Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 17:44   #4411
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
fuksja, są już nowości na etorebce? Pokaż, jaka Ci się podoba.
Też mam ochotę na nową torebkę..
http://etorebka.pl/s03.php?f=0140
Szara.

Chyba będzie pasowała do czarnych butów?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 17:56   #4412
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Miałam dziś z nowym ćwiczeniowcem i już muszę na przyszły poniedziałek zrobić projekt, bo mam takie szczęście, że musiałam być jedną z dwóch wytypowanych osób.
Współczuję, dopiero rok się zaczął a tu już robota a jaki kierunek studiujesz?

Zrobiłam obiad, byłam z psem u weterynarza a teraz staram się nacieszyć ostatnimi dniami lenistwa. Dawno nie miałam aż takiej niechęci do "nowego roku"..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:10   #4413
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Piszesz o tym zakładanym czy w który się rozłazi przy guzikach?
ten który się rozłazi. Ale sądząc po zdjęciu ten zakładany chyba też ma kiepską włóczkę? raz miałam z takiej i szybko się zmechacił. Za to ten w łódeczkę ma widac porządny materiał.

Fuksja, gratuluję piąteczki i zakończenia praktyk. Ja znów siedziałam nad konspektem, jakoś długo mi z tym schodzi. :/ Ale już wydrukowałam i idę coś zjeśc. Jeszcze zostało mi aż 16 godzin prowadzenia lekcji, nie wiem, może cały październik jeszcze będę łazić.
Nosku, ja też nie mam w ogóle chęci, szczególnie po tym jak zobaczyłam z jakimi prowadzącymi będę mieć. Masakra!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:12   #4414
kochanie
Wtajemniczenie

Szybkie pytanie do Lizzie:
mogłabyś mi podać jeszcze raz przepis na Twoją sałatkę z makaronem? Bo ja mam oczywiście sklerozę i nie jestem pewna, czy wszystko pamiętam... Już gotuję makaron, takiej nabrałam ochoty na nią

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Jeszcze nic, bo czekamy na Karolinę Poza tym jedno masło to stanowczo za mało, musisz to jeszcze dobrze przemyśleć
Nie mogę więcej i tak się skusiłam o jedno masło za dużo Ale nigdy ich nie miałam, a rzeczywiście chyba już nigdzie indziej ich nie ma...
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Chiny mnie kuszą
Któreee? Ja przez Ciebie wlazłam na Scrangie znów i spędziłam tam i na nailgalu godzinę!
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Gratuluję wygranej
Ja jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam
Ja wygrałam raz - miałam jakieś 14 lat i wygrałam butelkę wina musującego Ale jutro zamierzam wygrać 40 milionów

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Zapomniałam: oglądacie Gotowe na wszystko? Ja mam już pierwszy odcinek szóstej serii
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:18   #4415
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
ten który się rozłazi. Ale sądząc po zdjęciu ten zakładany chyba też ma kiepską włóczkę? raz miałam z takiej i szybko się zmechacił. Za to ten w łódeczkę ma widac porządny materiał.

Fuksja, gratuluję piąteczki i zakończenia praktyk. Ja znów siedziałam nad konspektem, jakoś długo mi z tym schodzi. :/ Ale już wydrukowałam i idę coś zjeśc. Jeszcze zostało mi aż 16 godzin prowadzenia lekcji, nie wiem, może cały październik jeszcze będę łazić.
Nosku, ja też nie mam w ogóle chęci, szczególnie po tym jak zobaczyłam z jakimi prowadzącymi będę mieć. Masakra!
Te 2 rozłażące się skresliłam z listy a zamiast nich wezmę z tych, które poleca Vibeska

Szary, który wzięła Vibeska: http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any i nie wiem czy czerwony wziąć też z tych czy z tych: http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html

Poprosiłam sprzedawcę o zdjęcie czerwonego z I linku, bo się zdjęcie nie wyświetla na aukcji. Zdecyduję jak dostanę.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 18:20   #4416
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Szybkie pytanie do Lizzie:
mogłabyś mi podać jeszcze raz przepis na Twoją sałatkę z makaronem? Bo ja mam oczywiście sklerozę i nie jestem pewna, czy wszystko pamiętam... Już gotuję makaron, takiej nabrałam ochoty na nią

Zapomniałam: oglądacie Gotowe na wszystko? Ja mam już pierwszy odcinek szóstej serii
No więc, jak już ugotujesz makaron to czekasz aż trochę wystygnie, dodajesz pokrojone w małe kawałki suszone pomidory, ciecierzycę, ze 2-3 duże łyżki musztardy francuskiej, ze 2-3 łyżki zalewy z pomidorów, żeby całość się ładnie wymieszała i voila! gotowe. Bardzo szybkie i proste, akurat na moje zdolności kulinarne

A desperatki oczywiście oglądam, ale na razie widziałam tylko 4 odcinki 5 serii, czyli tyle ile dali w Polsacie, mam nadzieję, że kolejne serie też u nas będą.
Stary 2009-09-28, 18:28   #4417
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
No więc, jak już ugotujesz makaron to czekasz aż trochę wystygnie, dodajesz pokrojone w małe kawałki suszone pomidory, ciecierzycę, ze 2-3 duże łyżki musztardy francuskiej, ze 2-3 łyżki zalewy z pomidorów, żeby całość się ładnie wymieszała i voila! gotowe. Bardzo szybkie i proste, akurat na moje zdolności kulinarne

A desperatki oczywiście oglądam, ale na razie widziałam tylko 4 odcinki 5 serii, czyli tyle ile dali w Polsacie, mam nadzieję, że kolejne serie też u nas będą.
O, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź Makaron stygnie, nawet go nie rozgotowałam

Wiesz, poszukam swoich desperatek i Ci przyniosę piątą serię, tylko ja ją mam z napisami, bez lektora. A szóstą serię powinni wprowadzić w grudniu, a nie teraz, jak mam pisać pracę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 18:55   #4418
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Któreee? Ja przez Ciebie wlazłam na Scrangie znów i spędziłam tam i na nailgalu godzinę!
Obczaj jeszcze Color Club, mają piękne kolory i są troszkę tańsze, na nie też się czaję.
Poprosiłam o sprowadzenie imMaterial Gurl - sześciopak, bardzo tanio wychodzi, chcę zobaczyć kolory w tym zestawie, ale nie wiem czy go wezmę.
Pewnie skuszę się na coś z CC z Chiny jakiś mały wybór, podobają mi się takie ciemne granaty i Rodeo, ale nie mogę się zupełnie zdecydować.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 19:30   #4419
Hosenka*
Zakorzenienie

Rossmann kusi promocją na tęczowe żele Luksji: +200ml za 6,99

Instagram

Stary 2009-09-28, 19:32   #4420
emememsik
po prostu Em :)

Hosenko, jeszcze nie raz będą w promocji.
Stary 2009-09-28, 19:33   #4421
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, jeszcze nie raz będą w promocji.
Oby Żeby sie pewnego "pięknego" dnia nie okazało ze wycofali ...

Instagram

Stary 2009-09-28, 19:37   #4422
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie życiowych zawirowań ciąg dalszy.. TŻ musi szukać nowej pracy. Do tego dochodzą jeszcze poważne problemy rodzinne.
Czuję, że teraz wszystko spoczywa na moich barkach, wiem, że jestem potrzebna TŻowi i rodzinie też.
Fuksja, trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało.

Cytat:
Koło wymienione. Jestem z siebie dumna.
Jesteś wielka.

Cytat:
Do 11 października jest promocja na kolorówkę Sephory 2+trzeci za 1 zł.
Tylko na kolorówkę czy na wszystko made in Sephora?
Stary 2009-09-28, 19:41   #4423
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
O, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź Makaron stygnie, nawet go nie rozgotowałam

Wiesz, poszukam swoich desperatek i Ci przyniosę piątą serię, tylko ja ją mam z napisami, bez lektora. A szóstą serię powinni wprowadzić w grudniu, a nie teraz, jak mam pisać pracę
Nie ma za co Życzę smacznego. Tak mi narobiłaś na nią ochoty, że chyba jutro też ukręcę, bo dziś już mi się nie chce.

A za desperatki na razie dziękuję, chyba że z jakiegoś powodu nie będę mogła obejrzeć któregoś odcinka, to się do ciebie ładnie uśmiechnę Chyba jednak wolę oglądać po dwa odcinki w tygodniu niż tak wszystko na raz.
Stary 2009-09-28, 19:44   #4424
emememsik

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Tylko na kolorówkę czy na wszystko made in Sephora?
Tylko kolorówka.
Stary 2009-09-28, 20:12   #4425
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko kolorówka.
Dzięki. To nawet lepiej. Mniej mnie będzie kusiło.
Stary 2009-09-28, 20:44   #4426
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz Hosenko ja nie wiem co się z tymi Dziewczynami dzieje żadna nie chce poszaleć, a przecież zima idzie, trzeba zapasy porobić
Ja bym chętnie poszalała i trochę zapasów porobiła, ale na razie przygotowuję sie do sezonu pod względem ubraniowo-butowym. Echhh, ciężkie jest życie kobiety gdy targają ją dwie namiętności

Cytat:
O brzmi bardzo smakowicie, aż zachciało mi się wypróbować. Czy potrzebny jest jakiś konkretny rodzaj makaronu? Ciecierzyca z puszki, tak?

Cytat:
Ja je bardzo lubię i myśle że na jeden się skuszę; szczególnie że mam teraz tylko dwa żele i oba są w połowie zużyte
Poza tym wezmę odżywkę Herbal E. i myślę jeszcze nad tą dla brunetek J.Frieda.
Na szczeście w Naturze nic nie kusi.
Stary 2009-09-28, 21:02   #4427
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
O brzmi bardzo smakowicie, aż zachciało mi się wypróbować. Czy potrzebny jest jakiś konkretny rodzaj makaronu? Ciecierzyca z puszki, tak?
Ja zawsze robię z penne, zazwyczaj kolorowym dla urozmaicenia ale w sumie można zrobić z każdym oprócz spaghetti, bo ten to nie za bardzo się nadaje do sałatek. Ciecierzyca z puszki Naprawdę polecam, jak dla mnie to najlepsza sałatka pod słońcem
Stary 2009-09-28, 21:18   #4428
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Współczuję, dopiero rok się zaczął a tu już robota a jaki kierunek studiujesz?
No niestety, takie życie niesprawiedliwe.
A studiuję filologię angielską, drugi rok.
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziękuję.
A ile miałaś godzin do przeprowadzenia, 30?
Mam nadzieję, że szybko się z tym uporasz.
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Fuksja, trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało.
Dziękuję Koshatko.
Dawno Cię tu nie było.

Mam dziś takie wahania nastroju, że ... Najpierw rano jak jechałam na uczelnię to w miarę okej, nawet sobie pośpiewałam w aucie. Potem na pierwszych zajęciach już mnie zmuliło, na wykładzie w miarę, i tak do końca aerobiku. Wróciłam do domu to się rozpłakałam z bezsilności, już miałam wypisywać TŻowi jakieś głupoty, ale się powstrzymałam i poszłam pobiegać. Po wieczornej kąpieli zadzwoniłam do niego i od razu lepiej mi się na sercu zrobiło, bo wszystkie negatywne emocje gdzieś wyładowałam.
To będzie chyba mój sposób na wewnętrzną równowagę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 21:31   #4429
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Obczaj jeszcze Color Club, mają piękne kolory i są troszkę tańsze, na nie też się czaję.
Poprosiłam o sprowadzenie imMaterial Gurl - sześciopak, bardzo tanio wychodzi, chcę zobaczyć kolory w tym zestawie, ale nie wiem czy go wezmę.
Pewnie skuszę się na coś z CC z Chiny jakiś mały wybór, podobają mi się takie ciemne granaty i Rodeo, ale nie mogę się zupełnie zdecydować.
Kurczę, nie wiem, co się stało, odpisywałam na ten Twój post, ale gdzieś wcięło odpowiedź Napiszę jeszcze raz

A Ty myślisz, że co ja robiłam na nailgalu przez godzinę, przecież nie oglądałam Chiny po raz setny Właśnie zaznajamiałam się z CC, fajne kolory mają, no i teraz mnie kusiii, żeby wypróbować... Ale na razie nie mogę jeździć na Solidarności, doszło do tego, że ledwo pomaluję paznokcie a już chcę zmywać, bo mam ochotę na kilka lakierów na raz, powinnam mieć więcej rąk i nóg
A ja granaty mam dwa i na razie przekonuję się, że po co mi więcej, skoro i tak rzadko ich używam... A kiedy jedziesz do hurtowni? Może pojedziemy kiedyś przed spotkaniem w jakiś czwartek?
Cytat:
Oby Żeby sie pewnego "pięknego" dnia nie okazało ze wycofali ...
To wprowadzą nowe Mi to by było szkoda, gdyby wycofali kawowy żel YR, a reszta może się pojawiać i znikać, spływa to mnie jak po kaczce
Cytat:
Nie ma za co Życzę smacznego. Tak mi narobiłaś na nią ochoty, że chyba jutro też ukręcę, bo dziś już mi się nie chce.

A za desperatki na razie dziękuję, chyba że z jakiegoś powodu nie będę mogła obejrzeć któregoś odcinka, to się do ciebie ładnie uśmiechnę Chyba jednak wolę oglądać po dwa odcinki w tygodniu niż tak wszystko na raz.
Już zrobiona i zjedzona (oczywiście mała porcja, nie zjadłam całej michy sałatki!). Pyyszna Jakoś mi po głowie chodził ten kolorowy makaron, ale nie byłam pewna i nie chciało mi się go szukać w sklepie. Taki jasny też jest dobry

Całkiem mądrze, że nie chcesz oglądać więcej... ale jakbyś zmieniła zdanie, to daj znać
Cytat:
Nie zastanawiaj się i rób, jak już ma się składniki, to przyrządzenie trwa kilka minut Bardzo dobra jest ta sałatka, taka w sam raz zamiast śniadania czy kolacji - zawsze to urozmaicenie zamiast kanapek A już jak ktoś tak lubi suszone pomidory, jak ja, to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 21:42   #4430
noseknosek

Cytat:
Ja bym chętnie poszalała i trochę zapasów porobiła, ale na razie przygotowuję sie do sezonu pod względem ubraniowo-butowym. Echhh, ciężkie jest życie kobiety gdy targają ją dwie namiętności
W takim razie zazdroszczę tej drugiej namiętności bo moja ostatnia próba kupienia spodni skończyła się głośnym lamentem w przymierzalni i zepsutym humorem do końca dnia
Cytat:
Napisane przez sleepy
Ja je bardzo lubię i myśle że na jeden się skuszę; szczególnie że mam teraz tylko dwa żele i oba są w połowie zużyte
Poza tym wezmę odżywkę Herbal E. i myślę jeszcze nad tą dla brunetek J.Frieda.
Na szczeście w Naturze nic nie kusi.
Frieda też mnie trochę kusi, ale pewnie będą na nie jeszcze jakieś promocje Cieszę się za to, że żel do golenia Gillette jest w promocji

Cytat:
A studiuję filologię angielską, drugi rok.
No faktycznie, przecież mówiłaś
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Mam dziś takie wahania nastroju, że ... Najpierw rano jak jechałam na uczelnię to w miarę okej, nawet sobie pośpiewałam w aucie. Potem na pierwszych zajęciach już mnie zmuliło, na wykładzie w miarę, i tak do końca aerobiku. Wróciłam do domu to się rozpłakałam z bezsilności, już miałam wypisywać TŻowi jakieś głupoty, ale się powstrzymałam i poszłam pobiegać. Po wieczornej kąpieli zadzwoniłam do niego i od razu lepiej mi się na sercu zrobiło, bo wszystkie negatywne emocje gdzieś wyładowałam.
dzielna dziewczyna!

biegam
Stary 2009-09-28, 22:04   #4431
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, nie wiem, co się stało, odpisywałam na ten Twój post, ale gdzieś wcięło odpowiedź Napiszę jeszcze raz

A Ty myślisz, że co ja robiłam na nailgalu przez godzinę, przecież nie oglądałam Chiny po raz setny Właśnie zaznajamiałam się z CC, fajne kolory mają, no i teraz mnie kusiii, żeby wypróbować... Ale na razie nie mogę jeździć na Solidarności, doszło do tego, że ledwo pomaluję paznokcie a już chcę zmywać, bo mam ochotę na kilka lakierów na raz, powinnam mieć więcej rąk i nóg
A ja granaty mam dwa i na razie przekonuję się, że po co mi więcej, skoro i tak rzadko ich używam... A kiedy jedziesz do hurtowni? Może pojedziemy kiedyś przed spotkaniem w jakiś czwartek?
Chętnie, ja mam ochotę na taki kremowy, jednolity granat. Ale jeszcze nie teraz jakby co to służę również zniżką do OPI

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-09-28, 23:07   #4432
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Wykrakałaś! Rzeczywiście nic nie zrobiłam w piątek I rzeczywiście się dobrze bawiłam, dziękuję
No cóż ma się ten dar jasnowidzenia
Cieszę się, że się tak dobrze bawiłaś, no ale jak mogłoby być inaczej

Cytat:
Odpisałam. a co tak mało?!?! no to czekamy na decyzję Pani Karoliny
Piszę PW

Cytat:
Tu się nie ma co śmiać; to ta saszetka Kolastyny.
Czyżby ten, który kupowałyśmy na wyjeździe?
Ja swoją ostatnio wysmarowałam na TŻta,bo na łydki było jej stanowczo za dużo a całej mi się paćkać nie chciało

Wróciłam ze spontanicznego winka u sąsiada z góry, ale było super

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Chyba jeszcze Panny ?
Cytat:
Nigdy nie wiadomo
Cytat:
Dawno Cię tu nie było:p
Hola hola Dziewczynki, bez insynuacji mi tu

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 08:04   #4433
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Czyżby ten, który kupowałyśmy na wyjeździe?
Ja swoją ostatnio wysmarowałam na TŻta,bo na łydki było jej stanowczo za dużo a całej mi się paćkać nie chciało D
Taaa to właśnie ta fajnie pachnie, ale jednak saszetki nie są dla mnie; mogliby zrobić balsam o tym zapachu w tubie.
Wyrzuciłam tez odżywkę do włosów, szybko poszła i żel pod prysznic Kamill mandarynkowy

Siegfried Obermeier

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2009-09-29 o 08:05
Stary 2009-09-29, 09:30   #4434
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Koshatko.
Dawno Cię tu nie było.

Dawno? Przez weekend mnie tylko nie było i wczoraj rano. Zazwyczaj jestem ale jak nie mam nic do powiedzenia w temacie to się nie odzywam bo po co?
Ale miło że ktoś zauważył moją nieobecność.

Może powinnaś zacząć trenować jakieś sztuki walki żeby się wyładować.
A jak masz ochotę się wygadać to zawsze możesz skrobnąć PW.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-09-29 o 09:32 Powód: literówka
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 11:27   #4435
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
A ile miałaś godzin do przeprowadzenia, 30?
Mam nadzieję, że szybko się z tym uporasz.
Ja mam łącznie 50 godzin praktyk, 20 godz. prowadzenia lekcji, 10 godz. hospitacji i reszta na sprawdzanie prac itp.
Trzymaj się fuksjo

Ja dziś na poprawę nastroju w deszczowy dzień weszłam do Natury i kupiłam masło Dove do bardzo suchej skóry miałam już nie kupować smarowideł do ciała, ale idzie zima i przyda się coś treściwszego. Bo w ogóle to mam masło Dove pro Age i to najlepsze masło jakie miałam!Skóra niesamowicie gładka i nawilżona i obłędny zapach! Spróbujcie!
Muszę już dzisiaj zrobić podliczenie z września, bo jutro ostatni a już jutro to nic nie kupię
Stary 2009-09-29, 11:44   #4436
emememsik

luskap, ja miałam to masło Dove do bardzo suchej skóry i było fajne, ale wcale nie gęste i treściwe.
Stary 2009-09-29, 12:33   #4437
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Tzn. ja nie lubię jak mi zostaje na skórze tłusta powłoczka i jak się klei, jak np mleczka z Nivei, a te masła mi pasują. zobaczę jak to do b. suchej skóry, ale pro Age jestem zachwycona!
Stary 2009-09-29, 12:59   #4438
noseknosek

cześć
ja się już powoli pakuję, zbieram wszystko co zdążyłam nagromadzić przez ten miesiąc i jutro rano wracam do Warszawy. Sama nie wiem czy się cieszę, chyba trochę tak, bez TŻta Lublin wydaje mi się strasznie pusty..

Przypomniało mi się, że swego czasu sleepy i Organzza pytały o micel Biodermy Hydrabio. Używam go już z 10 dni i muszę powiedzieć, że wg mnie jest gorszy od Sensibio,bo się lepi. Zmywa idealnie, ładnie delikatnie pachnie, ale tego lepienia (jestem przeczulona na tym punkcie) mu nie daruję i więcej nie kupię

biegam
Stary 2009-09-29, 12:59   #4439
.domi
Wtajemniczenie

GG do .domi

dziewczyny jak to jest :sciana:

od kiedy wchodze na wizaż, mam totalnego hopla na pkt kosmetyków
zaczełam kupowac perfumy w ilościach których nie zużye do... 2020
ostatnio zbieram kase na zamówienie na BU i mazidla
zawsze lubiłam kupować balsamy i inne ale teraz to już przesada...
oblejcie mnie kubłem zimnej wody! aaa
.domi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 13:34   #4440
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałyście o Romanie Polańskim ?
Co się dzieje w tym celebrytowym światku, same brudy wychodzą na wierzch, dopiero co nie mogłam uwierzyć w aresztowanie Weroniki Marczuk Pazury [miałam ją za taką super babkę a tu taki przekręt, o ile oczywiście to jest prawda]
a właśnei, o co dokładnei chodzi z Pazurową?
Cytat:
Ja chyba skuszę się na ten mineralny puder Sephory.
Od czerwca nie używam płynnych podkładów, każdy jest dla mnie za tłusty i teraz już nie wyobrażam sobie chodzić cały dzień wymazana fluidem, jak ja kiedyś mogłam tego używać
A ja oglądałam mineralne kosmetyki Bare Minerals, konsystencja boska ale nei mam porównania do innych minerałow
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu zrobiłam zamówienie apteczne, które dziś powinno już przyjść Skusiłam się w końcu na Effaclar Duo z gratisowym zelem do myca twarzy ( od tygodnia się kwaszę), 2 małe kremy do stóp Gehwol i spray do pościeli Officina. Ponadto od znajomej dostałam dezodorant Keops Roca i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - działa to !
ja poprosiłam o odlewkę effaclara Duo i właśnei go testuję- od rana jeszcze się nie świecę, to dobry znak
I jestem zawiedziona próbkami Galenica- na stronei eskulapa pisało, ż ekremu do mieszanej jest 15 ml w próbce tymczasem w moim pudełku jest jedna saszetka po 3 ml- a na pudełku pisze, że są 2 saszetki żeby było śmieszniej
Cytat:
Ale jutro zamierzam wygrać 40 milionów

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Podałam mamie numerki do wysłania

Ja w tym roku oglądam tylko House'a, CSI LasVegas, Dextera i Californication. No i z polskich Terraz albo Nigdy. Na Prison Break i Losta nie mam już ochoty no i czasy też brakuje.
Cytat:
To już jets now agazetka? pędzę lecę pooglądać

Cytat:
luskap, ja miałam to masło Dove do bardzo suchej skóry i było fajne, ale wcale nie gęste i treściwe.
Moja koleżanka używa masła Dove z serii ProAge- kiedyś próbowałam naprawdę dobre i treściwe

Ojej, Spędziłam z MagJą 2 cudowne dni na zakupach Mały grzeszek kosmetyczny mi się trafił ale mam dobre usprawiedliwienie kupiłam duży różowy szampon Elseeve wraz z odżywką gratisowo w SP- szampon mi się niedługo jeden skończy a i może ta odżywka wystarczy na moje problemy z rozczesywaniem kłaków i nie trzeba będzie inwestować w maskę
A z ciuchów to kupiłam cudny szeroki brązowy pasek z VeroMody, sweterek z krótkim rękawem ale za pupę i z wielkim golfem czarny z HM i sukienkę "sweterkową" fioletową lekko bombkowatą do połowy uda z Pull&Bear, jets boska marzą mi się do niej buty musztardkowe i nawet mam jedne na oku ze Street na niezbyt wysokim obcasie- miałyście buty tej marki? Chciałabytm wiedziewć jak z jakością bo cena jest promocyjna 79 zł i kuszą

Szkoda, że tak mało czasu miałyśmy razem
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości