|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Witam Kochane ![]() Wczoraj siedziałam do późna.. i wyszperałam swoje stare wiersze/zapiski..miłosne, refleksyjne.. ale wspomnienia wracają.. jak się tak czyta po kilku latach to widać, że człowiek jeszcze od tamtej pory wiele by dopisał..bo wiele się nauczył ![]() A teraz idę na śniadanko, mam ochotę na kaszkę na mleczku bananową ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4112 |
Konto usunięte
|
jestem mw domu, wymeczona jestem , Hostka wyla jak sie zegnalysmy, ja tez, jak glupie wylysmy, milo mi powiedziala wiele milych slow:
mała mi sie sni, juz za nia tesknie ![]() wymeczona jestem nie mam czasu na wizaz sorki buzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() Kacha a jest szansa zeby jeszcze tam wrocic?jak dlugo bylas? Eluska mi dzis Tz ma zrobic sesje ale w domu z brzuszkiem, taka zebym miala pamiatke, bo tez mam ochote straszna na jakies fotki, a tu 30 tydzien prawie, wiec taki przelomowy ![]() ciekawe jak tam Jane ![]() ![]() Motylicaja P. musi sie o Ciebie starac, to on powienien robic pierwsze kroki więc daj mu szanse, wtedy mu zacznie zależeć ![]() My dziś na obiadek robimy roladki schabowe, zobaczymy czy cos z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Milego dnia ![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]() ![]() U nas piekna pogoda...ide oczywiscie z Kina..na spacerek do lasku i na cmentarz.... buzka milej niedzieli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Konto usunięte
|
2 miesiace bylam ale mala sie przywiazala i ja tez, snila mi sie wogoel dzis
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() wróciłam o 1 w nocy... teraz odsypiam, odezwę się później... i będę nadrabiać. Było cuuuuuuudownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie ze jestes bo sie stesnilysmy za tobą... ![]() super ze urlop sie udał...... ![]() ![]() A ja po spacerku dziasj to z 12 km przeszlysmy....z Kinia ![]() Ale extra bylo ładna pogoda cieplutko.... ![]() a teraz odpoczywanko.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4120 |
BAN stały
|
Część nadrobiłam... reszty nie mam siły, wybaczycie prawda
![]() Fajnie że Mischoco i Fruzia i Paulina wróciły ![]() Ja umieram z tęsknoty za M ![]() spędziliśmy cudowne 2 tygodnie ze sobą, lepiej się poznaliśmy w rożnych sytuacjach. Wczoraj poznałam jego mamę ![]() ![]() nalegała abym nocowała, ale stwierdziłam że nie wypada i po nocy jeszcze jechaliśmy do mnie. Ogólnie góry super, raptem 3 dni mgliste ale tak to słoneczko, cudne widoki, mamy prawie 1000 zdj ![]() Nie pojechałam wczoraj i dzisiaj na uczelnię, zrobiłam sobie wagary, ale podobno nic się ciekawego nie działo i mało osób było. Byłam na Śnieżce, Szrenicy, Śnieżne Kotły.. naprawdę chodziliśmy bardzo dużo. Poprawił mi się apetyt. Byliśmy też w Czechach w Skalnym Mieście. |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Zuzia mam nadzieje, ze nam wiecksza relacje zdasz
![]() w ogóle to witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() szkoda ze M..tak daleko mieszka kolo ciebie.... A ja juz wykapana i najedziona....a teraz ogldam "Barwy Honoru" i pisze smski z P. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
BAN stały
|
Relację zdam większą..ale wybaczcie idę spać
![]() puste łóżko... ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Paollino, daj znac co i jak..... przykro to mowic..... ale mysmy to juz wczesniej wykrakaly.... interesowal sie dopoki ze tak ie brzydko wyraze musial a teraz to ma to gdzies.... nie wart ciebie gosciu, olej go a sama zbaczysz ze znajdziesz lepszego ktory poza toba swiata nie bedzie widzial..... Niektorzy tacy sa faceci ze tylko jak okazesz im ze sie interesujesz ze ci zalezy to oni od razu dluga w druga strone..... Przykro mi Paollino, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry Lejdis, popsul mi sie dzis termometr.... akurat dzis skubany..... musze poszukac drugiego wiem ze gdzies jest.... a poza tym weekdn byl chorowity (maz) i duuuzo filmow bylo jak zawsze ![]() Noc w muzem 2 Fly Fly2 Egzorcyzmy Emily Rose (zapomnialam) no i wreszcie obejrzalam Proposal z Sandra Bullock.... az sie poplakalam taki romantyczny ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-28 o 09:17 Powód: DOPISEK |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4127 |
Zakorzenienie
|
hejka Kochane
![]() Zuzia 1000zdj jestem w szoku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Blondyneczko jak maluszek? masz troche odpoczynku po zeszlym tygodniu?
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4131 |
BAN stały
|
Pokarze zdjęcia, spokojnie, ale zanim je zgram to muszę uporządkować.
Dzisiaj pierwszy dzień w pracy po urlopie ![]() Wczoraj dostałam olśnienia, nie wiem czy nie zmienię tematu pracy magisterskiej, mimo że już mam napisaną jakąś tam część jednego z rozdziałów. Muszę napisać do promotora do kiedy trzeba zatwierdzić temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
BAN stały
|
Cytat:
Fajnie ze jestes ![]() ![]() ![]() Witajcie ![]() ja sie troszke amrtwie bo Mama moja cos zle sie dzis czula i pojechala do lekarza..zawroty glowy nudnosci... ![]() ładna pogoda jest u mnie slonce cieplo....ide do Piotrka na 15-18.... ![]() gdalam wczoraj z P. na gg Biedactwo wsumie z niego ma duze problemy rodzinne....Okropnie mi go szkoda... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Czesc Lejdiski
![]() zastanawiam się, co z Madzia13 no i Jane mogłaby nam coś napisac, bo jestem spragniona jej relacji no i w końcu zdjec Jacusia ![]() U mnie jest dzis takie gorąco, że mozna oszalec, jak w lecie, najchetniej nago bym chodzila albo bez koszulki ![]() Czekam na pościel w allegro, ma dziś niby przyjsc, jak nie przyjdzie to bede zła ![]() ![]() Dzidzia od wczoraj mi szaleje w brzuszku, nawet Tz mial okazje zobaczyc na własne oczy. Z dnia na dzien ruchy sa corazb ardziej wyraziste, a wczoraj az sie sama przestraszylam ![]() ![]() Mischoko co do ciuszkow to ja narazie sie wstrzymuje. Bo mam zapas na przyszly rok- takm i sie wydaje. Wklejalam to focie na wątku ciuszkow, ktore dostalam. A jeszcze ciocia mi podobno znow paczke robi ze stanow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
BAN stały
|
Fajnie że dzidzia szaleje w brzuszku, zazdroszczę.
Mi @ się standardowo spóźnia, dzisiaj 33 dc najwięcej miałam w tym roku 34 dni, ciekawe ile tym razem sie spóźni, ale wiem że przyjdzie... wiec ciociami nie będziecie ![]() Pobolewa mnie brzuch na dole, ale mniej niż parę dni temu. Postaram się jak wrócę z pracy zgrac zdjęcia i wam na priva linki przesłać. Mam piekna zdjęcia, M.mi dużo robił... |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
Na NK wstawlam aktualne zdjecia, tu tez wstawie jedno, ale bez buzi, bo wiecie jak to jest
![]() Chcialabym zrobic takie ujecie, albo nagrac na kamerke w aparacie, ale musialabym chyba caly czas siedziec z aparatem, bo nie znam dnia i godziny ![]() Zuzia czekamy na focie ![]() A ja umylam podlogi, wkurza mnie to, bo ciagle je myje a ciagle jest kurz, po co w ogole jest kurz, kto to wymyslil ![]() ![]() I wzielam sie od remontu za wycieraczke przed drzwiami, ładnie tylko wygladala a pod spodem bylo tyle piachu, ze az wstyd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja tęskniłyście
![]() ![]() Zuzia, fajnie że u Ciebie też weekend udany, prześlij mi linka ze zdjęciami, ja niestety nie mam, bo mało robiłam i na tych co ja mam na aparacie to jestem mało Buzka ![]() Domi-PRACOHOLIK!!!!! Paolina, współczuję ![]()
#4139 |
Zakorzenienie
|
A mi mąż napisał eska, ze za mna teskni
![]() ![]() Kojarzycie Karenine19?napewno Mischoko, Blondi i Zuzia...Ma juz szyjke krótka na 10 mm i prawopodbnie w tym tyg urodzi. Termin ma na 5 listopada normalnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
ja też pamiętam...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.