze od siebie. |
|
|
|
#3648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chce tu zostać zlińczowana zaraz poprostu mówie jak wygląda sytuacja w świetle prawa- co innego że jest prtzykro gdy do takiej sytuacji dojdzie i gdy sprawca nawet nie przeprosi.... ![]()
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a Ci faceci zawsze jak byłam młodsza to powtarzałam, że po studiach jadę do Włoch i znajduję sobie męża Włocha i tam zostaję hehe a język jak mi się strasznie podobaaa chcialabym umiec dlatego spytalam czy Ty umiesz hehe mówisz, ze masz kolegow duzo?
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Rozeznanie
|
mi sie nawet podoba ta laura
tylko ze straaaaasznie glupia jest, chociaz zastanawialam sie podczas tego wywiadu w tvn czy ona naprawde taka jest czy po prostu sie na taka "robi", przyznala sie ze ma robione usta ciekawe co jeszcze ma zrobione
|
|
|
|
#3652 |
|
BAN stały
|
blondi wydaje mi sie ze w tym wywiadzie w tvn chciala pokazac jaka to ona swiatowa , jak to jej sie slowa mylily i specjalnie nie odpowiadala na pytania o berlusconiego , w BB zachowywala sie zupelnie inaczej , opowiadala ze jest jakas tam fotomodelka a oni ja gasili ze modelki powinny byc raczej naturalne i obowiazkowo piekne wlosy a nie spalone strzepy i doczepione ogony jak ona , nikt tam jej nie traktowal powaznie , w ogole swirowala ,ze ona zarabia pieniazkow duzo jaka to slawna , a tak naprawde zaprosili ja moze do 2 talk show po udziale w BB, zrobila naprawde denna reklame bardzo bazarowej i taniej marki Follettina Girl (chyba) ktora wychodzi w tygodnikach dla dziewczyn , o i tyle . Jak dla mnie ona cala to : wiocha , wiocha i jeszcze raz wiocha . Poziom ciut wyzszy niz frytka z naszego BB , tu w it jest naprawde mnostwo pieknych dziewczyn w tv , ktore robia kalendarze , wystepuja w programach , tancza .. i przynajmniej udaja ze sa madre , ona to jakas pomylka , wzieli ja tam raczej dla jaj a w pl sie kreuje na gwiazde ,dlatego tak sie usmialam z tego wywiadu
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was dziewczynki
dzisiaj po rocznej przerwie zrobilam sobie znowu tipsy, a tak sie zarzekałam, że już nie, nie wiem czemu ale denerwują mnie takie długaśne, walące po oczach kolorami, no ale coż kobieta zmienna jest i mam znowu, ale takie delikatne i french, nie mogę się napatrzeć ![]() odnośnie tej całej laury to bez komentarza powiem szczerze że specjalnie mi się nie podoba, jakaś taka zwykła, nie ma tego czegoś jak dla mnie
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sąsiadka mówiła że z daleka było widac że psy się bawią na drodze, dla mnie jest to znak że trzeba zwolnic. W końcu jakby jechał te 30km/h pies byłby do uratowania.Najgorsze jest to że w pobliżu były dzieci i nie daj boże jakby to tak dziecko wpadło pod koła. |
|
|
|
|
#3655 | |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuje
Szalenie mi się miło zrobiło Cytat:
![]() Aaa i jeszcze jedno, Ooodeta jak utworzysz nowe konto na wizażu to Ci zablokują obydwa.
Edytowane przez KochamMichasia Czas edycji: 2009-09-26 o 18:44 |
|
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
Moja miłość aaa
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1253890681 Ta ma meega figure: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1253891449 Gwiazdeczka, wszystkiego najlepszego ;* |
|
|
|
#3657 |
|
BAN stały
|
dziewczyny jak sie tu kasuje konto ? nie mam wyjscia , musze skasowac bo ta psychiczna tu wlazi , na dodatek wziela sobie stad moj nowy mail i juz mi sie tam wlamala , siedze sobie na msn a tu wyskakuje okienko : profil zostal uruchomiony na innym komputerze .. nie ma innej rady , bede kasowac i zakladac od nowa i profil na wizazu i msn ..
|
|
|
|
#3658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 |
|
BAN stały
|
kurde ale jakas glupia ale jak zmienisz nick to znow cie moze znajsc jak jest taka ***nieta jak mowisz .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

, nazywa sie laura , ale to jeszcze nic .. zobaczcie sobie ten wywiad 

ja już dawno zgłosilabym to na policję, widocznie jest o coś zazdrosna, nie wiadomo co taka sobie ubzdura
? na dodatek utleniony i z nieduolnie doczepionymi wlosami ? a bez make up to juz w ogole ona jest

dzisiaj po rocznej przerwie zrobilam sobie znowu tipsy, a tak sie zarzekałam, że już nie, nie wiem czemu ale denerwują mnie takie długaśne, walące po oczach kolorami, no ale coż kobieta zmienna jest i mam znowu, ale takie delikatne i french, nie mogę się napatrzeć