|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Kardina ! Cudo, no po prostu cudo to Twoje zdjęcie ;*
Musiałam to tu powiedzieć.
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14500522]
Ewa dziekuje za kartke ![]() [/QUOTE] nie ma za co ja nie, ale mama tak. Nie wiem co. ![]() Cytat:
usiadłam do tej historii, ale niestety nie nauczyłam się zbyt wiele. Ale chęci miałam. Rano wstanę i przeczytam coś. Jutro nie mam fakultetów z WOSu
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się uczyć.
Muszę w końcu tego lenia przegonić raz na zawsze ! Dobranoc, Żbiki
|
|
#3784 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze masz zresztą duuużo czasu ![]() Kamila, mi również:P Cytat:
Pragłabym wszystko a zwłaszcza: postać Czepca, coś o demaskowaniu narodowych mitów Polaków, czy jakoś tak:P Cytat:
Cytat:
Co do tej histerii to ja się nie dziwie To do głowy nie wchodzi, choćby łopatką popychał ktoś Ahh na 10... Wyśpij się za mnie |
||||
|
|
|
#3785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też chcę zobaczyć ![]() Cytat:
dziewczyny, tracimy ją ! defibrylator raz ! siostro, skalpel, będziemy operować ! gdzie Beata !? zaraz poszukam też w swoich notatkach.. może coś znajdę ![]() ja też ! moich rodziców kiedyś odwieźli do domu kabaryną z imprezy bo akurat znajomy policjant, to im taksę zrobił za darmo ![]() ciekawa jestem min sąsiadów a ja właśnie tylko zeznawałam...
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie nie wiem w który widziałam tą fajną, taką cieplutką. ![]() chodziło o historię, rozumiem?? Już tak znowu się nie wyśpię, bo rano chcę się pouczyć. ![]() mmm...rozkoszuję się drożdżówką mamy, lecę wziąć prysznic i zabieram się za lekturę. Paa żbiki.
|
|
#3788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszyscy musieli mieć głupią minę widząc policję przed klubem
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha nie ;D jako świadek mnie wzywają xD ws. leczenia się u okulistki, u której się nie leczyłam ;P bo ta baba jakieś matatwa robiła ;P
|
#3790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co Tyś przeskrobała, że Ci kazali zeznawać? Pięknie, Martyna samo zuo
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nic nie przeskrobałam ![]() okradli mnie na wakacjach ![]() i taki śmieszny pan przyjechał i nas przesłuchiwał.. co nam zginęło itd. i zapisuje :"dysk-men filips" albo mówimy :"torba z damskim ekwipunkiem" (chodziło o całą torbę podpasek opowiadamy, opowiadamy, a u niego się rozdzwania polifonia "jesteś szalona.." ![]() albo mówię :"bielizna atlantic, pisze się A T L A N T I C", a on mówi do mnie :"wiem, wiem.. też taką noszę", patrzę, zapisuje :"atlantyk" a później jeszcze jak szłam po odbiór moich rzeczy na komendę w moim mieście to wszystko od początku opowiadałam jak doszło do tego, że nam tam domek zrabowali. swoją drogą, złapali tą dziewczynę.. (bo to laska nas okradła), okazało się, że ona z jakiejś patologii, uciekła z poprawczaka.. i nam wlazła do domku letniskowego przez taki maly lufcik, jak my byliśmy na wycieczce w Malborku ;| ukradła nam ubrania, buty, podpaski właśnie i zrobiła nam wielką ku.pę w kiblu ![]() ![]() myślałam, że ją własnymi rękoma uduszę jak dorwę
|
|
#3792 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście kochane za kciuki
niestety nie udało mi się. moja wina, jest mi straaaszniiieee przykro, aż sobie nie zdawałam sprawy, że tak mi będzie. ale wreszcie czuję ulgę, zero stresu. kolejny 13.10. a dokladniejsze sprawozdanie zaraz bedzie w egzaminacyjnym wątku... a teraz troche pocytuję wy jak cos dowalicie to najgorszy humor poprawicie ![]() bo to są debile, które wcześnie nie mogły się nauczyc i dziś kazdy marudził ze nic nie umie i sie nie nauczy i że tylko te osoby, które mają korki mogą dostać coś sensownego z tego :p [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14500522] ------ w ogole dzisiaj to był poje.bany dzien ;/ dostałam 3 z matmy z tego sprawdzianu , jestem na siebie zła, bo zrobiłam takie proste błedy ze szok dupa. wiedzialam zeby nie isc na wf bo kurde podarłam sobie na kolanie moje ulubione dresy gralismy w siatkowke i poswiecilam sie raz az tak ze po podłodze przesliznełam sie na kolanach mam nadzieje ze wiecie o co chodzi bo niewiem jak to napisac no i kurde dupa. w ogole dzisiejszy dzien był taki mega wkurzajacy ze szok [/QUOTE] nie złosc sie na siebie czasem się zdaża, coś o tym wiem ![]() wiem o co chodzi z tą siatką biedne dresiki Cytat:
co planujesz na studia? ![]() Cytat:
uwielbiam Cię. Cytat:
już nie udawaj :pa tak serio, to pewnie chodzi o to czy coś widziałaś z tych jej przekretów ![]() Cytat:
rozwaliłaś mnie tą gadką o sklepach Ciebie też uwielbiam ![]() przejdź jeszcze raz po tych sklepach, może po innych, gdzieś musi być zwykła czarna. ale w kartkę też są ok a chęci najwazniejsze ![]() ja miałam szczere chęci zdać egzamin o matko, jakto ? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
tak mnie rozwaliłąś, że już nawet nie sapałam radośnie przed komputerem, tylko śmialam się na głos w najlepsze |
||||||
|
|
|
#3793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TYLKO NIE MÓW, ŻE PO TYM JĄ ZIDENTYFIKOWALI xD |
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrobili testy DNA
|
|
#3795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Drugiego takiego egzaminu jak prawko nie ma - 49% szczęścia, 49% dobrego humoru egzaminatora, 2% umiejętności. Nie ma co się załamywać, tylko próbować i udowodnić sobie w końcu, że można <powiedziała ta, której się udało dopiero za piątym razem>Ja to się zawsze śmieję do kompa, już nad tym nie panuję xd Mama z tatą czasem tak jakoś dziwnie na mnie patrzą
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam się za wypisywanie słówek z niemca
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja Ciebie też uwielbiam ;* oj no dobra, każdemu się może zdarzyć. Pan policjant był wyjątkowo pocieszny. Taka Ciepła Kluska. Świński blond, pulchny, niski. Brakowało mu tylko gila pod nosem. no nie.. złapali ja na bazarze jak próbowała sprzedać skradzione rzeczy wiecie, dysk-meny filipsa, aparaty, sztućce (!!!!).Caly namiot jej skonfiskowali. Miała tam chyba wszystko. w ogóle jak my wpadłyśmy z dziewczynami do domku po tej wycieczce.. to taki zonk.. w kabinie prysznicowej takie megadługie włochy po goleniu pianka do golenia w całej łazience porozpryskiwana (chyba nie wiedziała jak się tym posługiwać..).Zarąbała mi mój ukochany stanik z "atlantyka" właśnie. jak wróciłam do domu, to już takiego nie mogłam dorwać w sklepie ![]() koleżance buty adidasa podprowadziła, całą biżuterię, jakieś tam koraliki, bransoletki, kosmetyki, ubrania (nawet brudną bieliznę !). dosłownie wzięła chyba wszystko,co była w stanie unieść i przecisnąć przez ten lufcik. :/ jednej kolezance ukradła kurtkę, drugiej spodnie.. ja straciłam discmana, kilka bluzek, bieliznę, aparat fotograficzny, i chyba tyle. szkoda mi najbardziej było aparatu (samej kliszy, bo miałam najlepsze zdjęcia z pierwszych dni obozu).jedyne czego nie zabrała to piwo haha.wyjęła i położyła na łóżku, ale nie zabrała. wszystko miałyśmy przetrzepane w pokoju nawet pościel z poszewek powywalaną (może myślała, że kasę gdzieś w poduszkach mamy,czy coś.).próbowała się też do chłopaków wbic, ale mieli okno na gwoździe przybite, chociaz jeszcze raz by uderzyła solidnie i okno by się otworzyło.. ale pewnie nie chciała hałasować. co najzabawniejsze, pokradła w sumie takie ubrania.. nieciekawe, w sensie jakies dobite, wzięte tylko po to,zeby je jeszcze bardziej podobijać gdzieś w lesie. zamordowałabym ją gdyby mi pokradła moje portki, albo spódnice ![]() ale widać było, że mój miała biust (bo biustonosz i bluzki), a tyłek trochę większy (pewnie się w moje rzeczy nie pomieściła ), i stopę też miała większą, wiec moje sandały na szczęście nie zginęły.także tego.. w następnym roku pojechałam w to samo miejsce na obóz, nawet w tym samym domku mieszkałam, ale już bardziej pilnowałyśmy z dziewczynami swoich rzeczy i poprosiłysmy też o pozabijanie okien na gwoździe jak wyjeżdżałyśmy na wycieczkę.. wiec było okej, nic nie zginęło
|
|
#3798 | ||||||
|
Konto usunięte
|
a w technikum na jakim profilu jestes
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no cos w tym stylu i nawet zdarłam troszke kolano ale jestem dzielna ! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ----- posiedziałysmy sobie chwile z kolezankami w kawiarni , takie małe pozegnanie bo jedna z kumpelek jedzie jutro do akademika, na studia ,takze![]() i w ogole pojechałysmy na orlen na hot-dogi i trzeba było czekac chwile na nie. i koles ktory nas obsługiwał mowi ze trzeba chwile poczekac az parowki dojda no i czekam mnie nocna randka z polskim , ahh cudnie ![]() Marta : uda sie nastepnym razem
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-29 o 21:28 |
||||||
|
|
|
#3799 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wzięła najlepszego :d
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
ech, chociaż to zostało na zapicie smutków...
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14505944]
a mi bys kupiła tez cos ![]() ----- posiedziałysmy sobie chwile z kolezankami w kawiarni , takie małe pozegnanie bo jedna z kumpelek jedzie jutro do akademika, na studia ,takze![]() i w ogole pojechałysmy na orlen na hot-dogi i trzeba było czekac chwile na nie. i koles ktory nas obsługiwał mowi ze trzeba chwile poczekac az parowki dojda [/QUOTE] a czo byś chciała? faceci mają jakieś takie dziwne teksty xD i jako bonus daję Wam zdj. z 18nastki sobotniej chyba wiecie, która ja;> lekko przerobione, bo jakość była kiepska ;P musiałam poingerować ;D
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oo zasponsorowałabys mi wycieczke do Indii ? ![]() ![]() bez kitu ale ja niewiem , ktora to Ty dobra ide sie uczyc. Do jutra Dziunki !
|
|
|
|
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie martw się no właśnie nie wiem co planuję na studia ![]() chciałąm iść na akademie wojskową ale już nie pójdę bo jestem po 3 operacjach kolana Cytat:
pamiętaj Twojego dysk-mena !!! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14505944]a w technikum na jakim profilu jestes [/QUOTE]na logistyce
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
dżemkować xD
dodaję zdj. nie przerobione, żeby kolor było widać xD [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14506243]hmmm niewiem jeszcze czo oo zasponsorowałabys mi wycieczke do Indii ? ![]() ![]() bez kitu ale ja niewiem , ktora to Ty dobra ide sie uczyc. Do jutra Dziunki ! [/QUOTE]hmm.. mając 40mln taka wycieczka to pikuś, Pan Pikuś ![]() 2 z lewej ;P
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna tunika, ładna co do mojego grajka to go odzyskałam, ale nie działał (w sumie to już przed kradzieżą coś się w nim zepsuło,ale grał jeszcze...). oddałam na reklamację i dostałam nowego więc na plus.
|
|
#3807 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o tyyyyy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() całość ![]() Cytat:
i wycieczka do Francji to też pikuś |
||||
|
|
|
#3808 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14505944]
a własnie , jak poszedł Tobie egzamin ? [/QUOTE] oblałam. Czuję się jak idiotka, zawalając po raz kolejny plac |
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
ah i oh ;D Danke ;D muszę przyznać, że mi też się bardzo podoba ;P fajna, wygodna ;P
chyba pójdę tam gdzie ją kupowałam zobaczyć czy nie ma czegoś tego typu w jakiś inny wzór, kolor ;P taa.. wszystko to pikuś dopóki kasa się nie skończy.. dziś w Wydarzeniach na Polsacie mówili, że wpłacenie 40mln na jakąkolwiek lokatę daje minimum 2,5tys zysku dziennie ![]() chwila prawdy xD zaraz któraś z nas wygra ;D
|
#3810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ide spać, zapomniałam o jutrzejszym sprawdzianie, ale już za późno na naukę :d |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

Jeszcze masz zresztą duuużo czasu 
Ahh na 10... Wyśpij się za mnie 
bo akurat znajomy policjant, to im taksę zrobił za darmo

?