|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
|
|
|
|
#3752 |
|
BAN stały
|
lolly mi tez sie podoba sessunia , szczegolnie na zdj z albumu z jakis zawodow chyba
a ja sie czuje okropnie zapuszczona , wy tu takie dopracowane , brwi u kosmetyczki , regularne malowanie wlosow , paznokcie french .. a ja obraz nedzy i rozpaczy : brwi pozostawione same sobie bo mi sie nie chce z nimi szarpac , wyrywam jak zarosne .. wlosy -odrost 10cm , pazury pociagniete delikatnym lakierem, nie zbyt dlugie , nie uzywam mascary ani szminek bo nie lubie , napadlo mnie ze chce cos zmienic , tylko nie mam pomyslu co , z wlosami jestem zablokowana , musza najpierw odrosnac , moze bym sie zaczela inaczej malowac ? co mozna w sobie zmienic ??? i na dodatek znowu przestalam jesc
|
|
|
|
#3753 |
|
BAN stały
|
ooodeta Ty masz ladne wloski naprwde i buzke wiec nie musisz nic dopracowywac
a zdjecia sa z pokazów biore czasem udział jak mi sie chce
|
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
witam
własnie sprawdzałam mój plan na ten semestr- chyba sie załamie przez 4 dni od 8 rano do 8 wieczorem zajęcia tak mi sie nie chce wracac na uczelne...![]() |
|
|
|
#3755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie...chociaż jak bylam mlodsza nawet duzo mlodsza
|
|
#3756 |
|
BAN stały
|
Ooodeta gdzie sobie kupiłas te okulary co masz na fotkach ??? sa super ;p
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet jako dziecko juz te włosy nijakie miałam a jak miałam jakieś 2 latka to tak do ucha proste a potem takie sprężynki, potem już zawsze tylko końcówki mi się kręciły
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam napiszę, że chodzę od czasu do czasu na solarium - raz na miesiąc lub rzadziej, żeby się wygrzać i zrelaksować zwłaszcza w zimę
![]() Nie potrafię zrozumieć jak można, być od tego uzależnionym. Dziewczyny, jaka jest Wasza lista must have na jesień/zimę?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
ooodeta zdjec nie widzialam ale sadzac po avku jestes sliczna wiec glowa do gory
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. nowe włosy ![]() Koniec listy :P |
|
|
|
|
#3761 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
brwi też wyrywam jak zarosną hehehe, paznokci nie maluję lakierami bo nie lubię tipsów nie robię bo mi zniszczyły pazurki.. a co do wlosow to przeciez tak chcialas miec naturalne a juz pomysl zeby inaczej malowac !Cytat:
i nie chce mi sie.. a zaczynam już od czwartku |
||
|
|
|
#3762 |
|
BAN stały
|
sessunia okulary armani kolekacja 08' , kupilam rok temu w sklepie z okularami , nawet nie drogie byly .
lolly bo ja chce moje wlosy , co nie zmienia faktu ze wszyscy mi wytykaja odrost , nawet moja mama jak spojrzala na zdjecie powiedziala ze odrost wyglada :yyyyyyyy: ale nie umaluje !! napadlo mnie na zrobienie jakiejs zmiany no .. mysle nad malowaniem rzes ale ja mam kurde alergie , jak mnie capnie na ulicy, zaczne trzec oczy i lzawic, przemienie sie w rozmazana pande .. no ale co moge zmienic ?? w tv wlasnie jest dziewczyna z permamentnymi brwiami (wloski calkiem wygolone , zamiast brwi ma kreske , i na bank permementne usta , bo widac kontur a nie ma szminki ani niczego ) nawet niezle wyglada , tak wyrazne na buzi ale kresla zamiast brwi mimo wszystko mnie obrzydza , nie wiem czemu . ja wiem to moj chlopak wpedza mnie w depresje , wlasnie mi przyszlo do glowy zeby sie umalowac na rudo
|
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
ooodeta a moze to nie jest dziewczyna ta ktora cie neka, tylko jakis oblesny facet napalony na ciebie, podajacy sie za dziewczyne, wiesz roznie bywa
|
|
|
|
#3764 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
aaa to nie malujesz rzęs? ja już jestem do tego tak przyzwyczajona, że nie wyjdę z domu bez pomalowanych :/ i się zniszczyły bo teraz są jasne a byly ciemne ![]() moja bratowa też właśnie miała tak jak Ty całe blond i nie chciała już i po prsotu na odrostach robiła blond pasemka już jej odrosły włosy, ma blond pasemka a ten odrost nie był taki tragiczny ![]() hehe dlaczego wpędza Cię w depresje? rudyyy nieee![]() i w ogóle to jestes moją immienniczka
|
|
|
|
|
#3765 |
|
BAN stały
|
tequila nie , ona mi pisala esy i dalam mojej mamie jej numer , moja mama do niej dzwonila i kazala sie odwalic , to panna . poza tym takie numery to nie w stylu chlopakow , co komus po tym ze sobie zbiera moje zdjecia i mnie dreczy na gg ? chlopca zalezy na <sex>
nie na takim czymslolly no na rudo , bo on nie lubi rudego koloru , tak zeby mu zrobic na zlosc . mhmm wiesz , tez myslalam nad zrobienie tylko pasemek na tym odroscie .. ale chce jeszcze poczekac , moze na wiosne .. mmm tez jestes Marta wszystkie Marty ktore znam maja blond wlosy , na serio :mandaryna , ja , ty , taka gruba marta wloszka , moja kolezanka z pl ..
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-28 o 15:48 |
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3767 |
|
BAN stały
|
ooodeta a ten chlopakz Toba na zdjeciu to Twoj własnie ??? jesli to tak ładnie wrazem wygladacie serio
|
|
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Raczkowanie
|
Moze jakis chlopak byl kiedys w tobie zakochany a Ty odrzucilas go i teraz sie msci i Cie dreczy...
|
|
|
|
#3770 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak wogole 2 specjalizacje zaczynam dlatego tylko musze tyle siedziec na uczelni
|
|
|
|
|
#3772 |
|
BAN stały
|
tequila tez nie , bo mialam w polsce tylko jednego chlopaka , ktory sie narkotyzowal (haha zaczelam uzywac slownictwa mojej mamy
) i pewnie nadal to robi , wiec pewnie interesuje go wciaganie fety i spalanie ziol ,nie polowanie na moje foty . i to on mnie rzucil , wolal romans z marysia w swojej zadymionej piwnicy .sesunia no ten na zdjeciu to on .. yhh nie wiesz, ze tylko na zdjeciach sie razem wychodzi dobrze ?? Ty masz przedluzane wlosy na fotkach ? wygladaja tak naturalnie ze nie jestem w stanie rozpoznac , a to komplement bo ZAWSZE rozpoznaje (nawet u dziewczyn z tv gdzie nie widac )
|
|
|
|
#3773 |
|
BAN stały
|
tak mam przedluzane nie widac ?? za kazdym razem jak ogladam swoje zdjecia to wydaje mi sie ze widac i to bardzo
|
|
|
|
#3774 |
|
BAN stały
|
ja sobie przeglądam sukienki na allegro i patrzcie na jej włosy
http://allegro.pl/item745791617_%5Em..._uni_2496.html tragedia
|
|
|
|
#3775 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item742758063_q_l_...l_09_rozs.html
co myslicie o tej kurteczce?futerko na rekawach mi sie nie podoba ale jest odpinane
|
#3777 |
|
BAN stały
|
lolly i sukienka i wlosy i TANDETA , jak oni moga takie szmaty wystawiac ?? i opisywac jako :zagraniczna MARKOWA odziez: ???????? pamietam ze kiedys , z 2lata temu kupilam siostrze miniowke na merkato tutaj , byla nawet niezla taka dzinsowa poszarpana z diamencikami i kosztowala 5€ , potem przegladam allegro a tam TAKA SAMA miniowka opisana jako najnowszy hit mody za 90 zloty .. na tej borsukowatej modelce byla
tweetka kurtka , i z futerkiem i bez , mi sie nie podoba , ale ja sie ubieram jak AG wiec to tylko moje skromne zdanie
|
|
|
|
#3778 |
|
BAN stały
|
jakkolwiek ja włosy mialam robione u salonie . Nigdy nie zamawiałam z all itp . a farbe uzywam Goldwell Topchic- extra jasny naturalny blond 11.
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę zobaczyć sessunie
|
|
|
|
#3780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ładny ten blondzik, szczególnie na zdjęciu avatarowym Mój fryzjer też pracuje na Godwellu więc będe wiedziała o co prosić.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

AKCJA REAKTYWACJA