Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-26, 22:16   #4051
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Lady gaga, ale paparazzi
aaaa tak,miałam na myśli paparazzi a napisałam poker face.Zgadzam się pomyłka.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:16   #4052
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
a to co było jak nie poker face???
Ja w ogóle nie wiem co on (ono?) śpiewał

A tak w ogóle witam dziewczyny. Zaglądam do Was często, ale jakoś się wciągnąć w rozmowę nie umiem
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:18   #4053
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A tak w ogóle witam dziewczyny. Zaglądam do Was często, ale jakoś się wciągnąć w rozmowę nie umiem
no co Ty nie krępuj się jesteś swój człowiek i pisz z nami będziemy szczęśliwe, że w końcu jakaś PM z nami zostanie, a nie tylko się przywita i nara

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:20   #4054
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
no co Ty nie krępuj się jesteś swój człowiek i pisz z nami będziemy szczęśliwe, że w końcu jakaś PM z nami zostanie, a nie tylko się przywita i nara
Uciekają z wątku,bo pewnie się Was/Nas boją. A tak na poważnie to się zgadzam.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:37   #4055
Martoolka87
Zakorzenienie

Też oglądałam "mam talent". Zawsze z TŻcikiem oglądam, a dziś sama, bo on na nocce i to już nie to samo
Rozwalił mnie tekst Kuby: musicie być twardzi jak chleb z biedronki (czy coś takiego)

Widzę, że sobie kościółki pokazujecie. Tu jest mój: http://www.jolenta.gniezno.org/index...tpage&Itemid=1
Tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć fotki całego kościoła z zewnątrz. Ze środka tez niewiele. Ale za to są fotki z parafialnej imprezy
Zwróćcie uwagę na tekst: Zapraszamy do skorzystania z Internetu, gry w bilarda, darta i cymbergaja. Nasz proboszcz jest świetny
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-26, 22:44   #4056
kaska87
Zakorzenienie

a ja nadal nie mam planu zajęć

poza tym strasznie chce mi się już spać, za późno ten film jak dla mnie

dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-26 o 22:50
Stary 2009-09-26, 23:58   #4057
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:

Hehe dzięki
Nie mam zamiaru znikać, wręcz przeciwnie-siedzę od dwóch dni przed kompem i przeglądam godzinami allegro/komisy/portale ślubne z ogłoszeniami o sukniach na sprzedaż

I pomyśleć, że przez większość życia uważałam, że nigdy za mąż nie wyjdę
Stary 2009-09-27, 09:05   #4058
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
I pomyśleć, że przez większość życia uważałam, że nigdy za mąż nie wyjdę
jedna moja przyjaciółka twierdzi/twierdziała(?) tak samo a teraz nie wiem jak potoczy się jej nowa znajomość, może-znając tego szaleńca weźmie ślub szybciej niż ja a wtedy to już we wszystko na świecie uwierzę

a ja wczoraj się rozkeiłam wieczorem i wypłakałam TZ uświadomiłam sobie, że wyprowadzam się z domu i tak na stałe to już tu nigdy nie wrócę jedynie na święta, weekend itd

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-27 o 09:07
Stary 2009-09-27, 09:59   #4059
201701300931
Konto usunięte

Ja się wyniosłam z domu, jak miałam 18 lat i przeprowadziłam do miasta 400km od siebie. I byłam bardzo zadowolona, że nareszcie nowy etap w życiu itp. itd.
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 10:18   #4060
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć kocice. Miałam się przez weekend wykurować, a wcale nie jest mi lepiej. Ehhh z choróbskami
Stary 2009-09-27, 10:22   #4061
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja się wyniosłam z domu, jak miałam 18 lat i przeprowadziłam do miasta 400km od siebie. I byłam bardzo zadowolona, że nareszcie nowy etap w życiu itp. itd.
a mi mimo wszystko było dobrze w domu ciężko mi będzie i pewnie się to troche na naszym związku odbije ja mam co prawda 80km do wro, ale już nie będę spać w moim kochanym pokoiku, w moim łóżku

Stary 2009-09-27, 10:26   #4062
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a mi mimo wszystko było dobrze w domu ciężko mi będzie i pewnie się to troche na naszym związku odbije ja mam co prawda 80km do wro, ale już nie będę spać w moim kochanym pokoiku, w moim łóżku
Mi też źle w domu nie było, ale chciałam zacząć nowe życie. Ty będziesz miała blisko, więc będziesz mogła często jeździć. Będzie dobrze Przyzwyczaisz się do nowej sytuacji i wszystko się ułoży, zobaczysz! No i będziesz miała nas
Stary 2009-09-27, 10:29   #4063
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też źle w domu nie było, ale chciałam zacząć nowe życie. Ty będziesz miała blisko, więc będziesz mogła często jeździć. Będzie dobrze Przyzwyczaisz się do nowej sytuacji i wszystko się ułoży, zobaczysz! No i będziesz miała nas
Was też nie będzie bo nie mamy chyba netu a na uczelni raczej nie będę wchodzić, ale teść ma nam załatwić holenderki (rowery) tylko koszyk kupię i będę sie wozić

Stary 2009-09-27, 10:32   #4064
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Was też nie będzie bo nie mamy chyba netu a na uczelni raczej nie będę wchodzić, ale teść ma nam załatwić holenderki (rowery) tylko koszyk kupię i będę sie wozić
Neta zawsze można założyć A nas (przynajmniej dwie z nas) możesz mieć osobiście jak będziesz grzeczna

A rowerków zazdroszczę... U nas nie ma miejsca, żeby je gdziekolwiek trzymać No i TŻ mówił, że by nigdy nie pojechał na polibudę rowerem, bo tam nagminnie je kradną...
Stary 2009-09-27, 10:33   #4065
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Neta zawsze można założyć A nas (przynajmniej dwie z nas) możesz mieć osobiście jak będziesz grzeczna ..
ok będziecie przekazywać dziewczyną info ode mnie

Stary 2009-09-27, 11:16   #4066
szana
Zadomowienie

elo
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Hejo wrocilismy ze zwiadow
najpierw skoczylismy na sale jeszcze ja przygotowywali, ale juz z grubsza bylo wszystko gotowe (bylismy na etepia roznoszenia winietek). miejsce do tanczenia na zdj. 1, ogolny wyglad sali w dekoracji lososiowej zdj. 2. my chyba chcemy jakis zywszy kolorek - zolty, soczysty zielony - mniej wiecej tak http://www.junior.krakow.pl/photo/2bankiet.jpg albo pomaranczowy - mniej wiecej tak http://www.junior.krakow.pl/photo/bankiet1a.jpg zdj. 3 to wejscie do kibelkow kulturalnych i przestronnych zdj. 4 to tablo z wypisanymi stolami i osobami - my zrobimy ladniejsze (tablica jest sali, trzeba tylko swoje kartki przyczepic i te kartki nie byly tam najladniejsze - takie zwykle wydrukowane nawet bez specjalnego formatowania)

po ogladnieciu sali pojechalismy do Tynca obczaic slub bedziemy podjezdzac pod kosciol takim wjazdem jak na zdj. 5 wlasnie skonczyl sie slub z godz. 14 wiec pod wejsciem jeszcze byla tona platkow (zdj. 6). zaczelam rozkminiac czy ktos to posprzata i juz nawet pomyslalam, ze trzeba by kogos do tego wyznaczyc, bo nie chcialabym wchodzic na swoj slub o 16 po czyis platkach ale na szczescie w tym momencie przylecial zakonnik z miotla w ogole to para mloda z godz. 14 spod kosciola wyjechac o 15.20... nastepny slub jest o 16 (moj) wiec ok... tylko ze kolejny slub jest o 17 i zastanawiam sie czy ta para z 17 bedzie wchodzic do kosciola jak ja bede jeszcze miala zyczenia pod kosciolem jesli tak to niefajnie im
para mloda przyjechala suvem Suzuki... nawet nienajgroszy (przynajmniej nie zaden wielki hummer )
zamalowalam twarze na zdjeciach z ludzmi, bo tak glupio czyjes zdjecia do neta wklejac panna mloda jak widac w sukni a'la Lorna czy W1 nie skojarzylam tego modelu, ale to wlasnie taki prosty fasonik z tasiemka pod biustem mi sie nawet podobala bolerko pewno dlatego miala, bo nie miala welonu do zakrycia ramion ja jak bede fatalnie wygladac w welonie to tez bede musiala takie bolerko skombinowac...
w wygladzie PMki tylko fryzura mi nie lezy, a szczegolnie grzywka, ale ja ogolnie nie jestem fanka takich rozpuszczonych kreconych fryzur
i jeszcze na koniec wskoczylismy na chwile do kosciola posluchac jak gra organista. pieknie gra akurat na wejscie mieli marsz weselny Wagnera, ktory tez chcemy wlasnie na wejscie :i nawet mu spoko idzie spiewanie no ale i tak chyba jednak na spiewaczke postawimy on tam ewentualnie jakies "alleluja..." pociagnie

na calym slubie nam sie siedziec nie chcialo poszlismy pod mury opactwa polezec nad Wisla na kocyku to jedno z miejsc gdzie chcemy sesje plenerowa

i to by bylo tyle relacji pogode dzis mieli bajeczna
bardzo mi się podoba ta dekoracja z pomarańczowym/łososiowym kolorem,chociaż ta zielona tez ładna,obie pasują tam sala bardzo fajna,przestronna i jasna
piękny kościół! uwielbiam takie kościoły z klimatem i nie jest tu nic przesadzone.
Może być tak,że Wy będziecie stać na boczku i będą Wam życzenia składać a para młoda następna będzie do kościoła wchodzić,ja już widziałam jak pewna młoda para musiała się przesuwać na bok,żeby inna mogłą wejść do kościoła,głupio tak,mogli zrobić śluby np 16 potem dopiero 18 a nie ciś jedną parę na drugą
a tamta panna młoda ładnie wygląda,fryzurka mi się nawet podoba

lecę na mszę
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:27   #4067
chilanes
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, spokojnej niedzieli
Stary 2009-09-27, 11:34   #4068
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka
jestem po spędzonej super nocy ) niah niah

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:44   #4069
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja wczoraj się rozkeiłam wieczorem i wypłakałam TZ uświadomiłam sobie, że wyprowadzam się z domu i tak na stałe to już tu nigdy nie wrócę jedynie na święta, weekend itd
Będzie dobrze W końcu będziesz na codzień miała przy sobie Tż-ta.

Ja jak przyjechałam na studia do Krakowa ustaliłam z Mamą, że przyjadę w drugi weekend.

Po czwartkowej inauguracji i piątkowych pierwszych zajęciach (3 godz. laboratorium z chemii) zadzwoniłam do Mamusi pytając czy mogę dziś, zaraz już przyjechać do domku
Później jeździłam około raz na 3 tygodnie/miesiąc, a z czasem już tyko na święta, bo niestety jazda 4 godziny PKSem, z kotem na kolanach wykańcza mnie
Stary 2009-09-27, 11:45   #4070
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 'holenderkę' niebieską z koszyczkiem

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

Wow Lain ale piękna sala!! a te pokrowce na krzesła są własnością sali czy trzeba je wypożyczyć samemu? mi się marzą pokrowce ale u mnie wypożyczenie kosztuje 6zł za sztukę co przy prawie 200 gosciach nie opłaca mi się zupełnie
Kosciół superowy!!! a co do welonu to lepszy welon niż bolerko choć sama muszę mieć bolerko ale tiulowe więc może nie będzie źle..
O Ja!Sporo
U mnie na sali jest to na chwilę obecną 3 zł za sztukę, ale krzesła są nowe i bardzo ładne więc nie wiem czy będzie sens wynajmować pokrowce

Lain, suknia PM cudniasta
Fryzura mi się w ogóle nie podoba, bo nie lubię takich
Dekoracja sali-jak dla mnie to z dodatkami zielonymi jest zdecydowanie ładniejsza . Chociaż ta pomarańcz też jest okey, ale jak dla mnie ten kolor już jest mega oklepany na deko. sal
Zielona bardziej mi się podoba może dlatego że sama chce mieć deko. w tej tonacji

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:50   #4071
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hejka
jestem po spędzonej super nocy ) niah niah
a nie mówiłam
Cytat:
Ja jak przyjechałam na studia do Krakowa ustaliłam z Mamą, że przyjadę w drugi weekend.
Po czwartkowej inauguracji i piątkowych pierwszych zajęciach (3 godz. laboratorium z chemii) zadzwoniłam do Mamusi pytając czy mogę dziś, zaraz już przyjechać do domku
Później jeździłam około raz na 3 tygodnie/miesiąc, a z czasem już tyko na święta, bo niestety jazda 4 godziny PKSem, z kotem na kolanach wykańcza mnie
ja mam godzinke jazdy samochodem, a 1g20min jazdy busem, ale dla mnie to daleko teraz do mnie to częsciowo dociera a boję się myśleć co będzie jak juz wejdę do mieszkania we wro będzie ryk pewnie-wieśniara ze mnie
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja mam 'holenderkę' niebieską z koszyczkiem
zazdraszczam ale ja też myślę w ciągu miesiąca będę miała

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-27 o 11:52
Stary 2009-09-27, 11:55   #4072
madziulka_
Zakorzenienie

Kaśka masz już upatrzony ten rowerek jakiś konkretny?
W sumie jeszcze do zimy chwilkę pojeździsz
Jak ostatnio patrzyłam na rowerki to ceny były spore tych co mi się podobały

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:58   #4073
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kaśka masz już upatrzony ten rowerek jakiś konkretny?
W sumie jeszcze do zimy chwilkę pojeździsz
Jak ostatnio patrzyłam na rowerki to ceny były spore tych co mi się podobały
a niby dlaczego nie mogę w zimie jeździć jak będą duże mrozy to będę jeździć tramwajem, a jak nie to rowerkiem nie wiem jaka będzie bo to dostanę od teścia albo od cioci TZ jedyne co wiem to to, że musi mieć koszyczek

ale ciota ze mnie włąśnie oglądam 39,5 i patryk ze swoją brali ślub w jeansach i byli tylko oni i 2 świadków i mi świeczki stanęły w oczach

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-27 o 12:16
Stary 2009-09-27, 12:29   #4074
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam godzinke jazdy samochodem, a 1g20min jazdy busem, ale dla mnie to daleko teraz do mnie to częsciowo dociera a boję się myśleć co będzie jak juz wejdę do mieszkania we wro będzie ryk pewnie-wieśniara ze mnie
Przyzwyczaisz się. Tym bardziej, że będziesz z TŻ Jak ja zamieszkałam ze swoim TŻ to na początku też mi jakoś tak dziwnie było i tęskniłam (a mieszkaliśmy wtedy 15min drogi na pieszo od rodziców) i się bałam jak to będzie. Pierwsze 2 tygodnie były pod tym względem dziwne i trudne, ale później już spoko
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:29   #4075
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ciota ze mnie włąśnie oglądam 39,5 i patryk ze swoją brali ślub w jeansach i byli tylko oni i 2 świadków i mi świeczki stanęły w oczach
A ja właśnie ten odcinek gdzieś przeoczyłam
Za to suknia, którą wcześniej wybrał młodej dziadek

Dyskusja o serialach mnie poniekąd ominęła, ale zdradzę, że oglądam na bieżąco House'a, Gotowe na Wszystko, Bones i kilka innych.
W ogóle jestem serialomaniaczką
No i Brzydulę oglądamy razem z Tż-tem
Stary 2009-09-27, 12:30   #4076
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Przyzwyczaisz się. Tym bardziej, że będziesz z TŻ Jak ja zamieszkałam ze swoim TŻ to na początku też mi jakoś tak dziwnie było i tęskniłam (a mieszkaliśmy wtedy 15min drogi na pieszo od rodziców) i się bałam jak to będzie. Pierwsze 2 tygodnie były pod tym względem dziwne i trudne, ale później już spoko
no 15 minut to jeszcze spoko, ale godzina

Stary 2009-09-27, 12:40   #4077
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziweczynki,
ale dzis ładnie na dworze

u mnie o 17 spotkanie rodziców, normalnie sie boje i jeszcze zeby było ciekawiej dostałam okres i jak mnie brzuch nie przestanie bolec to nie wiem jak to bedzie,

Danaeee84 piszesz ze bedziesz miec bolerko a własnie miałąm sie pytac tych dziewczyn co slub w kwietniu, maju beda miały czy kupuja, ja sie tez nastawiałam ze bolerko bede miec ale pani wczoraj w salonie powiedziala mi zebym tak od razu sie na nie nie decydowala bo moze sie okazac ze bedzie bardzo łada pogoda i nie bedzie mi wogole potrzebne tylko z drugiej strony ja jestemciepłolubna no i to bedzie kwiecien wiec rewelacji pogodowej sie nie spodziewam
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:45   #4078
chilanes
Zakorzenienie

ojj to co by powiedziałą mi, jak ja na sierpień bolerko planuję
Stary 2009-09-27, 12:47   #4079
kaska87
Zakorzenienie

a ja nie chcę bolerka w sumie wrzesień był taki piękny, że się obejdzie, a jak coś to kupić przed samym slubem jak panie w salonach radzą

Stary 2009-09-27, 12:50   #4080
caprica6
Wtajemniczenie

Czesc
Witam z małym kacykiem
Ja bede miec bolerko gratis do sukni Jest naprawde boskie
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości