|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Tak!Tak!Taaaak!!! A ostatnia scena? - cud, miód i orzeszki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto nie widział Ten nie zrozumie ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Cytat:
Wzgardziła
|
||
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee tam, może się jednak zastanowię
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
otwieram klub niedzielnego orgazmu!
dzieki dziewczyny, wyleczylyscie mnie z poczucia innosci ![]() zastanow sie lepiej bo dugiego z taka broda nie znajdziesz a wiadomo dluga broda, dlugi...palec?
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-09-27 o 01:50 |
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam pierwszą część Kill Bill'a teżU mnie rządzą jeszczefilmy Allena i Scorsese. Tarantino ma brodę? Od kiedy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-27 o 01:51 |
|
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Allena i Scorsese tez niezli, chociaz po pewnym czasie neurotyczne paranoje Allena zaczely mnie juz nudzic u mnie jeszcze Bertolucci, Lynch i niezastapiony Bunuel widzialas, wlasnie dlatego nosze bluzy z kapturem
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-09-27 o 02:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaraz wybywam do lasu. Będę tropić grzyby. Zapewne zygzakiem, bo wczoraj wpadł do nas kumpel z ginem i resztą akcesoriów i użytkowaliśmy. Swoją drogą jak zwykle wykazałam się mega taktem. Nie ma to jak kulturalnie dać komuś do zrozumienia,że robi się późno... w środku rozmowy zasnęłam w fotelu ![]() Pin up spóźnione wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niech mi ktoś poda link do blogu Vesenki
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
http://lemondedeves.blogspot.com/Witam z rana przy porannej kawie Pin up, spóźnione ale najlepsze życzenia
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu
|
|
|
|
#2532 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pin up Girl-wszystkiego co najlepsze,najmilsze i najpiękniejsze Ci życzę
Ja też się wybieram na "Bekarty wojny" ![]() Chciałabym jeszcze pójść na ten o Irenie Sendlerowej,ale takie przejmujące filmy łatwiej mi się ogląda w domu,w skupieniu i samotności
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do L. Dalby, to polowałam na tą jej "Gejszę", ale w bibliotekach jest tylko na miejscu... :/ A to w ogóle to dzień dobry Choróbsko zamiast odpuścić, to nadal trzyma |
|
|
|
|
#2534 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
massakra!
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, zaśnięcie w fotelu to rzeczywiście przeginka My mieliśmy dwa tygodnie temu lekko niezapowiedzianych gości (zapowiedzieli się na pół godziny przed przyjazdem), a ja akurat miałam coś z żołądkiem. Dwa razy musiałam opuszczać towarzystwo, żeby udać się do wc w celu dyskretnego wypuszczenia pawika na wolność. Dobrze, że goście z gatunku niezobowiązujących, a dodatkowo domyślnych. Kumpel zauważył, że coś blado wyglądam i szybko się stlenili. Dziś piekę ciasto na przyjazd gości - tym razem siostra męża z rodzinką. Nie powiem, że mi się jakoś szczególnie chce działać Wczoraj też zmuszałam się do sprzątania.
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu, Winter - bardzo dziekuję za życzenia
![]() Tak sobie siedzę i myślę, czy przeprowadzać się w ten wtorek i w środę ruszać na testy językowe, czy oodchorować paskudztwo przez ten tydzień i przenieść się w niedzielę... Nie wiem co zrobić... |
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do klubu miłośników Tarantino! Death Proof rządzi i piosenka z podpisu LouLou takoż (zresztą jest to angielska wersja starej piosenki francuskiej).
Bękarty wojny też mi się bardzo podobały, wyłączywszy Pitta, który nie przekonał mnie zupełnie w tej roli. Ależ piękna pogoda za oknem, czas ruszyć tyłek i udać się na spacer na wystawę psów |
|
|
|
#2538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdarzają się im wpadki ale zazwyczaj trzymają poziom ![]() Cytat:
zdarza się ![]() Cytat:
Cytat:
no chyba że bardzo zaszkodzi Twojej karierze naukowej nieobecność w tym tygodniu
|
||||
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam na rozwój sytuacji, jak się, tfu, pogorszy, to zostanę, jeśli nie - to się wynoszę
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Slyszalyscie ze aresztowalai Romana P.? No juz by se kurna darowali, po tylu latach robic afery, zenada
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czegoś nie rozumiem, on miał być aresztowany, w przypadku, gdyby kiedykolwiek zjawił się na terenie Stanów Zjednoczonych. Z tego powodu nie pojawił się tam od kilkudziesięciu lat. To czemu go zaaresztowali?
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
podnosza reke na europejski dorobek intelektualny? teksanczyki jedne, fastfoodozercy?
|
#2544 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
wariatkowo...chyba dzisiaj w BU poszaleję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nadal szukam odżywki i szamponu do włosów farbowanych plus maski nawilżającej i regenerującej. I mózg mi paruje , bo nie wiem, co wybrać.
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2548 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paranoja, az strach miec dzieci w krajach skandynawskich chyba jest to samo...jak mu zrobia jakas krzywde to normalnie tam pojade i ...nie wiem co ![]()
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matkoooo..... Czytałam dawno temu artykuł, że rodzice boją się myć własne dzieci, w kąpieli czasem, bo przy rozwodzie dochodzi do oskarżeń o pedofilię np., jeżeli tak rodzic chce się zemścić i ma jakieś chore pobudki do upierniczenia byłego partnera.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

moze przez ta laske strzelajaca z nogi 
Uwielbiam pierwszą część Kill Bill'a też

Chodziło mi o coś na faktach autentycznych
massakra!