|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi jak się na samym początku schudło tak, zaczynam wracać do swojej wagi, już 1 kg na + ![]() Nic dziwnego, wczoraj wćisnełam w siebie 2 hamburgery i kawałek pizzy od TŻ ![]() Miłej niedzieli kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
A ja jutro wybieram sie do dentysty:P ależ tego nie lubie wrrr... no ale trzeba zrobić porządek cobym po ciąży szczerbata nie była
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#515 |
Wtajemniczenie
|
heheh a ja lubie dentystów
![]() ![]() Alexa tez mysle że z taka opieka to raz dwa te kg przyjdą... i od leżenia ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-09-27 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
Asia ma teraz trudne zadanie, bo musi leżeć i tyć
![]()
#517 |
Wtajemniczenie
|
ja tam nie wiemk co to znaczy tyc na siłe bo u mnie to samo przychodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
BAN stały
|
Witajcie kobietki
![]() mnie juz zaczyna dopadac jakas melancholia zwiazana z pobytem tutaj,od dzis mam wprowadzona diete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak pozatym dzisiaj przywiezli dziewczynke ,doslownie bo ma 14 lat i jest w 7 miesiacu ciazy z trojaczkami i bedzie lezala juz do konca tutaj bo jej dzidziulki maja zaledwie po 400 gram a juz chca wychodzic,przesada normalnie milej niedzieli zycze Wam kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Alexa dasz radę!!!! A taka marchwianka jest najlepsza na wszelakie jelitowe dolegliwości
![]() ![]() 14 lat:| brak mi słów, że w tym wieku o tym myślą...znaczy o współżyciu...ja w tym wieku naprawdę nie myślałam o tym pomimo, że miałam chłopaka, który liczył, że się w końcu zdecyduję....ale bez pzresady:P Musiałanbym upaść na głowę...i ejszcze trojaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Matko 14 lat i już w ciązy! Zamiast w siedzieć w ksiązkach i zdobywać wiedzę to ona zdobywała mężczyzn!
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
14 lat i juz w 7 mies ciąży?? o matko
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- alexa bedzie dobrze ![]() ![]()
#522 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() Alexa dasz radę ![]() ![]() ![]() Jak Wam niedziela mija??Bo mi jakoś zleciała,trochę u rodziców,troche z psami na dworze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
coś mi się mój post nie chce wyświetlić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- o jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
anusia no jakoś leci dzień.... troche nudnawo bo mój M juz chyba 3 godzine śpi i nei idzie go dobudzić :/ wczesniej byłam w kościołku i pozniej u teściowej na obadku
![]()
![]() |
#526 |
BAN stały
|
No wlasnie jestem w takim szoku,wlasnie byla u niej rodzinka,jej matka to jakas taka normalna osoba i widac,ze sie przejmuje ale ta dziewczyna mloda a zwlaszcza jej facet to olewka konkretna,lekarze kazali jej lezec caly czas az do odwolania a jak tylko ten jej niby chlopak przyszedl do niej to ciagle kursowala miedzy papieroskiem a kioskiem,wydaje mi sie,ze po porodzie to raczej ta jej matka bedzie opiekowala sie dziecmi bo ona ta przyszla mamusia to jeszcze dziecko takie jak moje,tylko,ze moj syn ma 11 no prawie 12 lat ale jeszcze o takich rzeczach nie mysli a ona zaraz bedzie matka,no ale to nie moja sprawa tylko szkoda tych dzieciaczkow bo jak ona ma je donosic jak ciagle gdzis biega i jeszcze pali do tego
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
cześć kobietki! ostatnio rzadko tu zaglądam ale mój mąż jest popołudniu w domu i jest zazdrosny jak zadługo tu z wami gadam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa dobrze że zajęli sie tobą lekarze, mam nadzieję że to pomoże tobie i maleństwu, przynajmniej nie czekaja bezczynnie na 16 tc. wierzę że wszystko dobrze sie ułoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
No ten ojciec tych dzieci nie jest pewnie o wiele starszy,to co on może zapewnić. Trójka dzieci na głowie matki tej dziewczyny. Ja nie wiem co bym zrobiła jakby mi córka w tym wieku powiedziała,że w ciąży jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
alexa...współczuję takiego jedzonka,ale jak to ma tobie pomóc to szamaj szamaj
![]() 14 lat w ciąży to mnie jakoś nie dziwi ![]() ![]() Ile już przytyłaś?Ważą cię codziennie??
#532 |
Raczkowanie
|
te dzieci napewno nie beda miały lekkiego życia jeżeli przeżyją. w mojej rodzinie jest dwojka adoptowanych dzieciaczków, moja kuzynka leczyła sie pietnascie lat, jej problemem było donoszenie ciąży, było ich bardzo dużo ale niegdy nie donosiła i kiedy mało nie znalazła sie na tamtym świecie zdecydowali sie na adopcje najpierw jednego maluszka takiego 1,5 miesiecznego a po roku drugą kruszynkę. jak patrze na szczśliwe buźki tych dzieci to mysle sobie że ich biologiczni rodzice nie wiedzą co stracili
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
alexa ja też nie rozumiem takich kobiet ale uważam że czasami lepiej kiedy taka matka zrzeka sie praw do swojego maleństwa i trafa ono do ludzi którzy marza o nim przez większość życia. gorzej jest kiedy matka próbuje sie nim zająć i jej nie wychodzi, wtedy dziecko trafia do domu dziecka a większość tych kobiet wtedy zapomina że mają dzieci. nastepnie panie z domu dziecka wnoszą sprawę do sądu o odebranie praw rodzicielskich takiej mamie, sąd z kolei wysyła zawiado mienie do mamy że taka sprawa będzie i ona nagle przypomina sobie że ma dziecko i że chyba wypadałoby do niego zajrzeć, po czym sąd stwierdza że przeciez ma tka przychodzo do dziecka i nie odbiera jej praw a mama znowu zapomina o dziecku. i jak tu sie nie wk... na nasz system i durnych sędziów
![]() moja szwagierka tez stara sie o adopcje ale chyba nie ma już szans na noworodka bo zbliża sie do czterdzieski, mam nadzieję że dostaną chociaz dwulatka. wiecie co było straszne?kiedy dwie moje szwagierki miały się jej przyznać że są w ciązy, wiedziały że z jednej strony bedzie się cieszyć a z drugiej smucić ja już kończe, miłych snów! Edytowane przez olcia26 Czas edycji: 2009-09-27 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
alexa....z jednej strony zazdroszczę Ci tego,ze waga tak szybko ci spada,ale wiem że to przez chorobę to już trochę mniej.
Mam tylko nadzieję,że uda się Tobie i fasolce dotrwać szczęśliwie do końca. olcia26...ja się zgadzam z tym,że nieodpowiedzialnym rodzicom powinno zabierać się dzieci,bo jest szansa na to,że one znajdą szczęśliwy dom i miłość u innych rodziców,którzy czekają na dziecko. Idę spać.Do juterka ![]()
#536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
alexa...to się przygotuj na to,że możesz niedługo zastać swojego syna z kobietą w łóżku,albo że znajdziesz kondony w portfelu
![]() Mieszkamy na obczyźnie,także sama widzisz jak młodzież się teraz zachowuje.Wczoraj koleżanka moje,która ma syna 15lat powiedziała,że ma wrażenie że jej syn sypia już z kobietami,ale to nie są tylko jej domysły.Bo odwiozła syna do kolegi,a on ma starszą siostrę,a odebrała z innego miejsca rano....z domu tej siostry ![]() ![]() Inna koleżanka,która ma syna 18 lat,to wczoraj zastała go w łóżku z gołą dziewczyną (córką swojej koleżanki) ![]() ![]() ![]() A jakieś 2 lata wcześniej,podczas rutynowej kontroli syna (ukradkiem,tak żeby wiedzieć co w trawie piszczy,ale bez ujawniania się z tym) zajrzała mu do portfela i znalazła gumki.No z jednej strony to OK,bo chłopak się zabezpiecza,ale z drugiej to szok bo już zaczął z laskami się zabawiać ![]()
#538 |
Raczkowanie
|
sensuel poprostu masakra te opowieści!!!!!!!aż szczena opada dosłownie!!! ja majac 13,14 czy nawet 16 lat chyba o takich rzeczach nie myślałam, tzn wiedziałam o co chodzi z tym wszystkim ale nigdy w życiu bym wtedy nie pomyślała ze ja i chłopak moglibyśmy cos takiego.... a co do teo chłopaczka to Ci pwoiem mam brata o 4 lata starszego i jako moze miałam 12 lat przeszukiwałam mu portfel pod jego nieobecność
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- zapomniałam dopisać: przynajmniej nie w każdym przypadku" ![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
Sensuel bosiu aż sie boję w końcu syna będę miała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
macocha....masz rację.Gumka w portfelu wcale nie musi równać się sex
![]() Ja pamiętam,jak w podstawówce (14-15 lat) koledzy udając już dorosłych nosili prezerwatywę w portfelu i czasami "przez przypadek" im wypadała przy koleżankach.Ale nie dla tego,żebyśmy pewnie myślały jaki on kozak,tylko dlatego że on jest już taki dorosły/dojrzały że może już sex uprawiać a inni pewnie tego nie robią. Ja z koleżankami w wieku 12 lat też kupoiwałyśmy prezerwatywy w kiosku,ale tylko po to aby balony z nich robić,bo wychodziły ogromne ![]() ![]() Oj mama krzyczała ![]() Ale wiesz...ja uważam że w dobie naszego wieku to powinno się jak najszybciej edukować dzieci o zabezpieczeniu,bo to nikomu nie zaszkodzi,a może zapobiec niespodziewanym ciążom,niechcianym dzieciom,AIDS itp.....no i alimentom ![]() Ja licze na jeszcze jakieś 10 lat spokojnego życia bez tego zmarwienia,ale na szczęście jestem na tyle świadoma tego faktu,że ten moment nadejdzie szybciej niż bym chciała ![]() A jak córkę będę miała to już nie wiem.....chyba jej nadajnik jakiś zamontuję ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.