|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]()
![]() |
#4202 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja postanowiłam że będę szczęśliwa i jestem. Nie zamierzam tego zmieniać ![]() bycie szczęśliwym nie oznacza drogi usłanej różami, mój związek jest trudny, odległość, zazdrość... ale może dzięki temu bardziej doceniam mojego tż Mam już rozwód za sobą, 3 rozstania z ex.. byłam katowana.. uzależniona od niego.. nie wszystko w moim życiu było fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
Takie osoby, które przeszły jakies nieprzyjemności w zyciu, to powinny byc szczesliwe. Bo dwa razy sytuacja sie nie moze powtorzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eluśka87 - witam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Wiesz życie jest przewrotne ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, życzę Ci by to co złe odeszło.. i żebyś jak najczęściej się da widywała się z M. ... to prawda takie różnego rodzaju przeszkody jak wyjazdy ludzi, odległość, tęsknota zbliżają i pokazują nam wszystko w całkiem innym świetle..otwieramy serce nie tylko oczy.
![]()
#4206 |
BAN stały
|
W życiu więcej jest tych chwil trudnych niż przyjemnych.. tak to już jest.
Wiecie co ![]() moj ex Gównatello co kiedys mnie w ciula załadował, nie ten od balu, a ten od balu tez sie odzywa, ale z nim czasem zamienie pare słow ale to nie tak jak kiedyś. Niech spadaja teraz wszyscy, co z paniusiami nie powychodziło i jednak Zuzia nie taka zła...a pocałujcie mnie wszyscy w "pękniete czoło" znaczy w d.... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-28 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ten pierwszy jeszcze sprzed kilku lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i wlasnie tez dzis cztalam ze biedna Bravurka...z tym TZ ![]() witaj witaj ![]() Alkamor-fajny Kubus.... Paulina-Niezly dran z tego twego TZ. wiec ze nie palasz chyba do mnie symatia...ale powiem ci tyle ze to co pisalac to ja od poczatku nie wrozylam ci dlugiej przyszlosci z nim.... ja dzisiaj od popludnia mam zly humorek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranocka ![]() ![]()
![]() |
#4210 |
BAN stały
|
tak Domi to ten...
normalnie jaja jak berety, czyżby ze swoją starą nie wyszło ![]() i mu się przypomniało ![]() pamiętasz jak wysłałam mu jeszcze parę m0cy temu list na nk taki od serca..nic wtedy nie odpisał. A na gg nic nie odpisałam. Nie zasługuje na to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co mama Piotrusia zrobila?powiedziala Ci cos? a z Bravurka to szok...sama nie wiem co o tymm yslec, bo ona w sumie pisze teraz krótko, wiec nie wiem co sadzic. Nie wiedzialam, ze jej Tz taki jest ![]() Cytat:
![]() Zuzia nie waz sie do niego teraz nic pisac ![]() ![]() albo moze na Picassa zobaczyl Wasze fotki???no nei wiem...teraz to niech spada... Gównatello tez sobie przypomnial po kilku miesiacach od balu, nie zdziwie sie jak zaraz Burakello Ci cos napisze ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-28 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
p.s.: Domi
![]() ![]() Brzusio jest mega znakomity- powaga ![]() pa ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-28 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ![]() Ja sobie Twoje poogladam jutro, bo mi komp wolno chodzi ![]() Ja tez uciekam juz spac, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
BAN stały
|
Gównatello nie wie o picasie.
A BuRakello wziął mój indeks ![]() Ja też uciekam spać. Buzki laseczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A co do bravurki...to beidna kobetka wsumie to chyba ona jest w moim wieku...a ten jej TZ to wygldala na fajnego...faceta....TYle przezyla biedactwo..... ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Dobranocka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry napisalam posta i mi wcielo....
Mam dzis humor do bani wiec unikac prosze jak ognia..... Najbardziej mi przykro z powodu Paulinki, no coz przewidzialysmy to wczesniej szkoda tylko ze musiala to przezyc nawlasnej skorze.... Przepraszam Paulina ze tak nie niego naskoczylysmy ale po tym co pisalas nie mialam zludzen jaki on jest... poczytaj wczesniejsze posty ktore o tym napisalam..... Sorki za to ale moze lepiej ze teraz a nie pozniej.... EDIT: Moja mama zawsze mawiala... ze krowa co duzo ryczy to malo mleka daje i jakos zawsze sie to sprawdzalo.... ale przykro mi Paulino ze tak wyszlo, naprawde.. Co do reszty sorki ze sie nie odniose do wszystkich, po prostu nie dzis i nie teraz.... Zuza piekne zdjecia - tesknie wlasnie za taka PL..... ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
Jesooooo jak mi zle no! TZ zawsze do mnie dzwoni przed praca a dzis sie troche posprzeczalismy z rana o duperele jak zawsze i nie zadzwonil i sie martwie..... mam nadzieje ze jest tylko obrazony i nic sie nie stalo ale nie umiem na miejscu usiedziec..... nie nawidze kiedy zachowuje sie jak rozkapryszony dzieciak ze nie bedzie sie odzywal no.... ![]() ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-29 o 08:48 Powód: DOPISEK |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A na powaznie....to sie zapewne focha szczelil i pozniej mu przejdzie.... ja wlasnie wstalam..... ![]() dobry humrek mam jak narazie tylko pogoda sie psuje.... ![]() JA niecche zeby lało..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4219 |
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie tez sie pogoda popusła, ja leze i tylko jem...i jestem strasznie słaba. W nocy nie spałam 1,5 godz ![]() A musze isc koniecznie do sklepu, ale mi sie nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
BAN stały
|
U mnie rano padało i wieje strasznie.
Ja dostałam @ i nie najlepiej się czuję. Nie chce mi sie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie na watku kolejna mamusia urodzila, ktora miala termin na 8 listopad, ale przewidziana cesarke na 18 październik...
![]() ![]() ![]() Szybko dzieciatka pchaja sie na swiat, jestem w szoku...chyba zamowimy to lozeczko w tym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ide po sniadanie....glowa cos mnie boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale zazdroszczę wszystkim mamusiom. Wczoraj oglądałam zdj miesięcznego synka koleżanki, piękny jest. Dziewczyna 4 razy poroniła, to była jej 5 ciąża. Ja nie wiem kiedy będę mogła się juz starać, na wszystko jeszcze za wcześnie. A moja siostra nie ma @ już chyba z 60 dni, ma 3 dzieci, masę problemów.. i nie wiem ale boi sie zrobić test i jest przekonana że nie jest w ciąży... ale z ostatnim dzieckiem tez tak było że była pewna. Może będę ciocią. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-29 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4225 |
Zakorzenienie
|
FRUZIENKA WIDZE CIE!
mamy cie mamy cie mamy cie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaa, to niech zrobi ten test,jak bylo wszystko w porzadku a tylko brak @ to bankowo ciąża... Misia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
BAN stały
|
Nie wiem czemu nie chce zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Hejka wam
![]() mischoko to witaj w klubie, ja tez z TZ-tem poklocona ![]() ![]() zuzia piękne fotki, pasujecie do siebie z M. ![]() paolla pewnie ci teraz ciezko pozbierac sie po rozstaniu ![]() u mnie tez pogoda beee i humor tez beeee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Moze sie boi co zobaczy? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.