|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Dzieki dziewczyny za rady gardło płukam grzecznie wg. waszych zaleceń
|
#932 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do przerypanego weekendu Kasiu to głowa do góry... Ja mam takie prawie wszystkie weekendy od paru miesięcy bo mój małżonek w weekendy ma drugą pracę... wyjeżdza w piątek rano a wraca dopiero w poniedziałek po południu Porażka normalnie, no ale pieniążki niezłe a teraz jak będzie dzidzia to tym bardziej się przydadzą Pocieszam się że to jeszcze tylko do końca października a potem wreszcie będziemy mieć więcej czasu dla siebie i spędzać weekendy bardziej normalnie ![]() Domi, szliczek super! Jak on na misiu tak się prezentuje to na Twojej Dzidzi dopiero będzie wyglądał Cytat:
|
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No mnie tez boli troche krocze jak za dlugo pochodze ale u mnie to raczej kłucia takie w szyjce jak maly sie rozciaga i naciska na szyje
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
Mam do Was pytanie:
jak u Was z rozstępami? Pojawiły się czy się nie dałyście? ![]() Ja niestety dzisiaj wypatrzyłam kilka na bokach brzucha i plecach. A to dopiero początek 7 m-ca...
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie Domi zapomnialo mi sie napisac ze szaliczek super Ci wyszedl
|
|
#936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
Ja nie chora jestem a mam ochote na takie mleczko z miodem i czosnkiem Cytat:
Cytat:
Mi sie pojawily dwa na piersiach, narazie sa czerwone, na szczescie na dole piersi. Zreszta z dwojga zlego wole na piersiach niz na brzuchu bo juz wczesniej na nich mialam wiec jestem przyzwyczajona |
||||
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj sexi u mnie z rozstepami to tragedia,mi sie porobily na calym brzuchu i jak jak to mowie normalnie wyglada to jak ZEBRA buuuuuuuu no ale coz ja juz mam taka skore ze nic nie pomaga mi niestety,smarowalam sie roznosciami,roznymi kremami na rozstepy,oliwka balsamami i niestety Ale ja twierdze ze lepiej miec skore w zebre i zdrowe dzieciatko niz odwrotnie,mowi sie trudno ![]()
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i na piersiach tez mam duzo granatowych...
17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-09-26 o 17:31 |
|
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pani w sklepie zielarskim polecała olejek ze słodkich migdałów (o którym pisała Gucia) żeby sobie brzuch też masować przeciwko rozstępom Ja go kupiłam do masaży krocza, bo jojoba okazał się za drogi. |
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie nie dalam rozstepom narazie.. ja za to mam pamiatki po latch dojrzewania i diet a potem efektow jojo.. moje sa juz niewidoczne i mam je na piersiach i udach
![]() Paczka moze masz jakas infekcje ![]() zapytaj ginekologa na nastepnej wizycie.
|
#941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta Tantum verde lekarze przepisują małym dzieciom wiec zaszkodzić nie może- tym bardziej że nasze dzidzie już "rozwinięte" są.
|
|
|
|
|
#942 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Domi, śliczny szaliczek!!! i kolorek też fajny ![]() A ja właśnie - dopiero - obiadek zjadłam pyycha (łosoś z masełkiem i cytryną, ryż i kapusta kiszona) i siedzę też sama w domu, bo TŻ pojechał do gda na weekend i jakoś tak mi nieswojo troche ale posprzątałam w miarę mieszkanko, jeszcze trochę poukładać i w łazience poszorować i będzie git
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
Kropcia ta twoja mama to niezła agentka musi być
Ja tak strasznie żałuje że nie mam prawka, ale obiecuje sie za to zabrać- tylko juz po porodzie. Musze zwalczyć tą moją panikę przed egzaminem i poprostu zacząc działać... |
|
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
olejek był za 29 zł za 100 ml, wiem ,że przez internet jest taniej bo nawet Gucia podawała stronkę, gdzie ona kupowała, ale ja chciałam JUŻ, więc kupiłam tyle że ze słodkich migdałów |
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Malina dziekuje ci bardzo
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
![]() : brzydal:Jestem zła ale co mam zrobić niebede się z nim kłucic do cholery jasnej wisi mi to już tak naprawdę.Nikolka wojuje dziś musze nagrzać wody w garnkach na kąpanie.Bo jeszcze niewłączyli wody ciepłej.Jakoś dziwnie się czuję tak ciężko mi jest chodzić może dlatego że 8 miesiąc niewiem.A Grzesiek mówi że w poniedziałek dostaną już na 100% pieniądze.Mam nadzieję że tak będzie to pojedziemy do carrefuora i auchan po ciuszki.Bo łózeczko mamy dostać ale po 3 dzieci to troche mnie to razi ale materac to kupie nowy?Moje maleństwo musi mieć wszystko co potrzeba mu.A Grzesiek musi pomysleć trochę że to jego 1 dziecko takie malutkie i od urodzenia będzie go miał w domku więc powinien go kochać mocno tak jak Nikole ale to coś nowego dla niego rozumiem ale musi pomyśleć że niedługo bedzie w domku już WIKTOREK ![]() Dostałam 10 par bodów 3 pary pajaców 3 bluzeczki fajne butki takie malutkie i czapeczki dla Wiktora jak coś to dodam jutro pare zdjęć i te buciki są takie słodziutkie.Jeszcze zajrze do was. Ai to niemoże być infekcja te opuchnięte wagi sromowe bo coś by mnie swędziało ale nic mnie nieswędzi może to tak się robi przed porodem cio aż się boję.Bo może urodzę wcześniej ![]() :conf used:
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Paczka ja tez dostałam łóżeczko od cioci po moim chrzesniku lezalo ono na struchy juz 7 lat to tez bylo takie sobie, ale dzis z bratem je rozkrecilam on mi je wyczyscil i wymalowal na braz i nawet łądnie wygląda teraz czekam az wyschnie to je skrece i zrobie zdjecia to wam pokaze. Materac tez bede nowy kupowac
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jestem przecież z ciebie dumna, jako mojej fanki Cytat:
![]() Ale u mnie to może byc kwestia genów. Moja mama jak była w ciąży, to nie miała problemów. Jak rosłam, to też nic mi się nie porobiło. U mojego brata to samo A dziś mój mężuś gotuje. Zażyczyłam sobie paellę (od siostry tzta dostaliśmy na ślub paellerę i specjalne widelce do paelli - i trzeba było je w końcu użyć ![]()
|
|
#949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc stwierdziłam, że nie będę się szczypać i idę na zwolnienie - lekarka od razu chciała mi dać dłuższe, ale ja w poczuciu odpowiedzialności za ludzi nie chciałam... A najzabawniejsze, że to administracja publiczna - lekarzu lecz się sam I od miesiąca ponad zbieram się, żeby zadzwonić do znajomego prawnika, który się specjalizuje w takich kwestiach, ale też powiem szczerze, że na dzień dzisiejszy, to nie mam siły walczyć - a mam na to 3 lata, więc jak zdecyduję ( o ile tylko będzie taka możliwość), że nie wracam - to ich trochę pognębię, i przy okazji może mi się uda jakiś mały skandal zrobić
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Paczka materac możesz kupić spokojnie nowy, nei jestem pewna ale jakos tak po ok 60 zł chyba sa
Cytat:
![]() Cytat:
nono czyzby uczen przerastał mistrza? ![]() A my z Tz...sluchamy Karramby i Liroya i mi sie to podoba....no to w ciązy zmiana diametrlana u mniePoza tym znow mam dwie dziury w scianie w łazience i znow Tz podszpachlowal i musi pomalowac ale to jutro mimo, ze niedziela. A tak chcialam miec wieszak na reczniki. W ogole nienawidze sprzatac łazienki moze dlatego, ze mamy bez płytek i ta wanne niewymieniona
|
||
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
moja mama to twardzielka zodiakalny baran i co sobie postanowi to tak zrobi wiec pewnie dlatego sie klocimy bo i ja i ona jestesmy uparte![]() upralam wozek i fajnie wyglada.. jeszcze raz torbe przepiore i budke bo nie wszystko sie dopralo idealnie ale zobaczymy co bedzie jak dam vanisha. jak wyschnie to wam pokaze ![]() dzis w planach mam talent ![]() Domi slodko bedzie mala wygladac w szaliku
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-09-26 o 19:30 |
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
coś ta Kareninka do nas nie zawitała... chyba, że źle zrozumiałam, że miała wyjść ze szpitala... ciekawe jak się czuje...
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż myślę, że po prostu chce się tztem nacieszyć ![]()
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę samiutka ale jutro dam mu popalić ****a mać. ![]() ![]() :pa la:Zjadłam na kolacje ZIMNE NÓŻKI TAK ZWANĄ GALARETE Pychotka byla i zjadłabym jeszcze jedną salaterke ale się powstrzymam bo ile można jeśc na noc.wykąpałyśmy się jutroNikolka jedzie z wujkiem Andrzejem do drugiego wujka trochę odpoczne jutro od niej wypiłam szklanke kawy bo jakoś spać mi się chce a jeszcze z psami musz iśc dokładnie z jednym.Później połozę Nikolka spać bo znów spimy razem bo tż wróci napewno napruty jak patefon to spię z dzidzią, ![]() ![]() .Odezwę się jutro napewno.DOBRANOC KOCHANE MAMUSIE PAPATKI
|
#955 |
|
BAN stały
|
przpraszam Was dziewczynki za wszytko. ale ja już naprawde jestem wykończona. bradziej psychocznie niż fizycznie. już za dużo tego złego. najchetniej bym wyjechała i już nie wróciła.
Kocham WAS miłego wieczoru i nocki |
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() Ja dzisiaj byłam u Mamuśki w odwiedzinach, po drodze byliśmy w sklepie zamówić wózek i kupiliśmy już fotelik, więc jakby co Małego będzie w czym przewieźć, bo na wózek trzeba czekać do 6 tygodni ![]() Belladonna ubranka fajne ![]() Słodkie Cytat:
Tak jak Kropka radzi, trzeba by obejrzeć statut uczelni, czy mieliście obowiązek trzymania dowodów wpłaty. Cytat:
![]() Domi szaliczek Ci wyszedł nawet, nawet Zaharia coś się nie odzywa ![]() Wklejam dzisiejsze zdjęcie brzuchacza, trochę go wypięłam, normalnie jak chodzę to aż tak nie odstaje
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#959 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale masz kochanego synka, męża i już wielokrotnie udowodniłaś, jaką jesteś silną i odważną kobietą. Ja wiem - taka rola bywa baaardzo trudna - ale dasz radę. Będzie dobrze. Spróbuj czasami zrobić coś dla siebie, odsapnąć troszkę, i pamiętaj o tych wszystkich dobrych rzeczach, które ci się przytrafiają! Cytat:
Super zdjęcie brzusia!!! coś sobie miejsce muszę znaleźć - albo pójdę do wyrka, albo coś wymyślę do roboty - bo jakoś tak po ścianach się obijam... a sprzątać już dzis więcej nie mam siły
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Brombi ale fajniuchny brzucho-pomyslowe zdjecie
Bravurko cos sie stało??
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Porażka normalnie, no ale pieniążki niezłe a teraz jak będzie dzidzia to tym bardziej się przydadzą
Pocieszam się że to jeszcze tylko do końca października a potem wreszcie będziemy mieć więcej czasu dla siebie i spędzać weekendy bardziej normalnie 
A co będzie jak podrosną?? 
bede spokojniejsza

i mi sie to podoba....no to w ciązy zmiana diametrlana u mnie