![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
wiecie ze moje cycusie jak je tak obmacuje
![]()
#722 |
Zadomowienie
|
HORO nie wspominałas ze Twoj TZ jest niedowidzacy
![]() ![]() ![]() BANKIERKA przeciez Ci napisałam ze to co widze na zdjeciu powaliło mnie na kolana przed kompem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jest, jest... pojechany ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() A co do wloskow... jaki masz teraz kolorek ??? Ja swoje ścięłam ok.20 cm... chęć zmiany; ale kolorek nadal jasny, bo ja tylko farbuję , więc aż tak się nie niszczą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
moje malinki maja juz 3msc i pierwszy raz pokazuje je na forum calkowicie obnazone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
![]()
super biuscik....tez chce taki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze jeszcze mozna lasera sprobowac, oczywiscie jesli Tobie blizna przeszkadza
#727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do blizny to się nie przejmuj mi też puścił szew ale nie na całości tylko przy końcówce i muszę ci poweidzieć ze jest prawie w tej chwili nie widoczne tylko smaruj maścią na blizny cycuchy masz zaje**ste idealnie dobrane do figury , która zresztą też jest extra ![]()
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
hejka robilam u dr libora polaka w czechach placilam 59000 koron cz.
no w sumie ta blizna mi nie przeszkadza,choc fajnie by bylo jakby jej nie bylo hehhh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
![]()
a ile to zlotowek??
![]() ...kurcze ale mnie zazdrosc zzera...
nie przyzwyczajaj się do mnie, nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać dda...173cm...60kg...bez TŻ |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rewelacja ![]() ![]() ![]() ![]() doktorek spisał się na medal ![]()
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
Witam Was Koleżanki
Coraz wiecej mysle o powiekszeniu piersi ale i pewnie jak większość z Was jestem pełna obaw..... Nie wiem gdzie zrobic zabieg i u jakiego specjalisty? Esterka bardzo podobaja mi sie Twoje Cycuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
sorki dziewczyny za pomyłke zaplacilam za op 49000 cz koron...implanty firmy pip 465cc profil wysoki....przed mialam duze a alebo takie maluśkie b
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz doczytalam ![]() O implantach PIP jeszcze nie slyszalam
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-26 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do wszystkich, które maja żelki.
Na pewną rzecz zwrócili mi uwagę na tym badaniu. A mianowicie- czy pani nie czuje jakby implanty rozpierały pierś. Właśnie przez to uczucie ja do tej pory non stop w biustonoszu chodziłam. Powiem szczerze, że jakoś do tej pory nad tym się nie zastanawiała-jest implant to go czuje. I moje pytanie- czy Wy czujecie swoje żelki jak zdejmiecie biustonosz jak stoicie i jak leżycie ? albo w biustinoszu ? Bo ja to swoich nie czuje tylko w niezaciasnym podtrzymującym biustonoszu-ale muszą być luzne miseczki. Ale może u mnie to dlatego, że te implanty a zwłaszcza lewy jest pomarszczony i bez podtrzymania rozpiera pierś od środka?
#739 |
Rozeznanie
|
19esterka
ile czasu u niego czeka sie na zabieg? Dziewczyny powiedzcie mi czy mozna zrobic zabieg powiekszenia piersi z pomniejszeniem otoczki ,po moich skarbach mam na pól piersi;-( a teraz jak urodze 3 dziecko to chyba juz nie bede mogła na nie patrzec. HORO ty tez masz dwoje dzieci powiedz mi czy przy powiedzmy lekko wiszących piersiach trzeba robic powiekszenie z podniesieniem czy wystarczy samo powiekszenie bo nie wiem dlaczego dziewczyny robią powiekszenie z podniesieniem a inne tez po porodach wystarczy jak tylko powiększa. Chyba nie namieszalam hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 3 dzieci, w tym 2 maluszków ![]() otoczka wcale nie powiekszyła mi sie po karmieniach ![]() ![]() dlatego wystarczyło tylko powiększenie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
ja zaledwie 3, 5 tygodnia po op i nie czuję żelków ![]() gdyby nie obawa, ze mi opadna czy coś się stanie po tak krotkim czasie od op to mogłabym śmigać bez żadnego "pancerzyka" ![]()
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
dziekuje HORO za odpowiedz ja niestety mam duze otoczki i bardzo ich nie lubie.pozdrawiam i życze dobrej nocy
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czy trzeba robić też plastyke zależy od stopnia opadnięcia piersi. O ile dobrze pamiętam są trzy stopnie. Przy pierwszym wystarczy odpowiedniej wielkości implant.Następne potrzebują i podwieszania. Chirurg plastyk oceni stan piersi i podejmiecie wspólną decyzje jakie rozwiązanie jest najlepsze. Otoczkę można zmniejszyć przy powiększaniu nawet bez podwieszania. Powiem szczerze, że widziałam piersi po takim zabiegu i efekt był bardzo dobry. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() I mówisz, że nie czujesz nic a nic, a jak przyciskasz pierś albo jakbyś się na nich położyła-oczywiście nie sprawdzaj ![]() A jak było z Twoimi poprzednimi żelkami? Też ich nie czułaś ? Bo ja to teraz mam taką jazdę, że jak czuje te maluchy co mam teraz to te duże będę czuć jeszcze bardziej (ja jeszcze jestem na etapie marudzenia, buziam Maszeńkę ![]()
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
jestem juz po. nie czuje sie najlepiej, ale myslalam ze bedzie gorzej.
moze to was zaskoczy ale mam 400trx . lekarz pokazal mi je w katalogu. w czerwcu tego roku, dostal nowa rozmiarowke. horo chyba bede miala autrostradke, ale jak juz pisalam, mialam taka przy swoich naturalnych i podobalo mi sie to. pozdrowienia dla mojej towarzyszki w bolu Agatki. mam nadzieje ze dotarlas bez problemow. dziwczynki ciagna mnie te szwy cholernie. co lepiej dla piersi 1.pozycja siedzaca 2.pozycja lezaca wygodniej mi siedziec, ale nie wiem czy tak moge caly czas
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-27 o 00:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=bankierka;14446478]ASIONEK to z całego serca życzę żeby i Twoje marzenie się spełniło
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- dziekuje bardzo ![]() ![]() a fotki takich pieknosci jak Twoje przekonuja mnie do tego jeszcze bardziej hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz to wcale... wprawdzie na brzuchu jeszcze sie nie kładlam, ale... ja tak śmiesznie śpie na boczkach, ze mam rece do gory (nie wiem czy powinnam ), więc praktycznie leżę na bokach zelków ![]() ![]() ![]() Własnie sprawdzam przyciskając piersi... wiadomo, ze jeszcze nie sa takie, jak być popwinny, ale chyba jest wszystko w porzadku... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
gratuluję z całego serca ![]() jeśli troszkę tej autostradki mialaś, to nic nie szkodzi. U mnie teraz, po zejsciu opuchlizny z moostka też jest troszkę szerzej... tak jak mowil dr... do 2 cm (bo taki mialam stan wyjściowy ![]() A dla piersi najwygodniejsza jest pozycja półsiedząca ![]() ![]() ![]() ![]() no to teraz czekamy na fotorelację ![]() ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-27 o 08:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczynki za slowa otuchy.
napiszcie czy wy tez slyszalyscie w swich piersiach odglosy takigo przelewania, taki odglos przypominajacy gazy? ja czasami jak leze i sie przekrecam sama pupa, to takie slysze. druga rzecz, w nocy budzi mnie bol brzucha, czy to moze byc od ketonalu? fotorelacja bedzie, jak sie do nich przyzwyczaje,bo narazie boje sie odpiac stanik.poczekam z fotkami na zdjecie szwow.
dr. Stańczyk 25.09.2009 400 ml Allergan McGhan TRX Edytowane przez angelnight1 Czas edycji: 2009-09-27 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.