Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 20:22   #781
bankierka
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

[QUOTE=asionek31;14459291]
Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
ASIONEK to z całego serca życzę żeby i Twoje marzenie się spełniło

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

dziekuje bardzo ja niby chce , ale jednak jakos sie waham , wiec czekam na moment kiedy naprawde bede pewno na stowe , ze tego chce
a fotki takich pieknosci jak Twoje przekonuja mnie do tego jeszcze bardziej hehe
ASIONEK ja akurat przez całe życie marzyłam o większych cycusiach a barierą była tylko kasa na coś takiego-zawsze inne wydatki były ...Ale w tym roku postanowiłam że za wszelka cenę muszę to zrobići udało się Ból okropny...ale w 5 dzień po zabiegu mimo ze jeszcze boli nie żałuję nic a nic wrecz przeciwnie jestem szczęśliwaa jak dzisiaj kupiłam kilka staniczków z lekkim usztywnieniem to mąż już pyta kiedy je będę mierzyła więc zaraz kąpiel i ....
Stary 2009-09-27, 20:23   #782
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
MYA moze akurat ja nie powinnam się wypowiadac bo za krótko jestem po oper.ale ja czuje jakby właśnie żelki rozpierały mi pierś-ale myślałam że to normalny objaw....a jak stanik ściagne to dodatkowo jakby drętwiały...hmmmm i co to źle?tez czuje te "motylki w cycusiach"-"przelewanie wody"zwał jak zwał chyba wiesz o co chodzijak byłam w ciazy podobne miałam odczucie w brzuszku te odczucia mozna tez porównać,jak w czasie karmienia pokarm mi się zbierał w piersiach...
bankierka,
od razu po op możesz tak czuć... takie dziwne napięcie ale to minie, nawet nie będziesz wiedziala kiedy

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:28   #783
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczynki za slowa otuchy.
napiszcie czy wy tez slyszalyscie w swich piersiach odglosy takigo przelewania, taki odglos przypominajacy gazy?
ja czasami jak leze i sie przekrecam sama pupa, to takie slysze.

druga rzecz, w nocy budzi mnie bol brzucha, czy to moze byc od ketonalu?

fotorelacja bedzie, jak sie do nich przyzwyczaje,bo narazie boje sie odpiac stanik.poczekam z fotkami na zdjecie szwow.
ja tego nie słyszę ale czuje takie przelewanie,łaskotanie ale to przyjemne bo dzieje się w moich piersiachmnie akurat brzuch nie bolał,(brałam ketonal przez 3 dni)
Stary 2009-09-27, 20:28   #784
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MYA moze akurat ja nie powinnam się wypowiadac bo za krótko jestem po oper.ale ja czuje jakby właśnie żelki rozpierały mi pierś-ale myślałam że to normalny objaw....a jak stanik ściagne to dodatkowo jakby drętwiały...hmmmm i co to źle?tez czuje te "motylki w cycusiach"-"przelewanie wody"zwał jak zwał chyba wiesz o co chodzijak byłam w ciazy podobne miałam odczucie w brzuszku te odczucia mozna tez porównać,jak w czasie karmienia pokarm mi się zbierał w piersiach...
Słoneczko-to, że Cię teraz rozpiera to jak najbardziej dobrze, tak być powinno, wszystko w normie.I rozpieranie, i drętwienie, i napięcie-zaraz po operacji jest w normie.
Motylki, przelewanie- to też normalny objaw, to po prostu płyny jakie powstają przy ranie spływają w warstwie limfatycznej, są rozprowadzane dalej od rany.I tym sposobem brzuszek puchnie-ale wszystko się wchłonie. Te płyny widziałaś jeśli miałaś dreny-wtedy odpływały przez rurki. Po wyjęciu drenów nadal powstają i spływają,muszą być jakoś odprowadzone więc organizm tak sobie z nimi radzi

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 20:34   #785
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Wszystkie ostatnio powalaja fotkami... a co... nie będę gorsza To już prawie 4 tygodnie po

SAme zobaczcie, ze to nie są jakieś olbrzymy

i z dnia na dzień stają sie coraz bardziej naturalne
Horo one są śliczne gdybym mieszkała gdzieś w większym miescie tez bym sobie wieksze sprawiła ale tymczasem mała mieścina ,rodzinki męża w tym mieście jak na.....ał znajomych tez mnóstwo..nie chciałam gadania...a tak to poprostu rozepnę guziczek na dekoldzie i tylko moga byc zaskoczeni tym co to ja miałam pod bluzkami pod szyję i ukrywałam
Stary 2009-09-27, 20:39   #786
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo one są śliczne gdybym mieszkała gdzieś w większym miescie tez bym sobie wieksze sprawiła ale tymczasem mała mieścina ,rodzinki męża w tym mieście jak na.....ał znajomych tez mnóstwo..nie chciałam gadania...a tak to poprostu rozepnę guziczek na dekoldzie i tylko moga byc zaskoczeni tym co to ja miałam pod bluzkami pod szyję i ukrywałam
KOchana,
ja nie mieszkam w dużym mieście (jedynie 45 tys. mieszkańców)... ale marze o tym
A ludzie jak to ludzie, zwłaszcza baby mają potrzebę pogadania... niech gadają, trudno... w końcu przestaną
A tak szczerze, to te wieksze wygladają bardziej naturalnie niz poprzednie

Stary 2009-09-27, 20:39   #787
MyaDiva
Zakorzenienie

Horo-dziękuje. Zawiecha u mnie mija, i zaczynam powoli cieszyć się z tego co będzie. Dziś jak Twoje piersi zobaczyłam to cieszyłam się z nich jak ze swoich.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-09-27, 20:39   #788
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Słoneczko-to, że Cię teraz rozpiera to jak najbardziej dobrze, tak być powinno, wszystko w normie.I rozpieranie, i drętwienie, i napięcie-zaraz po operacji jest w normie.
Motylki, przelewanie- to też normalny objaw, to po prostu płyny jakie powstają przy ranie spływają w warstwie limfatycznej, są rozprowadzane dalej od rany.I tym sposobem brzuszek puchnie-ale wszystko się wchłonie. Te płyny widziałaś jeśli miałaś dreny-wtedy odpływały przez rurki. Po wyjęciu drenów nadal powstają i spływają,muszą być jakoś odprowadzone więc organizm tak sobie z nimi radzi
MYA mądra kobitka jesteś miałam te dreny i teraz faktycznie mi brzuszek spuchł i tak teraz sie własnie zastanawiam bo w miejscach gdzie miałam dreny mam przyklejone plasterki,nie wiem jak sie z tym obchodzic jak juz mi je dr.pozwoli zdjąć...smarowac czymś? zostaje po tym znak?
Stary 2009-09-27, 20:42   #789
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Horo-dziękuje. Zawiecha u mnie mija, i zaczynam powoli cieszyć się z tego co będzie. Dziś jak Twoje piersi zobaczyłam to cieszyłam się z nich jak ze swoich.
Mya,
będziesz się cieszyć jestem tego pewna
a my wszystkie razem z Tobą klask i:

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
MYA mądra kobitka jesteś miałam te dreny i teraz faktycznie mi brzuszek spuchł i tak teraz sie własnie zastanawiam bo w miejscach gdzie miałam dreny mam przyklejone plasterki,nie wiem jak sie z tym obchodzic jak juz mi je dr.pozwoli zdjąć...smarowac czymś? zostaje po tym znak?
zerwij te plasterki, przemywaj spirytusem... strupki odpadną ( o ile wogole będą) i po jakimś czasie po drenach nie będzie ani sladu

Stary 2009-09-27, 20:44   #790
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
KOchana,
ja nie mieszkam w dużym mieście (jedynie 45 tys. mieszkańców)... ale marze o tym
HORO a ja mieszkam w mieście 3 razy mniejszym pod względem zaludnieniaok 15 tyś mieszkańców
Stary 2009-09-27, 20:47   #791
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
HORO a ja mieszkam w mieście 3 razy mniejszym pod względem zaludnieniaok 15 tyś mieszkańców
No to rzeczywiście mieścinka A wychodziłaś juz z domu od czasu operacji ??? No to juz wszyscy wiedzą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 20:51   #792
bankierka
Raczkowanie

Horo napewno zerwać????? jak tak to już męza o to proszę-bo ja to panikara jestem nic mi dr.nie mówił o nich może lepiej w środe go zapytam na ściagnieciu szwów...no własnie a jak to jest z ściaganiem szwów? boli?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
No to rzeczywiście mieścinka A wychodziłaś juz z domu od czasu operacji ??? No to juz wszyscy wiedzą
kochana moja wychodziłam ale w tym staniczku sportowym a niestety nie widac w ubranku różnicy...tzn jak kiedys się dobrze ukrywałam-push up....to teraz w tym sportowym wyglada jakbym nadal miała gąbeczki pod ciuszkami...teraz mnie rozwala ten sportowy ale jak już założe staniczek z lekkim usztywnieniem
Stary 2009-09-27, 20:52   #793
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo napewno zerwać????? jak tak to już męza o to proszę-bo ja to panikara jestem nic mi dr.nie mówił o nich może lepiej w środe go zapytam na ściagnieciu szwów...no własnie a jak to jest z ściaganiem szwów? boli?
ja zdjęłam zaraz na drugi dzień, przemywalam spirytusem i nawet nie wiek kiedy mi odpadły strupki ściagaj nawet teraz
a jak jest przy ściąganiu szwów to nie wiem, bo ja mialam rozpuszczalne ... pamiętamn jedynie jak to bylo po cesarkach (3 razy) i wcale nie bolalo... tylko takie dziwne uczucie przeciągania żyłki pod skórą (no, ale przy cesarkach są większe cięcia, więc moze przy takich krótkich cięciach kompletnie nic nie poczujesz

Stary 2009-09-27, 21:01   #794
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

MYA DIVA
dziekuje za informacje ;-)
HORO jak ty to zrobilas ze po 3 dzieci masz taki brzuszek,ja tez taki chce czekam az urodze i biore sie ostro za siebie.
Pozdrawiam
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 21:09   #795
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

kochana moja wychodziłam ale w tym staniczku sportowym a niestety nie widac w ubranku różnicy...tzn jak kiedys się dobrze ukrywałam-push up....to teraz w tym sportowym wyglada jakbym nadal miała gąbeczki pod ciuszkami...teraz mnie rozwala ten sportowy ale jak już założe staniczek z lekkim usztywnieniem
Tak dokładnie jest z tym sportowym staniczkiem-jak się przed tem nosiło wypchane staniki a teraz ten sportowy to nikt nie zobaczy różnicy.A najgorsze jest to, że my same też jej nie widzimy .
Ale pierwszy, normalny stanik i wyjście w nim jest wielką radochą.

Slady po drenach nie zostają, a plasterki możesz zdjąć i jak napisała Horo przemyj tylko spirytusem

Stary 2009-09-27, 21:10   #796
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
MYA DIVA
dziekuje za informacje ;-)
HORO jak ty to zrobilas ze po 3 dzieci masz taki brzuszek,ja tez taki chce czekam az urodze i biore sie ostro za siebie.
Pozdrawiam
Fotki są przekłamane... spłaszczają
Brzuszek jednak wisi... nadmiar skóry pozostał i lipa , ale nie robie kompletnie nic, zeby się tego pozbyć ... za malo czasu i samozaparcia, a do tego ze mnie straszny lasuch na słodycze

Stary 2009-09-27, 21:18   #797
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

HORO naprawde masz z czego byc dumna ja postanowilam ze zrobie sobie i brzuszek i cycuszki bo ja juz po drugim synu mialam duzo skóry nie wisiala ale balonik byl ,a teraz bedzie trzeci synek za 8 tygodni i napewno bedzie wisial po kolana chociaz przytylam tylko 5 kilo narazie.
jestem ciekawa jak wyskoczysz w lato na plaze z tymi cycuszkami ilu facetów się potopi przez ciebie hihi
Dobrej nocy
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 21:31   #798
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana, dziękuję Tobie serdecznie, ale figura...
miałam właśnie dopisać, ze muszę coś zrobić z brzuchem, ale... niestety przepadam za slodyczami, kuchnią włoską... no i 3 ciąże ... wszystko widać wlasnie na brzuszku
Figura??? Horo,po 3 ciazach jak marzeeeeeeeeeenie Obym miala taka po2.to byłby sukces!!!! Naprawde gratulacje!!!
A ile powinny mmiec cc zelki,by uzyskac 65 F??? Profil najwyzszy tak okolo??
Stary 2009-09-27, 21:40   #799
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
Figura??? Horo,po 3 ciazach jak marzeeeeeeeeeenie Obym miala taka po2.to byłby sukces!!!! Naprawde gratulacje!!!
Cytat:
slońce,
trudno to określić... to zalezy od bardzo wielu składowych
nie wiem jeszcze dokładnie jaki teraz będe nosić rozmair, ale po 1 op z wyjściowego 70 A miałam 70 G (420 cc). Dziewczyny mające 300 cc piszą , ze noszą rozmiar E, nawet F
Nie sugeruj się tym, ze chcesz mieć tyle czy tyle w biuscie albo osiągnać taki czy taki rozmiar, bo tak sie nie da
Musisz określić doktorkowi co konkretnie chcesz osiagnąć (czy piersi naturalne, średnie, spore czy ogromne) , oczywiscie w miarę mozliwości swojego ciala

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-27 o 21:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 21:45   #800
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkie ostatnio powalaja fotkami... a co... nie będę gorsza To już prawie 4 tygodnie po

SAme zobaczcie, ze to nie są jakieś olbrzymy

i z dnia na dzień stają sie coraz bardziej naturalne
Horo, Twoje dziewczynki sa SLICZNE

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiulka Nowa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki powiedzcie mi czy moge uzywac stanika sportowego bo to jest smieszne lekarz mi nie dal zadnego stanika kazal mi isc do kobiety ktora szyje a ona kazala mi przyjsc 2pazdziernika na przymiarkę!!!czyli mialabym stanik dopiero za 1,5tygodnia a boje sie o moje piersi bo narazie nic nie zakladam..
kupuj sportowy staniczek i nie czekaj

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 21:49   #801
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Horo, Twoje dziewczynki sa SLICZNE
a jak ja je uwielbiam

Stary 2009-09-27, 21:56   #802
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Kochanie, Twoje cycusie sa ledwo co po Op i te odczucia tez sa normalne . Zobaczysz, ze z czasem przestaniesz czuc swoje zelki

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
a jak ja je uwielbiam
wierze i powinnas uwielbiac, bo jest naprawde co Nie moge sie napatrzec Teraz doktorek bedzie mial ze mna przeprawe, bo na pewno ponizej 400cc nie zejde

Stary 2009-09-27, 21:58   #803
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

wierze i powinnas uwielbiac, bo jest naprawde co Nie moge sie napatrzec Teraz doktorek bedzie mial ze mna przeprawe, bo na pewno ponizej 400cc nie zejde
Po mooim "ciężkim przypadku" doktorek podobno nie schodzi poniżej 400

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 22:01   #804
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
angelnight, agatau,
wiem jak to jest z otoczeniem... ale nie da się uniknąć gadania za plecami, zlośliwych uwag... niestety
Baby, jak to baby... sokoli wzrok . .. zauważą zawsze, ze jednej z nich przybyło parę centymetrow... zwlaszcza w biuście
Probuje się tym nie przejmować, ale będę szczera... nie da się
ja przed OP wyprzedzilam wszelkich plotkarzy, bo oglosilam wszem i wobec , ze powiekszam cycki , kazdy wiedzial po co pojechalam do PL i nie bylo zadnych plotek, tylko bezposrednie pytania Nawet jezeli pogadali sobie za moimi plecami, to i tak ich wyprzedzilam i pozbawilam domyslow

Stary 2009-09-27, 22:04   #805
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja przed OP wyprzedzilam wszelkich plotkarzy, bo oglosilam wszem i wobec , ze powiekszam cycki , kazdy wiedzial po co pojechalam do PL i nie bylo zadnych plotek, tylko bezposrednie pytania Nawet jezeli pogadali sobie za moimi plecami, to i tak ich wyprzedzilam i pozbawilam domyslow
... w sumie jest to jakis sposób na tych wszystkich plotkujących za plecami

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

zmykam do łózka, bo padam na klawiaturkę
kolorowych snów dziewczynki

Stary 2009-09-27, 22:07   #806
Agatau88
Zakorzenienie

Agnessa u mnie wie tylko Mama, pewnie Rodzina sie dowie, a znajomi - na pewno nie bede mowila, plaska strasznie nie jestem to moze pomysla ze mi jeszcze urosly Albo ze jakos je spłaszczalam stanikiem zreszta jakby co wcisne kit ze to tabletki jakies lub antykoncepcja hormonalna
niby to nic, ale nie znosze takiego gapienia sie i gadania za plecami, a znowu jak ktos zapyta wprost to bylaby heca
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 22:19   #807
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
minimum 325 cc Ja mam 300cc i staniczki 65 E

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Agnessa u mnie wie tylko Mama, pewnie Rodzina sie dowie, a znajomi - na pewno nie bede mowila, plaska strasznie nie jestem to moze pomysla ze mi jeszcze urosly Albo ze jakos je spłaszczalam stanikiem zreszta jakby co wcisne kit ze to tabletki jakies lub antykoncepcja hormonalna
niby to nic, ale nie znosze takiego gapienia sie i gadania za plecami, a znowu jak ktos zapyta wprost to bylaby heca
ja tez nie znosze jak ktos mi za plecami d..e obrabia i dlatego nie bawilam sie z nikim i odrazu wywalilam, ze bede miala OP. Jak wrocilam, to w pracy oczawiscie sto pytan czy bolalo i jak sie czuje, a kolezanki z pracy zamknely sie ze mna w toalecie i chialy ogladac . Znajomi byli milo zaskoczeni i wiekszosc, a nawet chyba wszyscy stwierdzili, ze z wiekszymi cycuszkami wygladam jeszcze lepiej, bo jestem malutka, drobniutka i wygladalam jak mini, a teraz jak sexi kobieta

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Po mooim "ciężkim przypadku" doktorek podobno nie schodzi poniżej 400
nawet jakby chcial, to nie dam jemu takiej szansy Musi byc 400 i koniec

Stary 2009-09-28, 07:22   #808
jolka1974
Przyczajenie

Horo bardzo podobają mi sie Twoje cycusie ja jestem na etapie szukania kliniki i doktora Czy mogłabyś zdradzić gdzie robilaś operacje i kto Ci ja robił? Mam taki metlik w głowie chyba za duzo czytam na te tematy...

Mam 176 cm wzrostu i 78 kg - dziewczyny jak rozmiar proponowały byście dla mnie?
jolka1974 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 07:23   #809
angelnight1
Raczkowanie

bankierka
ja tego nie słyszę ale czuje takie przelewanie,łaskotanie ale to przyjemne bo dzieje się w moich piersiachmnie akurat brzuch nie bolał,(brałam ketonal przez 3 dni)

ja sie boje odstawic.powinnam juz? nie mowili mi nic w klinice.

dzis byla sadna noc. myslalam ze mi ktos piersi wyrywa. ten stanik mnie tak cisnie ze zwariuje. w obwodzie mam luz, ale w biuscie mni cisnie strasznie. musialam w nocy suwak zsunac w staniku do polowy, bo nie moglam wytrzymac.
moze sa za daleko od siebie i dlatego tak ciagnie.
Stary 2009-09-28, 07:33   #810
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez jolka1974 Pokaż wiadomość
Horo bardzo podobają mi sie Twoje cycusie ja jestem na etapie szukania kliniki i doktora Czy mogłabyś zdradzić gdzie robilaś operacje i kto Ci ja robił? Mam taki metlik w głowie chyba za duzo czytam na te tematy...

Mam 176 cm wzrostu i 78 kg - dziewczyny jak rozmiar proponowały byście dla mnie?
Jola,
piersi robilam w Szczecienie u dr Krajewskiego

Ty jesteś wysoka i u Ciebie mozna trochę poszaleć. Zalezy też co chciałabyś osiągnąć, jaki rozmiar nosisz teraz, jakie masz wymiary pod biustem (bardzo ciasno mierzone na wydechu) i w biuscie... to wszystko sklada się na dobór implantów... no i oczywiście mozliwości, ktore da budowa Twojej klatki piersiowej

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
bankierka

ja sie boje odstawic.powinnam juz? nie mowili mi nic w klinice.

dzis byla sadna noc. myslalam ze mi ktos piersi wyrywa. ten stanik mnie tak cisnie ze zwariuje. w obwodzie mam luz, ale w biuscie mni cisnie strasznie. musialam w nocy suwak zsunac w staniku do polowy, bo nie moglam wytrzymac.
moze sa za daleko od siebie i dlatego tak ciagnie.
angelnight,
przerzuć się już na ibuprom... ketonal jest bardzo silny i praktycznie potrzebny tylko w 2 pierwszych dobach po op
Na początku takie uczucie ciśnięcia w piersiach jest normalne... chyba, ze masz rzeczywiscie zbyt ciasny stanik (ale powinien być ciasny). A co do obwodu, to zszyj go sobie, zeby idealnie przylegał do ciała... musi trzymać piersi od spodu i nie moze być za luźny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości