|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
powoli nadrabiam ;*
Powiedz, że tym razem nam się uda, że nie będzie kolejnego 'żegnaj'. Przeczekajmy tę wichurę uczuć. Zaraz minie. O tej porze roku to normalne.
|
#3842 |
|
BAN stały
|
Dzieewczęta ! Dziękuję za wszystkie pochwały które mi gdzieś tam mignęły ;* jesteście meeega <3 .
- Przepraszam , naprawdę muszę już iść . - powiedział chłopak na pożegnanie . - To idź .. - odpowiedziała niby obojętnie ale na siłę powstrzymująca łzy dziewczyna . - Jutro będzie lepiej . - pocieszył ją . - Nie będzie . - Dlaczego ? - Bo nie będzie Cię już przy mnie ... - Będę blisko . - Nie będziesz mógł być blisko , wyjeżdżasz do Meksyku ... - Ale będę blisko duszą . - To nie Twoja dusza zapewniała mnie że zawsze będzie przy mnie ! - On odszedł , nie licz na to że wróci . Musisz żyć swoim życiem . - On nie odszedł ! On zaraz wróci ! - Nie wróci ! - Ale ja nie mam swojego życia ! To on był moim całym życiem ! I on wróci ... - Na co czekasz ? - Na NIĄ . - Czyli na kogo ? - Na miłość . Odejdź , bo mogę jej nie zauważyć ! - Ale to nie Ty masz zauważyć ją , tylko ona Ciebie . Za***iście się bawisz , łamiąc moje serce w pół . Bardzo Was przepraszam że tak słabiutko . Cierpię na straszliwy brak weny .. Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-09-28 o 14:25 |
|
|
|
#3843 | |||||
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
![]() 'pościgamy się' ?? kooooooocham!!!!!!!!!! <3 Cytat:
zatem jesteśmy kwita
Cytat:
dziwna sytuacja, nie wiem, nie potrafię pomóc, nie bij Cytat:
![]() cieszę się, że się podobają Cytat:
<3 _______ śpij, śpij mon cheri ♥ Dla niego nie istnieje już ani przestrzeń nieba, ani wolne powietrze, ani słońce, ani żadna przyszłość. Ktoś, kto pokochałby Cię całym sercem, nie zjawia się codziennie. Jeśli gdzieś jest ktoś taki, na pewno jest najlepszy ze wszystkich.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-28 o 14:27 |
|||||
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
Weź mnie za rękę, trzymaj ją mocno, a ja Cię zabiorę w podróż bez końca. Śniliśmy o sobie,potem przyszedł ranek i zbudził nas ze snu. Żyjemy po to,żeby się kochac i ciągle od nowa zapadac w ten piekny sen. Każda chwila bez Ciebie to jak rok bez promyka słońca. Zasypiamy z nadejściem świtu jak ostatnia gwiazda na niebie, wpatrzeni w siebie i tak bardzo szczęśliwi. Moje oczy -dla Ciebie czytelne jak księga, szukają Cię,odnajdują,a Ty znowu znikasz. Moje ramiona są zawsze dla Ciebie otwarte. Jak kwiat czeka na słonce w pochmurny dzień, na krople rosy w upał,taj ja czekam na Ciebie. Najdroższy,szkoda czasu! Ruszajmy w podróż do siódmego nieba.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3845 |
|
Przyczajenie
|
`Gdy Cie nie widze, nie wzdycham, nie płacze
Nie tracę zmysłów kiedy Cie zobacze... Prawdopodobnie gdybyś był mój, oszalałabym na twoim punkcie ... ;* ej, lubię patrzec jak patrzysz czy patrze ;* bez cierpienia nie można zrozumieć szczęścia.. Wcale nie domyślałam sie że ten świat nie jest mój:P x] ` przeciąg trzaska złudzeniami |
|
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
Uczeszę się w dwa kucyczki . Znów będę w pełni tą małą dziewczynką.
Spójrz w me oczy... przepełnione pośpiechem... A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość? W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
#3847 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14463227][B][SIZE=1]xxxLOLKAxxxKochanaaMutPet[COLOR=Green]madziam90
[/I][/QUOTE] że ja? ;o! dziękuję ![]() Cytat:
![]() a ten wyżej kiedyś dodoawałam, to mój ulubiony wiersz ) madziam90 - dziękuję słodziakuu mój wiesz, że jesteś najlepsza? dzięki jeśli ty okradasz to zaszczyt <33Cytat:
![]() Cytat:
że ty? że mnie? że okradasz? ;0 ![]() dziękuję pięknie! mojaa TYY )* * * nie mówmy o miłości. - dlaczego nie możesz być moim Romeem? Moim pieprzonym Tristanem, a ja twoją Izoldą? - przecież oni umarli... - tak! ale zakochani.! dziękuję ci za to jak mnie odnajdujesz. każdego dnia na nowo. zaraz napisze cos jeszcze tylkoo czasu ni mam teraz ;] jeszcze dzisiaj cos napiszę, obiecuje! )
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-09-28 o 15:29 |
|||
|
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
Za każdy uśmiech twój, stubarwny lata strój znów ci dam
Obiecaj mi ... Kiedy będziesz odchodzić nie zawrócisz. szczęście mierzone szerokością uśmiechu długością orgazmu wysokością dźwięku średnicą pośladków wilgocią rzęs strapionych oddalasz kroki gdy ramiona stygną bez przyzwolenia dzwonię przez pomyłkę - i tak ze mną nie rozmawiasz. świat wylazł z foremki. nerwowy nastrój lubi sobie odbić, siedząc po turecku w bieliźnie przed lustrem, wcinając słodycze Znowu Bóg niczego nie zauważył.. na statku sympatii - Jesteś cudowna! - Cudowna to jest woda z Lichenia. A jeśli jutro nadejdzie dziś wieczór? Najbardziej ci do twarzy z uśmiechem. Nierealność realności zamknięta w kręgu beznadziejności.. |
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanaa - staram się zaglądać częściej ;*
_____ wszystko płynęło, jakby grała muzyka wpasowuję się w szare tło rzeczywistości moje myśli wędrują po suficie wielobarwna miłość z lustra patrzy frustrat chodź. wszystko gotowe wiesz już co mówią moje oczy? idealnie wpasowałeś się w moje życie bez zgrzytów, bez szelestów idziesz obok, trzymając mnie za rękę
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
Suve,Nydee,ciiri,chocapic ,KaMa2704,Caroline060,hot iie... okradam Was od bardzoooo dawna
<3 mam nadzieję ze nie macie nic przeciwko Keeendy,Rilen,uwielbiaj -was też bardzo często okradam i wiele innych wspaniałych dziewczyn które okradam<3 Sweet dreams are made of you. Zbliż się do mnie,o właśnie tak. Grzeczny chłopczyk
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-09-28 o 15:05 |
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
I niebo jest wreszcie bajecznie niebieskie. Would you know my name if I saw you in Heaven? All you need is love, love... Love is all you need! I'm better off without you. Release me, release my body! ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Give it to me! YeaH!
![]()
|
|
#3852 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Cytat:
Ciebie .?! Nigdy ! Za Cudowna Jesteś ;D;* ---- `Czasami Czegoś Chcę Czasem Nic Mi Nie Trzeba .
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Artistic soul - fajnie, że się podobają. ; )
----------------- panu już podziękujemy. zapraszamy do obejścia się smakiem. siądę w kącie, zamknę oczy i zacznę tęsknić za twoim zapachem. polej kolejkę za te martwe marzenia. za wszystko co miało tu być, a czego nie ma. bawimy się w powietrze. przechodzimy, mijamy się wzajemnie. |
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
Jesteście nieziemskie ;D
_________________________ _________________________ _____________ całkiem ciemno, a na ścianie tańczą cienie.
jest mi wszystko jedno. a stoimy tak blisko siebie. Opętane ćmy i gromy po LSD nocą kochankowie uczą się miłości w bramach. Przed nocnym wolno płynie czas ferajnie. Nie zmienimy wody w wino. Zmieńmy bramy na sypialnie. Kiedy masz pragnienie szukasz słodszych ust Kiedy się odwracam patrzysz w inny biust.
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
hej , czy mogła bym prosić jakieś opisy mówiące o tym jak tęsknie do chłopaka który wyjechał za granicę?
_______________ przyjaciel to ktoś kto daje ci totalną swobodę bycia sobą czasem nie warto się spieszyć Tylko wytrwali i wierzący w siebie dotrą na szczyt i z niego nie spadną
|
|
#3856 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z; x - to praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. Nigdy nie myślę o przyszłości. Nadchodzi ona wystarczająco szybko. Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi. Prawdą jest to, co wytrzyma próbę doświadczenia. Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość. Tylko życie poświecone innym warte jest przeżycia. Zdrowy rozsądek to zbiór uprzedzeń nabytych do osiemnastego roku życia. Pan Bóg jest wyrafinowany, ale nie jest złośliwy. Czysto logiczne rozumowanie nie da nam żadnej wiedzy o realnym świecie. Albert Einstein ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3857 |
|
Rozeznanie
|
A więc mówisz,że serce Ci bije gdy na mnie spoglądasz ukradkiem ? Patrz nie zabraniam. Pustych słów i spojrzeń mam pod dostatkiem. Dzisiaj ja jestem dla Ciebie najważniejszą kartą. Jutro jakaś inna. Nie mów nic, nie warto.
żyłam marzeniami teraz kac rzeczywistości chce mnie zabić. miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze. jak łatwo zniszczyć przeszłość i jak trudno o niej zapomnieć. Daj mi swą rękę... Czujesz? To moje serce... i jest złamane. Ona Cię zrani.. A ty nadal będziesz się o nią zabiegał. Każda chwila ma swój niepowtarzalny charakter, barwa dnia, smak dzieciństwa, chłód wody na spieczonych słońcem nogach. Czasem woda bywa żółta, czasem czerwona, ale to jaka pozostanie w naszej pamięci zależy od dnia. gdy zamykam swe oczy w wyobraźni mojej pojawia sie twoje błękitne spojrzenie które za każdym razem powala mnie na nowo .
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
nie ma słów, słychać tylko wspólny szept, ciepły namiętny szept.
Chcesz by Cię szanowali? pokaż , że masz serce tam gdzie wszyscy widzą cycki nie mlaskaj oczami . Pewnego dnia zjawi się Zdechły Książe z Krainy Moich Snów. Nie polewaj, nie dmuchaj, gdy miłość się pali. Być może pójdę do piekła, ale to mi wcale nie przeszkadza, lubię ciepło. słońce do oka mi wpadło. |
|
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
powiedz kochanie, złotko, czy jak Ci tam. Ty nigdy jej nie kochałeś, prawda?
nie proś. powrotów nie będzie. biała filiżanka kojarzy się z kawą, kawiarnią i nim. i wiedz, że w tej kwestii jestem bezwzględna. nawet ulubione róże nie pomogą. bo kiedy się kogoś na prawdę kocha, nie ma żadnego ale, żeby ze sobą być. nie kochaj mnie na zapas.
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, mam prośbę!!! pierwszy raz. tak. ja mam prosbę....
chodzi o to ze ide na mecz siatkówki skry bełchatów. i coś o tym ;>? może: Onax3 nastychick Siatkarka18 CukrowaPanna Primadonna nydee Artistic soul xDJakJaCieLubiexD KaMa2407 DorotaComa Kamisha bananowalaska snowball lall Plotkara always be yourselfe nieztejbajki Extremalna madziam90 cirii suve i wszystkie o których zapomniałam, proszę! ;* bez off'a: Stoję w bolesnym szpagacie. Pomiędzy "zostaję" a "nigdy więcej". Nie załapałaś się na tą promocję. On był z serii limitowanej. - poszybować chociaż raz, ponad śmierć, wiecznie kochać, wiecznie trwać
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-09-28 o 15:52 |
|
|
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
Miałeś być , a znowu zawiodłeś . Kolejny raz bezczelnie dałeś mi do zrozumienia że nic dla Ciebie nie znacze.
Ten jesieni czas.. spadające liście gnają czas..
|
#3862 | |||||||
|
Gość
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kochanie ten kradnę i nie słucham żadnych innych rzeczy niż to że mi pozwalasz. Cytat:
![]() kradnę słoneczko moje.. ;* Cytat:
kradnę kochanie i to bez pytania.! umiesz trafić w moje gusta.! ![]() Cytat:
nie wierze że mnie wymieniłaś ale bardzo dziekuję wielki banan na mojej twarzy zagościł .. mam nadzieję że spodoba Ci się coś z moich wymysłów kochanie, ale uprzedzam że brak weny. : Wszystkie lekcje razem z panem to sama przyjemność. Jego cudowne oczy.. jego wyraz twarzy.. tylko się zakochać... Gdy patrzysz mi w oczy wszystko we mnie wrze.. Choć to tylko lekcje karate.. na nich najbardziej lubie trenera.. Od lekcji karate do miłości do Ciebie jest blisko.. moim szczęściem jesteś tylko Ty i to na zawszę. Choć wiem, że już nigdy nie wrócisz ciągle mam małą nadzieję i nie zamykam drzwi do swojego pokoju.. Może kiedyś za mną zatęsknisz i wrócisz do mnie.. Stałam i patrzyłam na znak drogowy "stop" przed którym się pożegnaliśmy i uświadomiłam sobię że to już koniec... Pamiętam jak razem siedzieliśmy na moście i wyryliśmy swoje inicjały.. Teraz pragnę żeby one zniknęły i nigdy już nie przypominały mi o Tobie.. Nie piszesz, nie dzwonisz chyba już o mnie zapomniałeś... Czasami nawet głupie zachody słońca cieszą.. |
|||||||
|
|
|
#3863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie znalazłam nic innego jak hymn . Hymn Skry Bełchatów Jak długo w elektrowni, Z kominów leci dym, Tak długo Skra Bełchatów, Zostanie klubem mym. Ref. Niech żyją żółto - czarni, Niech żyje EKS, Niech żyje Skra Bełchatów, Ten klub najlepszy jest. Niegroźny nam Mostostal, Ani Pamapol też, Wygramy wszystkie mecze, Złoto będziemy mieć. Puste słowa , rzucane na wiatr . |
|
|
|
|
#3864 |
|
Konto usunięte
|
A więc jak to wszystko się kończy? Tak najzwyczajniej w świecie? Bez żadnych wielkich wydarzeń? Śmierć jest wpisana w życie każdego, jest tak naturalna jak pójście do szkoły, zjedzenie śniadania, mowa, dotyk. A ból? Ból jest przereklamowany. Śmierć to nie koniec, ale to co jest po tym końcu?
To życie, nie książka czy film. Krzyczę z radością. Krzyczę z rozpaczą. Krzyczę śmiejąc się. Krzyczę przez łzy. |
|
|
|
#3865 |
|
BAN stały
|
Zapomnę że coś dla mnie znaczyłeś , zapomnę że kimkolwiek dla mnie byłeś ...
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że ja na to nie wpadłam, żeby z hymnu wziąśc... dziękuję mycha <33 * * gdy już nic nie będzie miało żadnego znaczenia...
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
Kochanaa- przepraszam skarbie, ale niestety do tego akurat nic chyba nie wymyślę, wybacz, i dziękuję za wymienienie
![]() ____ 'Kiedyś wszystkie czarne dni, obrócimy w dobry żart, znowu będziesz ufał mi.' -Czy Ty mnie kiedykolwiek kochałeś? -Przepraszam, może kiedyś. Miałeś być mój, przecież.
|
#3868 |
|
Gość
|
lall - kradnę wszystkie kochanie moje.. ;*** ...
Kochanaa - przepraszam że nie pomogę ale dzisiaj nie mam głowy.. ![]() Ona wiedziała że to już koniec znajomości ale nie chciała w to uwierzyć. |
|
|
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa-aj tam gadasz ;D . ale Twoje są cudniejsze od tyych ;D . tyle, że akurat tamten idelany jest do obecnej sytuacji ;pp . a kto go nie dodawał (; . kocham
![]() "Kondomy zabiły romantyzm, ale o wiele łatwiej jest z kimś się przespać - powiedział mój kumpel. - Jest w kondomach coś takiego, że kobiety czują, jakby seks nie miał znaczenia. Bo nie ma kontaktu z ciałem. I idą z tobą do łóżka o wiele chętniej." i co na to powiesz kochanie ? może życie bez przeszkód byłoby zupełnie nudne... ? na co komu dziś wczorajsza miłość ? chodź, zabiorę Cię na spacer kochaj mnie.możesz wziąść mnie za rękę.. pewnie potknę się nie jeden raz.. żeby wzlecieć trzeba spaść nie chcę więcej rzucać słów na wiatr. Nieoczekiwany splot wydarzeń . I tylko jedno nie pozwala mi zasnąć.. jest źle . jest gorzej . stay . Nie jestem pewna . ^^ Spójrz mi w oczy i zagrajmy znów w tę grę . jak domek z kart, rozpadam się.. Changes . podły kłamca.. naiwna idiotka.. która go kocha.. -może kiedyś zrozumiesz co straciłeś.. -a co straciłem? -Mnie.. miliony niezapomnianych chwil, tysiące pocałunków, setki czułych słówek..po prostu mnie.ja Ci tego nie wytłumaczę.. to za trudne, sam musisz to pojąć .. ale może kiedyś..może nadejdzie taki dzień, w którym wreszcie to zrozumiesz..a wtedy, będziesz chciał bym wróciła..a ja głupia wrócę..
|
|
#3870 | |
|
Rozeznanie
|
A gdzie tam, takie kradzieże to czysta przyjemność
![]() Cytat:
Moje przekonania mi nie pozwalają. _____ 1. Prócz bezsensownego płaczu i czekania na cud przy telefoni - nic więcej już zrobić nie mogę... 2. Już nawet domalowywanie Ci rogów i wystających zębów na zdjęciach nie pomaga. 3. Mówią, że ketonal to najsilniejsze tabletki. Dziwne... Bo serce jak bolało, tak boli. 4. Zgubiłam się we własnych lękach. 5. Mój rozum poszedł na spacer, gdy tylko zapukała miłość. 6. Trzęsąc się z zimna szła zimą w najlepszej sukience. Bo spotka Cię na przystanku. 7. Mówisz, ze mnie znasz, a wiesz tylko tyle ile sama Ci powiedziałam. 8. W skarbonce schowała podarte zdjęcie. Największy skarb po jeszcze większym kretynie w jej życiu. 9. Bądź moim lizakiem z gumą w środku. 10. ...spadochron sie nie otworzył, a miłość rozbiła się o beton. 11. Kap, kap... Kropelka, po kropelce. Zbieram łzy w zielonej konewce. 12. Spaliła wszystkie ubrania w kolorze zielonym. Miała już dosyć złudnej nadziei. 13. Z pamiętnika Panny "Krucafiks, znów się zakochałam". Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-09-28 o 16:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

szook . danke ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)