American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 13:41   #3631
aagusiaa88
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez shiral Pokaż wiadomość
W Wrocławiu się urodziłam, mieszkam w Płocku ale do Wrocka często zaglądam, czasem na weekendy, całe wakacje itp
Aaaaa, w ten sposob
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 13:45   #3632
sesuniaa99
BAN stały

dziewczyny da rade przedluzyc włosy chodzimi o jeden bok ( jest asymetria jeden dluzszy drugi krutszy) i chodzi mi o przedluzenie tego boku dluzszego ?
sesuniaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:11   #3633
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna
http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:21   #3634
aagusiaa88
Zakorzenienie

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14449902]podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
to teraz ja Wam pokażę - moją znajomą. może nie jest w stylu AG, ale jest prześliczna
http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5[/QUOTE]

Nieee, czemu? Jest w stylu AG Ale podoba mi sie tylko na tych swoich zdjeciach, nie na tych z sesji
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 14:58   #3635
olalola24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Nieee, czemu? Jest w stylu AG Ale podoba mi sie tylko na tych swoich zdjeciach, nie na tych z sesji
dokladnie, na tych z sesji nie podobna do siebie...
olalola24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:32   #3636
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

a mi sie ta ruda w ogole nie podoba , ani z sesji ani na zdjeciach prywatnych , w ogole tak jakos malo ciekawie wyglada , zerknelam tylko i jakos nie chcialo mi sie ogladac reszty zdjec , jest modelka ? to dziwne , modelka powinna wlasnie przyciagac i zachecac do ogladania zdjec, a tu wrecz przeciwnie -nudaaaa

dziewczyny podoba wam sie ta panienka ?? jest polka , wystapila w zeszlym roku we wloskim Big Bratherze , kreowala sie na barbi i nasiala ogolnie ,,troche,, wioski , gadala straszliwe glupoty i zachowywala sie jak miss kosmosu , nowe objawienie pieknosci , nazywa sie laura , ale to jeszcze nic .. zobaczcie sobie ten wywiad
KONIECZNIE zobaczcie ten wywiad !!
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,2...sci_detal.html
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:49   #3637
sesuniaa99
BAN stały

ta laura jest mocno stuknieta widziałam inny wywiad co ona tam opwiadała . Typowa plastkowa lalka
Stary 2009-09-26, 15:54   #3638
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
lolly pewnie ze umiem poznalam go ... hmmm .. jak przyjechalam tu 1raz z kolezanka na wakacje popracowac przez lato w barze na plazy .. i jego to jakos juz 2 dnia pobytu , szlam wieczorem do domu a on jechal na motorze i sie zatrzymal zeby mnie podwiesc a potem sie zaczelam z nim spotykac i juz wcale nie chcialam wracac do domu i na studia :p ale wrocilam , pobylam w polsce3 -4 miesiace i uznalam ze rzucam wszystko i jade do niego o i jestem do dzis :p
ale Ci fajnie historia jak z marzen dla mnie hehe)
zawsze chcialam miec wlocha i wloski umiec

Cytat:
Napisane przez sesuniaa99 Pokaż wiadomość
dziewczyny da rade przedluzyc włosy chodzimi o jeden bok ( jest asymetria jeden dluzszy drugi krutszy) i chodzi mi o przedluzenie tego boku dluzszego ?
a da radę da
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 15:56   #3639
sesuniaa99
BAN stały

lolly ale jak to bedzie wygladalo??
Stary 2009-09-26, 16:01   #3640
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lolly ale jak to bedzie wygladalo??
mi się asymteria nie podoba więc to indywidualna sprawa
Stary 2009-09-26, 16:06   #3641
sesuniaa99
BAN stały

no mnie rowniez ale moja siostra ma i chce sobie zrobic.
Stary 2009-09-26, 16:09   #3642
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
no mnie rowniez ale moja siostra ma i chce sobie zrobic.
więc to zalezy od niej jak się bedzie czula
Stary 2009-09-26, 16:12   #3643
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olalola24 Pokaż wiadomość
dokladnie, na tych z sesji nie podobna do siebie...
Podzielam zdanie.

Cytat:
a mi sie ta ruda w ogole nie podoba , ani z sesji ani na zdjeciach prywatnych , w ogole tak jakos malo ciekawie wyglada , zerknelam tylko i jakos nie chcialo mi sie ogladac reszty zdjec , jest modelka ? to dziwne , modelka powinna wlasnie przyciagac i zachecac do ogladania zdjec, a tu wrecz przeciwnie -nudaaaa

dziewczyny podoba wam sie ta panienka ?? jest polka , wystapila w zeszlym roku we wloskim Big Bratherze , kreowala sie na barbi i nasiala ogolnie ,,troche,, wioski , gadala straszliwe glupoty i zachowywala sie jak miss kosmosu , nowe objawienie pieknosci , nazywa sie laura , ale to jeszcze nic .. zobaczcie sobie ten wywiad
Co do pierwszej części postu, to raczej nie jest modelką bardziej bawi się w fotomodeling.
Ta cała Laura po prostu żenada, śmieszna i niestety głupia. Jej wypowiedzi są naprawdę inteligentne.

Edytowane przez shiral
Czas edycji: 2009-09-26 o 16:22
shiral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:20   #3644
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Laura jest śliczna, strasznie mi się podoba. Taka słodziutka A to, że 'trochę' głupiutka to juz inna sprawa
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:27   #3645
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
oodeta jestem w szoku ja już dawno zgłosilabym to na policję, widocznie jest o coś zazdrosna, nie wiadomo co taka sobie ubzdura

gwiazdeczka - wszystkiego najlepszego

Od powrotu jestem zalatana,jutro jadę do Wrocławia na uroczystą immartykulację i dołącze do grona studentów ha I tak jadę głównie na zakupy biedny TŻ ze mną się pomęczy od 9 rano
Dodałam kilka fotek z Chorwacji jakbyście chciały zobaczyć Poison nie narzucając się
Siwa - dalej nie wiem jak wyglądasz, nie mogę jakoś wbić się do albumu..
Ale fajne fotki. Marzy mi się taki wyjazd. No i prosze kolejna ładna forumowiczka.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:39   #3646
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly mam tu duzo fajnych kolegow kogos bys sobie wybrala , oni sie czesto pytaja czy im przywioze jakas ladna kolezanke .. a tak wlasciwie to czemu Ci sie podobaja wlosi ? ze wzgledu na poludniowy typ urody ?? a wiesz ze oni sa strasznie pewni siebie , ZAZDROSNI , uwazaja ze ich dziewczyna nie powinna miec kolegow i w ogole nie rozmawiac z innymi chlopcami , najchetniej by cie zamkneli w domu , moj taki jest i jego wielu kolegow tez tak mysli

a Laura .. yhh gadala takie glupoty w tym BB ze po 2 czy 3 tyg wyleciala , nikt juz nie mogl jej sluchac ,tylko dlaczego zawsze Polki za granica musi reprezentowac taki debil ? na dodatek utleniony i z nieduolnie doczepionymi wlosami ? a bez make up to juz w ogole ona jest moj chlopak jak trafi przypadkiem na jej fote w gazecie to mowi ze jest ohydna i ze nie moze na nia patrzec
Stary 2009-09-26, 16:39   #3647
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;14449902]podglądam wątek od dawna i widzę, że ostatnio panuje moda na wklejanie linków z nk...
http://nasza-klasa.pl/profile/2442559/gallery/album/5[/QUOTE]
http://nasza-klasa.pl/profile/244255...ry/album/5/101 Nie no, nie podoba mi się. Ma takie meskie rysy twarzy . Juz kolezanki ma ladniejsze od siebie.
Stary 2009-09-26, 16:40   #3648
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Anecia_18 mi na jego miejscu w ogóle byłoby mi wstyd pracowac w mojej miejscowości i starałabym aby przydzielili mi inny dział. No ale ten Pan to jeszcze się śmiał jak mój tata mu kazanie prawił i powiedział żeby jego w przyszłości taka sytuacja spotkała.
Co do tego żeby postarac się o to aby stracił posadę to już się dowiadywałam nie mam konkretnych dowodów nic nie zrobię
Jak się dowiedziałam że piesek już do końca odszedł to miałam ochotę zrobic taką krzywdę temu listonoszowi że lepiej nie mówic, pokazac mu co to jest cierpienie.
przykra sytuacja, zwłaszcza jeśli ten Pan się z tego śmiał ale nie obraź się ale to jest wasza wina za to co się stało- gdybyście wezwali policje dostalibyście mandat i musieli zapłacić koszty naprawdy auta.Pies nie może chodzić sam bez właściciela i smyczy po drodze!!!! a to z jaką prędkością jechał też nic nie dałoby, sama jestem kierowcą i nie mieszkam w mieście tylko niedaleko niego , poprostu we wsi i wiem jak cięzko jest zachować ostrożność- psy, koty wybiegają w najmniej spodziewanym momencie, przedwczoraj omało nie przejechałam 2 jeży- ledwo co zahamowałam bo wyskoczyły wprost pod koła samochodu
nie chce tu zostać zlińczowana zaraz poprostu mówie jak wygląda sytuacja w świetle prawa- co innego że jest prtzykro gdy do takiej sytuacji dojdzie i gdy sprawca nawet nie przeprosi....
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 16:43   #3649
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
lolly mam tu duzo fajnych kolegow kogos bys sobie wybrala , oni sie czesto pytaja czy im przywioze jakas ladna kolezanke .. a tak wlasciwie to czemu Ci sie podobaja wlosi ? ze wzgledu na poludniowy typ urody ?? a wiesz ze oni sa strasznie pewni siebie , ZAZDROSNI , uwazaja ze ich dziewczyna nie powinna miec kolegow i w ogole nie rozmawiac z innymi chlopcami , najchetniej by cie zamkneli w domu , moj taki jest i jego wielu kolegow tez tak mysli

a Laura .. yhh gadala takie glupoty w tym BB ze po 2 czy 3 tyg wyleciala , nikt juz nie mogl jej sluchac ,tylko dlaczego zawsze Polki za granica musi reprezentowac taki debil ? na dodatek utleniony i z nieduolnie doczepionymi wlosami ? a bez make up to juz w ogole ona jest moj chlopak jak trafi przypadkiem na jej fote w gazecie to mowi ze jest ohydna i ze nie moze na nia patrzec
Byłam we Włoszech ze 4 razy na wakacjach i jeju... jak mi się tam podoba a Ci faceci uwielbiam taki typ urody, Włosi, Bługarzy, Hiszpanie.. mniam zawsze jak byłam młodsza to powtarzałam, że po studiach jadę do Włoch i znajduję sobie męża Włocha i tam zostaję hehe a język jak mi się strasznie podobaaa chcialabym umiec dlatego spytalam czy Ty umiesz
hehe mówisz, ze masz kolegow duzo?
Stary 2009-09-26, 16:52   #3650
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:

słodka idiotka, no naprawde głupkowata.
Stary 2009-09-26, 17:43   #3651
blondi1041
Rozeznanie

mi sie nawet podoba ta laura tylko ze straaaaasznie glupia jest, chociaz zastanawialam sie podczas tego wywiadu w tvn czy ona naprawde taka jest czy po prostu sie na taka "robi", przyznala sie ze ma robione usta ciekawe co jeszcze ma zrobione
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:58   #3652
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

blondi wydaje mi sie ze w tym wywiadzie w tvn chciala pokazac jaka to ona swiatowa , jak to jej sie slowa mylily i specjalnie nie odpowiadala na pytania o berlusconiego , w BB zachowywala sie zupelnie inaczej , opowiadala ze jest jakas tam fotomodelka a oni ja gasili ze modelki powinny byc raczej naturalne i obowiazkowo piekne wlosy a nie spalone strzepy i doczepione ogony jak ona , nikt tam jej nie traktowal powaznie , w ogole swirowala ,ze ona zarabia pieniazkow duzo jaka to slawna , a tak naprawde zaprosili ja moze do 2 talk show po udziale w BB, zrobila naprawde denna reklame bardzo bazarowej i taniej marki Follettina Girl (chyba) ktora wychodzi w tygodnikach dla dziewczyn , o i tyle . Jak dla mnie ona cala to : wiocha , wiocha i jeszcze raz wiocha . Poziom ciut wyzszy niz frytka z naszego BB , tu w it jest naprawde mnostwo pieknych dziewczyn w tv , ktore robia kalendarze , wystepuja w programach , tancza .. i przynajmniej udaja ze sa madre , ona to jakas pomylka , wzieli ja tam raczej dla jaj a w pl sie kreuje na gwiazde ,dlatego tak sie usmialam z tego wywiadu
Stary 2009-09-26, 18:19   #3653
kamciurka
Zakorzenienie

witam Was dziewczynki dzisiaj po rocznej przerwie zrobilam sobie znowu tipsy, a tak sie zarzekałam, że już nie, nie wiem czemu ale denerwują mnie takie długaśne, walące po oczach kolorami, no ale coż kobieta zmienna jest i mam znowu, ale takie delikatne i french, nie mogę się napatrzeć
odnośnie tej całej laury to bez komentarza powiem szczerze że specjalnie mi się nie podoba, jakaś taka zwykła, nie ma tego czegoś jak dla mnie

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:29   #3654
shiral
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
przykra sytuacja, zwłaszcza jeśli ten Pan się z tego śmiał ale nie obraź się ale to jest wasza wina za to co się stało- gdybyście wezwali policje dostalibyście mandat i musieli zapłacić koszty naprawdy auta.Pies nie może chodzić sam bez właściciela i smyczy po drodze!!!! a to z jaką prędkością jechał też nic nie dałoby, sama jestem kierowcą i nie mieszkam w mieście tylko niedaleko niego , poprostu we wsi i wiem jak cięzko jest zachować ostrożność- psy, koty wybiegają w najmniej spodziewanym momencie, przedwczoraj omało nie przejechałam 2 jeży- ledwo co zahamowałam bo wyskoczyły wprost pod koła samochodu
nie chce tu zostać zlińczowana zaraz poprostu mówie jak wygląda sytuacja w świetle prawa- co innego że jest prtzykro gdy do takiej sytuacji dojdzie i gdy sprawca nawet nie przeprosi....
Tak wiem zdaję sobie z tego sprawę. Bramę mieliśmy zamkniętą, yorczka musiała przejśc przez szczelinę Sąsiadka mówiła że z daleka było widac że psy się bawią na drodze, dla mnie jest to znak że trzeba zwolnic. W końcu jakby jechał te 30km/h pies byłby do uratowania.
Najgorsze jest to że w pobliżu były dzieci i nie daj boże jakby to tak dziecko wpadło pod koła.
Stary 2009-09-26, 18:41   #3655
KochamMichasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Jasne, witam
Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Witam Ciebie
Bardzo dziękuje
Szalenie mi się miło zrobiło

Cytat:
Tak wiem zdaję sobie z tego sprawę. Bramę mieliśmy zamkniętą, yorczka musiała przejśc przez szczelinę Sąsiadka mówiła że z daleka było widac że psy się bawią na drodze, dla mnie jest to znak że trzeba zwolnic. W końcu jakby jechał te 30km/h pies byłby do uratowania.
Najgorsze jest to że w pobliżu były dzieci i nie daj boże jakby to tak dziecko wpadło pod koła.
Kurcze szkoda pieska, człowiek uczy się na błędach, szkoda tylko że czasami są aż tak drastyczne

Aaa i jeszcze jedno, Ooodeta jak utworzysz nowe konto na wizażu to Ci zablokują obydwa.

Edytowane przez KochamMichasia
Czas edycji: 2009-09-26 o 18:44
KochamMichasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 19:04   #3656
LilyHoney
Zadomowienie

Moja miłość aaa No ale w końcu co się dziwić, najpiękniejsza kobieta świata
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1253890681

Ta ma meega figure:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1253891449

Gwiazdeczka, wszystkiego najlepszego ;*
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 20:21   #3657
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dziewczyny jak sie tu kasuje konto ? nie mam wyjscia , musze skasowac bo ta psychiczna tu wlazi , na dodatek wziela sobie stad moj nowy mail i juz mi sie tam wlamala , siedze sobie na msn a tu wyskakuje okienko : profil zostal uruchomiony na innym komputerze .. nie ma innej rady , bede kasowac i zakladac od nowa i profil na wizazu i msn ..
Stary 2009-09-26, 20:32   #3658
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny jak sie tu kasuje konto ? nie mam wyjscia , musze skasowac bo ta psychiczna tu wlazi , na dodatek wziela sobie stad moj nowy mail i juz mi sie tam wlamala , siedze sobie na msn a tu wyskakuje okienko : profil zostal uruchomiony na innym komputerze .. nie ma innej rady , bede kasowac i zakladac od nowa i profil na wizazu i msn ..
niestety ale na wizażu tej opcji nie ma , a szkoda. najlepiej to napisz do moderatorek z technicznego dzialu , pewnie cos zaradza,

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 21:25   #3659
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Boze !! Jaka zawzieta kobieta!!!!
Stary 2009-09-26, 22:02   #3660
sesuniaa99
BAN stały

kurde ale jakas glupia ale jak zmienisz nick to znow cie moze znajsc jak jest taka ***nieta jak mowisz .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości