![]() |
#901 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
![]() No chyba że ma się predyspozycji do grzybic, wtedy trzeba uważać. Multiwitaminowy soczek jest mniam, od wczoraj. Już mi nie wchodzi czarna herbata, musiałam cytryny dodać. ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Witamy. ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Ale mało która wie. ![]() Fuj... nie, kochana, nie może być gorsza. Rzuca mnie po prostu. Nie daję rady. ![]() A co Ty taka groźna jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14453961]Kolejna mamusia przyszła się wita ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa kota też posiadam ![]() Witamy kolejną mamę i jej kota. ![]() Mnie też dziś boli głowa, od pobudki... Chodzę koło Paracetamolu i odkładam na potem... Ale świra chyba dostanę zaraz. :/ ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój był wczoraj łaskawy i jak zaczęłam kwękać o spacer, zabrał mnie nad jezioro połazić... Szkoda że już ciemno było, tak się zbierał. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#903 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14453961]Kolejna mamusia przyszła się wita
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa kota też posiadam ![]() Witajcie kochane mamuski szajajaba powiem ci że mi wszystko jedno ale z małym naciskiem na dziewczynke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
a ja myslałam ze to tylko ja spac nie moge kude to bezsensu zasypiam przed tv o 22 a po 24 budze sie ze strachem bo snia mi sie koszmary ![]() Dziewczyny czy wam sie również wydaje ze gdziekolwiek pojdziecie i o cos poprosicie ludzie inaczej na nas patrza ![]() Byłam w sklepie wczoraj i normalnie w swiecie poprosiłam pania o cos bardzo wysoko troche jej tam powymyslałam a ona bez ale normalnie z usmiechem na twarzy wszystko cierpliwie mi podawała hihi albo w kolejce przepuscił mnie pan :| po mnie przeciez nic nie widac a wszystcy jacys inni :| albo mi sie tak wydaje albo teraz emanujemy jakimis hormonami które urzekaja ludzi i oni robia to co my chcemy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
GRatuluje !!!!!!!!!!!!!!!!! i zycze spokojnej ciaży ![]() ![]()
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój dzisiaj w pracy, więc pospacerowałam sama. Najpierw powędrowałam po chałupie wyjąc z bólu, potem zaległam z ręcznikiem na głowie, aż w końcu wzięłam paracetamol - no nie dałam rady. ![]() Poszłam na spacer, zeżarłam bardzo zdrowego Woła hot &chilli w McD ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kropko to w ramach tego żebyś zapomniała o bólu głowy
![]() ![]() Mam do wyboru iść pieszo na cmenatrz albo na rowerze jechać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie ma przeciwwskazań wolno w zasadzie wszystko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
OK
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Miłego rowerkowania.
![]() Ja wróciłam do łóżka, przespałam się godzinę. Łeb boli mniej, ale ciągle gdzieś tam ćmi... Głodna jestem znowu i mnie mdli. Ech, te cudne objawy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
kropko, oby główka przestała boleć
![]() ![]() Mnie ostatnio ćmiło, ale nie wzięłam nic, kupiłam tylko maść smoczą i przeszło ![]() Dzisiaj byliśmy na urodzinach teściowej, ale się obżarłam. Wszystko takie pyszne było ![]() ![]() Miłej nocki, śpijcie spokojnie mamuśki ![]()
#911 |
Zakorzenienie
|
Ano poranne mdłości są typowe, najgorzej właśnie po śniadaniu.
Dlatego śniadanie zaleca się lekkie. Ja rano to nie wiem co jeść, na nic nie mam ochoty. Chyba sobie suchary kupię i będę skubać. ![]() Niestety mnie muli całe dnie. Najgorzej rano, po śniadaniu, a potem druga faza - wieczorna. Właśnie teraz. Porażka. Głowa ćmi nadal, znośnie, ale ćmi. ![]() ![]() Dziś najlepiej wchodzi mi oranżada. Taka socjalistyczna w smaku, dopadłam w markecie - dzieciństwo mi się przypomniało. Ale dobra. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Konto usunięte
|
Mnie muli cały dzień, ale lekko. Nie na wymioty, na szczęście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę za dużo. Na początku jedzenia jest super, mega poprawa, a potem zaczyna się problem... i muszę przestać jeść, bo wraca.
Niestety nie działa sok pomarańczowy, który dziś testowałam. W tej chwili testy rodzynkowe robię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
To ja mam na odwrót, ciągle bym coś jadła tylko nigdy nie wiem na co mam ochotę. Wciągnęłam dziś cały duży talerz ryżu z kurczakiem w sosie chińskim i chyba się przejadłam. Ale wieczorem już na bananki miałam ochotę
![]() ![]() ![]() A co mnie dziwi to to że senność już mnie nie dopada... W sumie czasem tęsknię za tym szybkim i nagłym zasypianiem bo mi tak błogo wtedy było...
#915 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14469088]Mnie muli cały dzień, ale lekko. Nie na wymioty, na szczęście
![]() ![]() Skądś to znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Ja też ciągle jem, ale to nie pomaga.
![]() Wczoraj rano śniadanie, potem brzoskwinia, sok multiwitaminowy, w południe już byłam głodna i czułam się fatalnie, no to amu, potem spacer i chamburger, powrót i znowu wkręcanie czegoś, o 19ej obiad, bo mąż wrócił z pracy... i tak cały czas. Na noc nażarłam się biszkoptów. ![]() A jak muliło tak muli. Dziś od rana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
to ja się melduję po weekendzie
![]() Kropuś ![]() ![]() Witam wszystkie nowe mamusie ![]() no ja jak zwykle nachwaliłam się, że mi przeszły mdłości i inne i od soboty umieram... po wszystkim mi niedobrze, cały czas mnie muli.... nic jeść nie mogę, bo na co nie spojrzę to bleeee... ja się chyba zastrzelę normalnie spac mi się chce ciągle, ale jak zasypiam to się co godzinę budze i jakieś koszmary mi się śnią... dziś pół nocy mnie psy ganiały i chciały zagryźć... normalnie czubek jestem jakiś ![]() teraz siedzę w pracy, powinnam zjeść śniadanie i o czym nie pomyślę to mi niedobrze jeszcze bardziej... ja chyba będę żyła na karmi kawowym bo tylko po tym mi przez chwilę lepiej.... Kropka, ja na "śmieciucha" mc albo burger kinga to mam ochote co najmniej raz w tygodniu... w ciąży z Olką to przez pierwsze cztery miesiące tylko cheesburgery z mc mi wchodziły, nic innego nie mogłam jeść... w tej chwili najśmieszniejsza z moich zachcianek to kawałek parówki.... ja w ogóle nie jem mięsa od 4 lat a parówka mnie ostatnio prześladowała ![]() ![]()
#918 |
Zakorzenienie
|
Daf
![]() Współczuję mułów i łączę się w bólu. ![]() Za mną też parówka chodziła ostatnio. ![]() ![]() I w końcu kupię i wchłonę z toną ketchupu... ![]() A dziś mam fazę na rybę. Kupiłam sałatkę pikantną z makreli, z firmy Neptun i pożarłam już dwie kromki. Ja już nie jem co 2 godziny, tylko co 1... ![]() I rodzynki w nadziei, że pomogą na muły... Działają, pięć minut. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
Czesc Laski !!
Kropka, ale super wiesci!!! Mala Kropka sie pokazala.Super, super ![]() ![]() Caly weekend kombinowalam ze smakami. Myslalam, ze oszaleje tak bardzo nie wiedzialam czego chce. W piatek wieczorem musialam zjesc kielbase z grila i salatke ziemniaczana i jak juz wszystko bylo gotowe nie tknelam nic. Sobota byla na ostro a niedziela na slodko. Dzisiaj mnie muli od rana. Nie poszlam do pracy bo jakos slabo sie czuje. Wczoraj smigalam na rowerze i dobrze sie czulam wiec jesli lekarz nie zabroni to wlasciwie mozna.
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Araczki...
![]() Ja w pracy, bo nie wiedzą. Ale chyba muszę powiedzieć, bo coś czuję że może przyjść taki dzień, że nie dam rady z domu rano wyjść. ![]() No i blada jestem jak g... Wszyscy mnie pytają co jest grane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
Witajcie po weekendzie,
dziś ostatni dzień w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Waszych mdłości to ja nie mam wcale. Jem kiełbasę i popijam mlekiem z miodem. niby połowa 2 mc-a a ja już w nic się nie mieszcze takiego mam zarłoka. Ale to nic, ciesze się jeśli tylko ma pomóc fasolce zdrowo rosnąć. dzis ide po zwolnienie a w w tym tygodniu badania i USG ciekawe czy coś zobaczymy. Aaaa cały weekend przespałam i byłam strasznie marudna mój maz stwierdział że jak tak ma byc przez 9 mcy to on sie wyprowadza... ale żeczywiści przeginalam on skacze dookoło... a to tosty a to pisiu a to termofor a ja mu dziure w brzuchu wiercę... Tez tak macie???
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a co się dentysty tyczy, kiedyś to była masakra, wszystko ze znieczuleniem a i tak się darłam jak opętana, ![]() Teraz przed zajściem wyleczyłam ubytki, i mam zdrową paszczę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Twoja Fasolinka jest śliczna. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj. ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14453961]Kolejna mamusia przyszła się wita ![]() witam. ![]() u nas wczoraj była piękna pogoda, więc wskoczyliśmy z TŻ-tem na rowery i pojechaliśmy z Maksiem po lesie pojeździć, dwie godzinki oddychaliśmy leśnym powietrzem, co chwilkę zatrzymywaliśmy się, zbieraliśmy szyszki, żołędzie, byliśmy nad stawem łabędzie pooglądać... generalnie przesympatyczna rodzinna niedziela. ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zadomowienie
|
dziękuję Kropuś za wsparcie mułowe
![]() Araczki ![]() właśnie u mnie tez nie wiedzą i jeszcze co najmniej miesiąc nie powinni wiedzieć... ale nie wiem czy dam radę bo co poranek to jest gorzej... wyglądam jak nie powiem co... dziś się nawet fluidem wymazałam i korektorem coby troszkę się podrasować, ale chyba nie wiele to dało bo i tak się wszyscy jakoś podejrzliwie przyglądają.... berlinki podobno można i paróweczki cielęce też... tylko, że ja nawet nie pamiętam jak smakuje parówka... a chodzi za mną ![]() rozmawiałam z moim ginem i powiedział, że jeśli nie jem mięsa już tyle czasu to nie muszę go wprowadzać, tym bardziej że wyniki są ok czyli dietę bilansuję prawidłowo... zobaczymy jak to będzie, póki co mam parówczanego prześladowcę ![]() Karolina, pięknie beta rośnie ![]() ![]() ![]() a męża to ja też terroryzuję, choć zupełnie czasem nie mam pojęcia czemu... ale takie to już moje humorki teraz... chciał fasolę? to nich teraz pielęgnuje tyczkę ![]() ![]() ![]()
#924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się pomazałam i jak widać, nie widać. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#926 | ||
Zadomowienie
|
Witam Mamuśki po weekendzie
![]() Kropeczko! Nareszcie...wiem jaka to ulga ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14453961]Kolejna mamusia przyszła się wita ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie nie będę się chwaliła, że ja się czuję całkiem dobrze.... żeby się to nie zmieniło...tfu tfu ![]() Cytat:
![]() Ja miałam całkiem "pracowity" weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i moi rodzice wrócili z wyjazdu, więc idę na ploteczki dzisiaj ![]() Ale się rozpisałam o sobie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez nie powiedzialam jeszcze w pracy. Dzisiaj rano wyslalam smsa szefowej, ze zle sie czuje i chyba sie przeziebilam. Ale juz niedlugo powiem co m naprawde 'dolega' ...zreszta mam troche bez sensu bo moja szefowa to moja...tesciowa...:brzyda l:
IF MOMMA AIN'T HAPPY AIN'T NOBODY HAPPY körö körö kirkkoon Edytowane przez araczki Czas edycji: 2009-09-28 o 09:33 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest przegwizdane, bo moja szefowa jest matką naszego pracownika. I jak na złość jest teściową kobiety, która od paru miesięcy jest bez pracy. Moja ciąża może oznaczać natychmiastowe przeszkalanie synowej. I problem z pracą dla mnie, potem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
Tak piszecie o rybach i parówkach a ja tego wcale jesc nie moge. Wczoraj wystarczyło że ktoś mi pokazał ulotke z baru rybnego i myslałam ze puszcze pawia. Szkoda że na słodycze tak nie reaguje
![]() Byłam dzis u lekarza bo przeziebienie nie przeszło i musiałam na L4 pójsc. Lekarka zapisała mi Duomox ale mówiła że ten antybiotyk nie szkodzi kobietom w ciąży. Zawiozłam L4 do pracy a tu kierowniczka mi mówi że najlepiej bedzie dla wszyskich jak pójde do ginekologa i pójde na zwolnienie do końca ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.