Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 17:06   #931
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

Dzieki dziewczyny za rady gardło płukam grzecznie wg. waszych zaleceń ale ze Tantum Verde mozna brac to nie wiedziałam

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:06   #932
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Witam mamusie weekendowo
Gucia ja ostatnio mialam tak przez 3 dni ze maly sie tak rozpychal ze bolal mnie brzuch i az wymiotowalam 3 dni pod rzad ale przeszlo na szczescie

Ale mam przerypany ten weekend
Siedze sama w domu,tz nie ma i bedzie dopiero za tydzien,do rodzicow nie pojde bo wlasnie dzis maja wesele i wroca dopiero jutro wieczorem
Siostra ze szwagrem tez gdzies pojechali.......no nic zostalo mi sie siedziec cale dwa dni samej i gapic sie w tv i siedziec na wizazu bo ile mozna sprzatac
Dziewczynki ja też tak czasami mam że nagle robi mi się strasznie niedobrze... Najczęściej rano, jakieś pół godziny po zjedzeniu śniadania... I tak właśnie myślę że to chyba ma związek z aktywnością dzidzi bo ona zawsze rano strasznie fika i pewnie mnie tam kopie po pełnym żołądku...

A co do przerypanego weekendu Kasiu to głowa do góry... Ja mam takie prawie wszystkie weekendy od paru miesięcy bo mój małżonek w weekendy ma drugą pracę... wyjeżdza w piątek rano a wraca dopiero w poniedziałek po południu Porażka normalnie, no ale pieniążki niezłe a teraz jak będzie dzidzia to tym bardziej się przydadzą Pocieszam się że to jeszcze tylko do końca października a potem wreszcie będziemy mieć więcej czasu dla siebie i spędzać weekendy bardziej normalnie

Domi, szliczek super! Jak on na misiu tak się prezentuje to na Twojej Dzidzi dopiero będzie wyglądał

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
no takie małe i już będą za nas decydować skandal! A co będzie jak podrosną??
Oj nie wiem, ale obawiam się że wtedy to już mogą nas całkiem zdominować!

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:09   #933
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kachula będziemy sie starały umilać Ci czas jak potarfimy
Kachula ja tez mam prawko 7 lat i tez nie jezdze, w ogóle to auta z Tz jeszcze sie nei dorobilismy...

Gucia wklejam fotkem ojego szaliczka, ale się nie smiej zrobilam tak jak umialam

Paczka co Grzesiek na to wszytsko powiedzial?idzie na te urodziny???myslisz, ze zrozumial?

W poniedziałek ma przyjsć pościel i wtedy zaczynam wielkie pranie i łóżeczko chyba zamówimy w tym tygodniu bede spokojniejsza
Spokojnie Domi jakos sobie poradze,juz mi minelo pol dnia nawet nie weim kiedy,zrobilam pranie posprzatalam a teraz siedze i ogladam jakies zalegle powtorki wiec nie jest zle

Cytat:
dzięki, zaraz sobie poczytam o tych materacach. Muszę wgryźć się w temat, bo zielona jestem. A to fakt, że jak się słyszy tyle opinii od różnych ludzi to można świra dostać

no takie małe i już będą za nas decydować skandal! A co będzie jak podrosną??

domi - szaliczek pierwsza klasa! ja w tym momencie chyba bym nie umiała nawet sznurka na szydełku zrobić

kachula
- może zrób jakiś babski wieczorek, zaproś kumpelki na ploty
Kumpelki to przyjda w tygodniu ale jutro moja chrzesnica ma urodziny i jak bede sie dobrze czula to sie wybiore ale jeszcze zobacze bo jak nie pojde jutro to one przyjda do mnie w tygodniu

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Belladonna tez mnie tak krocze bolało- i nadal boli- zwłaszcza jak wiecej pochodzę- ale jak sie okazało to jest normalne bo macica sie rozciąga i jakieś wiązadła i jest taki ból w kroczu i w pachwinach- tak mi ginekolog w szpitalu tłumaczyła- wiec od tego czasu nie panikuje

Oj ja to chyba jestem ekspertem w przeziębieniach bo juz kolejne przechodzę Na gardło:
woda z solą do płukania lub zaparzona szałwia
można psikać gardło Tamtum Verde (spray)
zażyj Rutinoskorbin
Ja jeszcze piłam mleko z czosnkiem i z miodem ale ostatnio mnie żołądek strasznie po tym magicznym płynie bolał

No mnie tez boli troche krocze jak za dlugo pochodze ale u mnie to raczej kłucia takie w szyjce jak maly sie rozciaga i naciska na szyje

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:09   #934
sexy body
Rozeznanie

Mam do Was pytanie:
jak u Was z rozstępami? Pojawiły się czy się nie dałyście?

Ja niestety dzisiaj wypatrzyłam kilka na bokach brzucha i plecach. A to dopiero początek 7 m-ca...

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:11   #935
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja też tak czasami mam że nagle robi mi się strasznie niedobrze... Najczęściej rano, jakieś pół godziny po zjedzeniu śniadania... I tak właśnie myślę że to chyba ma związek z aktywnością dzidzi bo ona zawsze rano strasznie fika i pewnie mnie tam kopie po pełnym żołądku...

A co do przerypanego weekendu Kasiu to głowa do góry... Ja mam takie prawie wszystkie weekendy od paru miesięcy bo mój małżonek w weekendy ma drugą pracę... wyjeżdza w piątek rano a wraca dopiero w poniedziałek po południu Porażka normalnie, no ale pieniążki niezłe a teraz jak będzie dzidzia to tym bardziej się przydadzą Pocieszam się że to jeszcze tylko do końca października a potem wreszcie będziemy mieć więcej czasu dla siebie i spędzać weekendy bardziej normalnie

Domi, szliczek super! Jak on na misiu tak się prezentuje to na Twojej Dzidzi dopiero będzie wyglądał

No ale pocieszam sie tym ze nastepny weekend juz musi byc w domku

No wlasnie Domi zapomnialo mi sie napisac ze szaliczek super Ci wyszedl

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-26, 17:12   #936
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domi - szaliczek pierwsza klasa! ja w tym momencie chyba bym nie umiała nawet sznurka na szydełku zrobić

kachula- może zrób jakiś babski wieczorek, zaproś kumpelki na ploty

dziekuje
Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze piłam mleko z czosnkiem i z miodem ale ostatnio mnie żołądek strasznie po tym magicznym płynie bolał

Ja nie chora jestem a mam ochote na takie mleczko z miodem i czosnkiem
Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość

dziekuje

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie:

Ja niestety dzisiaj wypatrzyłam kilka na bokach brzucha i plecach. A to dopiero początek 7 m-ca...

Mi sie pojawily dwa na piersiach, narazie sa czerwone, na szczescie na dole piersi. Zreszta z dwojga zlego wole na piersiach niz na brzuchu bo juz wczesniej na nich mialam wiec jestem przyzwyczajona

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:17   #937
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do Was pytanie:

Oj sexi u mnie z rozstepami to tragedia,mi sie porobily na calym brzuchu i jak jak to mowie normalnie wyglada to jak ZEBRA buuuuuuuu no ale coz ja juz mam taka skore ze nic nie pomaga mi niestety,smarowalam sie roznosciami,roznymi kremami na rozstepy,oliwka balsamami i niestety
Ale ja twierdze ze lepiej miec skore w zebre i zdrowe dzieciatko niz odwrotnie,mowi sie trudno

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-09-26, 17:29   #938
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Mam do Was pytanie:

Ja rozstepów nie mam na brzuszku ani na plecach ale za to ogromne mam na nogach takie bardzo widoczne granatowe nic mi nie pomoglo zadne smarowanie a i na piersiach tez mam duzo granatowych...

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2009-09-26 o 17:31
Stary 2009-09-26, 17:43   #939
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Mam do Was pytanie:

ja jak na razie, tfu tfu tfu, żadnych nowych rozstępów nie mam

Wczoraj pani w sklepie zielarskim polecała olejek ze słodkich migdałów (o którym pisała Gucia) żeby sobie brzuch też masować przeciwko rozstępom
Ja go kupiłam do masaży krocza, bo jojoba okazał się za drogi.

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 17:57   #940
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

ja tez sie nie dalam rozstepom narazie.. ja za to mam pamiatki po latch dojrzewania i diet a potem efektow jojo.. moje sa juz niewidoczne i mam je na piersiach i udach

Paczka moze masz jakas infekcje
zapytaj ginekologa na nastepnej wizycie.

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:05   #941
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za rady gardło płukam grzecznie wg. waszych zaleceń ale ze Tantum Verde mozna brac to nie wiedziałam
No ja w pierwszym trymestrze jak byłam chora to bałam sie używać tantum verde mimo ze mi lekarz "kazał"- ale teraz juz nie pogardziłam Zreszta Tantum verde lekarze przepisują małym dzieciom wiec zaszkodzić nie może- tym bardziej że nasze dzidzie już "rozwinięte" są.
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:08   #942
belladonna78
Raczkowanie

Cytat:
Mam do Was pytanie:

Ja na razie nie mam nic - tzn, jakieś stare ale praktycznie niewidoczne, nowych na razie nie ma wcale (ale oczywiście u mnie to jeszcze 3 miesiace, więc wszystko się może zdarzyć - są przypadki, że w ciągu ostatniego tygodnia się sypią albo dopiero przy porodzie - z wysiłku...). Ja się Mustellą smaruję - nie lubię konsystencji, bo jakaś tępa jest, a poza tym nawet jak sporo czasu potem się ubieram, to mi meszek z ubrań się przykleja - nawet z normalnych bluzek, i wygląda jakbym miała brudny brzuch

Cytat:

No mnie tez boli troche krocze jak za dlugo pochodze ale u mnie to raczej kłucia takie w szyjce jak maly sie rozciaga i naciska na szyje
U mnie ten ból jest taki, jakby mnie ktoś między nogami ostro skopał - nie wiem, czy wiecie, o co mi chodzi. a jeszcze dzisiaj w nocy właśnie jakieś ostre kłócia w podbrzuszu mnie 2x obudziły

Cytat:
ja jak na razie, tfu tfu tfu, żadnych nowych rozstępów nie mam

Wczoraj pani w sklepie zielarskim polecała olejek ze słodkich migdałów (o którym pisała Gucia) żeby sobie brzuch też masować przeciwko rozstępom
Ja go kupiłam do masaży krocza, bo jojoba okazał się za drogi.
A po ile widziałaś? bo ja na all kupiłam za 15 zeta za 100 ml, to powinno raczej na długo starczyć, a pełna natura!!

Domi, śliczny szaliczek!!! i kolorek też fajny

A ja właśnie - dopiero - obiadek zjadłam pyycha (łosoś z masełkiem i cytryną, ryż i kapusta kiszona) i siedzę też sama w domu, bo TŻ pojechał do gda na weekend i jakoś tak mi nieswojo troche ale posprzątałam w miarę mieszkanko, jeszcze trochę poukładać i w łazience poszorować i będzie git

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:09   #943
malina81
Zadomowienie

Kropcia ta twoja mama to niezła agentka musi być
Ja tak strasznie żałuje że nie mam prawka, ale obiecuje sie za to zabrać- tylko juz po porodzie. Musze zwalczyć tą moją panikę przed egzaminem i poprostu zacząc działać...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:16   #944
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
U mnie ten ból jest taki, jakby mnie ktoś między nogami ostro skopał - nie wiem, czy wiecie, o co mi chodzi. a jeszcze dzisiaj w nocy właśnie jakieś ostre kłócia w podbrzuszu mnie 2x obudziły

A po ile widziałaś? bo ja na all kupiłam za 15 zeta za 100 ml, to powinno raczej na długo starczyć, a pełna natura!!
wiemy,wiemy, mnie coraz częściej boli i coraz mocniej

olejek był za 29 zł za 100 ml, wiem ,że przez internet jest taniej bo nawet Gucia podawała stronkę, gdzie ona kupowała, ale ja chciałam JUŻ, więc kupiłam tyle że ze słodkich migdałów

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 18:17   #945
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Malina dziekuje ci bardzo jutro szukam apteki dyzurnej a jak nie znajde to zaraz w poniedzialek zaopatruje sie w Tantum verde a do tego czasu bede płukac to moje gardziołko.

Aniołek[*]
Stary 2009-09-26, 18:22   #946
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Jestem sama znów jednak poszedł na urodziny kolegi: brzydal::m ur:.
Jestem zła ale co mam zrobić niebede się z nim kłucic do cholery jasnej wisi mi to już tak naprawdę.Nikolka wojuje dziś musze nagrzać wody w garnkach na kąpanie.Bo jeszcze niewłączyli wody ciepłej.Jakoś dziwnie się czuję tak ciężko mi jest chodzić może dlatego że 8 miesiąc niewiem.A Grzesiek mówi że w poniedziałek dostaną już na 100% pieniądze.Mam nadzieję że tak będzie to pojedziemy do carrefuora i auchan po ciuszki.Bo łózeczko mamy dostać ale po 3 dzieci to troche mnie to razi ale materac to kupie nowy?Moje maleństwo musi mieć wszystko co potrzeba mu.A Grzesiek musi pomysleć trochę że to jego 1 dziecko takie malutkie i od urodzenia będzie go miał w domku więc powinien go kochać mocno tak jak Nikole ale to coś nowego dla niego rozumiem ale musi pomyśleć że niedługo bedzie w domku już WIKTOREK
Dostałam 10 par bodów 3 pary pajaców 3 bluzeczki fajne butki takie malutkie i czapeczki dla Wiktora jak coś to dodam jutro pare zdjęć i te buciki są takie słodziutkie.Jeszcze zajrze do was.

Ai to niemoże być infekcja te opuchnięte wagi sromowe bo coś by mnie swędziało ale nic mnie nieswędzi może to tak się robi przed porodem cio aż się boję.Bo może urodzę wcześniej :conf used:
Stary 2009-09-26, 18:28   #947
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Paczka ja tez dostałam łóżeczko od cioci po moim chrzesniku lezalo ono na struchy juz 7 lat to tez bylo takie sobie, ale dzis z bratem je rozkrecilam on mi je wyczyscil i wymalowal na braz i nawet łądnie wygląda teraz czekam az wyschnie to je skrece i zrobie zdjecia to wam pokaze. Materac tez bede nowy kupowac

Aniołek[*]
Stary 2009-09-26, 18:32   #948
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Gucia wklejam fotkem ojego szaliczka, ale się nie smiej zrobilam tak jak umialam
Szaliczek super. Nie rozumiem czym ty się martwisz . Jestem przecież z ciebie dumna, jako mojej fanki

Cytat:
Mam do Was pytanie:
Ja na szczęście ustrzegłam się jakichkolwiek rozstępów
Ale u mnie to może byc kwestia genów. Moja mama jak była w ciąży, to nie miała problemów. Jak rosłam, to też nic mi się nie porobiło. U mojego brata to samo

A dziś mój mężuś gotuje. Zażyczyłam sobie paellę (od siostry tzta dostaliśmy na ślub paellerę i specjalne widelce do paelli - i trzeba było je w końcu użyć ). Ciekawa jestem jak będzie smakować
Stary 2009-09-26, 18:44   #949
belladonna78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Witaj z powrotem

Więc jeśli chodzi o ciuszki, to bardzo fajne. Łóżeczko też niezłe. A ta komoda z wanienką i przewijakiem może być bardzo użyteczna, jeśli macie mało miejsca

Za interesowało mnie jak to jest z twoją pracą. Nie wiem do końca jek to wygląda prawnie, ale wydaje mi się, że nie można kogoś degradować, ani odbierać dodatków tylko dlatego,że się jest na zwolnieniu

No cóż, trudno właściwie to opisać, co z pracą... zajmowałam dosyć wysokie stanowisko, ale to nie było formalnie, tylko miałam upoważnienie do pełnienia funkcji (coś jak tzw. p.o. - pełniąca obowiązki, chociaż teraz to się inaczej nazywa). Akurat tak się złożyło, że zaświadczenie o ciąży dałam dość późno - i chyba słusznie, bo tydzień po tem (akurat też poszłam wtedy na 2 tygodnie zwolnienia!!!) odwołali mi to pełnomocnictwo i powołali kogoś innego na moje miejsce - i jeszcze usłyszałam od tej nowej osoby, że przecież ja już miałam w ogóle nie wracać - a to bzdura, planowałam pracować jeszcze z 2-3 miesiące!!!
Tak więc stwierdziłam, że nie będę się szczypać i idę na zwolnienie - lekarka od razu chciała mi dać dłuższe, ale ja w poczuciu odpowiedzialności za ludzi nie chciałam...
A najzabawniejsze, że to administracja publiczna - lekarzu lecz się sam

I od miesiąca ponad zbieram się, żeby zadzwonić do znajomego prawnika, który się specjalizuje w takich kwestiach, ale też powiem szczerze, że na dzień dzisiejszy, to nie mam siły walczyć - a mam na to 3 lata, więc jak zdecyduję ( o ile tylko będzie taka możliwość), że nie wracam - to ich trochę pognębię, i przy okazji może mi się uda jakiś mały skandal zrobić

Stary 2009-09-26, 19:20   #950
domi7ks
Zakorzenienie

Paczka materac możesz kupić spokojnie nowy, nei jestem pewna ale jakos tak po ok 60 zł chyba sa

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Paczka ja tez dostałam łóżeczko od cioci po moim chrzesniku lezalo ono na struchy juz 7 lat to tez bylo takie sobie, ale dzis z bratem je rozkrecilam on mi je wyczyscil i wymalowal na braz i nawet łądnie wygląda teraz czekam az wyschnie to je skrece i zrobie zdjecia to wam pokaze. Materac tez bede nowy kupowac
no to super My mamy jedno łóżeczko po włascicielach tego mieszkania,zostawili nam, ale ja jakoś nie moge sie przelamac. Za bardzo obdarte i w dodatku i nie ma regulacji trzypoziomowej...Stwierdz ilam, ze ciuszkow nie kupujemy, bo dostalismy to łóżeczko chce ładne

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Szaliczek super. Nie rozumiem czym ty się martwisz . Jestem przecież z ciebie dumna, jako mojej fanki

nono czyzby uczen przerastał mistrza?

A my z Tz...sluchamy Karramby i Liroyai mi sie to podoba....no to w ciązy zmiana diametrlana u mnie

Poza tym znow mam dwie dziury w scianie w łazience i znow Tz podszpachlowal i musi pomalowac ale to jutro mimo, ze niedziela. A tak chcialam miec wieszak na reczniki.
W ogole nienawidze sprzatac łazienkimoze dlatego, ze mamy bez płytek i ta wanne niewymieniona

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 19:28   #951
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

witam wieczorkiem

moja mama to twardzielka zodiakalny baran i co sobie postanowi to tak zrobi wiec pewnie dlatego sie klocimy bo i ja i ona jestesmy uparte

upralam wozek i fajnie wyglada.. jeszcze raz torbe przepiore i budke bo nie wszystko sie dopralo idealnie ale zobaczymy co bedzie jak dam vanisha. jak wyschnie to wam pokaze

dzis w planach mam talent

Domi slodko bedzie mala wygladac w szaliku

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-09-26 o 19:30
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 19:46   #952
tarasia
Wtajemniczenie

coś ta Kareninka do nas nie zawitała... chyba, że źle zrozumiałam, że miała wyjść ze szpitala... ciekawe jak się czuje...

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 20:03   #953
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
coś ta Kareninka do nas nie zawitała... chyba, że źle zrozumiałam, że miała wyjść ze szpitala... ciekawe jak się czuje...
Mi też póki co żadnego smsa nie przysłała. Jak się nie odezwie do poniedziałku, to napiszę do niej.
Chociaż myślę, że po prostu chce się tztem nacieszyć
Stary 2009-09-26, 20:57   #954
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Siedzę samiutka ale jutro dam mu popalić ****a mać.:pa la:
Zjadłam na kolacje ZIMNE NÓŻKI TAK ZWANĄ GALARETE Pychotka byla i zjadłabym jeszcze jedną salaterke ale się powstrzymam bo ile można jeśc na noc.wykąpałyśmy się jutroNikolka jedzie z wujkiem Andrzejem do drugiego wujka trochę odpoczne jutro od niej .
wypiłam szklanke kawy bo jakoś spać mi się chce a jeszcze z psami musz iśc dokładnie z jednym.Później połozę Nikolka spać bo znów spimy razem bo tż wróci napewno napruty jak patefon to spię z dzidzią,.Odezwę się jutro napewno.

DOBRANOC KOCHANE MAMUSIE PAPATKI
Stary 2009-09-26, 21:12   #955
bravurka
BAN stały

przpraszam Was dziewczynki za wszytko. ale ja już naprawde jestem wykończona. bradziej psychocznie niż fizycznie. już za dużo tego złego. najchetniej bym wyjechała i już nie wróciła.

Kocham WAS
miłego wieczoru i nocki
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 21:15   #956
tarasia
Wtajemniczenie

a za co ty przepraszasz?! chyba nie masz za co!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 21:18   #957
brombusia
Zakorzenienie

Witam weekendowo
Ja dzisiaj byłam u Mamuśki w odwiedzinach, po drodze byliśmy w sklepie zamówić wózek i kupiliśmy już fotelik, więc jakby co Małego będzie w czym przewieźć, bo na wózek trzeba czekać do 6 tygodni

Belladonna ubranka fajne i cała reszta też mi się podoba. Skoro juz na zwolnieniu jesteś, to mam nadzieję, że teraz będziesz się odzywać częściej

Cytat:
Napisane przez mountain Pokaż wiadomość
No, a to moje allegrowe zdobycze
Słodkie

Cytat:
Dziewczyny ja po prostu nie mam siły do tej zasr... biurokracji!!!
W tym kraju na każdym kroku jest burdel na kółkach!!!!!!!
Kochana, coś masz pecha ostatnio.
Tak jak Kropka radzi, trzeba by obejrzeć statut uczelni, czy mieliście obowiązek trzymania dowodów wpłaty.

Cytat:
Ale mam przerypany ten weekend
Siedze sama w domu,tz nie ma i bedzie dopiero za tydzien,do rodzicow nie pojde bo wlasnie dzis maja wesele i wroca dopiero jutro wieczorem
Siostra ze szwagrem tez gdzies pojechali.......no nic zostalo mi sie siedziec cale dwa dni samej i gapic sie w tv i siedziec na wizazu bo ile mozna sprzatac
Z wizażem szybko Ci zleci

Domi szaliczek Ci wyszedł nawet, nawet

Zaharia coś się nie odzywa

Wklejam dzisiejsze zdjęcie brzuchacza, trochę go wypięłam, normalnie jak chodzę to aż tak nie odstaje

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 21:25   #958
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
przpraszam Was dziewczynki za wszytko. ale ja już naprawde jestem wykończona. bradziej psychocznie niż fizycznie. już za dużo tego złego. najchetniej bym wyjechała i już nie wróciła.

Kocham WAS
miłego wieczoru i nocki
Kochana, nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że się z tym uporasz

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 21:37   #959
belladonna78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość

Kocham WAS
miłego wieczoru i nocki
Hej... nie dołuj się, maleńka - wiem, że ciężko Ci bardzo (czy coś się wydarzyło, o czym nie wiemy? masz jakieś potwierdzone info?)
ale masz kochanego synka, męża i już wielokrotnie udowodniłaś, jaką jesteś silną i odważną kobietą. Ja wiem - taka rola bywa baaardzo trudna - ale dasz radę. Będzie dobrze. Spróbuj czasami zrobić coś dla siebie, odsapnąć troszkę, i pamiętaj o tych wszystkich dobrych rzeczach, które ci się przytrafiają!

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Witam weekendowo
Ja dzisiaj byłam u Mamuśki w odwiedzinach, po drodze byliśmy w sklepie zamówić wózek i kupiliśmy już fotelik, więc jakby co Małego będzie w czym przewieźć, bo na wózek trzeba czekać do 6 tygodni

Belladonna ubranka fajne i cała reszta też mi się podoba. Skoro juz na zwolnieniu jesteś, to mam nadzieję, że teraz będziesz się odzywać częściej

Słodkie

Kochana, coś masz pecha ostatnio.
Tak jak Kropka radzi, trzeba by obejrzeć statut uczelni, czy mieliście obowiązek trzymania dowodów wpłaty.

Z wizażem szybko Ci zleci

Domi szaliczek Ci wyszedł nawet, nawet

Zaharia coś się nie odzywa

Wklejam dzisiejsze zdjęcie brzuchacza, trochę go wypięłam, normalnie jak chodzę to aż tak nie odstaje
No ubranek doczekać się nie mogę już... ten pajacyk z tygryskiem mnie po prostu rozwala....

Super zdjęcie brzusia!!!

coś sobie miejsce muszę znaleźć - albo pójdę do wyrka, albo coś wymyślę do roboty - bo jakoś tak po ścianach się obijam... a sprzątać już dzis więcej nie mam siły

Stary 2009-09-26, 22:10   #960
kachula27
Zakorzenienie

Brombi ale fajniuchny brzucho-pomyslowe zdjecie

Bravurko cos sie stało??

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości