Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 18:24   #871
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Dr Niemkiewicz zaczyna od rozmiaru 375- zadko kiedy daje mniej, chyba tylko wtedy gdy pacjentka sobie zazyczy ( mi dawal 400, a ja sie uparlamna 350)... z kolei jak teraz chce 450 to mowil mi,ze beda ogromne i takich mi nie da

Takze nie mozna mowic,ze lubi on ogromne piersi.. wedlug mnie ma dobre oko i nie trzeba pozniej przylazic z placzem,ze sa za male.
Stary 2009-09-28, 18:27   #872
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Dr Niemkiewicz zaczyna od rozmiaru 375- zadko kiedy daje mniej, chyba tylko wtedy gdy pacjentka sobie zazyczy ( mi dawal 400, a ja sie uparlamna 350)... z kolei jak teraz chce 450 to mowil mi,ze beda ogromne i takich mi nie da

Takze nie mozna mowic,ze lubi on ogromne piersi.. wedlug mnie ma dobre oko i nie trzeba pozniej przylazic z placzem,ze sa za male.
Foxy,
ale poprawiać już u niego nie chcesz... dlaczego w takim razie??

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:29   #873
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
to fakt , ale jego pacjentki przynajmniej nie placza po OP, ze moglo byc wiecej ,a tak zobacz Horus, ty juz po drugiej OP, a ja sie szykuje do nastepnej. Ciekawe czy za pierwszym razem Niemkiewicz odwazylby sie mi odrazu wepchac powyzej 300cc .
hej dr. kolasinski tez lubi duuze rozmiary, takze moge mu ufac

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:33   #874
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Foxy,
ale poprawiać już u niego nie chcesz... dlaczego w takim razie??

Pisalam,ze wachalabym sie miedzy nim a Kubasikiem, bo Kubasikowe piersi ogromnie mi sie podobaja.

Zaluje po prostu,ze dalam sie na ciecie pachowe- tj z jednej strony sie ciesze bo nie mam nawet sladu po bliznach, jednak przez to miejsce ciezko jest umiejscowic implant, stad moja lewa piers ( a raczej sutek ) patrzy sobie troszke wyzej niz u prawej piersi.

Z kolei widzialam nowe fotki od Dr Niemkiewicza i jego wykonanie przez ciecie pod piersia- Mistrzostwo swiata.
Stary 2009-09-28, 18:34   #875
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:
Podejrzewam, ze tak
Ale jemu te piersi nie zawsze jednak wychodzą

a czemu nie wychodza?czy znasz kogos kto byl niezadowolony?
kazda opinia jest dla mnie wazna

co do ciecia to sama bardzo powaznie mysle o cieciu pod piersia.
a waszym zdaniem ktore ciecie jest korzystniejsze?

Edytowane przez nusia0210
Czas edycji: 2009-09-28 o 18:36
nusia0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:36   #876
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusia0210 Pokaż wiadomość

POCZATKOWO ja bylam niezadowolona, ale po prawie 9 miesiacach od op moge stwierdzic,ze jest naprawde ok. Jedynie jak wspomnialam wyzej- wolalabym z wymienionego rowniez wyzej wzgledu- miec ciecie pod piersia.
Stary 2009-09-28, 18:38   #877
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Pisalam,ze wachalabym sie miedzy nim a Kubasikiem, bo Kubasikowe piersi ogromnie mi sie podobaja.

Zaluje po prostu,ze dalam sie na ciecie pachowe- tj z jednej strony sie ciesze bo nie mam nawet sladu po bliznach, jednak przez to miejsce ciezko jest umiejscowic implant, stad moja lewa piers ( a raczej sutek ) patrzy sobie troszke wyzej niz u prawej piersi.

Z kolei widzialam nowe fotki od Dr Niemkiewicza i jego wykonanie przez ciecie pod piersia- Mistrzostwo swiata.
Ja ostatnio widziałm te z cięcia pod pachą... szczerze??? koszmar i... odradzam !!! Znajoma ma cycki po przeciwnych stronach klatki piersiowej i cholernie wysoko... prawie pod brodą, a sutki... mają zeza
A zdecydowala sie na niego tylko ze względu na to, ze duzo daje. Teraz zaluje...

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Foxy,
Twoje piersi to mu wyszly rewelacyjnie... najpiękniejsze jakie zrobił w calej swojej karierze

Stary 2009-09-28, 18:38   #878
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio widziałm te z cięcia pod pachą... szczerze??? koszmar i... odradzam !!! Znajoma ma cycki po przeciwnych stronach klatki piersiowej i cholernie wysoko... prawie pod brodą, a sutki... mają zeza
A zdecydowala sie na niego tylko ze względu na to, ze duzo daje. Teraz zaluje...

No to chyba sie jej tak trafilo Ja mam piersi rowniutko, jedynie sutek jeden mam troszke wyzej. A co do blizn- po moich nie ma sladu- kompletnie.

Ogolem temat piersi juz mi totalnie zbrzydl, mam spory cyc ktory dumnie dzwigam :P i tak jak poczatkowo myslalam o kolejnej op, tak teraz mi to nawet na mysl nie przychodzi.
Zafascynowalam sie innym tematem, wrzucialm w niego juz prawie tyle co bym miala za to nowe piersi, jednak sa rzeczy wazniejsze. Same zapewne zauwazylyscie,ze juz zadko tu zagladam. Po prostu jak dla mnie to strata czasu siedziec przy kompie i gadac w kolko na ten sam temat. Tym bardziej sie dziwie Wam, bo macie rodziny.. ja jestem wolnym strzelcem wiec czasu mam oporowo, ale najzwyczajniej w swiecie szkoda mi go tracic na przebywanie tutaj
Mysle,ze to poniekad wstyd, bo swiadczy to o tym jak malo mamy znajomych i jakie nasze zycie jest puste.
Takze Horo- z takim biustem radze Tobie spedzac czas na prawdziwych przyjemnosciach, a nie na 24h siedzeniu na forum

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-09-28 o 18:44
foxy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:39   #879
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:
Niemkiewicz slynie z tego, ze lubi wieksze i ja teraz po czasie i juz po OP, to na Twoim miejscu nie balabym sie 350-375 cc. Jak bedziesz przymierzala, to pamietaj, ze po OP implanciki pod miesien beda mniejsze niz podczas proby w staniczku

dziekuje za rade napewno wezme to pod uwage..
Stary 2009-09-28, 18:42   #880
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
dziekuje za rade napewno wezme to pod uwage..
nusia, jak już wybrales tego dr to popros może o cięcie pod biersia albo wokół brodawki

Stary 2009-09-28, 18:43   #881
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Foxy,
Twoje piersi to mu wyszly rewelacyjnie... najpiękniejsze jakie zrobił w calej swojej karierze

o ludzie ..twoja znajoma robila u niego i tak byla niezadowolona?brzydko jej zrobil?
nie zalamujcie mnie
Foxy ty na dzien dzisiejszy jestes zadowolona? Slyszlam mnostwo pozytywnych opini na jego temat.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 18:46   #882
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
o ludzie ..twoja znajoma robila u niego i tak byla niezadowolona?brzydko jej zrobil?
nie zalamujcie mnie
Foxy ty na dzien dzisiejszy jestes zadowolona? Slyszlam mnostwo pozytywnych opini na jego temat.

Tak, jestem
Nie mam piersi pod szyja, nie mam krzywych, wszystko jest zupelnie ok. Pamietam jakies 4 miechy po op zrobilo mi sie takie wglebienie w piersi (takie zalamanie i pamietam jak sie tutaj na forum tym martwilam). Teraz juz go nie mam. Nie wiem od czego to bylo czy mi sie tam cos ruszylo/przestawilo czy cos w kazdym badz razie- wazne,ze juz zniklo. Jedyny 'defekt' - sutek lewej piersi patrzy sobie troszke wyzej niz prawy. Ale to tez moe byc przyczyna mojej wrodzonej asymetrii.
Stary 2009-09-28, 18:47   #883
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:
nusia, jak już wybrales tego dr to popros może o cięcie pod biersia albo wokół brodawki

tak wlasnie caly czas dumam nad tym,ale im wiecej dowiaduje sie o cieciach tym bardzoej jestem za cieciem pod piersia.choc nie ukrywam,ze jak ogladlam Dr galerie to i przez cieicie pod pacha wyszly mu super-bardzo mi sie podobaja
Stary 2009-09-28, 18:54   #884
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Podejrzewam, ze tak
Ale jemu te piersi nie zawsze jednak wychodzą
Nasz doktorek powiedzial, ze moze mi wepchac ile zechce, ale tylko i wylacznie na moja odpowiedzialnosc, bo nie gwarantuje, ze efekt koncowy bedzie estetyczny i istnialo ryzyko powstania jednej piersi z dwoch, czyli skora mogla oderwac sie od mostka , a jako lekarz kategorycznie odradzil

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
kazda opinia jest dla mnie wazna

co do ciecia to sama bardzo powaznie mysle o cieciu pod piersia.
a waszym zdaniem ktore ciecie jest korzystniejsze?
stawiaj na ciecie pod piersia lub na okolo otoczki. Odradzam ciecia pod pachami Znam dziewczyny, ktore przez takie ciecie maja mniej wladzy w rekach, piersi sa inaczej ulozone niz przy innych cieciach, itd...itd...

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Tak, jestem
Nie mam piersi pod szyja, nie mam krzywych, wszystko jest zupelnie ok. Pamietam jakies 4 miechy po op zrobilo mi sie takie wglebienie w piersi (takie zalamanie i pamietam jak sie tutaj na forum tym martwilam). Teraz juz go nie mam. Nie wiem od czego to bylo czy mi sie tam cos ruszylo/przestawilo czy cos w kazdym badz razie- wazne,ze juz zniklo. Jedyny 'defekt' - sutek lewej piersi patrzy sobie troszke wyzej niz prawy. Ale to tez moe byc przyczyna mojej wrodzonej asymetrii.
taka wrodzona mala wade tez mam . Moj doktorek pytal sie mnie przed OP, czy ma umiescic troszke inaczej implant zeby to wyrownac, ale mi to nigdy nie przeszkadzalo i nie przeszkadza

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:55   #885
foxy123
Zakorzenienie

Nusia- to moje jedyne zdjecia jakie mam na kompie ( jakos w wakacje robione i na poczatku lata chyba) - jak widac- piersi sa rowniutkie- jedyne czego nie widac, to tego sutka lewego ktory jest ciut wyzej Nie rzuca sie one jednak mocno w oczy, zreszta na golaska widzi mnie tylko moj TZ a on to juz w ogole 'nie wie o czym ja gadam' W ubrankach, staniczkach itd mam najpieknejsze piersi na swiecie i z tego jestem dumna

No i nie mam piersi pod sama szyja, choc mialam ciecie pod pacha

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-09-28 o 19:38
Stary 2009-09-28, 19:00   #886
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
No to chyba sie jej tak trafilo Ja mam piersi rowniutko, jedynie sutek jeden mam troszke wyzej. A co do blizn- po moich nie ma sladu- kompletnie.

Ogolem temat piersi juz mi totalnie zbrzydl, mam spory cyc ktory dumnie dzwigam :P i tak jak poczatkowo myslalam o kolejnej op, tak teraz mi to nawet na mysl nie przychodzi.
Zafascynowalam sie innym tematem, wrzucialm w niego juz prawie tyle co bym miala za to nowe piersi, jednak sa rzeczy wazniejsze. Same zapewne zauwazylyscie,ze juz zadko tu zagladam. Po prostu jak dla mnie to strata czasu siedziec przy kompie i gadac w kolko na ten sam temat. Tym bardziej sie dziwie Wam, bo macie rodziny.. ja jestem wolnym strzelcem wiec czasu mam oporowo, ale najzwyczajniej w swiecie szkoda mi go tracic na przebywanie tutaj
Mysle,ze to poniekad wstyd, bo swiadczy to o tym jak malo mamy znajomych i jakie nasze zycie jest puste.
Takze Horo- z takim biustem radze Tobie spedzac czas na prawdziwych przyjemnosciach, a nie na 24h siedzeniu na forum

Foxy, a ciebie co dzisiaj ugryzlo . Kochana, ja zawodowo spedzam caly dzien przed kompem, wiec wypad na forum, to rozrywka w miedzy czasie . Zauwaz tez prosze, ze sporo dziewczyn polubilo sie tutaj na forum i juz nie chodzi tutaj nawet o cycki, ale o wirtualne znajomosci, ktore przeksztalcily sie w przyjaznie i dziewczyny spotykaja sie takze live. Jezeli chodzi o Horo, to potrafie zrozumiec, ze przebywa na necie, bo ma w domku trojeczke dzieci i niestety przy dzieciach nie zawsze ma sie czas wyskoczyc z kolezanka na kawke i pogaduchy , a do kompa mozna doskoczyc na minutke i dalej zajac sie obowiazkami w domu i przy dzieciach. Kochana, uwierz mi, ze ja mimo forum mam czas na prace, meza, znajomych, nauke hiszpanskiego i wiele innych przyjemnosci

Stary 2009-09-28, 19:02   #887
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Nusia- to moje jedyne zdjecia jakie mam na kompie ( jakos w wakacje robione i na poczatku lata chyba) - jak widac- piersi sa rowniutkie- jedyne czego nie widac, to tego sutka lewego ktory jest ciut wyzej Nie rzuca sie one jednak mocno w oczy, zreszta na golaska widzi mnie tylko moj TZ a on to juz w ogole 'nie wie o czym ja gadam' W ubrankach, staniczkach itd mam najpieknejsze piersi na swiecie i z tego jestem dumna

Foxy,
Twoje piersi sa prześliczne

Widziałam brzydkie... bardzo brzydkie i wlaśnie o nich napisałam

Stary 2009-09-28, 19:04   #888
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Foxy, a ciebie co dzisiaj ugryzlo . Kochana, ja zawodowo spedzam caly dzien przed kompem, wiec wypad na forum, to rozrywka w miedzy czasie . Zauwaz tez prosze, ze sporo dziewczyn polubilo sie tutaj na forum i juz nie chodzi tutaj nawet o cycki, ale o wirtualne znajomosci, ktore przeksztalcily sie w przyjaznie i dziewczyny spotykaja sie takze live. Jezeli chodzi o Horo, to potrafie zrozumiec, ze przebywa na necie, bo ma w domku trojeczke dzieci i niestety przy dzieciach nie zawsze ma sie czas wyskoczyc z kolezanka na kawke i pogaduchy , a do kompa mozna doskoczyc na minutke i dalej zajac sie obowiazkami w domu i przy dzieciach. Kochana, uwierz mi, ze ja mimo forum mam czas na prace, meza, znajomych, nauke hiszpanskiego i wiele innych przyjemnosci
2h temu dostalam miesiaczke- odczep sie

Przeciez ja to rozumiem Mi jednak szkoda na to czasu, za duzo W TYM siedzialam, komp uzaleznia
Ale to juz kazdego prywatna sprawa.

Nikogo przeciez nie obrazam to tylko moj poglad i wlasnie przez ten shit sie oddalilam od wazniejszych spraw. Takze mam tu tez pretensje do samej siebie

Horo- szczeze Ci cos powiem- z 4 lasek bedacych ze mna w klinice Dr zrobil mi najlepsze cycki. Nie wiem od czego to u niego zalezy, ale u mnie sie postaral.

Edytowane przez foxy123
Czas edycji: 2009-09-28 o 19:05
Stary 2009-09-28, 19:04   #889
nusia0210
Raczkowanie

Cytat:

bardzoooo sexy
a co do defektu sutka- takie cos rowniez kompletnie by mi nie przeszkadzalo..poza moim mezusiem nikt mnie nie bedzie ogladal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 19:10   #890
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:

bardzoooo sexy
a co do defektu sutka- takie cos rowniez kompletnie by mi nie przeszkadzalo..poza moim mezusiem nikt mnie nie bedzie ogladal

Nusia, powiedz DR ,ze ma sie postarac bo chcesz miec ladne, rowne piersi. On musi widziec,ze znasz sie na rzeczy, Dr ogolem nie lubi 'gowniar' , 'dziwny' z niego czlowiek, ja go jednak rozumiem i przez to uwielbiam (jako osobe, nie chirurga). Mamy podobne charaktery, cudnie mi sie z nim rozmawialo, widzial,ze jestem zaglebiona w temacie itp.. i obiecal,ze sie postara No i sie postaral, choc bez bicia przyznaje- byl czas,ze kompletnie mi cos nie pasowalo.
Stary 2009-09-28, 19:12   #891
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Agnessa,
wystukałaś to, co miałam napisać
Rano dzieci do szkoły, żłobka, potem codzienne obowiazki... pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, itd... chata blyszczy, a w miedzyczasie komp ... co jakiś czas na chwilkę . dla znajomych wprawdzie nie mam czasu, albo bardzo mało, ale... są dziewczyny na forum Potem po dzieci, spacer, zabawy z maluchami, pozostale obowiązki (w międzyczasie komp)... teraz dzieci już śpią, więc w przerwie prasowania tez co nieco mogę tutaj zajrzeć

Niestety w miarę szybko uciekam, bo dzieciaczki od 6 rano sa na nogach, więc... nie daję rady siedzieć do późna. A za kilka dni wracam do pracy... też porzy kompie, więc na pewno nadal będę zaglądać na forum ...... i dobrze mi z tym

Stary 2009-09-28, 19:15   #892
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:

Horo- szczeze Ci cos powiem- z 4 lasek bedacych ze mna w klinice Dr zrobil mi najlepsze cycki. Nie wiem od czego to u niego zalezy, ale u mnie sie postaral.
no jak dostalas miesiaczke, to juz inna bajka
Ja znam jednego doktorka, ktory robi zajefajne cycuchy jezeli wie, ze pacjentka przyjechala z zagranicy, a u pacjentek mieszkajacych w PL, to odwala taka kiche, ze ho..ho...
Chociaz i ja nalezalabym do tych pacjentek u ktorych sie stara, to jednak uciekalam od niego za nim zdazylam pojsc na konsultacje

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Agnessa,
wystukałaś to, co miałam napisać
Rano dzieci do szkoły, żłobka, potem codzienne obowiazki... pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, itd... chata blyszczy, a w miedzyczasie komp ... co jakiś czas na chwilkę . dla znajomych wprawdzie nie mam czasu, albo bardzo mało, ale... są dziewczyny na forum Potem po dzieci, spacer, zabawy z maluchami, pozostale obowiązki (w międzyczasie komp)... teraz dzieci już śpią, więc w przerwie prasowania tez co nieco mogę tutaj zajrzeć

Niestety w miarę szybko uciekam, bo dzieciaczki od 6 rano sa na nogach, więc... nie daję rady siedzieć do późna. A za kilka dni wracam do pracy... też porzy kompie, więc na pewno nadal będę zaglądać na forum ...... i dobrze mi z tym
Kochanie, ja znam poprostu zycie, troche latek juz sie paletam na tym padole

Stary 2009-09-28, 19:16   #893
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
no jak dostalas miesiaczke, to juz inna bajka
Ja znam jednego doktorka, ktory robi zajefajne cycuchy jezeli wie, ze pacjentka przyjechala z zagranicy, a u pacjentek mieszkajacych w PL, to odwala taka kiche, ze ho..ho...
Chociaz i ja nalezalabym do tych pacjentek u ktorych sie stara, to jednak uciekalam od niego za nim zdazylam pojsc na konsultacje

Hymmm...no u mojego Dr chyba tak jest i pewnie o nim piszesz Bo w sumie ja, jak i moja kumpela z Dublina, podobnie jak i kolezanka z Niemiec- mamy zrobione super cycki.. dziwne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 19:18   #894
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Ja też dostalam i się nie czepiam

Widzę, ze u Ciebie zrobil śliczne Ja tez o nim myślałam przed op, ale... za dużo negatywnych opinii i podobno na rożnych forach logują sie jego pracownicy i piszą o nim pozytywne opinie
A cycuchy, ktore widziłam na wlasne oczy... koszmar!!! wolałabym być płaska

ps. znajoma mieszka w Polsce

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-28 o 19:20
Stary 2009-09-28, 19:18   #895
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Hymmm...no u mojego Dr chyba tak jest i pewnie o nim piszesz Bo w sumie ja, jak i moja kumpela z Dublina, podobnie jak i kolezanka z Niemiec- mamy zrobione super cycki.. dziwne
u Twojego tak jest, ale tez u jednego bardzo dobrze znanego chirurga. Dzieki takim pacjentkom jak my wyrabiaja sobie renome poza granicami kraju , ale to jest dla mnie chore, bo skoro ktos placi, to nie powinno byc wazne gdzie mieszka

Stary 2009-09-28, 19:22   #896
foxy123
Zakorzenienie

Horo- ja tez widzialam sporo zrabanych Niemkiewiczowych prac ale widzialam tez mnostwo pieknych ( nie mowie tu o jego galerii -paskudnej zreszta, czy o forum Beauty).. wiec podjelam ryzyko. Przegladalam zdjecia wiekszosci chirurgow i w sumie u kazdego widzialam okropne wykonania- Horo, tak szczeze- zobacz jakie mialas piersi po pierwszej op, a jakie teraz? Latwo mozna wtedy osadzic Doktora..a potem znowu rownie latwo mozna o nim zmienic zdanie.

Tak to juz jest- nie ma idealow. Jedynym idealem (no powiedzmy) jest Kubasik, ale jest na Beauty pare lasek, ktorych biusty od niego totalnie mi sie nie widza.. dla mnie nr jeden wciaz jest Katia (Kubasikowa) i Iza i Anielica ( Niemkiewiczowe)..ale to tylko skrajne przypadki... w praktyce wychodzi to roznie
Stary 2009-09-28, 19:26   #897
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo- ja tez widzialam sporo zrabanych Niemkiewiczowych prac ale widzialam tez mnostwo pieknych ( nie mowie tu o jego galerii -paskudnej zreszta, czy o forum Beauty).. wiec podjelam ryzyko. Przegladalam zdjecia wiekszosci chirurgow i w sumie u kazdego widzialam okropne wykonania- Horo, tak szczeze- zobacz jakie mialas piersi po pierwszej op, a jakie teraz? Latwo mozna wtedy osadzic Doktora..a potem znowu rownie latwo mozna o nim zmienic zdanie.

Tak to juz jest- nie ma idealow. Jedynym idealem (no powiedzmy) jest Kubasik, ale jest na Beauty pare lasek, ktorych biusty od niego totalnie mi sie nie widza.. dla mnie nr jeden wciaz jest Katia (Kubasikowa) i Iza i Anielica ( Niemkiewiczowe)..ale to tylko skrajne przypadki... w praktyce wychodzi to roznie
W sumie to prawda... każdemu zdarzają sie niewypaly
Ale jesli chodzi o mojego dr, to wszystkie jego piersi mi się podobaly tylko nie moje wlasne... piersi byly jeszcze w miarę, ale odstęp między nimi... nie do przyjęcia Dlatego chciałam , zeby on to poprawial... takie rowniutkie piersi jak pierwse, ale bliżej siebie... na szczęście się udalo

Tylko jedne piersi Kubasika mi się podobają... Katii. Niemkiewicza - Twoje.

ps. woda z zelazka już mimzdążyła wyparować

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-09-28 o 19:28
Stary 2009-09-28, 19:28   #898
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to prawda... każdemu zdarzają sie niewypaly
Ale jesli chodzi o mojego dr, to wszystkie jego piersi mi się podobaly tylko nie moje wlasne... piersi byly jeszcze w miarę, ale odstęp między nimi... nie do przyjęcia Dlatego chciałam , zeby on to poprawial... takie rowniutkie piersi jak pierwse, ale bliżej siebie... na szczęście się udalo
Udalo On chyba sam do dzis dzien nie moze dojsc do siebie,ze takie cudo mu wyszlo
Stary 2009-09-28, 19:30   #899
angelnight1
Raczkowanie

Cytat:
szkoda, bo te 45 g to nie jest duzo więcej... 0,5 cm szersze i 2 mm wuższe implanty
więc przy takiej różnicy ból bylby porownywalny z tym, który czujesz teraz

teraz to i ja juz wiem, ale balam sie jednak troche.
no trudno. czasu nie cofne. bede sie cieszyc tym co mam, a nie jest tego malo.
Stary 2009-09-28, 19:32   #900
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Udalo On chyba sam do dzis dzien nie moze dojsc do siebie,ze takie cudo mu wyszlo
hihihi kazał mi czekać na siebie ze zdjęciem bandaży, bo sam chcial zobaczyć jak to wyszlo
A do kontroli mam przyjechać jak on bedzie, bo sam chce zobaczyć... a nie inny dr z kliniki ... więc coś w tym musi być

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
teraz to i ja juz wiem, ale balam sie jednak troche.
no trudno. czasu nie cofne. bede sie cieszyc tym co mam, a nie jest tego malo.
Ciesz się kochana... zwłaszcza jeśli jesteś zadowolona z efektu
No i przy okazji... moglabyś nam także dać nacieszyc oko swoimi dziewczynkami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości