![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Dr Niemkiewicz zaczyna od rozmiaru 375- zadko kiedy daje mniej, chyba tylko wtedy gdy pacjentka sobie zazyczy ( mi dawal 400, a ja sie uparlamna 350
![]() ![]() Takze nie mozna mowic,ze lubi on ogromne piersi.. wedlug mnie ma dobre oko i nie trzeba pozniej przylazic z placzem,ze sa za male.
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poprawiać już u niego nie chcesz... dlaczego w takim razie??
![]() |
#873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Pisalam,ze wachalabym sie miedzy nim a Kubasikiem, bo Kubasikowe piersi ogromnie mi sie podobaja. Zaluje po prostu,ze dalam sie na ciecie pachowe- tj z jednej strony sie ciesze bo nie mam nawet sladu po bliznach, jednak przez to miejsce ciezko jest umiejscowic implant, stad moja lewa piers ( a raczej sutek ) patrzy sobie troszke wyzej niz u prawej piersi. Z kolei widzialam nowe fotki od Dr Niemkiewicza i jego wykonanie przez ciecie pod piersia- ![]()
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
a czemu nie wychodza?czy znasz kogos kto byl niezadowolony? kazda opinia jest dla mnie wazna ![]() co do ciecia to sama bardzo powaznie mysle o cieciu pod piersia. a waszym zdaniem ktore ciecie jest korzystniejsze? Edytowane przez nusia0210 Czas edycji: 2009-09-28 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
POCZATKOWO ja bylam niezadowolona, ale po prawie 9 miesiacach od op moge stwierdzic,ze jest naprawde ok. Jedynie jak wspomnialam wyzej- wolalabym z wymienionego rowniez wyzej wzgledu- miec ciecie pod piersia.
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdecydowala sie na niego tylko ze względu na to, ze duzo daje. Teraz zaluje... ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Foxy, Twoje piersi to mu wyszly rewelacyjnie... najpiękniejsze jakie zrobił w calej swojej karierze ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to chyba sie jej tak trafilo ![]() Ogolem temat piersi juz mi totalnie zbrzydl, mam spory cyc ktory dumnie dzwigam :P i tak jak poczatkowo myslalam o kolejnej op, tak teraz mi to nawet na mysl nie przychodzi. Zafascynowalam sie innym tematem, wrzucialm w niego juz prawie tyle co bym miala za to nowe piersi, jednak sa rzeczy wazniejsze. Same zapewne zauwazylyscie,ze juz zadko tu zagladam. Po prostu jak dla mnie to strata czasu siedziec przy kompie i gadac w kolko na ten sam temat. Tym bardziej sie dziwie Wam, bo macie rodziny.. ja jestem wolnym strzelcem wiec czasu mam oporowo, ale najzwyczajniej w swiecie szkoda mi go tracic na przebywanie tutaj ![]() Mysle,ze to poniekad wstyd, bo swiadczy to o tym jak malo mamy znajomych i jakie nasze zycie jest puste. Takze Horo- z takim biustem radze Tobie spedzac czas na prawdziwych przyjemnosciach, a nie na 24h siedzeniu na forum ![]()
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-09-28 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje za rade ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
nusia, jak już wybrales tego dr to popros może o cięcie pod biersia albo wokół brodawki
![]()
#881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o ludzie ..twoja znajoma robila u niego i tak byla niezadowolona?brzydko jej zrobil? nie zalamujcie mnie ![]() Foxy ty na dzien dzisiejszy jestes zadowolona? Slyszlam mnostwo pozytywnych opini na jego temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jestem ![]() Nie mam piersi pod szyja, nie mam krzywych, wszystko jest zupelnie ok. Pamietam jakies 4 miechy po op zrobilo mi sie takie wglebienie w piersi (takie zalamanie i pamietam jak sie tutaj na forum tym martwilam). Teraz juz go nie mam. Nie wiem od czego to bylo czy mi sie tam cos ruszylo/przestawilo czy cos ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wlasnie caly czas dumam nad tym,ale im wiecej dowiaduje sie o cieciach tym bardzoej jestem za cieciem pod piersia.choc nie ukrywam,ze jak ogladlam Dr galerie to i przez cieicie pod pacha wyszly mu super-bardzo mi sie podobaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | ||
Raczkowanie
|
Nasz doktorek powiedzial, ze moze mi wepchac ile zechce, ale tylko i wylacznie na moja odpowiedzialnosc, bo nie gwarantuje, ze efekt koncowy bedzie estetyczny i istnialo ryzyko powstania jednej piersi z dwoch
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Nusia- to moje jedyne zdjecia jakie mam na kompie ( jakos w wakacje robione i na poczatku lata chyba) - jak widac- piersi sa rowniutkie- jedyne czego nie widac, to tego sutka lewego ktory jest ciut wyzej
![]() ![]() ![]() No i nie mam piersi pod sama szyja, choc mialam ciecie pod pacha ![]()
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-09-28 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje piersi sa prześliczne ![]() ![]() ![]() Widziałam brzydkie... bardzo brzydkie i wlaśnie o nich napisałam ![]()
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeciez ja to rozumiem ![]() ![]() ![]() Ale to juz kazdego prywatna sprawa. Nikogo przeciez nie obrazam ![]() ![]() Horo- szczeze Ci cos powiem- z 4 lasek bedacych ze mna w klinice Dr zrobil mi najlepsze cycki. Nie wiem od czego to u niego zalezy, ale u mnie sie postaral.
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2009-09-28 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do defektu sutka- takie cos rowniez kompletnie by mi nie przeszkadzalo..poza moim mezusiem nikt mnie nie bedzie ogladal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nusia, powiedz DR ,ze ma sie postarac bo chcesz miec ladne, rowne piersi. On musi widziec,ze znasz sie na rzeczy, Dr ogolem nie lubi 'gowniar' , 'dziwny' z niego czlowiek, ja go jednak rozumiem i przez to uwielbiam (jako osobe, nie chirurga). Mamy podobne charaktery, cudnie mi sie z nim rozmawialo, widzial,ze jestem zaglebiona w temacie itp.. i obiecal,ze sie postara ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystukałaś to, co miałam napisać ![]() Rano dzieci do szkoły, żłobka, potem codzienne obowiazki... pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, itd... chata blyszczy, a w miedzyczasie komp ![]() ![]() ![]() Niestety w miarę szybko uciekam, bo dzieciaczki od 6 rano sa na nogach, więc... nie daję rady siedzieć do późna. A za kilka dni wracam do pracy... też porzy kompie, więc na pewno nadal będę zaglądać na forum ... ![]() ![]()
![]() |
#892 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja znam jednego doktorka, ktory robi zajefajne cycuchy jezeli wie, ze pacjentka przyjechala z zagranicy, a u pacjentek mieszkajacych w PL, to odwala taka kiche, ze ho..ho... Chociaz i ja nalezalabym do tych pacjentek u ktorych sie stara, to jednak uciekalam od niego za nim zdazylam pojsc na konsultacje ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hymmm...no u mojego Dr chyba tak jest i pewnie o nim piszesz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, ze u Ciebie zrobil śliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A cycuchy, ktore widziłam na wlasne oczy... koszmar!!! wolałabym być płaska ![]() ps. znajoma mieszka w Polsce ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-28 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Horo- ja tez widzialam sporo zrabanych Niemkiewiczowych prac
![]() Tak to juz jest- nie ma idealow. Jedynym idealem (no powiedzmy) jest Kubasik, ale jest na Beauty pare lasek, ktorych biusty od niego totalnie mi sie nie widza.. dla mnie nr jeden wciaz jest Katia (Kubasikowa) i Iza i Anielica ( Niemkiewiczowe)..ale to tylko skrajne przypadki... w praktyce wychodzi to roznie ![]()
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesli chodzi o mojego dr, to wszystkie jego piersi mi się podobaly tylko nie moje wlasne... piersi byly jeszcze w miarę, ale odstęp między nimi... nie do przyjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko jedne piersi Kubasika mi się podobają... Katii. Niemkiewicza - Twoje. ps. woda z zelazka już mimzdążyła wyparować ![]() ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-09-28 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz to i ja juz wiem, ale balam sie jednak troche. no trudno. czasu nie cofne. bede sie cieszyc tym co mam, a nie jest tego malo. ![]()
![]() |
#900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A do kontroli mam przyjechać jak on bedzie, bo sam chce zobaczyć... a nie inny dr z kliniki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() No i przy okazji... moglabyś nam także dać nacieszyc oko swoimi dziewczynkami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.