![]() |
#3151 | |||
BAN stały
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-09-28 o 07:54 Powód: literówa |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() na szczescie ma swoja pasje, na ktora tez wydaje duzo kasy - od kilku lat uczy sie sztuki walki, gdzie zdzieraja kase na "super firmowa koszulke z kiepskiej jakosci bawelny z wypasliwym chinskim znaczkiem" [oczywiscie na wszelkich ich spotkaniach tylko w takich mozna cwiczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
BAN stały
|
A to najważniejsze
![]() Echhh...no co poradzę, że kulki kocham miłością absolutną i gotowam wydać na nie ostatni grosz. Aczkolwiek wczoraj kiedy kombinowałam jak tu przyoszędzić na nowe Meteos ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym jeżeli "specjalista"/konsultant w perfumerii ma tak nikłą oreintację w temacie, to by wyjaśniało dlaczego dystrybucja Guerlaina w Polsce wygląda tak jak wygląda. Może taki brak wiedzy co do nowości i trendów w danej marce, a przede wszystkim CHĘCI to norma... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
PIP.
|
a tak w ogole to chcialam powiedziec, ze na tru znowu jest zestaw miniatur meteorkowych po 139 zl... http://pl.strawberrynet.com/makeup/g.../92766/#DETAIL
znowu beda mnie kusic aaaaaaaaa!!!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- natomiast odnosnie sprzedawczyn to.... bez komentarza. nie wiem, moze zawsze ja mam takiego pecha czy co, ale w sieciowych zwykle trafiam na totalnie niekompetentne... jak szukalam brazujacego pudru na lato, kobieta w douglasie dobrala mi puder o 5 tonow za ciemny [choc powiedzialam jej pewnie ze 3 razy, ze szukam czegos, co da na mej bladej twarzy NATURALNY efekt], po czym, aby mi go zaprezentowac wykonala idealna maske na mnie. ogolnie zwykle trafiam na takie, ktore uwazaja, ze skoro jestem blada, to na pewno moja glowna misja zyciowa jest przyciemnienie sie za pomoca podkladu lub pudru. [zawsze o tym marzylam ![]() ![]() myslalam, ze specjalistka od guerlaina bedzie faktycznie specjalistka, ale chyba niebardzo ![]() a w ogole to macie tez takie wrazenie, ze w sieciowych to chyba jest tak, ze nie ma specjalistek od makijazu, tylko znaja sie na jednym producencie? [i to nie do konca - ale na tyle, aby wlasnie tego producenta polecac, ze jest najlepszy] ja tak mam zawsze [ale moze to faktycznie moj pech...] - jak kupowalam ten brazer - w Sephorze spytalam 3 roznych ekspedientek i kazda polecila mi jako "zupelnie najlepszy, najtrwalszy i naj naj naj" brazer innej firmy, nie umiejac w zasadzie powiedziec, co sprawia, ze jest on lepszy niz inne [poza faktem, ze taki jest i juz ![]() ![]()
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
A czy ja już pisałam,że dojrzałam do wydania kulek Gold Temptation?Nie mam już ich od jakiegoś czasu i jakoś jeszcze mi się nie tęskni
![]() Myślałam też o wydaniu Mythic,ale na razie tego nie zrobię.A to wszystko za sprawką pasteli,których używam/zużywam na bieżąco.Ale zimowe sobie napewno nie odpuszczę,co to to nie ![]()
#3156 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
![]() Twoje GT to dla mnie najpiękniejsze meteorki jakie miałam, jeszcze raz dzięki ![]() A zimowych też nie odpuszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Rozeznanie
|
potwierdzam to co napisała Ilios, czyta się GERLĘ (jestem po romanistyce
![]() A laski w sephorze to faktycznie sa BAAAAARDZO niedoinformowane Edytowane przez aniaz84 Czas edycji: 2009-09-28 o 11:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio też rozmyślam nad Summer Stonesami,mam prawie nówkę i wcale już nie używam od dłuższego czasu.Myślicie,że ich czas już nadszedł ![]()
![]() Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2009-09-28 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
--Link-- do reklamy L'instant Magic odnosnie wymawiania nazwy Guerlain
![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-09-28 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
No ja wiem, jak taki odwyk wygląda
![]() ![]() Ale będę twarda!! Najpierw kulki ![]() (a przed kulkami też się coś znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem, jestem zarobiona po pachy, nie wiem jak się nazywam jak miło, że pamiętasz, niach, niach wzruszyłam się ![]() no ale kasa naturliś na szczytny cel potrzebna ![]() już oglądam co tam mają ciekawego na zimę ![]()
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Hmm... brzydale
![]() Przypominaja mi WR, z ktorych wyjeto zielone kulki i dookoptowano brazowe z BC. Cale szczescie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja po Mythic kupiłam własnie sypki puder Guerlain i jestem bardzo zadowolona, nie widac go na twarzy, jest super drobniutki, ślicznie pachnie. Jestem zadowolona. Fakt, puderniczka troche śmieszna, taka babcina ![]() Do mnie też juz doszły moje prasowańce i gdybym wczesniej widziała Twoje zdjęcia ILIOS, to chyba jednak bym się skusiła na te limitowankę, a tak mam prasowane Mythic, ale i tak są urocze, i myślałam,że wieksze, przynajmniej tak na zdjęciach wygladają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Tak apropo tego linku to ja tam słyszę "Jela" a nie "Gerlę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam takie pytanie, czy któraś z Was posiada Platinum Illuminator Estee Lauder i jeśli tak to mogłaby porównać efekt do którychś kuleczek? Bardzo bym chciała jakiś fajny puder rozświetlający ale nie biały-perłowy ani za bardzo złoty, coś na kości policzkowe do używania wspólnie z bronzerem.
![]() ![]() ![]() Będę wdzięczna za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jak wrażenia ? Wracaj !!! Cytat:
![]() A Ty vril widzę pozieleniałaś za to ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-09-28 o 18:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PI daje delikatny ale ciepły efekt. Ja stosowalam go czasem na cala buzie, a czasem na skronie. Kocham ten rozświetlacz. Swietnie rozświetla buzie i utrwala makijaz. Swietnie nadaje sie np. pod luk brwiowy dla rozswioetlenia spojrzenia. Mozna go swietnie stopniowac - swietny na dzien i idealny do wieczornego makijazu. Mozna uzyskac nim efekt "tafli" ![]() No i jest baaaaardzo wydajny ![]() Do kulek raczej ciezko go porownac. EL ma miniaturkowe drobinki ktore przy dobrym roztarciu daja efekt mokrej skory. Jest na prawde swietny, polecam szczerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Konto usunięte
|
Ehhh, kusicielki
![]() ![]() ![]() mam tylko mały dylemat - czy teraz kupić meteoryty (zastanawiałam się nad beige chic, pink fresh odpada, trochę za dużo różu jak na mój gust, co do mythic sama nie wiem jaki tak naprawdę odcień nadają) czy poczekać aż wejdzie limitowanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Rozeznanie
|
Acha, do prasowańców kupiłam pędzel z Douglasa- taki hiper mięciutki, mam nadzieję,że będzie dobry, i jest chowany - idealny zestaw do kosmetyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Obstawialabym drugą opcję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam narazie kuleczki APC komponowane na kształt meteorytów ale suma sumarum dają efekty "białej perły". A oszalałam ostatnio na punkcie gładkiej cery, do tego brązerem 'wyszczuplone' boki twarzy i tylko kości policzkowe muśnięte rozświetlaczem ![]() ![]() ![]() Chyba skuszę się na ten rozświetlacz, czuje że to może być to, czego szukam ![]() A na meteorki też przyjdzie czas, narazie tylko ślinię się na ich widok oglądając Wizaż, ale na pewno kiedy wpadnie troszkę więcej gotówki (co może nastąpić wkrótce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Tak, na fotkach oddany jest rzeczywisty wyglad PI na skorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
To fakt
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3177 |
Wtajemniczenie
|
Super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Konto usunięte
|
To postanowione
![]() ![]() A mam jeszcze jedno pytanie - czy któraś z Was może już nabyła i przetestowała russian doll radiant blush? Strasznie mnie ciekawi ta żelowo-kremowa formuła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam malowana tym kosmetykiem ale słuchajcie wizażysta nałożył mi ten produkt na usta, pod pomadkę ;o ale trzymała cały dzień ![]()
![]() |
#3180 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Bosko!!! Oczy Kota ze Shreka na mojego nie działają... raczej rozsądne argumentowanie...No to mu mówię, że ciepły odcień kulek w stylu beige chic nadaje się doskonale do ocieplania kości policzkowych w smutne szare dni, podczas gdy Pink Fresh wzmacnia intensywność różu nadając jednocześnie buzi gładkości i świeżości, zaś Mythic doskonale matuje cerę w miejscach gdzie nie ma drobinek oraz delikatnie ją rozświetla i ujednolca jej koloryt. A nowe kulasy świąteczne są mi potrzebne bo są inne... tym sposobem daję mu do zrozumienia że sa mi niezbędnie potrzebne... Zwykle wymięka na Beige...i kościach policzkowych gdyż z pewnością nie ma pojęcia gdzie to się znajduje ![]() Będą moje te kulaski jak mi się je uda obmacać...! Cytat:
![]() masakra To prawda, panie zwykle robią wielkie oczy i to zarówno w Douglasie jak i w Sephorze... Ostatnio w InStyle przeczytałam,że szukają konsultantek dla marki Bobbi Brown dla Douglasa. Poszłam do D. i się pytam, kiedy będzie BB u nich a babka taaaaaakie oczy na mnie... Śledzę wizaż, czytam babskie gazety i wiem więcej niż wyszkolone konsultantki i wizażystki w perfumeriach... Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.