|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak grzesze i tyje to nie narzekam- wiem przynajmniej co sie stało (przyczyna=skutek) Chyba sie na kilka dni na moją wage obraże...
Edytowane przez AJKB Czas edycji: 2009-09-29 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze, że jestem ciekawa Twoich pierwszych wyników ważenia i mierzenia ![]() ...ale tak jak radzi Didier zacznij od przeczytania książki ![]() Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hej laski to co ja mam powiedziec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Rozeznanie
|
dzień dobry,późno bo późno ale jestem
![]() ![]()
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zadomowienie
|
A ja już po obiadku
![]() ![]() Na drugie śniadanko był tradycyjnie koktajl a na kolację... jeszcze nie wiem co, coś się wymyśli ![]() Teraz muszę się wymiksować stąd, wrócę wieczorem, pa pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to prawda ze gdyby nie forum to wiele z nas pewnie zrezygnowaloby ale przyznasz ze chcialoby sie cos wiecej ![]() no i jakos nie przypominam sobie zeby doktorek pisal o takich dluuuugich zastojach, szczegolnie jak moj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
hehe, jaka dyskusja... aż z wrażenia posżłam po Kuchnię Polską i w neij ligawa nei figuruje
![]() ![]() ![]() ![]() przytulaski dla pogniewanych z wagą; gratulacje, dla tych pogodzonych ![]() a u mnei chyba jest systematyczność: 2x w dół, raz do góry, 2x w dół i raz do góry... wychodziło by, ze jutro do góry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Rozeznanie
|
spadam dziewczyny, do jutra
![]() ...ktore podobno ma byc pare deko lzejsze od dzisiaj ![]() pa |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Raczkowanie
|
Witam Proteinki
![]() ![]() ![]()
#1993 |
Zakorzenienie
|
didier - bo będzie. Trza w to wierzyć :d
a zapomniałam Wam napisać: pasek przy spodniach zapinam juz 2 dziurki bliżej niżjeszcze tydzień temu ![]()
![]() |
#1994 |
Rozeznanie
|
a ja robie sobie takie dziwne coś na obiad
znalazłam to gdzieś tu w przepisach... pierś z kurczaka z twarogiem P pierś z kurczaka chudy twaróg cebula czosnek zioła (prowansalskie i inne jakieś, kto co lubi) robi twarogowy farsz - mieszam różne składniki z twarogiem, np te co podałam wyżej, mozna tez zrobic np twarożek czosnkowy, obojętnie, byleby smakowało i spełaniło zasady Dukana (lubie tez z fetą light), mozna do farszu dodac surowe jajko piers rozkraja sie tak (właściwie robi dziure) zeby ją nafaszerować, zawija sie w folie aluminiową i do piekarnika na pół godzinki pycha! mozna zjadać z sosem na bazie jogurtu naturalnego --->tylko ktos nie podal w jakiej temp ;/ ale zobaczymy czy dobre
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Raczkowanie
|
Ehhhh jestem taka zła dzisiaj że szok!!!!!!Co ja najlepszego zrobiłam<głupek> moja waga sięgała juz 54,4kg a dzisiaj....57.5!!!!!Nie iwerze poprostu jestem załamana ale przez co???przez swoja głupote i słabosci:-(:-(a tak sie cieszyłam....i dupa.Zaczeło sie od piatku kiedy podjadłam dosc sporo chrupek na mleku muszelki czekoladowe plus z poł paczki paluszkow, sobota ciasto z jabłkami i podjadałam sałatke z majonezem, niedziela była w miare niegrzeszna , poniedziałek w maire a dzisija to znowu przesada bo z 4 ciastka jakies kokosowe + z 8 cukerków typu michałki:-( i łyzka masła orzechowego!!!Poprostu nie iwerze nie miałam takich napadów jeszcze to chyba juz ta pogoda sie zbliza i mi sie zrec chce za przeproszeniem a pozatym mam problemy z miesiaczka bo juz 3 miesiac nie mam i pewnie przez to ze jej brak a uczucie jakbym była przed...jak mysliscie zbije tez 3kg spowrotem jak sie postaram??:-(((Ehhh trace chyba siły a nie chce!!!!!Pomocy podbudujcie mnie bo wymiekam:-(
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Rozeznanie
|
Kochane z tą wagą to naprawę jest rożnie przedwczoraj sie rano ważyłam i nie mogłam uwierzyć 59,4 kg a następnego dnia 61,2 kg a dzis 60,4 dziwnie się to wszystko chwieje
![]() ![]() ![]()
Wszystko było takie, jakie być powinno, z tym tylko zastrzeżeniem, że nic nie było jak należy. Esmeralda Weatherwax Edytowane przez margaa Czas edycji: 2009-09-29 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
paulina - wydaje mi się, ze nie ma co płakac, stało się i teraz trza z tym walczyć. Dla pewności pochowaj wszytskie kusiciele głeboko, albo poproś kogoś, niech to zrobi za Ciebie, albo daj innym do zjedzenia
![]() margaa - hehe, mamy 1/1 w kratkę ![]() ![]()
![]() |
#1998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kupno książki to akurat była pierwsz rzecz, którą zrobiłam jak postanowiłam się odchudzić. Chciaż koleżnak z pracy własnie stosuje te dietę i to mnie chyba zmobilizowało najbardzie, efekty jej pracy ![]() ![]() Mam 155cm wzrostu i ważę 87kg, chociać wydaje mi się jakby to było duzo dużooo więcej. Właśnie wróciłam z prawie "ostatniej wieczerzy", nie dietowej. Jeszcze jjutro szybki rekonesans po przepisach, lista zakupów, i w czwartek start. Chociaż to chyba nie za dobry moment, bo okres się trafi mi na dniach, ale skoro męska decyzja podjęta, to trzeab się tego trzymac i od nowego miesiąca DIETA!!! Życze wszystkim miłego wieczoru, do jutra. Kasia |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witaj ![]() Ja "już" mam 2 dzień za sobą. I kilogramów też sporo do zrzucenia...Damy radę!!! Pozdrawiam Pozostałym Dukankom gratuluję wagowych spadków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Przyczajenie
|
witajcie
pomimo bardzo grzesznej niedzieli WBIŁAM się dziś w spodnie przedciążowe, ![]() jestem bardzo szczęsliwa ![]()
#2002 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Dukanki
Moje waga stoi ![]() ![]() śniadanko miałam jajko na twardo i serek wiejski. Obiadek pałki z kurczaka w ostrej przyprawie pieczone rękawie. Kolacja pasta z tuńczyka I jakies 2l (herbata żurawinowa, cola zero, woda) Nie mam już normalnie pomysłów na śniadania jajek mam dość eh szkoda gadać ![]() Mam pytanie jaki serek homogenizowany kupujecie i najlepiej w jakim sklepie bo ja nie mogę znaleźć takiego żeby był w miarę chudy???
Życie nie oferuje wyjaśnień czy przeprosin. To my je wymyślamy. Dieta Dukana: 15.09.2009-9:15- 63kg ![]() Faza I zakończona 20.09.2009- 61kg ![]() Faza II 23.09.2009-60kg ![]() 06.10.2009-59kg ![]() 15.10.2009- 58kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Dzis zaczelam diete proteinowa. Probowalam jej raz, w lutym tego roku i szlo dobrze, ale odstawilam przed koncem pierwszego tygodnia. Jakos ciezko bylo w tym czasie. Teraz mysle, ze motywacja jest najwazniejsza. Czytajac Wasze wpisy poczulam dodatkowego kopa i pomyslalam, ze moze to jest to czego mi potrzeba - takiego wsparcia na forum. Bede wiec zagladac, pisywac, pytac i dodawac otuchy jesli komus bedzie jej trzeba ![]() Serdecznie pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny
![]() ![]() ![]() Trochę się zastatawiam nad tą moją słabą silną wolą , bo przede mną jeszcze w październiku dwie zapowiedziane imprezki. Najpierw kawowo-ciastowe poślubne u koleżanki a drugie to 50 urodziny pracodawcy mojego małża. Ten facet to prezes jakiejś firmy ubezpieczeniowej więc ta impreza to będzie więcej niż wesele ![]() ![]() ![]() ![]() No, ale wracając do faktów - nagrzeszyłam i zastanawiam się czy jakoś sobie przedłużyć teraz dni proteinowe czy iść normalnie, czy jak ![]() Edytowane przez BogaczKa22 Czas edycji: 2009-09-29 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jakoś się trzymam, choć było ciężko bo małe "party" było w domu, ptasie mleczko, cukierki z czekolada, chipsiaczki moje kochane. A ja siedziałam z serkiem homogenizowanym wymieszanym z odtłuszczonym kakao i wytrzymałam! Z wagą planuję pogodzić się w piątek ![]()
![]() |
#2006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Och bez obaw. Zaczęłaś się odchudzać 2 tygodnie wcześniej ode mnie a masz już 60 kg, chciałabym. Niestety teraz nawet trudno mi schudnąć te ostatnie 6 kg, a wcześniej schudłam 11 ![]() Nie załamuj się. Ja właśnie się prawie wykurowałam i wejdę jutro na wagę- mam nadzieje,że zobaczę 62 kg bo jak nie to się załamie. Straciłam przez miesiąc diety tylko 2 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2007 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście marudny mamy dzień dzisiaj
![]() ![]() ![]() A swoją drogą to boję się, że po dzisiejszych grzechach nie zobaczę jutro spadku na wadze ![]() ![]() ![]() Teraz to ja pójdę spać chyba ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
Ja coś dzisiaj miałam problem z tą wodą
![]() ![]()
#2009 |
Zadomowienie
|
Dzieńdobry wszystkim
![]() ![]() U mnie już po porannym ważeniu i tak jak spodziewałam się, czyli po wczorajszym grzechu 0,2 kg do góry ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Przyczajenie
|
moja silna wola wróciła
![]() byłam wczoraj na proszonym podwieczorku, był tort z batidy, ciasto z owocami i kruszonką , drożdżowe z serem , winko i miód pitny. moja rodzinka mlaskajaco zajadajaca się i narzekająca na nadwagę i JA siedząca wśród smakołyków , pijąca kawę ze słodzikiem i delektująca się bieluchem, niezle co???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.