|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
gość weselny się połamał ;(
hej. za 4 tyg. wesele kuzynki mojego tz'ta. czekalismy z upragnieniem na ten slub. dzisiaj niestety zlamalam reke i czeka mnie miesiac w gipsie, bo to prawa reka w tym 2 złamania.
nie wiem co teraz. chce isc na to wesele, ale sama nie wiem... mama i tz chca zebym poszla bo to w niczym rzekomo nie przeszkadza, ale jak to wyglada... sukienka i gips ![]() Juz nie wiem co zrobić
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: gość weselny się połamał ;(
ja bym poszla co z tego jak to wyglda? ludziom rozne rzeczy sie zdarzaja nikt nie bedzie patrzyl ze sukienka i gips dobrze ze to nie noga idz i baw sie dobrze
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Też mi problem. Dokładnie, dobrze, że nie noga, a tak to i pobawić się możesz. Na jednym z wesel widziałam dziewczynę z kołnierzu ortopedycznym. Jakoś się nie martwiła, że jej do sukienki nie pasował.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Parę lat temu ja miała podobną sytuację. Ślub i wesele mojej najlepszej przyjaciółki a na tydzień przed tym złamałam tak ręke że byłam w gipsie od pasa po szyję, tylko jedna zdrowa ręka mi wystawała
No cóż trzeba było zmienić kreacje i zamiast w spódnicy z gorsetem, miałam spódnice i do tego uszyta luźna tunikę. Polegała to na tym że na ukos pod szyją i na rękę miałam wyciąty materiał a resztę ciała była zasłonięta. Nikt nie podejrzewał że jestem w gipsie, kobietki mi się pytała skąd wziełam taki model sukienki hahahaha. A bawiłam się do 7 nad ranem ![]() Więc idz i się dobrze baw.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
idź i baw się dobrze
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Podpisuję się pod tym. Jeśli tylko dobrze się czujesz to idź na to wesele. W końcu sama napisałaś, że czekałaś na nie. I baw się dobrze
![]()
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ha ha ha jeśli panna młoda będzie miała białe rękawiczki, które moim zdaniem wyglądają jak gips, to zrobisz jej konkurencję ze swoim gipsem
![]() A tak serio, to też Ci życzę udanej zabawy. Idź i szalej |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam ostatnio sesje Młodych i właśnie Pani Młoda miała nogę w gipsie wiec nie ma co wymyślać ;]
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
jeśli musisz ją nosić na czymś to możesz sobie kupić jakąś elegancką chustę dobraną do sukienki. A na weselicho idź śmiało
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w czwartek (08.10.2009) na kontroli i... 22 mam sciaganie gipsu, a 24 wesele!! je je je!!! dogadalam sie z lekarzem, pow. ze jakby bylo coś nie tak to da mi mala i krotka szyne tylko na kciuka, zawsze to nie gips od palcy aż po łokieć... w dodatku juz brudny...
3 majcie kciuki, zeby wszystko sie udało!!! =* |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z ciekawości pytam bo z racji wykonywanego zawodu na wielu weselach byłem ale tylko na jednym widziałem dziewczynę w kołnierzu ortopedycznym. Tą którą ja widziałem była żoną mojego przyjaciela i było to moje własne wesele ![]() Zresztą ma moim weselu była też ciotka ze złamaną ręką. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
lepiej pójść ze złamaną ręką niż wyjść z wesela ze złamaną nogą - w tym roku na sierpniowym weselu przyjaciół złamałam śródstopie i do dziś jeszcze nie jestem w pełni sprawna - to ci weselicho było , zapamiętam na długo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Pobieramy się po 12 latach - 26.06.2010