|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() mi zakleiła urodzinowe Beatrycze, cudowna branso ;* ale to Road mnie rozwaliło Karolina, proszzz bardzo ;*
|
|
#3692 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ------- hej ![]() w szkole jakos poprawił mi sie humor boo był apel przez dwie godziny lekcyjne o adopcji na odległosc,bo u mnie w szkole pewna klasa sie tym zajmuje. i byl nawet taki pan ciemnoskory i kurde było tak mega smiesznie i fajnie ! ![]() a poza tym bylismy na spotkaniu z paniami z PUP-y (u) niewiem jak odmienic i mowily jakie tam beda przyszłosciowe zawody i w ogole. doszłam do wniosku ze nie potrzebuje isc na studia jesli nie bede miala pracy po nich nie no a tak na powaznie to mowily ze po pedagogice ciezko znalezc prace itp , dlatego zastanawiam sie czy isc na ta moja pedagogike czy studiowac cos zwiazanego z matma. zobacze jeszcze jak mi pojdzie probna maturaz matmy.a wiecie jaki zawod jest przyszłosciowy ? pielęgniarz alpinista ![]() no i tak w ogole mam duzo nauki dzisiaj, ale nie chce mi sie isc uczyc musze isc do sklepu po kartki dla Was, moze jakies fajne beda . bo wstyd sie przyznac ale jeszcze nie kupiłam
|
||
|
|
|
#3693 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tez tak mogę Cytat:
Cytat:
czyli według księdza nie można mieć własnego zdania ----------------------------------- dzień dobry 8 godzin w poniedziałek to jest przegięcie ![]() padaaam i muszę się zabrać za naukę. ech miłego popołudnia wam |
|||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, pielęgniarz alpinista ! bądź nim już dziś
![]() a to Ty na pedagogikę chcesz? liiipa, nie ma pracy po tym :/ rację miały pupowe panie
|
#3695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do tego nie sa mi studia potrzebne ![]() no zawsze chciałam isc na pedagogike ale teraz widze ze musze zmienic kierunek. albo cos z matma, jakas ekonomia albo cos z geografia zwiazane w sumie. tylko boje sie ze nie poradze sobie bo len jestem.
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
ej matko. nie dam rady was nadrobić. wpadam tylko powiedzieć, że wczoraj cały dzień sie łuczyłam (tzn. z przerwą na spanie i spacer z tż na pogodzenie się
) i dziś też usiłuje.coś mi nie wychodzi, po co ja tu wlazłam ![]() widzę przed oczami tylko biol i testy L. Beata. zaczęłam sie stresować. dziś pierwszy raz w życiu nie miałam ochoty na śniadanie! ![]() idę się dalej łuczyć. nadrobię was w srodę. ech. i nie gadać mi tu już o tych dzieciach i seksach innych, zboczuchy jedne |
|
|
|
#3697 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14481317] a poza tym bylismy na spotkaniu z paniami z PUP-y (u) niewiem jak odmienic
i mowily jakie tam beda przyszłosciowe zawody i w ogole. doszłam do wniosku ze nie potrzebuje isc na studia jesli nie bede miala pracy po nich nie no a tak na powaznie to mowily ze po pedagogice ciezko znalezc prace itp , dlatego zastanawiam sie czy isc na ta moja pedagogike czy studiowac cos zwiazanego z matma. zobacze jeszcze jak mi pojdzie probna maturaz matmy.a wiecie jaki zawod jest przyszłosciowy ? pielęgniarz alpinista ![]() no i tak w ogole mam duzo nauki dzisiaj, ale nie chce mi sie isc uczyc musze isc do sklepu po kartki dla Was, moze jakies fajne beda . bo wstyd sie przyznac ale jeszcze nie kupiłam [/QUOTE]To znalazłaś idealny zawód na początku myślałam, że to taki GOPRowiec ![]() Co do pedagogiki zgadzam się ![]() Cytat:
![]() Też skończyłam po 8... jeszcze z Tżtem zamaarudziiśmy w szatni, wychodzimy przed szkołę - parking pusty, jedno Virago stoi ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14481970]dokładnie do tego nie sa mi studia potrzebne ![]() no zawsze chciałam isc na pedagogike ale teraz widze ze musze zmienic kierunek. albo cos z matma, jakas ekonomia albo cos z geografia zwiazane w sumie. tylko boje sie ze nie poradze sobie bo len jestem.[/QUOTE]Z matmą ![]() Ale chciałaś iść na pedagogikę ze względu na pracę z dziećmi? Czy bardziej taka resocjalizacyjna? Ja np nie rozumiem, czemu obecnie takie pani przedszkolanki, opiekunki muszą być po studiach. Ale fakt, że bardzo dużo osób teraz na to idzie i podaż się robi za duża ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() I pogodziliście się? ![]() Zastanawiam się, co mogę jeszcze wpisać do C. Poważnie rozważam wizaz.pl w zainteresowaniach
|
||
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem ;Dpogodzilismy w sumie to nie byla klotnia, tylko maly kryzys. (wieku średniego?)wpisuj wizaż ![]() ![]() w języki? jakieś kursy sport? eee... ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- ok, idę ![]() mam jazdy o 20
|
|
|
|
|
#3699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Dziunie ;*
yyy, raczej dobre poppłudnie. Nie miałam czasu wcześniej wejść. ![]() Co jest? [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14473598]na jakiejs lekcji bedziemy mieli spotkanie z kolesiem z PUP-y Cytat:
Cytat:
![]() Napisałam Ci dlaczego. ![]() Cytat:
Niach, niach ![]() Cytat:
Będzie dobrze. Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------------------------- Ale mam dziś dobry humor. Ale śmieję się ciągle. ![]() I jeszcze taka sytuacja mnie dziś rozbawiła. ![]() W poprzednio wtorek koleżanka z klasy miała egzamin na prawko i nie zdała. Następnego dnia w szkole chodziła smutna, a chłopaki zaczęli rzucać chamskie komentarze ' O jejku, świat jej się zawalił, nie ma sensu, żeby żyć. ' Tak mnie to wtedy wkurzyło, że szok. W czwartek kolega miał egzamin i szczerze mówiąc życzyłam mu, żeby nie zdał właśnie za ten komentarz. Dziś dowiedziałam się na czym oblał - na testach.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-28 o 17:37 |
|||||
|
|
|
#3700 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
calkiem zapomniałam ![]() to cos duzo sie łuczysz Cytat:
chciałam isc na bardziej taka resocjalizacyjna. ale teraz widze ze nie ma sensu;/.tzn. wiedziałam ze wiekszosc osob po tych studiach jest bezrobotna ale cały czas sie łudziłam ze jest inaczej zobacze jak mi pojdzie probna matma to moze bede zdawała rozszerzona byłam w sklepie kupiłam znaczki ,koperty a pocztowek/kartek zadnych fajnych nie było ![]() ps.nie chce mi sie łuczyc
|
||
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz mam jazdy zaraz się wyrzy.gam ze stresu.ksiądz faktycznie, jak to ksiądz zazwyczaj :/ musisz mi opowiedziec o G, czy pisałaś tu może wczoraj, to przejrzę te wczorajsze strony ale fajni koledzy :/ dobrze mu tak bardzo. dlatego też ja się nie chwalę kiedy mam. hm. w sumie to chyba i tak nie mam takich znajomych, żeby takie chamskie komentarze rzucali :| [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14483325]ale to juz jutro masz egzamin ? calkiem zapomniałam ![]() to cos duzo sie łuczysz tez myslałam ze to cos zwiazanego z gorami a tu masz chciałam isc na bardziej taka resocjalizacyjna. ale teraz widze ze nie ma sensu;/.tzn. wiedziałam ze wiekszosc osob po tych studiach jest bezrobotna ale cały czas sie łudziłam ze jest inaczej zobacze jak mi pojdzie probna matma to moze bede zdawała rozszerzona byłam w sklepie kupiłam znaczki ,koperty a pocztowek/kartek zadnych fajnych nie było ![]() ps.nie chce mi sie łuczyc [/QUOTE]JUTRO MAM! zapomnialaś ja jeszcze nie doszlam po pocztowki :wstydnis: no łuczę dużo, bo dużo mam do nałuczenia :P ![]() nie chce Ci się? to się nie łucz ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- widziałam, że coś zamulałyście ostatnio, mam nadzieję, że dobre już humory? Justyna ![]() co się dzieje idę może jutro wejdę jeszcze, bo raczej do szkoły nie idę, chyba tylko na 1 lekcję i deklarację dać ![]() |
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Łohoho tylko dzisiaj jedna strona do nadrobienia
![]() Już dałam swoją deklarację ![]() ![]() Miałam dzisiaj wypracowanie z "granicy " z Polaka ;D Temat był taki beznadziejny że nikt nie wiedział o czym napisać ;D A ja jako jedyny inteligent na przerwie poszłam "do kibla" ( na kompa do informatycznej ) i wszystko przepisałam I trochę pozmieniałam i gotowe wypracowanie miałam![]()
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2009-09-28 o 19:13 |
|
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wściekła na TŻ-ta jestem ;/ 300 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2009-09-28 o 19:37 |
|
|
|
#3704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jutro jakbym spojrzała na date to bym przypomniała sobie ze masz egzamin ![]() no i nie łuczyłam sie Beata - znalazłam taka ksiazke z motywami , jest miedzy innymi motyw miłosci gdzie wystepuje, w jakich ksiazkach, utworach i tak sobie pomyslałam ze jakbys potrzebowała to napisz, zeskanuje Ci ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- a czemuu ? ![]()
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14485664]
a czemuu ? ![]() [/QUOTE]Denerwuje mnie.. Gada mi głupie rzeczy, które nie są dla mnie miłe, a jak się zdenerwuję to uważa, że to żarty.. Dzieciak |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14485664]Beata - znalazłam taka ksiazke z motywami , jest miedzy innymi motyw miłosci gdzie wystepuje, w jakich ksiazkach, utworach i tak sobie pomyslałam ze jakbys potrzebowała to napisz, zeskanuje Ci
[/QUOTE]Dziękuję, że o mnie pomyślałaś. -------------- Ja zaraz spierd.olonto do książek. Chyba sama się zmotywuję. ![]() ![]() Miłych snów, Komary ( )
|
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam Was z całego serca, ale nie mam sił nadrabiać dziś... Postaram się to zrobić jutro, najpóźniej po jutrze.
Zamiast klasówki z matmy mieliśmy alarm przeciwpożarowy. Niby dobrze, ale z drugiej strony byłoby z głowy... A tak stracę jutro pewnie z 30min na powtarzanie. Z fizyki nie pytała za co jestem psorce wdzięczna . Zgłosiłam się na bio, to powiedziała, że mnie nie chce Mam partnera do poloneza Zostałam dziś poproszona na gadu, a jutro w szkole ma być oficjalnie. Najlepsze jest to, że mój partner zapytał mnie czy ma obciąć na studniówkę włosy zapuszczane przez 2 lata A ja tam długie włosy lubię.Dziś w pokoju nauczycielskim błyskawice Okazało się, że konsultacje z niemieckiego i z chemii są w jednym terminie i psorki się dogadać nie mogły;d Śmialiśmy się, że babka od niemieckiego obwiąże się pasem z jakimiś ładunkami wybuchowymi jak terroryści :pWracam do lekcji <wykończona; padam na twarz> Mam nadzieję, że wszystkie smutne czapki już są radośniejsze ![]() Postaram się zajrzeć jutro, Tęsknie Miłego wieczoru |
|
|
|
#3708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Języki mam w innej grupie, kursów za bardzo nie mam, przynajmniej na tyle poważnych, żeby je ująć. W zainteresowaniach na razie zawaliłam "sport, nowe technologie" )Cytat:
![]() Cytat:
a chcę Twój numer telefonu ;*CO?! Ja już Ci w piątek wysłałam ![]() Dupa. Chociaż teraz już w miarę. Też byłam na spacerze w ramach pogodzenia się ![]() Bo to są z reguły głupie stworzenia Marta, Martyna, kto jeszcze się zgadza? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14485664]Beata - znalazłam taka ksiazke z motywami , jest miedzy innymi motyw miłosci gdzie wystepuje, w jakich ksiazkach, utworach i tak sobie pomyslałam ze jakbys potrzebowała to napisz, zeskanuje Ci [/QUOTE]Ja znalazłam motyw buntu na klp ale jakbym ostatecznie wybrała ten temat i by było w Twojej książce, to też mi zeskanujesz? |
|||
|
|
|
#3709 |
|
Konto usunięte
|
Justyna no pewnie ze Ci zeskanuje
![]() to z Tz juz sobie wszystko wyjasniliscie ;> |
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14487149]Justyna no pewnie ze Ci zeskanuje
![]() to z Tz juz sobie wszystko wyjasniliscie ;>[/QUOTE] ![]() Od wczoraj o tej porze sytuacja się diametralnie zmieniła. W pewnym momencie mnie przerosła, ale teraz już raczej ok
|
|
|
|
#3711 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() sprawdzałam w ksiazce i sa nawet 4 strony o buncie , ale nie A4 tylko polowe mniejsze .dobrze ze sie wczoraj uczyłam z niemieckiego z tej rekcji czasownika bo dzisiaj to bym sie nie nałuczyła
|
|
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14481970]dokładnie
do tego nie sa mi studia potrzebne ![]() no zawsze chciałam isc na pedagogike ale teraz widze ze musze zmienic kierunek. albo cos z matma, jakas ekonomia albo cos z geografia zwiazane w sumie. tylko boje sie ze nie poradze sobie bo len jestem.[/QUOTE]jak to sobie nie poradzisz? poradzisz ! ![]() Cytat:
spoko. Cytat:
![]() ja to w ogóle w 100% jestem za, a nawet przeciw. normalnie brak słów. Marta... ![]() jutro smsa mi tu proszę wysłać po egz !
|
|
#3713 |
|
Konto usunięte
|
Martyna - mam nadzieje ze sobie poradze
trzeba bedzie wziazc sie w garsc .musze sie powaznie nad tym wszystkim zastanowic MARTA
|
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mam i nie wiem jakiego i czy wogle bd miała zresztą prawie wszystkie dziewczyny z mojej klasy mają ten problem więc
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest parę pomników oddających cześć walczącym. Ja też poproszę. Ja się zgadzam. A ja już dostałam obietnicę sms-a i rozmowy telefonicznej. ![]() ------------ Weszłam jeszcze na chwilę. Mam refleksyjny wieczór.
|
|
|
#3716 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ale żeby komary ![]() Cytat:
Cytat:
![]() miałam się uczyć i jak zwykle |
||
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka mówi, że nie zdała na testach, bo (co jest śmieszne) niby były jakieś inne pytana. Jestem pewna, że ona robiła tylko testy egzaminacyjne, a nie tematyczne. Wtedy to mogę jej uwierzyć, że byłby jakieś, które ona nie widziała. ![]() hej.;* no nie piszcie tyle. ![]() byłam dzisiaj wesprzeć siostrę, bo zdawała egz. 6 raz i nie dobrze mi już od tego WORDu. Pffffffff. Ile tam ludzi dzisiaj było, oddychać nie mogłam wręcz. A siostra nie zdała, z swojego powodu. No trudno się mówi. Ja czekam tylko na termin i chcę mieć to z głowy. I jeszcze jeden egzaminator tak mnie wkurzał, że szok. Wyglądał o tak *klik* w sensie, że te włosy. ![]() blue_apple łaziłam po sklepach dzisiaj i kompletnie nic nie znalazłam. Tzn. pojechałam do innego miasta i tam kupiłam sobie buty zimowe na małych korku. Co jest dziwne bo nigdy nie chodzę w korkach. ![]() I zła jestem, bo praca literacka z polskiego mi nie poszła. Chciałam się przywitać, ponarzekać i lecę. Trzeba się edukować. Paaa
|
|
#3718 | |
|
Raczkowanie
|
A jednak pocytuję! Niemiecki skończyłam szybciej niż myślałam
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14481317] a wiecie jaki zawod jest przyszłosciowy ? pielęgniarz alpinista ![]() [/QUOTE] [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14481970 no zawsze chciałam isc na pedagogike ale teraz widze ze musze zmienic kierunek. albo cos z matma, jakas ekonomia albo cos z geografia zwiazane w sumie. tylko boje sie ze nie poradze sobie bo len jestem.[/QUOTE]Po 1 dałabyś radę Jak się mocno chce to wszystko można. Po 2 wybierz to co sprawi Ci przyjemność, bo bez sensu się meczyć i tracić czas na kierunku, który wcale nie jest Ci bliski;pCytat:
![]() Jabłuszko ![]() ![]() Jeździsz? Jeździsz. Dobre nastawienie jest? Musi być. Kciuki są? Są. I szał też ma jutro być jeśli jeszcze jesteś - ja też chcę esemesiaka po egzaminie :} numer zostawię pw |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Marts
![]() ja też chcę Cię usłyszeć ! i sms obowiązkowo !
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14487317] dobrze ze sie wczoraj uczyłam z niemieckiego z tej rekcji czasownika bo dzisiaj to bym sie nie nałuczyła
[/QUOTE]Czemu ja tak nie umiem. teraz ryję na pamięć nazwiska ludziów, którzy wymyślili np stetoskop albo prowadzili badania nad nawozami naturalnymi I wiadomo o co chodzi ![]() Cytat:
A ja musiałam sobie sama numer załatwiać. Marta -<foch> ![]() Ale kciukasy i tak trzymam I ma być róż! Cytat:
gorzej ze zwykłym życiem - pełno ksenofobii, zwyczajnego chamstwa, głupoty i ogólnie pojętego konserwatyzmu ale cóż... ![]() Idę do historii.... Pewnie odezwę się dopiero w środę ![]() )
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

zwyzywał mnie i D. i stwierdził, że on z kobietami nie będzie rozmawiał
coś tam o aborcji, D. powiedziała "ale to jej brzuch, to przecież jej sprawa" podniósł się taki wściekły, że nie ma racji. Jak mu tłumaczyłyśmy, że miała prawo (to było o A. Tysiąc) usunąć, to mi powiedział, że mam się cieszyć, że mnie nie usunęli 
a jutro jazda 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie jestem ;D

Będzie dobrze.
W czwartek kolega miał egzamin i szczerze mówiąc życzyłam mu, żeby nie zdał właśnie za ten komentarz. Dziś dowiedziałam się na czym oblał - na testach.
calkiem zapomniałam
zapomnialaś 

) 

Ja już Ci w piątek wysłałam