Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 08:38   #751
nusia0210
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

hej kobitki na biezaco sledze wasze wypowiedzi-super,ze jestescie tutaj,napewno wasze spostrzezenia i rozmowy bardzo wiele daja inny

ja chcialam was sie spytac,czy moglbyscie mi doradzic.oczywiscie wiadomo tak na oko jaki rozmiar mniej wiecej patrzec i jaki profil .
Wkladeczki bede mialy firmy mentor.
Zalezy mi na miseczce C.
Jestem bardzo drobna-wzrost 156,49kg,72pod biustem, 81 w biuscie.
nusia0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 09:11   #752
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczynki za slowa otuchy.
napiszcie czy wy tez slyszalyscie w swich piersiach odglosy takigo przelewania, taki odglos przypominajacy gazy?
ja czasami jak leze i sie przekrecam sama pupa, to takie slysze.

druga rzecz, w nocy budzi mnie bol brzucha, czy to moze byc od ketonalu?

fotorelacja bedzie, jak sie do nich przyzwyczaje,bo narazie boje sie odpiac stanik.poczekam z fotkami na zdjecie szwow.
angelnight,
po pierwszej op czasem czulam takie dziwne odglosy... podobno to calekiem normalne, więc nie masz się o co martwić

A z ketonalem nie przesadzaj... jest silny i powinnaś przestać go stosować już w 3 dobie po op... zmień na ibuprom

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez nusia0210 Pokaż wiadomość
hej kobitki na biezaco sledze wasze wypowiedzi-super,ze jestescie tutaj,napewno wasze spostrzezenia i rozmowy bardzo wiele daja inny

ja chcialam was sie spytac,czy moglbyscie mi doradzic.oczywiscie wiadomo tak na oko jaki rozmiar mniej wiecej patrzec i jaki profil .
Zalezy mi na miseczce C.
nusia,
rozmiar 70 C jest naprawdę malutki, więc zastanów się, czy na pewno taki chcesz ... bo implancik mialabyś chyba max.250 cc
Ja bym stawiala na ok. 300 i wysooki profil (nawet jeśli rozmairek będzie większy niz oczekujesz, to nie będzie jakis przesadzony), ale... wybór należy do Ciebie i doktorka
Przypomnij jeszcze , proszę, u kogo robisz

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 10:00   #753
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
jestem juz po. nie czuje sie najlepiej, ale myslalam ze bedzie gorzej.
moze to was zaskoczy ale mam 400trx . lekarz pokazal mi je w katalogu. w czerwcu tego roku, dostal nowa rozmiarowke.

horo
chyba bede miala autrostradke, ale jak juz pisalam, mialam taka przy swoich naturalnych i podobalo mi sie to.

pozdrowienia dla mojej towarzyszki w bolu Agatki. mam nadzieje ze dotarlas bez problemow.

dziwczynki ciagna mnie te szwy cholernie. co lepiej dla piersi
1.pozycja siedzaca
2.pozycja lezaca
wygodniej mi siedziec, ale nie wiem czy tak moge caly czas
gratulacje
najlepsza pozycja to siedząca i podczas snu także
Stary 2009-09-27, 10:50   #754
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
angelnight,
po pierwszej op czasem czulam takie dziwne odglosy... podobno to calekiem normalne, więc nie masz się o co martwić

A z ketonalem nie przesadzaj... jest silny i powinnaś przestać go stosować już w 3 dobie po op... zmień na ibuprom

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

nusia,
rozmiar 70 C jest naprawdę malutki, więc zastanów się, czy na pewno taki chcesz ... bo implancik mialabyś chyba max.250 cc
Ja bym stawiala na ok. 300 i wysooki profil (nawet jeśli rozmairek będzie większy niz oczekujesz, to nie będzie jakis przesadzony), ale... wybór należy do Ciebie i doktorka
Przypomnij jeszcze , proszę, u kogo robisz
Ojej,horo,powaga,ze tak to wyglada? Ja myslałam o 65 C,takie duze c chciałam i wychodziloby tylko tyle???
Esterka,a ile masz wzrostu,wagi i wymiarki pod i w? Mozesz mi to zdradzic,bo duzy wybrałas rozmiar i ciekawa jestem ile z niego wychodzi??
Stary 2009-09-27, 11:08   #755
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:

Zalezy mi na miseczce C.
zeby po Op nie bylo niedosytu, to mysle, ze powinnas wybrac minimum 300-325cc, jestes bardzo podobnej firgury do mnie, a ja mam 300cc i wcale nie sa jakies duze

Edytowane przez Agnessa30
Czas edycji: 2009-09-27 o 11:23
Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 14:01   #756
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny esterka pisala ze ma implanty PIP co to za skrot?
Ja tak jak pisalam mam miec Mentory.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 14:15   #757
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny esterka pisala ze ma implanty PIP co to za skrot?
Ja tak jak pisalam mam miec Mentory.
Poly Implant Prothese
W Polsce też pracuje sie na tych implantach... w Warszawie i koszt calkowity op wraz z implantami wynosi ok. 7.500 - 8.000 zl. Ale nie pamietam , w której klinice.

Agatau,
a znasz mniej więcej rozmair i profil, jaki dr chce Tobie dać???

Stary 2009-09-27, 14:26   #758
Agatau88
Zakorzenienie

z dobre te implanty PIP?

Mi powiedzial tylko tyle ze w czerwcu na konsultacji wszytko ustalimy, mowilam ze sie odchudzam wiec nie proponowal nic tylko tyle ze nawet 500 i wiecej mi sie zmiesci wiec kombinacje moge byc rozne
Stary 2009-09-27, 14:32   #759
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
z dobre te implanty PIP?

Mi powiedzial tylko tyle ze w czerwcu na konsultacji wszytko ustalimy, mowilam ze sie odchudzam wiec nie proponowal nic tylko tyle ze nawet 500 i wiecej mi sie zmiesci wiec kombinacje moge byc rozne
Nie wiem kochana, musisz zapytać dr. Ja sieo nich dowiedzialam jeszcze na etapie szukania kliniki, ale dr mi odpisał w mailu, ze poleca inne... z naciskiem na mentor i allergan. Jak trafilam do mojego dr, to znow usłyszałam allergan i mentor. Więc... chyba lepiej zapytać i będziesz wiedziała z dobrego źródla

A masz jakieś preferencje co do wygladu biustu? Jak juz będziesz brała większy implant, to weź najwyzszy profil

Stary 2009-09-27, 14:36   #760
Agatau88
Zakorzenienie

Ja raczej biodra mam spore wiec i biustu sobie nie pozaluje, w kazdym razie chce miec proporcje zachowane Ja tak tylko pytam o PIP, juz zostaje przy swoim Mentorze poki co
Z profilem zrobie jak radzisz, w koncu jestes ekspertka
Stary 2009-09-27, 15:26   #761
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Wszystkie ostatnio powalaja fotkami... a co... nie będę gorsza To już prawie 4 tygodnie po

SAme zobaczcie, ze to nie są jakieś olbrzymy

i z dnia na dzień stają sie coraz bardziej naturalne

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-27 o 15:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 15:54   #762
niespelnienie
Przyczajenie

Kurde...Horo...małe to one nie są...ale faktem jest że są zaje.....ste, każda by chciała nosić takie cudo...ale niewiele się pewnie odważy...dbaj o nie...
niespelnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 16:10   #763
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez niespelnienie Pokaż wiadomość
Kurde...Horo...małe to one nie są...ale faktem jest że są zaje.....ste, każda by chciała nosić takie cudo...ale niewiele się pewnie odważy...dbaj o nie...
Male nie ... ale jak dla mnie rozmiarem nie straszą

Stary 2009-09-27, 16:10   #764
Agatau88
Zakorzenienie

Horo no pierwsza klasa, ja bede chciala wlasnie podobne, szkoda mi placic za nic, szczegolnie ze bardzo plaska teraz nie jestem Tylko ciekawe jaka wkladka da u mnie taki efekt No ale zanim ja pojde na op to dowioze doktorkowi pare zdjec na konsultacje, czyli co chce osiagnac
Stary 2009-09-27, 16:17   #765
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo no pierwsza klasa, ja bede chciala wlasnie podobne, szkoda mi placic za nic, szczegolnie ze bardzo plaska teraz nie jestem Tylko ciekawe jaka wkladka da u mnie taki efekt No ale zanim ja pojde na op to dowioze doktorkowi pare zdjec na konsultacje, czyli co chce osiagnac
Skoro nie jesteś plaska, to juz połowa sukcesu... mniej wystarczy, zeby efekt byl powalający . .. ja z moim "mniej niz zero" musiałam posilić się wkładką o większym kalibrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 16:20   #766
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Horo, Twoje żelki są niesamowite. Ja wprawdzie jestem zwolenniczką "średnich" czyli takich bardziej 70D to Twoje są niesamowitej urody. Pierwsz zdjęcie - klasa! No i pozazdrościć tylko figury, z tym biustem to na pewno wyglądasz jak seksbomba.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 16:23   #767
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Horo, Twoje żelki są niesamowite. Ja wprawdzie jestem zwolenniczką "średnich" czyli takich bardziej 70D to Twoje są niesamowitej urody. Pierwsz zdjęcie - klasa! No i pozazdrościć tylko figury, z tym biustem to na pewno wyglądasz jak seksbomba.
Kochana, dziękuję Tobie serdecznie, ale figura...
miałam właśnie dopisać, ze muszę coś zrobić z brzuchem, ale... niestety przepadam za slodyczami, kuchnią włoską... no i 3 ciąże ... wszystko widać wlasnie na brzuszku

Stary 2009-09-27, 16:38   #768
angelnight1
Raczkowanie

horo
Ty trzy ciąże.... no to faktycznie wyglądasz bosko. Biust boski. Trochę żałuję że się wystraszyłam i większych nie włożyłam, ale to presja otoczenia wpłynęła na moją decyzję. Nie chcę by mnie pracownicy obgadywali po kątach. Najpierw niech przywykną do tych, potem się pomyśli.
Stary 2009-09-27, 17:00   #769
Agatau88
Zakorzenienie

No Horo to laska pierwsza klasa Mysle ze dla moich zwiskow starczy 400, na wiecej raczej sie nie pokusze. jak napisala kolezanka wyzej, wlasnie presja otoczenia, znaczy ode mnie oprocz Mamy nikt nic nie wie, ale tak sie zastanawiam jak wroce po wakacjach (nastepnych) na studia, ech zeby nie bylo gadania, niby sie tym nie przejmuje ale jednak
Stary 2009-09-27, 18:06   #770
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No Horo to laska pierwsza klasa Mysle ze dla moich zwiskow starczy 400, na wiecej raczej sie nie pokusze. jak napisala kolezanka wyzej, wlasnie presja otoczenia, znaczy ode mnie oprocz Mamy nikt nic nie wie, ale tak sie zastanawiam jak wroce po wakacjach (nastepnych) na studia, ech zeby nie bylo gadania, niby sie tym nie przejmuje ale jednak
angelnight, agatau,
wiem jak to jest z otoczeniem... ale nie da się uniknąć gadania za plecami, zlośliwych uwag... niestety
Baby, jak to baby... sokoli wzrok . .. zauważą zawsze, ze jednej z nich przybyło parę centymetrow... zwlaszcza w biuście
Probuje się tym nie przejmować, ale będę szczera... nie da się

Stary 2009-09-27, 18:13   #771
Agatau88
Zakorzenienie

Ale czy to tak widac ze biust ma sie powiekszony? Bo ja tak sobie mysle jakby ktos zmojego otoczenia powikeszyl pewnie bym sie nie skapnela.
Wiadomo ze moga gadac, ale jak ktos zapyta wprost, wtedy dopiero niewiadomo co odpowiedziec. No bo ludzie ktorzy w zyciu mnie nie widzieli i widza po raz pierwszy na pewno nie zauwaza ale znajomi, kto to wie. Ja niby nie mysle co powiedza inni ale jednak tak sie teraz zastanawiam na powaznie jak to bedzie.
Stary 2009-09-27, 18:27   #772
enii
Wtajemniczenie

HORO - wpadam przez Ciebie w kompleksy. Coraz bardziej mysle o 2 op. ale moj TZ nie chce o tym slyszec.

!!!!!!!!CUDOWNE SA!!!!!!!!!!

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 18:31   #773
kasiulka Nowa
Raczkowanie

hej dziewczynki powiedzcie mi czy moge uzywac stanika sportowego bo to jest smieszne lekarz mi nie dal zadnego stanika kazal mi isc do kobiety ktora szyje a ona kazala mi przyjsc 2pazdziernika na przymiarkę!!!czyli mialabym stanik dopiero za 1,5tygodnia a boje sie o moje piersi bo narazie nic nie zakladam..
Stary 2009-09-27, 19:04   #774
MyaDiva
Zakorzenienie

Horo-one są prześliczne, nie wyobrażam sobie by mogły być piękniejsze, pan dr stworzył prawdziwe dzieło. A pierwsza fotka powala. Są to pierwsz jakie widziałam tak duże piersi które nie są za duże. Powtórzę się ale obaliłaś wszystkie mity jakie wciskają nam lekarze. Teraz wiemy, że :
duży rozmiar może wyglądać lepiej niż za mały
odetęp między piersiami można zmniejszyć
zadowolona z zabiegu przede wszystkim musi być pacjentka

A jak one już ładnie zaczęły się układać, NIE DO WIARY.
Gratuluje Ci z całego serca, ciesze się razem z Tobą. Jak dziś zobaczyłam te foteczki to aż łzy mi w oczach stanęły-odzyskałam wiarę, że warto walczyć

I pocieszyłaś mnie, że ich nie czujesz .

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki powiedzcie mi czy moge uzywac stanika sportowego bo to jest smieszne lekarz mi nie dal zadnego stanika kazal mi isc do kobiety ktora szyje a ona kazala mi przyjsc 2pazdziernika na przymiarkę!!!czyli mialabym stanik dopiero za 1,5tygodnia a boje sie o moje piersi bo narazie nic nie zakladam..
Kurcze ale ma kobieta terminy. Jasne, że może być sportowy, nie czekaj 1.5 tyg tylko zakup coś jak najszybciej.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:

Zalezy mi na miseczce C.
Hejka.
Wymiary takie jak u większości z nas, więc mamy tu dobre odniesienie
Moja sugestia minimum 325cc, profil wysoki- a niech sobie stercza.
U kogo robisz i kiedy, masz już termin?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-09-27 o 18:46
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 19:08   #775
kasiulka Nowa
Raczkowanie

[QUOTE=MyaDiva;14468740]Horo-one są prześliczne, nie wyobrażam sobie by mogły być piękniejsze, pan dr stworzył prawdziwe dzieło. A pierwsza fotka powala. Są to pierwsz jakie widziałam tak duże piersi które nie są za duże. Powtórzę się ale obaliłaś wszystkie mity jakie wciskają nam lekarze. Teraz wiemy, że :

Gratuluje Ci z całego serca, ciesze się razem z Tobą. Jak dziś zobaczyłam te foteczki to aż łzy mi w oczach stanęły-odzyskałam wiarę, że warto walczyć

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Kurcze ale ma kobieta terminy. Jasne, że może być sportowy, nie czekaj 1.5 tyg tylko zakup coś jak najszybciej.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Hejka.
Wymiary takie jak u większości z nas, więc mamy tu dobre odniesienie
Moja sugestia minimum 325cc, profil wysoki- a niech sobie stercza.
U kogo robisz i kiedy, masz już termin?[/QUOTE
dziekuje kochana a powiedz mi czy on ma byc luzniejszy czy ścisły???a ty jaki rozmiar bedziesz robiła???pozdrowionka kochaniutka
Stary 2009-09-27, 20:03   #776
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
HORO nie wspominałas ze Twoj TZ jest niedowidzacy Ty go w Laskach poznałas? Sorry ale ten facet jest niezle pojechany
BANKIERKA przeciez Ci napisałam ze to co widze na zdjeciu powaliło mnie na kolana przed kompem Sa sliczne
MASZEŃKO Ty mnie powaliłaś juz 3 m-ce temu jak zobaczyłam Twoje foto w wyborze kierowałam sie wyglądem Twoich cycusiów...tylko nie doczytałam to HPale mam nadzieję że beda równie piękne i rozmiarkiem podobne buziaki słonko

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez 19esterka89 Pokaż wiadomość
moje malinki maja juz 3msc i pierwszy raz pokazuje je na forum calkowicie obnazone jak widac na tej piersi gdzie szwy puściły blizna jest szersza ale smaruje ją i dr mowi ze powinna zblednąć
Ty laseczkośliczne masz cycusie,tylko podziwiać a jak widze twojego kolczyka w pępuszku mam ochotke iśc do kosmetyczki sobie zrobićale ponoc bardzo boli(zapewne mniej niz powiek.biustu )to bedzie nastepne moje szaleństwotylko mężusia musze przekonac(i wtedy z noska perełke wyciagne)
Stary 2009-09-27, 20:09   #777
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ale czy to tak widac ze biust ma sie powiekszony? Bo ja tak sobie mysle jakby ktos zmojego otoczenia powikeszyl pewnie bym sie nie skapnela.
Wiadomo ze moga gadac, ale jak ktos zapyta wprost, wtedy dopiero niewiadomo co odpowiedziec. No bo ludzie ktorzy w zyciu mnie nie widzieli i widza po raz pierwszy na pewno nie zauwaza ale znajomi, kto to wie. Ja niby nie mysle co powiedza inni ale jednak tak sie teraz zastanawiam na powaznie jak to bedzie.
znajomi zauważą na pewno, chyba ze wkręcisz im jakąś bajeczkę o np. tabletkach, czy czymś w tym rodzaju Obcy... ktorzy nigdy mnie nie widzieli... też zauważyli (pani w sklepie z bielizną). Ale moze nie wszyscy ... chociaż kto wie

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
HORO - wpadam przez Ciebie w kompleksy. Coraz bardziej mysle o 2 op. ale moj TZ nie chce o tym slyszec.

!!!!!!!!CUDOWNE SA!!!!!!!!!!
a ja się teraz cieszę., ze za pierwszym razem mialam autostradę ... przynajmniej dzięki niej mam taki biuscik o jakim marzylam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
Kasiulka,
kup sobie albo stanik sportowy albo top przez te pierwsze tygodnie piersi powinny być jednak podtrzymywane... a do tego nie masz malego implantu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 20:12   #778
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mam pytanie do wszystkich, które maja żelki.
Na pewną rzecz zwrócili mi uwagę na tym badaniu. A mianowicie- czy pani nie czuje jakby implanty rozpierały pierś. Właśnie przez to uczucie ja do tej pory non stop w biustonoszu chodziłam. Powiem szczerze, że jakoś do tej pory nad tym się nie zastanawiała-jest implant to go czuje.
I moje pytanie- czy Wy czujecie swoje żelki jak zdejmiecie biustonosz jak stoicie i jak leżycie ? albo w biustinoszu ?
Bo ja to swoich nie czuje tylko w niezaciasnym podtrzymującym biustonoszu-ale muszą być luzne miseczki.
Ale może u mnie to dlatego, że te implanty a zwłaszcza lewy jest pomarszczony i bez podtrzymania rozpiera pierś od środka?
MYA moze akurat ja nie powinnam się wypowiadac bo za krótko jestem po oper.ale ja czuje jakby właśnie żelki rozpierały mi pierś-ale myślałam że to normalny objaw....a jak stanik ściagne to dodatkowo jakby drętwiały...hmmmm i co to źle?tez czuje te "motylki w cycusiach"-"przelewanie wody"zwał jak zwał chyba wiesz o co chodzijak byłam w ciazy podobne miałam odczucie w brzuszku te odczucia mozna tez porównać,jak w czasie karmienia pokarm mi się zbierał w piersiach...
Stary 2009-09-27, 20:17   #779
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horo-one są prześliczne, nie wyobrażam sobie by mogły być piękniejsze, pan dr stworzył prawdziwe dzieło. A pierwsza fotka powala. Są to pierwsz jakie widziałam tak duże piersi które nie są za duże. Powtórzę się ale obaliłaś wszystkie mity jakie wciskają nam lekarze. Teraz wiemy, że :

Rzeczywiście ich nie czuję i naprawdę rewelacyjnie się z nimi czuję nie sa ani komiczne, ani straszne... pasują idealnie do mojej sylwetki (widocznie własnie takie musialam mieć... i nie mniejsze )
A doktorka to będę do końca zycia wychwalała pod niebiosa klask i: odwalił kawał dobrej roboty... autostrady brak, a dziewczynki po niespelna 4 tygodniach wyglądają bardziej naturalnie niż poprzednie pileczki po poł roku i co najważniejsze... jestem przeszczęśliwa.
Bardzo się o nie troszczę i dlatego męczę sie w tym przyciasnym styaniczku w oczekiwaniu na top z Gatty zeby nic mi nie opadło
Zobaczysz jaka Ty będziesz szczęśliwa po operacji ... zyczę Tobie tego z całego serca

Stary 2009-09-27, 20:17   #780
MyaDiva
Zakorzenienie

Cześć Bankierko-już sie zastanawiałam czemu Cię nie ma, myślałam że od lustra odejść nie możesz Jak się czujesz?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości