|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
Kurcze, ja tez wielka fanka Dr Browna bylam dopoki kolezanka opowiedziala mi jak to sie beznazdziejnie myje te rureczki w tych butalkach.... Tak sie zasugerowalam, ale nie wiem czy slusznie....Cytat:
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
To Dudziakowej siostra udzielała sie u nas?Bo juz nic tego nie wiem...
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Karenina ja mam dr Brown i nie narzekam - nie są takie beznadziejne - według mnie chwile dłuzej myjesz i tyle - tylko ja bardziej tutaj zwróciłabym uwagę na cene i dostępność akcesoriów np. smoczki, avent rónie dobry też mam a tańszy i można go kupić w każdej aptece
|
|
|
|
#1174 |
|
Rozeznanie
|
Też mi się wydaje że to siostar Dudziakowej
Ale tak czy siak gratulacje!!!Dzięki za odp w sprawie butelek...zawsze za dużo kupuję, może przy was się opanuję A czy takie smoczki uspakajające dla niemowlaków 0-3 kupujecie?
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież Dudziakowa nigdy nam nie pisała o ciężarnej siostrze, to Kachula ma siostrę w ciąży.
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas wlasnie nie ma z Dr Browna nic w sklepach takze tylko przez neta musialabym zamawiac...takze mysle, ze Avent bedzie ok...
|
|
#1177 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
HEeeeeeeeeeeeeeeeeJ!!!!!! TO PRZECIEŻ NASZA DUDZIAKOWA SYNKA URODZIŁA!!!! (ŻADNA SIĘ CHYBA JESZCZE NIE ZORIENTOWAŁA !!!!!!!!!! NASZE DRUGIE WĄTKOWE DZIECIĄTKO!!!!!!!!KOCHANIE!!!!!!!!! SZCZĘŚCIE JUŻ MACIE - OBY TRWAŁO ZAWSZE. ŻEBY WASZ SYNEK BYŁ ZDROWY, SILNY I SZCZĘŚLIWY!!!!! CAŁUJĘ!!!
Edytowane przez belladonna78 Czas edycji: 2009-09-29 o 10:27 |
|||
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przeciez masz racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Faktycznie to chyba Dudziakowa urodzila!!!!!!!!!!! GRATULACJE DLA MAMUSI I SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jednak nasz Dudziaczek sie rozpakował - GRATULACJE
tak mi się wydaje po głębszym wczytaniu sie w posta Kolanosia ja już kupiłam smoczek uspakajacz - Iz ami nie chciała ssac piersi wiec od poczatku nawet w szpitalu go miałam, jestem za naturą ale jej też czasem nalezy sie pomoc |
|
|
|
#1180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Karenina, a dostalas juz ten podgrzewcz sterylizator z alle??? zadowolona jesteś? Ale napisłay posta hhehe, zamieszanie ![]() fakt - przecież Dudziakowa ma na imie Jagoda!!!!
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-09-29 o 10:33 |
||
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
O JA CIE TO FAKTYCZNIE DUDZIAKOWA!!!!!!!!!!
To jej siostra nam tutaj ta wiadomosc napisala!!!!!!!!!!! GRATULACJE DUDZIAKOWA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!JESZCZE NATURALNIE, pozazdroscic tylko |
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam
Dudziakowa -GRATULACJE!!!!!!!!!!!!Dla szczęśliwej Mamusi i Jej Pięknego Synka!!!!!!!!!!!!!!!!:roz a: i oczywiście gratulacje dla całej szczęśliwej rodzinki!!!!!!!!!! Druga rozpakowana Mamusia!!!!!! (ale my niekumate jesteśmy ![]() )
Edytowane przez elalank Czas edycji: 2009-09-29 o 10:34 |
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1184 | ||
|
BAN stały
|
dzieki za przywitanie
Cytat:
![]() klaski:![]() jak dla mnie to Dudziakowa Urodzila synka a jej siostra napisala posta dla was ![]() Cytat:
![]() Milego dnia |
||
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Konspiracja teraz też jestem cwana bo to moje drugie - przy pierwszym nie czyatałam forum i nie miał kto mi uświadomić pewnych rzeczy - a było hasło butelka antykolkowa to ją kupiłam - dr brown - a poźniej jak sie okazało po zakupie laktatora z aventu że te butelki tez mają ten system i moge wszystko dokupic u mnie w aptece a dr B. tylko net albo jechac do wielkiego miasta co tez w sklepie jednym podkreślam nie gwarantowało, że akurta są np. smoczki mi potrzebne, to byłam troche zła, bo towar rewelacyjny ale z uwagi na cenę chyba jednak mało popularny i przez to mało dostepny - we wszystkim nalezy brac te rzeczy pod uwagę - samochód komp agd czy butelka dla niemowlaka
|
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh.....znow brzuszek boli.....
odnawiam negocjacje z André....
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to że tylko Belladonna i ja mamy opanowane czytanie tekstu ze zrozumieniem
![]() Cytat:
W takim razie, wzięłabym tę, która jest wytrzymalsza, nawet jak Ty nie dasz rady nosić Andre jak będzie cięższy, to Twój TŻ może będzie chciał. Ja kupuję z TT, żeby mieć tak na wszelki wypadek Pisz za siebie ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Madziu co do spaślaka - pieska to podobno dla dorosłego psa, dobry jest jeden dzień głodówki A jeśli chodzi o męża, to mój przytył 6 kg ![]() I też źle nie wygląda, ale teraz go czeka wymiana garderoby, bo ostatnio nawet majtki go uwierały
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mam wymowke chociaz - przed porodem jestem....
![]() Cytat:
Ta druga z Baby Walz zamowie...albo tz juz zamowi jak sie tak beda mi bole rozkrecaly jak teraz...
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mamunie
Ja wlasnie tez leze we wyrku i się wygrzewam bo chyba mnie cosik zbiera ![]() Dzis na piątą do lekarza, troche sie denerwuje bo jak ostatnio bylam to mi zrobil wyklad na temat tej diety i wagi, a od ostatniej wizyty znowu mi poszlo kilo do góry więc nie wiem co on tam zas dzis wymyśli. Ostatnio strasznie jestem jakas taka rozbita i spac nie mogę. Poza tym chyba nienormalna jestem bo wszedzie pisze ze to naturalne ze kobieta ma w tym okresie sny o porodach i sie tym denerwuje itd a ja mam złe sny ale o mojej pracy. Niestety nie wiem co mnie czeka po powrocie a wiem ze coraz blizej tego dnia Pewno pomyslicie ze wyrodna matka ze mnie ale mnie strasznie gdzies tam w podswiadomosci siedzi ciągle taka obawa i nie potrafie sie tego pozbyc. TU gdzie teraz pracuje wiele krzywdy mi wyrządzono a jednak siedzialam tam bo wiadomo jak to jest z robotą w dzisiejszych czasach. NO ale sie rozpisalam o sobie i o sobie a tu tyle zmian zauwazylam, podczytuje was na bieżąco ale nie mam natchnienia do pisania Domi-doskonaly pomysl na wątek z kulinariami, uwielbiam gotowac, i mysle ze niebawem tez cos wrzucę fajnego. Kropko-trzymię kciukasy zeby cię tam długo nie męczyli i żebyś jak najszybciej wrocila do nas a przede wszystkim do Twoich chlopaków Malinko- moj siostrzeniec mial to samo , jeden dzien gorączki , i wlasciwie zadnych innych objawów. Na kilka dni siostra zostawila go w domu ale nic specjalnego sie nie dzialo , dzis juz poszedł do przedszkola. Brawurko-strasznie wspolczuje sytuacji w kŧórej obecnie sie znajdujesz,wierze że niebawem wszystko sie ułoży(niekoniecznie z TZ) Brombusiu- u nas na SR położna powiedziala ze najlepiej używać kosmetyków prostych i to z tej samej serii. Prostych znaczy nivea czy bambino, a z tej samej seri dlatego ze potem wiadomo ze ta seria moze go uczulic i zmieniamy na inną. Do pupy najlepiej sudokrem. Zreszta na szkole rodzenia dostajemy bardzo dużo probek i takich ankiet ktore sie wypełnia a potem do domu przychodzą kolejne probki roznych rzeczy, nie tylko kosmetykow. Pamietam ze moja siostra używala tylko i wyłącznie bambino i byla zadowolona a w domu tak super pachnialo. Zreszta juz teraz jak prasuje rzeczy do Franka to miedzy nie wsadzam mydełko i one mają super zapach. Po urodzeniu mojego siostrzenca ja tez sie uzależnilam od tej firmy i kupilam sobie husteczki nawilzające z bambino ktore zawsze nosilam ze sobą i byly mi pomocne w róznych sytuacjach , zwlaszcza w pracy. Ehhh ale się rozpisalam
|
|
|
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
ale jesteśmy zakręcone....no faktycznie Dudziak się rozpakował!
Gratulacje i pozdrowionka dla mamusi i syneczka!!!!
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za dzisiejszą wizytęA wagą i snami się nie przejmuj, każdy ciążę przechodzi inaczej. I pisz częściej, to nie będziesz miała czasu na jesienną deprechę Co do sudokremu, to powinno się go używać, tylko jak są problemy z pupką, bo zawiera cynk, który wysusza. Któraś, przepraszam, umknęło mi która, pisała właśnie o linomagu, pamiętam że był używany przy moim bratanku i się sprawdził, może taki linomag kupię
|
|
#1193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brombusia Ty polonistką jesteś? Ech, siostra Dudziakowej nas tak przez zaskoczenie od rana i stąd to nieporozumienie |
|
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
ale wiadomość
|
|
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
DUDZIACZKUGRATULACJE, ALE JAJKA......NIE WIERZE
...no to dziewczyny chyba zaczyna się rozpakowywanie |
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Historykiem kochana, ale na historii też się na tekstach różnych pracuje
Polonistką to Sexy Body jest
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wcale nie pomyślimy że jesteś wyrodną matką, ale staraj sie ten problem odsuwac, to naprawdę jeszcze baaaaardzo daleko, a poza tym dzidziusie tak zmienią nasze życie o 180 stopni, ze jeszcze róznie to może być. Ja też sie czasem zastanawiam jak to sie wszystko poukłada potem, ale teraz przed nami najpiękniejszy okres i nie warto przyćmiewac go sobie czarnymi myślami. Na pewno wszystko sie poukłada. Zagladaj częsciej do nas, będzie dobrze
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Brombi nono zaraz Cie tu sprawdzimy
odpowiadaj na pytanie: KTO BYL PIERWSZYM KRÓLEM POLSKI ![]() tylko nie szukaj w googlach i po ksiazkach, z głowy prosze
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

Ale tak czy siak gratulacje!!!
Szczesliwa Ciocia
za dzisiajesze wizyty.

klaski:
odnawiam negocjacje z André....