American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 14:24   #3751
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
sesunia

ale laska z Ciebie
Też chcę zobaczyc
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:27   #3752
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly mi tez sie podoba sessunia , szczegolnie na zdj z albumu z jakis zawodow chyba
a ja sie czuje okropnie zapuszczona , wy tu takie dopracowane , brwi u kosmetyczki , regularne malowanie wlosow , paznokcie french .. a ja obraz nedzy i rozpaczy : brwi pozostawione same sobie bo mi sie nie chce z nimi szarpac , wyrywam jak zarosne .. wlosy -odrost 10cm , pazury pociagniete delikatnym lakierem, nie zbyt dlugie , nie uzywam mascary ani szminek bo nie lubie ,
napadlo mnie ze chce cos zmienic , tylko nie mam pomyslu co , z wlosami jestem zablokowana , musza najpierw odrosnac , moze bym sie zaczela inaczej malowac ? co mozna w sobie zmienic ??? i na dodatek znowu przestalam jesc
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:50   #3753
sesuniaa99
BAN stały

ooodeta Ty masz ladne wloski naprwde i buzke wiec nie musisz nic dopracowywac a zdjecia sa z pokazów biore czasem udział jak mi sie chce
sesuniaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:51   #3754
zmija19
Zadomowienie

witam

własnie sprawdzałam mój plan na ten semestr- chyba sie załamie przez 4 dni od 8 rano do 8 wieczorem zajęcia tak mi sie nie chce wracac na uczelne...
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 14:56   #3755
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
to witaj w klubie ja mam to samo puszące się niewiadomo co na głowie, od spodu kręcone z wierzchu bardziej proste, nie dogodzisz, dobrze że chociaż ich dużo, bo najgorsze co jak dla mnie to takie cienkie rzadkie włosy

dokladnie...chociaż jak bylam mlodsza nawet duzo mlodszazanim zaczelam farbowac wlosy mialam fajne loczki -takie sprezynki a teraz porazka.Musze zainwestowac w merz special,kiedys stosowalam i bylam zadowolona

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:03   #3756
sesuniaa99
BAN stały

Ooodeta gdzie sobie kupiłas te okulary co masz na fotkach ??? sa super ;p
Stary 2009-09-28, 15:04   #3757
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
dokladnie...chociaż jak bylam mlodsza nawet duzo mlodszazanim zaczelam farbowac wlosy mialam fajne loczki -takie sprezynki a teraz porazka.Musze zainwestowac w merz special,kiedys stosowalam i bylam zadowolona
no ja kiedyś też go brałam i nie powiem zadowolona byłam ja nawet jako dziecko juz te włosy nijakie miałam a jak miałam jakieś 2 latka to tak do ucha proste a potem takie sprężynki, potem już zawsze tylko końcówki mi się kręciły

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:10   #3758
messinka
Zakorzenienie

A ja Wam napiszę, że chodzę od czasu do czasu na solarium - raz na miesiąc lub rzadziej, żeby się wygrzać i zrelaksować zwłaszcza w zimę
Nie potrafię zrozumieć jak można, być od tego uzależnionym.

Dziewczyny, jaka jest Wasza lista must have na jesień/zimę?

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:13   #3759
tweetka
Raczkowanie

ooodeta zdjec nie widzialam ale sadzac po avku jestes sliczna wiec glowa do gory

Stary 2009-09-28, 15:20   #3760
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
witam

własnie sprawdzałam mój plan na ten semestr- chyba sie załamie przez 4 dni od 8 rano do 8 wieczorem zajęcia tak mi sie nie chce wracac na uczelne...
Ja też taki mam. Okienka po 2 godziny 2 razy dziennie. Nie wiem co za debil to układa.

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jaka jest Wasza lista must have na jesień/zimę?
1. nowe włosy
Koniec listy :P
Stary 2009-09-28, 15:22   #3761
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
lolly mi tez sie podoba sessunia , szczegolnie na zdj z albumu z jakis zawodow chyba
a ja sie czuje okropnie zapuszczona , wy tu takie dopracowane , brwi u kosmetyczki , regularne malowanie wlosow , paznokcie french .. a ja obraz nedzy i rozpaczy : brwi pozostawione same sobie bo mi sie nie chce z nimi szarpac , wyrywam jak zarosne .. wlosy -odrost 10cm , pazury pociagniete delikatnym lakierem, nie zbyt dlugie , nie uzywam mascary ani szminek bo nie lubie ,
napadlo mnie ze chce cos zmienic , tylko nie mam pomyslu co , z wlosami jestem zablokowana , musza najpierw odrosnac , moze bym sie zaczela inaczej malowac ? co mozna w sobie zmienic ??? i na dodatek znowu przestalam jesc
Ty zapuszczona? nie wyglądasz
brwi też wyrywam jak zarosną hehehe, paznokci nie maluję lakierami bo nie lubię tipsów nie robię bo mi zniszczyły pazurki..
a co do wlosow to przeciez tak chcialas miec naturalne a juz pomysl zeby inaczej malowac !

Cytat:
witam

wiesz co.. ja mam tak samo!!!!!!! i nie chce mi sie.. a zaczynam już od czwartku
lolly_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:35   #3762
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

sessunia okulary armani kolekacja 08' , kupilam rok temu w sklepie z okularami , nawet nie drogie byly .
lolly bo ja chce moje wlosy , co nie zmienia faktu ze wszyscy mi wytykaja odrost , nawet moja mama jak spojrzala na zdjecie powiedziala ze odrost wyglada :yyyyyyyy: ale nie umaluje !! napadlo mnie na zrobienie jakiejs zmiany no .. mysle nad malowaniem rzes ale ja mam kurde alergie , jak mnie capnie na ulicy, zaczne trzec oczy i lzawic, przemienie sie w rozmazana pande .. no ale co moge zmienic ??
w tv wlasnie jest dziewczyna z permamentnymi brwiami (wloski calkiem wygolone , zamiast brwi ma kreske , i na bank permementne usta , bo widac kontur a nie ma szminki ani niczego ) nawet niezle wyglada , tak wyrazne na buzi ale kresla zamiast brwi mimo wszystko mnie obrzydza , nie wiem czemu .

ja wiem to moj chlopak wpedza mnie w depresje , wlasnie mi przyszlo do glowy zeby sie umalowac na rudo
Stary 2009-09-28, 15:37   #3763
teqila9
Raczkowanie

ooodeta a moze to nie jest dziewczyna ta ktora cie neka, tylko jakis oblesny facet napalony na ciebie, podajacy sie za dziewczyne, wiesz roznie bywa
teqila9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:42   #3764
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
sessunia okulary armani kolekacja 08' , kupilam rok temu w sklepie z okularami , nawet nie drogie byly .
lolly bo ja chce moje wlosy , co nie zmienia faktu ze wszyscy mi wytykaja odrost , nawet moja mama jak spojrzala na zdjecie powiedziala ze odrost wyglada :yyyyyyyy: ale nie umaluje !! napadlo mnie na zrobienie jakiejs zmiany no .. mysle nad malowaniem rzes ale ja mam kurde alergie , jak mnie capnie na ulicy, zaczne trzec oczy i lzawic, przemienie sie w rozmazana pande .. no ale co moge zmienic ??
w tv wlasnie jest dziewczyna z permamentnymi brwiami (wloski calkiem wygolone , zamiast brwi ma kreske , i na bank permementne usta , bo widac kontur a nie ma szminki ani niczego ) nawet niezle wyglada , tak wyrazne na buzi ale kresla zamiast brwi mimo wszystko mnie obrzydza , nie wiem czemu .

ja wiem to moj chlopak wpedza mnie w depresje , wlasnie mi przyszlo do glowy zeby sie umalowac na rudo

aaa to nie malujesz rzęs? ja już jestem do tego tak przyzwyczajona, że nie wyjdę z domu bez pomalowanych :/ i się zniszczyły bo teraz są jasne a byly ciemne

moja bratowa też właśnie miała tak jak Ty całe blond i nie chciała już i po prsotu na odrostach robiła blond pasemka już jej odrosły włosy, ma blond pasemka a ten odrost nie był taki tragiczny

hehe dlaczego wpędza Cię w depresje? rudyyy nieee

i w ogóle to jestes moją immienniczka
Stary 2009-09-28, 15:42   #3765
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

tequila nie , ona mi pisala esy i dalam mojej mamie jej numer , moja mama do niej dzwonila i kazala sie odwalic , to panna . poza tym takie numery to nie w stylu chlopakow , co komus po tym ze sobie zbiera moje zdjecia i mnie dreczy na gg ? chlopca zalezy na <sex> nie na takim czyms

lolly no na rudo , bo on nie lubi rudego koloru , tak zeby mu zrobic na zlosc .
mhmm wiesz , tez myslalam nad zrobienie tylko pasemek na tym odroscie .. ale chce jeszcze poczekac , moze na wiosne ..
mmm tez jestes Marta wszystkie Marty ktore znam maja blond wlosy , na serio :mandaryna , ja , ty , taka gruba marta wloszka , moja kolezanka z pl ..

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-09-28 o 15:48
Stary 2009-09-28, 15:44   #3766
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
wiesz co.. ja mam tak samo!!!!!!! i nie chce mi sie.. a zaczynam już od czwartku
a czemu tak przecież w czwartek jest 1 i nikt nie chodzi na uczelnie- nawet na uroczysta inauguracje- ja ani razu nie byłam
Stary 2009-09-28, 15:44   #3767
sesuniaa99
BAN stały

ooodeta a ten chlopakz Toba na zdjeciu to Twoj własnie ??? jesli to tak ładnie wrazem wygladacie serio
Stary 2009-09-28, 15:46   #3768
olalola24
Wtajemniczenie

Cytat:
witam

no co tyyy ja juz nie moge sie doczekac, mam taki super plan, poniedzialki wolne
olalola24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:46   #3769
teqila9
Raczkowanie

Moze jakis chlopak byl kiedys w tobie zakochany a Ty odrzucilas go i teraz sie msci i Cie dreczy...
teqila9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 15:48   #3770
lolly_girl
BAN stały

Cytat:
a czemu tak przecież w czwartek jest 1 i nikt nie chodzi na uczelnie- nawet na uroczysta inauguracje- ja ani razu nie byłam
nie wiem.. ja juz od czwartku siedza na uczelni od 10 do 20
Stary 2009-09-28, 15:53   #3771
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olalola24 Pokaż wiadomość
no co tyyy ja juz nie moge sie doczekac, mam taki super plan, poniedzialki wolne
jak bym miała choc jeden dzień wolnego to tez byłabym zadowolona eh.. a tak wogole to nic nikt nie wie jak to na studiach zazwyczaj jest .tylko mnostwo proseminarium i wykładów monograficznych i nawet nie napisane który profesor od czego jest- co pisze do zanjomych to każdy zdezorienowany bo nawet nie wiedza do kogo sie zapisac.
a tak wogole 2 specjalizacje zaczynam dlatego tylko musze tyle siedziec na uczelni chciało sie to teraz sie ma...
Stary 2009-09-28, 15:58   #3772
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

tequila tez nie , bo mialam w polsce tylko jednego chlopaka , ktory sie narkotyzowal (haha zaczelam uzywac slownictwa mojej mamy ) i pewnie nadal to robi , wiec pewnie interesuje go wciaganie fety i spalanie ziol ,nie polowanie na moje foty . i to on mnie rzucil , wolal romans z marysia w swojej zadymionej piwnicy .
sesunia no ten na zdjeciu to on .. yhh nie wiesz, ze tylko na zdjeciach sie razem wychodzi dobrze ?? Ty masz przedluzane wlosy na fotkach ? wygladaja tak naturalnie ze nie jestem w stanie rozpoznac , a to komplement bo ZAWSZE rozpoznaje (nawet u dziewczyn z tv gdzie nie widac )
Stary 2009-09-28, 16:02   #3773
sesuniaa99
BAN stały

tak mam przedluzane nie widac ?? za kazdym razem jak ogladam swoje zdjecia to wydaje mi sie ze widac i to bardzo
Stary 2009-09-28, 16:10   #3774
lolly_girl
BAN stały

ja sobie przeglądam sukienki na allegro i patrzcie na jej włosy

http://allegro.pl/item745791617_%5Em..._uni_2496.html

tragedia
Stary 2009-09-28, 16:14   #3775
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sesuniaa99 Pokaż wiadomość
tak mam przedluzane nie widac ?? za kazdym razem jak ogladam swoje zdjecia to wydaje mi sie ze widac i to bardzo
Nie widać, bardzo ładnie Mogłabyś napisać jakiej używasz farby do włosów? Bardzo mi się podoba ten kolor. Włoski zamawiałaś na allegro? Jakiej są firmy?
Stary 2009-09-28, 16:22   #3776
tweetka
Raczkowanie

http://allegro.pl/item742758063_q_l_...l_09_rozs.html
co myslicie o tej kurteczce?futerko na rekawach mi sie nie podoba ale jest odpinane

Stary 2009-09-28, 16:33   #3777
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

lolly i sukienka i wlosy i TANDETA , jak oni moga takie szmaty wystawiac ?? i opisywac jako :zagraniczna MARKOWA odziez: ???????? pamietam ze kiedys , z 2lata temu kupilam siostrze miniowke na merkato tutaj , byla nawet niezla taka dzinsowa poszarpana z diamencikami i kosztowala 5€ , potem przegladam allegro a tam TAKA SAMA miniowka opisana jako najnowszy hit mody za 90 zloty .. na tej borsukowatej modelce byla
tweetka kurtka , i z futerkiem i bez , mi sie nie podoba , ale ja sie ubieram jak AG wiec to tylko moje skromne zdanie
Stary 2009-09-28, 16:34   #3778
sesuniaa99
BAN stały

jakkolwiek ja włosy mialam robione u salonie . Nigdy nie zamawiałam z all itp . a farbe uzywam Goldwell Topchic- extra jasny naturalny blond 11.
Stary 2009-09-28, 16:42   #3779
neheszta
Zakorzenienie

Ja też chcę zobaczyć sessunie
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 16:52   #3780
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sesuniaa99 Pokaż wiadomość
jakkolwiek ja włosy mialam robione u salonie . Nigdy nie zamawiałam z all itp . a farbe uzywam Goldwell Topchic- extra jasny naturalny blond 11.
Dzięki Bardzo ładny ten blondzik, szczególnie na zdjęciu avatarowym Mój fryzjer też pracuje na Godwellu więc będe wiedziała o co prosić.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości