![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
hej kobitki
![]() ![]() ja chcialam was sie spytac,czy moglbyscie mi doradzic.oczywiscie wiadomo tak na oko jaki rozmiar mniej wiecej patrzec i jaki profil . Wkladeczki bede mialy firmy mentor. Zalezy mi na miseczce C. Jestem bardzo drobna-wzrost 156,49kg,72pod biustem, 81 w biuscie. |
![]() ![]() |
![]() |
#752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwszej op czasem czulam takie dziwne odglosy... podobno to calekiem normalne, więc nie masz się o co martwić ![]() A z ketonalem nie przesadzaj... jest silny i powinnaś przestać go stosować już w 3 dobie po op... zmień na ibuprom ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
rozmiar 70 C jest naprawdę malutki, więc zastanów się, czy na pewno taki chcesz ![]() Ja bym stawiala na ok. 300 i wysooki profil (nawet jeśli rozmairek będzie większy niz oczekujesz, to nie będzie jakis przesadzony), ale... wybór należy do Ciebie i doktorka ![]() Przypomnij jeszcze , proszę, u kogo robisz ![]()
![]() |
#753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() najlepsza pozycja to siedząca i podczas snu także
![]() |
#754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Esterka,a ile masz wzrostu,wagi i wymiarki pod i w? Mozesz mi to zdradzic,bo duzy wybrałas rozmiar i ciekawa jestem ile z niego wychodzi??
![]() |
#755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Agnessa30 Czas edycji: 2009-09-27 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny esterka pisala ze ma implanty PIP
![]() ![]() Ja tak jak pisalam mam miec Mentory. |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Polsce też pracuje sie na tych implantach... w Warszawie i koszt calkowity op wraz z implantami wynosi ok. 7.500 - 8.000 zl. Ale nie pamietam , w której klinice. Agatau, a znasz mniej więcej rozmair i profil, jaki dr chce Tobie dać???
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
z dobre te implanty PIP?
Mi powiedzial tylko tyle ze w czerwcu na konsultacji wszytko ustalimy, mowilam ze sie odchudzam wiec nie proponowal nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A masz jakieś preferencje co do wygladu biustu? Jak juz będziesz brała większy implant, to weź najwyzszy profil ![]()
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej biodra mam spore wiec i biustu sobie nie pozaluje, w kazdym razie chce miec proporcje zachowane
![]() ![]() Z profilem zrobie jak radzisz, w koncu jestes ekspertka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie ostatnio powalaja fotkami... a co... nie będę gorsza
![]() ![]() ![]() ![]() SAme zobaczcie, ze to nie są jakieś olbrzymy ![]() i z dnia na dzień stają sie coraz bardziej naturalne ![]() ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-27 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Przyczajenie
|
Kurde...Horo...małe to one nie są...ale faktem jest że są zaje.....ste, każda by chciała nosić takie cudo...ale niewiele się pewnie odważy...dbaj o nie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Horo no pierwsza klasa, ja bede chciala wlasnie podobne, szkoda mi placic za nic, szczegolnie ze bardzo plaska teraz nie jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Horo, Twoje żelki są niesamowite. Ja wprawdzie jestem zwolenniczką "średnich" czyli takich bardziej 70D to Twoje są niesamowitej urody. Pierwsz zdjęcie - klasa! No i pozazdrościć tylko figury, z tym biustem to na pewno wyglądasz jak seksbomba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
horo
Ty trzy ciąże.... no to faktycznie wyglądasz bosko. Biust boski. Trochę żałuję że się wystraszyłam i większych nie włożyłam, ale to presja otoczenia wpłynęła na moją decyzję. Nie chcę by mnie pracownicy obgadywali po kątach. Najpierw niech przywykną do tych, potem się pomyśli.
#769 |
Zakorzenienie
|
No Horo to laska pierwsza klasa
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jak to jest z otoczeniem... ale nie da się uniknąć gadania za plecami, zlośliwych uwag... niestety ![]() Baby, jak to baby... sokoli wzrok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Probuje się tym nie przejmować, ale będę szczera... nie da się ![]()
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
Ale czy to tak widac ze biust ma sie powiekszony? Bo ja tak sobie mysle jakby ktos zmojego otoczenia powikeszyl pewnie bym sie nie skapnela.
Wiadomo ze moga gadac, ale jak ktos zapyta wprost, wtedy dopiero niewiadomo co odpowiedziec. No bo ludzie ktorzy w zyciu mnie nie widzieli i widza po raz pierwszy na pewno nie zauwaza ale znajomi, kto to wie. Ja niby nie mysle co powiedza inni ale jednak tak sie teraz zastanawiam na powaznie jak to bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Wtajemniczenie
|
HORO - wpadam przez Ciebie w kompleksy. Coraz bardziej mysle o 2 op. ale moj TZ nie chce o tym slyszec.
![]() !!!!!!!!CUDOWNE SA!!!!!!!!!!
#773 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki powiedzcie mi czy moge uzywac stanika sportowego bo to jest smieszne lekarz mi nie dal zadnego stanika kazal mi isc do kobiety ktora szyje a ona kazala mi przyjsc 2pazdziernika na przymiarkę!!!
![]() ![]()
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Horo-one są prześliczne
![]() ![]() ![]() ![]() duży rozmiar może wyglądać lepiej niż za mały ![]() odetęp między piersiami można zmniejszyć ![]() zadowolona z zabiegu przede wszystkim musi być pacjentka ![]() A jak one już ładnie zaczęły się układać, NIE DO WIARY. Gratuluje Ci z całego serca, ciesze się razem z Tobą. Jak dziś zobaczyłam te foteczki to aż łzy mi w oczach stanęły-odzyskałam wiarę, że warto walczyć ![]() ![]() ![]() ![]() I pocieszyłaś mnie, że ich nie czujesz ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Wymiary takie jak u większości z nas, więc mamy tu dobre odniesienie ![]() Moja sugestia minimum 325cc, profil wysoki ![]() U kogo robisz i kiedy, masz już termin?
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-09-27 o 18:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MyaDiva;14468740]Horo-one są prześliczne
![]() ![]() ![]() ![]() duży rozmiar może wyglądać lepiej niż za mały ![]() odetęp między piersiami można zmniejszyć ![]() zadowolona z zabiegu przede wszystkim musi być pacjentka ![]() A jak one już ładnie zaczęły się układać, NIE DO WIARY. Gratuluje Ci z całego serca, ciesze się razem z Tobą. Jak dziś zobaczyłam te foteczki to aż łzy mi w oczach stanęły-odzyskałam wiarę, że warto walczyć ![]() ![]() ![]() ![]() I pocieszyłaś mnie, że ich nie czujesz ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Kurcze ale ma kobieta terminy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Hejka. Wymiary takie jak u większości z nas, więc mamy tu dobre odniesienie ![]() Moja sugestia minimum 325cc, profil wysoki ![]() U kogo robisz i kiedy, masz już termin?[/QUOTE dziekuje kochana a powiedz mi czy on ma byc luzniejszy czy ścisły???a ty jaki rozmiar bedziesz robiła???pozdrowionka kochaniutka
#776 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#777 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
kup sobie albo stanik sportowy albo top ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A doktorka to będę do końca zycia wychwalała pod niebiosa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się o nie troszczę ![]() ![]() ![]() Zobaczysz jaka Ty będziesz szczęśliwa po operacji ... zyczę Tobie tego z całego serca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Cześć Bankierko-już sie zastanawiałam czemu Cię nie ma, myślałam że od lustra odejść nie możesz
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.