|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
Cytat:
![]() jesli chcesz dalej pojedynczo wprowadzac produkty to rob tak dalej, po prostu tylko bez marchewki, ale bedziesz musiala gotowac, a sloiczki poczekaja, na pewno podasz je za jakis czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie tez sie nie chce wracac do pracy ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
wcale sie nie podniewam
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby
gossik no wlasnie co niektore napewno pamietaja myszorka
![]() carolajna jasio bardzo lubi bawic sie od jakiego czasu zabawkami, a zwlasza jes ssac przypadly mu do gustu nogi zyrafy i dupa slonia(zabawki, ktore wisza na palaku) pozniej to mozesz normalnie wyciskac z nich sline |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Carolajna, oki czyli jednym słowem jeden słoiczek na dwa dni i zmiana
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mój tylko brakiem kupy, poza tym nic go nie boli ani nie wysypuje Spróbuj teraz z tą dynią i jak będzie kupka to możesz mu znów spróbować dać marchewki i tak naprzemiennie Agusia dziękuje za odp, więc czekam dalej ![]() Superzabula
|
|
#4505 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
och dziewczyny jak ja was kocham za te teściowe,
kilka moich tekstów będących an stałe w moim słowniku: jak teściowa? -dziękuję, niestety ciągle żyje jak chrzciny -z grubsza dobrze, niestety teściowa dojechała jak po chrzcinach, zadowoleni -tak, niestety teściowa dojechała do domu czas tak leci -no mam nadzieję, teściowej już z górki Boże dlaczego czas tak szybko leci -by teściowa szybko zeszła z tego świata Ala nie rozsypuj kory na działce -tak tak, bo babcie zawał napotka jak to zobaczy, ..... syp dziecko syp Gosia (koleżanka Ali) nie rozlewaj błota na trawę, bo Ali babcię szlag trafi -Masz tu Gosia wiaderko większe i jeszcze polej tamte kwiatki ![]() ha ha aj od rana w bojowym nastroju, bo tak: Wczoraj wróciliśmy z działki, było super. Oczywiście w 30min wykąpała ja dzieci, nakarmiła i położyła spać Tż, analizował proces przygotowawczy do ceremoniału rozpakowywania (jego pierwszy raz, zawsze to ja robiłam) efekt, brudy w pralce, reszta na stole cobym pozanosiła do garderoby rano pospali oni (Tż i Ala) Pietrek i ja i ja zapodajemy, radosny poranek. o 8.00 reszta wstała a ja już jajeczniczka na prawdziwkach, herbatka, kanapka, kaszka dla Ali, normalnie taśmociąg i oczywiście banan na twarzy, bo mi fajnie było. Potem tż pod szybki prysznic i ............ czekam (Pieter marudzi a ja chcę ubrać Alę) czekam .............. a on se k....wa domowe spa robi![]() :mur : No myślałam że mu tę jajecznicę na łeb wywalę. Bo mu tak miło było i się musiał dobudzić( a ja jeszcze siku nie byłam), poczucie obowiązku mnie kiedyś zabije. No zrobiam się taka osa że chodził jak mróweczka (na szczęście takie sytuacje mają u nas element satyry na nieporadnego Tż, więc nie ma kwasów ani nic, a Tż lata i mówi co robi, a ja fochuję małe foszki) Mój Tż to jest taki 2w1 w domu ręce opadają, a w pracy żyleta, wszystko, szybko pod kontrolą, poukładane, systematyczne, jest niesamowitym organizatorem i przywódcą .......... wraca do domu i dupa ![]() Ale nie no kochany jest. Poza tym nie może być normalny, po takiej mamie....
|
|
|
|
#4506 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() W końcu miałam fajny, udany weekend Była u mnie kumpela, z którą dłuuugo się nie widziałam i przy wiśnióweczce powspominałyśmy sobie stare czasy Nie ma to jak babskie wieczory ![]() Carolajna jeszcze raz dzięki za przepis, sałatka wyszła pyszna ![]() Wklejam fotkę Blanci w prezencie od nowej cioci ![]() Tak mnie rozczuliło to futerko, że musiałam wkleić fotkę ![]() Cytat:
Wszystkie nasze dzieciaczki są śliczne, bez wyjątku! ![]() Cytat:
I chyba się zdecyduję Ale najpierw muszę dokończyć ostatnie opakowanie ptasiego mleczka ![]() Cytat:
http://allegro.pl/item742516215_litt..._5w1_nowy.html Blancia codziennie się nią bawi (czasem to potrafi nawet z pół godzinki non stop włączać sobie melodyjki i kopać zabawki). Moja niunia dostała tą zabawkę na chrzciny. No i najważniejsze, posłuży na długo ![]() Cytat:
Ale jestem bardzo zadowolona, bo za śliczny komplecik (majteczki plus staniczek) zapłaciłam jakoś 30zł. No i jakość bardzo fajna Cytat:
Marika łap link Mam już ją w domu i powiem Ci, że całkiem fajna... Ale wiadomo, muszę ją wypróbować http://allegro.pl/item741079623_rozk..._kajdanki.html Załącznik 2547570
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno podziwiam! Ja to bym mojego pewnie siłą z łóżka zwlekła o tej 6 ![]() No ale ja to jestem bezwzględna
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Superzabula pamietam myszorka
przesliczne zdjecie Carolajna super wycieczka, a tych koni zazdroszcze ![]() Przeczytalam, ale nie mam sily odpisywac jest mi tak strasznie zle i smutno, najorsze jest to ze Natan musi patrzec jak mama placze
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Kuroikaze kochana co się stało?
Nie smuć się, proszę
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kochane
Hubert kończy dzisiaj 4 miesiące!!! Wczoraj byliśmy na spacerku i stwierdziłam, że w spacerówce na pewno nam się uda. Jak tylko Huba zaczął wczoraj kwękać, ułożyłam go tak, żeby główkę miał trochę wyżej, otworzyliśmy budkę i ciągnęliśmy wózek, Stawiamy wszystkim wirtualny soczek ![]() żeby jechał przodem do kierunku jazdy. Jeździliśmy tak całą godzinę,![]() Wczoraj też dałam mu trochę „Pierwszego jabłuszka” – bardzo mu smakowało (mamie też ). Myślałam, że może z tego jaka kupa będzie, ale dalej nic.![]() Marika – jaki ten świat mały. Ja mieszkam na osiedlu obok. Co do tego mojego spania dziwnego, to zaczęłam pić melisę i jest trochę lepiej. A hula-hop też mam taki zwykły – średnica 90 cm. Są na allegro takie wypasione z wypustkami, ciężkie, ale szkoda mi było kasy i słusznie, bo jak w moim podpisie widać, od jakiegoś czasu hula-hop znowu za szafą czeka na moje lepsze dni. Jak Wam się udał wypad?![]() Maugoszatko – ja się boję, że niedługo będę musiała przyznać, że jednak moja teściowa nie jest taka najgorsza. Biedactwo. Mnie też niedługo czekają wycieczki do UP. Małgosiu – daj znać, jak tam jabłko z dynią działa? Po jakim czasie zadziałało u Was to jabłuszko? Przepraszam za takie szczegółowe pytania, ale tak mi się marzy ta kupa Hubuli i tak bym mu chciała jakoś pomóc bez sztucznego wywoływania.![]() Esti – biedactwo. Ja myślę tak samo jak Carolajna – najważniejsze, że Tobie nic nie jest. Aguśka – wow, Filipek będzie miał już rowerek (koniecznie fotkę poprosimy). No mi właśnie też się zaraz ciśnienie podnosi, jak wychodzimy na spacer, bo nie wiem, czym to się skończy… a i te spojrzenia ludzi – strasznie się wtedy czuję, bo mam wrażenie, że inni sobie myślą, że jestem złą matką, bo nie umiem sobie poradzić z własnym dzieckiem. A co do kupek, to u nas już od dawna kupa pojawia się rzadko. Wcześniej jednak Hubula nie miał z tego powodu problemów. To bardziej ja się męczyłam, wyobrażając sobie te jego małe jelitka. Podałam mu kilka razy czopek glicerynowy. Teraz dochodzę jednak do wniosku, że Hubuli ten czopek szkodzi. Myślisz, że to możliwe?(tak pytam ze względu na Twój zawód) Tzn. nie sam czopek, ale takie sztuczne „wyciąganie” tej kupy. Zeszły tydzień, właśnie po czopku, był straszny. Huba prężył się i tak jak gdyby zatrzymały mu się gazy. Od piątku podaję mu lacidobaby i znowu jest jakby O.K. Huba sobie pruka i znowu jest pogodnym bąblem. Tylko kupy dalej brak. Ile mogę tak czekać? Boję się już tych czopków.Malutka – trzymamy kciukasy za kontrolę! Carolajna – a my się chyba musimy zaprzyjaźnić (nie znam się za bardzo na tym ), czy jakoś tak, bo ja nie widzę zdjęć z zoo, a bardzo bym chciała. Co do @, to ja swoją pierwszą i ostatnią zarazem miałam 13.08., a do tej pory miałam ze dwa razy jakieś plamienia. Gosik – życzę Wam udanego powrotu do gondoli. U nas pobudki w nocy też często, ale nie tyle na mleczko, co z powodu chęci poprzytulania się do cyśka. Hubi pociumka tylko chwilkę i chce spać z cysiem w buzi.![]() Pakusiu – no Hubi też ostatnio dostał od swojej babci (teściowej) różowego pajaca i bluzeczkę z napisem „ślicznotka”:rolleye s: Superzabula – pięknie się Jasiu prezentuje z myszorkiem. To my Udanego poniedziałku Wam życzę. )Kuroikaze - co się stało? |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Kuroikaze co się stało??
Nie płacz kochana![]() Boszenka ja dzisiaj też zrobie chyba tą sałatkę Illbana gratulacje ![]() I wysłałam ![]()
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie cos zle zaznaczylam teraz cos innego pozaznaczalam, moze bedzie mozna![]() nie smutaj sie! co sie stalo ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Illbana GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Dziecioki nam rosna w zastraszajacym tempie...ale dobrze
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
superzabula nie
![]() ja chcę malutkiego Michałka I jeszcze malutką Haneczkę i Darunie też moją
|
#4514 |
|
|
Kuroikaze
co się stało, nie smuć się ![]() ![]() dla Huberta |
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana gratulacje dla Huberta
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuski
Superzabula Ja tez pamiętam myszorka bo jestem z Wami od początku jejku jakie to były piękne miesiące super ze mogłam je spędzić z Wami niedawno kompletowałysmy wyprawki a tu ehhhh....aljaka Skąd ja to znam po każdym weekendzie jestem bardziej zmęczona niz w tygodniu bo dochodzi mi 3 dziecko mój Tz jeszcze jemu latam robie kanapki i sprzątam porozwalane ciuchy wrrrr... dziś mu sie oberwie bo ostatnio miga sie od pomocy dosć tego ![]() Temat teściowych przemilcze kto jest od poczatku na forum wiedzą że olewa mnie i dzieci totalnie. Kochana babcia widziała Antka 2 razy w szpitalu i 15 sierpnia na chrzcinach poza tym nie miała go nawet na rękach ale to lepiej bo bym ja nie przyjezdza nie dzwoni starszy syn był u niej w wakacje z5 razy ale po ostatnim razie nie chce słyszeć ze miałby tam jechac tak go skrzyczała że dziecko usneło na 4h ze strachu poprostu szok nawet jak był niegrzeczny ale to tylko dziecko zresztą nie był u niej codziennie szkoda pisać.Tz chciał kiedyś zabrac go do niej to nawet nie wysiadł z auta nie było mowy![]() Poza tym mam manie kupowania juz mnie to zaczyna męczyc wszystko chciałabym kupić moim chłopakom świra dostane a allegro mnie tak wciaga Wczoraj przemyślałam sobie wszystko i nie wiem o co mi chodzi mam wspaniałą rodzine zdrowe dzieci Tz dom a ciagle marudze i narzekam jak stara zrzęda Biore je miesiąc i od tygodnia mam plamienia też tak macie po tym ????jeśli tak to ile to może potrwać meczace bo jak sie przytulac z TZ niby zabezpieczenie jest ale w takiej sytułacji checi brak ![]() Ale sie rozpisałam pędze z dziećmi na dwórek póki ładna pogoda
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja Weronika ma 2 mce.....wiec za wczesnie jeszcze na nowosci, ale jak skonczy 3 mce to zaczne jej dawac lyzeczke kleiku do mleka, bo ona strasznym glodomorkiem jest od urodzenia i potrafi na raz wypic 150ml!!
|
|
#4518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prosze o wyjasnienie![]() Bercia no super bylo, ale jak zlecialo ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Od 8.10 w biedronce beda spiworki, nie wiem czy taki warto kupic. Jakie Wy macie?? link do biedronkowego http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php |
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć mamusie
Podczytuje Was codziennie bo piszecie o bardzo ciekawych rzeczach dot. maluszków. Wiekszosc z Was jest na etapie wprowadzania nowych posłków. Mój mały skonczył 14 tyg. i niedlugo i my zaczniemy probowac nowosci. Narazie od. ok tyg. synek dostaje na kolacje 1 łyzke kaszki bananowej albo kleik kukurydziany. Obie nowosci bardzo mu smakują Karmie tylko mlekiem modyfikowanym. Kiedy zaczełysnie wprowadzac nowe posiłki? Dokładnie po skonczonym 4 miesiacu? Co najlepiej dac dziecku jako pierwsze? I mam jeszcze jedno pytanko do mam butelkowych? ile dobowo zjadaja Wasze maluszki?
|
|
#4520 | |
|
Rozeznanie
|
czesc laseczki j po dlugiej nieobecnosci nie mam za bardzo czasu zeby pisac ale podczytuje Was codziennie
widze ze watek o tesciowych powrocil ![]() my 4 mamy chrzciny a ja dalej ubranka dla Szymka nie mam ide dzis na kolejne zakupy zobaczymy czy cos znajde![]() a wiecie jak sie wkur****zakupilam pake ubranek Szymkowi przez all za 250 zl oczywiscie pieniadze przelalam a paczki brak 250zl!!!!tak sie w licytowaniu rozpedzilam na meczu siatkarzy ze wygralam wczoraj synek dostal 1 raz merchewke ale nie zjadl ani grama i wszystko sie znalazlo na sliniaku i ubranku a goscie mieli ze soba sloiczek kaszka z jabluszkiem i winogronkami i dalam malemu dwie lyzeczki i zjadl i nawet kupa dzis byla ladniejszaCytat:
a mialam nadziejeIllbana gratki dla Huberta ![]() zmykam moj smyczek sie obudzil dajcie znac Seonka i Ciniusiowa jak swieto Waszych dzieci |
|
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. sprawdza się u mojego dziecka, bo Blancia szaleje w nocy w łóżeczku i potrafiła specjalnie zakładać sobie kołderkę na główkę.Śpiworek kupiłam dopiero niedawno, ale w sklepie Świat dziecka i zapłaciłam za niego prawie 50zł...a teraz widzę, że w biedronce będą takie ładne i tanie Cytat:
Pierwszy tydzień codziennie po łyżeczce soczku z jabłuszka. Drugi tydzień po łyżeczce soczku z marchewki. Trzeci tydzień mix tych obu soczków no i zaczęłam zwiększać ich ilość. A potem jak mała skończyła 4.miechy zaczęłam podawać obiadki i deserki, oczywiście wszystko stopniowo Nie miałyśmy żadnych rewolucji brzuszkowych (nie licząc uczulenia na maliny...)Moja niunia jakiś czas temu skończyła 5 miesięcy i wypija około 700 ml mleczka dziennie (w tym ostatnie z kleikiem kukurydzianym). Są to 4 mleczne posiłki. Do tego oczywiście dochodzi obiadek, deserek i soczki
|
|
#4522 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
dzieciaczki Wam rosna jak na drozdzach
wszystkie sliczne ja korzystam z chwili gdy Kuba spi i nie wiem czy i wystarczy czasu nna odpisanie wszystkim !!! ciesze sie ze powoli zdrowiejecie ![]() no to sweterek.... a mi przysylaja paczki (od grudnia) srednio co 2 maiesiace .... i w nich 80% to rozowe ciuszki!!!! bylam w polsce i im tlumaczylam ze to CHLOPAK! i ze on w rozowym nie chodzi.... no i du... zimna.... tesciowa najmadrzejsza !!! ja wiekszosc ciuszkow dalam siostrze bo bylo duzo powyzej roku.... a pozostale wyslalam kolezance, ktora bedzie miec chyba dziewczynke... wyszlo tego dwie reklamowki!!!! i wszystko to nowe ciuszki od tesciowej!!!! kolezanka sie ucieszy bo to typowo dziewczece ciszki tak ze z tych paczek od tesciowej Kubie zostaly tylko 4 rzeczy!!! w kolorze innym niz rozowy
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
superzabula nie chce żeby mi dziecko rosło
chce malutkie:Pcassandra ja podałam takie minimalne ilości jabłka i marchewki no i kaszki jak Mały miał skończone 3 mies i tydzień, robiłam tak jak boszenka iwciadens powyżej 250 zł jest traktowane jako przestępstwo a nie wykroczenie, więc spokojnie strasz policją i zgłosić też możesz. Oprócz tego jest centrum sporów na all i tam piszesz. A dzwoniłąś do tego gościa??
|
#4525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamuśki
Wybaczcie,że nie odpowiem na Wasze posty ale po wczorajszym chrzcie synek mi się popsuł Zrobił się bardzo marudny, zupełnie inne dziecko. Wieczorem po kąpieli mam nadzieję,że znajdę chwilkę to nadrobię zaległości i opiszę wrażenia po chrzcinach. Wkleiłam do albumu kilka fotek.Carolajna garniturek zrobił furorę |
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec wrocilam z pracy, ciesze sie ze zaliczylam te odwiedziny, bo zebrac sie nie moglam
![]() Zostalam znow wyogladana z kazdej strony no ale coz zrobic, tak to juz jest Ilbana buziaczki dla Huberta ![]() Pozniej wkleje zdjecie rowerka, tylko ze on jeszcze w pudelku bo nie chcielismy na razie rozkladac i gracic poki Filip na nim nie bedzie jezdzic ![]() Co do "wymuszania" u dziecka kupki metoda czopkow i termometrow jestem przeciwna, choc sama dwa razy tak zrobilam, zeby maly zrobil kupke, bo biedaczek sie bardzo meczyl... ale to byly tylko dwa razy pozniej stwierdzilam, ze nie ma to sensu, bo przyzwyczaja sie dziecko do tej formy wyprozniania sie. Tam w pupeczce wszystko ma samo pracowac mozna raz na jakis czas pomoc, jak dziecko bardzo cierpi, ale to sa metody dorazne a nie do stosowania nacodzien, bo naprawde mozna skrzywdzic dziecko robiac tak czesto. Ja bym na Twoim m-scu zapytala pediatre ile kupek masz sie spodziewac i co Cie powinno martwic...bo sa dzieci ktor robia kupke nawet raz na tydzien... Moj Filip robi teraz kupke raz na dwa dni, nie cierpi z tego powodu, bo nie boli go brzusio, czasem wydaje mi sie ze powinien robic czesciej, ale poki co jak juz zrobi to taka porzadna ze cala pielucha w kupce pediatra mi przepisala jakis probiotyk ale na razie nie wykupywalam. Powiem Ci ze kiedys bardzo marudzil przed zrobieniem kupki, a z czasem mu sie to uregulowalo i nie ma problemow z ta sprawa.czekoladka no tak przeciez Twoja mala ma dopiero 2 m-ce ![]() a moje dziecko to tez taki glodomorek Cassandra jak moj synek skonczyl 3 m-ce, zaczelam od soku z jabluszka, ale zapieralo mojego Filipka. Wiec odstawilam i pozniej dalam soczek z marchewki zaczynajac od lyzeczki, dwoch. akurat ten soczek dobrze tolerowal wiec w chwiliobecnej robie mu po ok 100 ml soku. Jak skonczyl 4 m-ce dalam mu papki z ugotowanej marchewki tez pare lyzeczek, pozniej papki z ziemniaczka, teraz gotuje mu codziennie po ok 100-150 ml zupki z ziemniaka, marchewki i dodaje tez juz brokula. Oczywiscie do zupki daje tluszcz ja akurat daje oliwy z oliwek.Ostatnio zeby zupka byla bardziej syta dodaje do niej tez kleiku kukurydzianego (tak mi doradzily dziewczyny bo moj smyk mimo iz zjadl duzo zupy chcial jeszcze po niej mleko jesc). Teraz planuje dodawac stopniowo do zupki po jednym nowym warzywku: pietruszka, seler, por...kazdy nowy skladnik przez 3 dni. Z owocow podaje od jakiegos czasu mus jabluszkowy z morela ale krzywi sie strasznie bo to troche kwastkowate wiec pozwalam sobie do tego ciut glukozy dodawac zeby mial slodsze ![]() Na dobe moj synek zjada mniej wiecej po ok 800 ml mleczka. iwcia dens dlugo czekasz na ta paczke z all?? 250 zl to jest duzo kasy. Najpierw skontaktuj sie ze sprzedajacym a jak cos bedzie nie tak, dzwon na policje. pakusia moze tesciowa chciala wnuczke? bo moja nie ukrywa ze liczyla na dziewczynke...ale co jej sie dziwic jak ma dwoch synow...
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-09-28 o 14:42 |
|
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj mały spioszek wstal dzisaj o 10 i zasnał ponownie o 12 i spi do teraz....
a ja mam czas wolny....podoba mi sie to![]() Boszenko ta zabawka co mi polecilas bardzo mi i tz przypadla do gustu i albo sami ja kupimy albo podsunimy komus pomysl na chrzciny... Superzabula sliczy chlopczyk Ci rosnie... Carolajna ogladnelam twoj albumik slicze masz dzieciaczki a zdjecia corci z tygrysem super ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Czyli jesli moj synek skonczyl 18 trzy miesiace to moge dac mu soczek z marchewki lub jabluszka czy poczekac...z jednej strony jestem ciekawa czy mu zasmakuje a z drugiej to moze jeszcze lepiej [poczekac ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Magducha jak tam na disco...wyszalałas sie? a odespałas juz?
|
|
#4529 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez bym chciała, ale Niśka niestety z tych co spać nie lubią, jest to dla niej zło konieczne, oczywiście robi wszystko, żeby i tak nie zasnąć nawet jak już jej się oczy same zamykają a ona pada na pyszczek to oczy na siłę otwiera i udaje, że wcale jej sie nie chce spać A na disco było naprawdę super, trochę mi się nie chciało iść jak przyszło co do czego, bo Nisię musieliśmy zostawić u teściów a ja nie lubię się z nią rozstawać, ale finalnie poszliśmy i wcale tego nie żałuję ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#4530 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie wrocilismy ze spacerku ale pogoda jest do
a do tej dziewczyny z all dzwonilam ale uslyszalam ze nie ma takiego numeru ![]() Boszenko fajny ten muzyczny ogrodek Carolajna fajne fotki i dla tzcika oby Was czesto tak rozpieszczalAgusia a Twoje dziewczyny z pracy to zazdroszcza pewnie zes tak szybko do formy wrocila i ogladaja skoro jest co ogladac Selka mam nadzieje ze chwilowe to zachowanie synka Mell fajnie Ci ze masz malego spioszka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

A tak to będą już dwa nowe składniki i aż się boję skoro Mycha już na marchewkę tak zareagował 

i ja
zapodajemy, radosny poranek. o 8.00 reszta wstała a ja już jajeczniczka na prawdziwkach, herbatka, kanapka, kaszka dla Ali, normalnie taśmociąg i oczywiście banan na twarzy, bo mi fajnie było. Potem tż pod szybki prysznic i ............ czekam (Pieter marudzi a ja chcę ubrać Alę) czekam .............. a on se k....wa domowe spa robi

Piękne!
Wszystkie nasze dzieciaczki są śliczne, bez wyjątku! 

jest mi tak strasznie zle i smutno, najorsze jest to ze Natan musi patrzec jak mama placze
Mnie też niedługo czekają wycieczki do UP.

SYNEK