|
|
#2641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
też lubię i jeść i zbierać, chociaż mój żołądek byłby mi wdzięczniejszy gdybym skupiła się na zbieraniu ![]() Cytat:
hmmm...zupa będzie po następnej wyprawie do lasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- to zapraszam
|
||||
|
|
|
#2642 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() robiłam dziś sałatkę brokułową z scentbarowego przepisu- troche chyba złe proporcje dałam bo zrobiło mi sie coś na kształt twarożku z brokułami, ale dobre było- dziecko pożarło prawie całą miche
|
|
|
#2643 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() To tylko plotki. A związek frazeologiczny "humanistów sześć" szalenie mi się podoba. Taki jest... Humanistyczny. Cytat:
Ale najchętniej rydze smażone na masełku... ![]() Cytat:
, potem niczego , a potem znów się chce i tu mam na myśli to odwrócenie kolejności jedzenia i zbierania... Czyż nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój żołądek na razie nie zgłasza żadnych roszczeń do niczego. Robi swoje. Czyli w sumie sporo robi. Lubię gościa.
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już mówicie o grzybach to zjadłabym zupy grzybowej
|
|
#2645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i słuchałam z tekstami wyszukanymi w googlach, bo chciałam jednak pi razy oko wiedzieć, z grubsza, o czym śpiewają![]() Nie napiszę nic mondrego pewnie,o nich, poza tym, że te dwa utwory były ... rytmiczne i miały niezłego powera. A to już coś -przynajmniej na tyle, żeby mnie nie zniechęcić.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No kurcze ja samych ścisłych znam, jednego mam nawet w domu
|
||
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2648 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja poprosze o przepis na papryke nadziewaną
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Paprykę (białą) po uprzednim opieczeniu celem zdjęcia skórki (niektórzy nie zdejmują) nadziewasz farszem z sera (może być feta albo bułgar), rozdziabanego widelcem i wymieszanego z jajkiem i pietruszką. Dodajesz troszkę pieprzu i zapiekasz w piekarniku do ścięcia się jajka albo obtaczasz lekko w mące i przysmażasz na patelni. Nazywa się to fachowo czuszka bjurek i niepowtarzalny smak osiąga z sirene, ale z fetą też dobre
Mozna też spróbować tego farszu w naleśniku albo w tortilli, ale papryka mniej kaloryczna
Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2009-09-28 o 22:36 |
|
|
|
#2650 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2651 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabb, Ewusia, dzięki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może spinacz na nos? Może zrozumieją aluzję? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2652 | ||
|
BAN stały
|
Eeee tam... od razu czarny... Szary
![]() Do prowadzenia ytelektualnych rozmow, czy... czy o co sie rozchodzi? ![]() Cytat:
Poza pieczarkami lubie tez kurki i smazone boczniaki (w Wlkp robi sie tez tzw. sowy w zalewie octowej ). Ale to wszystko raz do roku ![]() Moim zdaniem to "rozwiazla" spolecznosc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się, że kiedyś na Bash-u było takie stwierdzenie:
"Informatycy nie są puszczalscy, tylko mają zmienne IP" ![]() Kiedyś podesłałam to jednemu, w ramach żartu - Obraził się. No ale fakt, dystans do własnej osoby, nie był jego mocną stroną![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ---------- Nie mam weny na pieczenie, może podsuniecie mi mi jakieś składniki? Korzystać, póki jestem otwarta na propozycje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-28 o 23:33 |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzzzzzzzzz......Zostaw ic was samych na kilka godzin
Ja na szczescie nie cierpie grzybow,ani zadnych pieczarek Nie trawie ich cofa mi sie na sama mysl...Moze przez to ze kiedys sie zatrulem grzybami i mam do nich wstret![]() Dzisiejszy dzien przejdzie do historii......Kumpel zrobil trzode w barze i to jeszcze w takim gdzie czesto chodze na drinka i gdzie mnie znaja![]() Favkes witaj
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2655 |
|
BAN stały
|
Ja zjadlbym salatke gyyyrooos!
![]() Ale niech no ja tylko wroce na ojczyzny lono... a wroce na pewno, jakem gryx82 Tymczasem zadowalam sie pozywieniem plynnym - rum z cola ![]() Dobrej nocy!
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem grysiulku to tylko marzenia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
Sowy (kanie) robi się tak jak kotlet schabowy również.
|
#2658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Doo, jeśli będziesz w stanie po dzisiejszym dniu, podziel się wrażeniami... Wytrwałości życzę
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Macham do was z nad kubka goracej kawy z mlekiem Wczoraj moj szef zwolnil jednego stazyste bo zaczely sie u nas w pracy kradziezeA ja dzisiaj bede miec nalesniki z serem zapiekane w piecu i z odrobina konfitury sliwkowej
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też chcę
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano okropne tym bardziej ze zdarzyly sie coraz czesciej
Ale najlepsze jest to ze czasem ktos zabral kase a na nastepny dzien juz bylo wiecej Ale meritum siegnelo sprawy niedawno bo ktos z mojego portfela wyciagnal 40zl Zlodzieje jedneCytat:
Juz sie nie moge doczekac 18,a wtedy do domku na pyszny obiadzik![]()
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z jabłkami. Pyycha.
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzies juz je widzialem i nawet jadlem u kogos pychaaaa sa uwielbiam nalesniki pod kazda postacia no prawie pod kazda bo nie lubie krokietow ale na slodko to pychaaaaa sa az slinotoku dostaje na sama mysl
|
|
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze oprócz nalesników kocham grzyby - zwłaszcza pieczarki i przepadam za ryżem
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wlasnie kombinuje jak sie wyrwac z pracy i pojsc do sklepu po pierogi z jagodami bo widzialem w sklepie wczoraj i apetycznie wygladaly
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naleśniki są świetne, te z serem mają go na prawdę bardzo dużo, z jabłkami są przepyszne W każdym opakowaniu niezależnie od tego czymś są wypchane są 4 sztuki.Ryż - zupę pomidorową z ryżem lubię Kiedy nie mogłam gryźć i miałam problemy z przełykaniem moja dieta ograniczała się do:- 3 razy w tygodniu rosół z kaszą manną - pozostałe dni tygodnia pomidorowa z ryżem. Racuszki z jabłkami lubię, tylko co z tego jak to ja zawsze muszę je robić. Pyszne pierogi z truskawkami ma Lidl chyba w swej ofercie.
|
|
|
|
|
#2670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę wypróbować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i uwielbiam makaron gdyby nie był taki tuczący to jestem pewna ze mogłabym go jeść codziennie i by mi się nie znudził (mogłabnym być Włoszką |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

, a potem znów się chce i tu mam na myśli to odwrócenie kolejności jedzenia i zbierania...

i to jeszcze w takim gdzie czesto chodze na drinka i gdzie mnie znaja
Ja też chcę
Juz sie nie moge doczekac 18,a wtedy do domku na pyszny obiadzik
ale na slodko to pychaaaaa sa
zupę pomidorową z ryżem lubię