Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-29, 20:49   #4381
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc :brzyda l:

jestem

powiem tyle..... oj działo się działo i było przeza*********
Prosimy o więcej szczegółów
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 20:55   #4382
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
oni w sumie budowali dom-bliźniak razem z teściami więc w zasadzie to jak dwa domy... to by się zgadzało... ale i tak 7 tysiaków za miesiąc to porządna wypłata

ta rodzinka mówiła że źle wyliczyli sobie ilość płytek do kuchni i mogą nam dać kilka metrów płytek zupełnie za darmo.. ale czy płytki rozmiarów 10cm na 10cm sa ładne?? chodzi mi o płytki w kuchni na ścianie między szafkami wiszącymi a stojącymi?? kolorystycznie by pasowały tylko chyba takie małe są lipne co??
Tancia my mamy takie małe płytki w kuchni wlasnie - dwa kolory, jutro zmierzę czy 10x10 bo nie chce latac z linijka, bo rodzice popatrzą na mnie jak na debilaI super to wygląda i ja tez takie małe chcę do swojej kuchniJa bym brała jeśli sa ładne

Cytat:
czesc :brzyda l:

jestem

powiem tyle..... oj działo się działo i było przeza*********
ta to jak pochleje to jej pare dni nie ma

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Samoa ja jak gram w totka to nawet jedynki nie trafiam , ale tym razem będzie inaczej
ja raz trafilam 4 i kupiłam tz i rodzince prezenty Mikołajowe za toa ostatnio trafiłam nawet 2A mo tata wygrał w zeszłym tygodniu 270 zł, bo trafił 4 i chyba 3 albo 4 trojki, farciarz, ale on jak kupuje to za 40 zł, bo bierze na chybil trafil iles tam i jeszcze jeden kupon to sa nasze liczby tzn. mamy, taty, brata i mojeW sumie prawie zawsze trafia 3.

Dobra ja spadam spać paaaaaA wiecie co - dziś jak sie obudziłam to pomyśłalam, że ja nie chce do szkoły, bo trzeba wstawać...tzn. ja nie musze wstawac wczesnie rano, bo mam najwcześniej na 10.45 zajęcia ale i tak głupiopAAAA
Stary 2009-09-29, 21:13   #4383
lusmarija
Wtajemniczenie

ja też uciekam, ciao ciao

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 21:15   #4384
Aaś
Zakorzenienie

Ale numery były w lotku....beznadziejne.... 6,14,28,44,45,48

A ja głupia kupiłam 5 zakładów za 10zł i nawet pół liczby nie miałam!!!

Idę spać. Obraziłam się na ten cały totalizator
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 21:31   #4385
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
I co w końcu z TWoim tż - piszesz że to nie błąd lab czyli on ma tak naturalnie czy jest na cos chory?
cos jest nie tak, ale jeszcze nie wiadomo co moze po tym usg cos sie wyjasni... a jak nie to juz nie wiem. bedzie go trzeba na bardziej szczegolowe badania wyslac moze... choc to moze byc podobnie jak z ta anemia, ktora mial - przyczyny do dzis pozostaja nieznane
wiadomo tylko, ze trzeba bedzie to zelazo jakos obnizyc, bo taki poziom grozi uszkodzeniem serca i innych narzadow wewnetrznych

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A z tymczasami jeżdżę do lecznicy na ulicę Kordiana. Weci tam są przesympatyczni. Nawet udało mi się asystować przy kastracji i sterylizacji kiedyś
oj ja tez mialam okazje asystowac przy dwoch kastracjach. bleh ale to bylo 11 lat temu w Arce pewno takiej mozliwosci nie bedzie w sumie nie zalezy mi
mi Arka odpowiada - milo i profesjonalnie (i blisko ) troche drogo, ale mam pewnosc, ze to fachowcy i nic zlego kotkom nie zrobia wszystkie kotki maja tam w systemie swoje konta z cala historia (plus mamy dla nich ksiazeczki zdrowia, ktore nam wypelniaja przy kazej wizycie na wypadek gdybysmy trafili do innego weta - zeby bylo wiadomo jak jest przeszlosc kota) z reszta troche sie juz tam najezdzilam, bo jak leczylismy kitka (mial niewydolnosc watroby) to codziennie na kroplowki z nim jezdzilismy, bo nie chcial niczego biedny jesc moglismy go tam zostawic na pare dni na te kroplowki, ale nie chcialam go tam zostawiac samego - wolalam go dowozic. tam tez go uspilismy jak nie bylo juz nadziei, a napady padaczki go wykanczaly

Cytat:
Mamy z Tż-tem dwie koteczki- Tosię zabrałam z krakowskiego schoniska, a Selectę adoptowałam z azylu "Cichy Kąt".

W tej chwili mamy trójkę tymczasów- Zefira (6-miesięczny kocurek, jeszcze nie wie że w piątek straci co nieco spod ogonka), Seneę (ok5-6-miesięczną koteczkę) i Largo (około rocznego czarnego, wilekiego kocura). Dwa ostatnie zostały przez ludzi wyrzucone. Trafiły do nas wychudzone i chore. Wszystkim szukamy domów

W sumie 5 kotów i my

fajnie tak 5 kociaczkow u mnie juz cudem ojciec zgodzil sie na trzy wlasciwie to tego trzeciego wyplakalam w kwietniu kiedy po uspieniu mojego jednego kotka postanowilismy przygarnac jakiegos malutkiego, zeby nasz Benio mial towarzysza, bo tak sam to by zdziadzial mial byc jeden kotek, ale lezka mi skapnela tez nad drugim i sie zgodzil - ufff wiec jest teraz wesola trojca - 11,5 letni Benio i 5 miesieczni Czesio i Franek
a jak bede mieszkac z TZem to jest konsensus na dwa kitki (brytyjczyk + dachowiec) i pytona krolewskiego

ale sobie kupilam fajna bardotke bardzo dobrze sie trzyma, bo wygumowany jest nie tylko dol, ale cala dookola i jeszcze nowe sexi ponczoszki z koronka

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-29 o 21:33
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 21:47   #4386
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
co Ty się przejmujesz... takie rzeczy są nieuniknione, bo zawsze znajdzie sie coś co pewnie można byłoby taniej kupić, ale Ty już nie powinnaś się tematem sukni w ogóle przejmować (no chyba, że Naszych ) i zawracać głowy, sukienka kupiona taka miała być i za taką cenę, koniec kropka
no pewnie że sie nie przejmuję- tak chciałam tak mam jestem zadowolona z zakupu i głupie 400zł mi tego zadowolenia nie zabierze

Cytat:
Tancia my mamy takie małe płytki w kuchni wlasnie - dwa kolory, jutro zmierzę czy 10x10 bo nie chce latac z linijka, bo rodzice popatrzą na mnie jak na debilaI super to wygląda i ja tez takie małe chcę do swojej kuchniJa bym brała jeśli sa ładne
weź mi jakąś fotkę zrób takich małych płytek bo ja nie wiem jak to może wyglądać.. ja nie widziałam jeszcze tych płytek co nam oni chcą dać ale znając ich gust na pewno są śliczne.. tylko mi się ostatnio płytki teściowej podobały bo były takie duuuże a teraz pomysł malutkich i małego kręćka można dostać

cos mi sie wszystko nie pocytowało i już nie wiem co chciałam powiedzieć

WIEEEEEEEEEEEM co chciałam powiedzieć Onaelka opowiadaj jak było!!!

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-09-29 o 21:49
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 22:16   #4387
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystko dokłądnie opiszę i pokaże zdjęcia tylko dojdę do siebie

póki co straciłam głos zupełnie bo mi poszły struny głosowe ale za to palec, który wybiłam w sobotę na oczepinach już powoli przestaje boleć

orkiestra mi powiedziała, że jeszcze tk szalonej świadkowej nie widzieli a goście do tej pory mi mówią, że przeszłam samą siebie

A płyty z wesela to już się boję

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 22:50   #4388
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oj ja tez mialam okazje asystowac przy dwoch kastracjach. bleh ale to bylo 11 lat temu w Arce pewno takiej mozliwosci nie bedzie w sumie nie zalezy mi
mi Arka odpowiada - milo i profesjonalnie (i blisko ) troche drogo, ale mam pewnosc, ze to fachowcy i nic zlego kotkom nie zrobia wszystkie kotki maja tam w systemie swoje konta z cala historia (plus mamy dla nich ksiazeczki zdrowia, ktore nam wypelniaja przy kazej wizycie na wypadek gdybysmy trafili do innego weta - zeby bylo wiadomo jak jest przeszlosc kota) z reszta troche sie juz tam najezdzilam, bo jak leczylismy kitka (mial niewydolnosc watroby) to codziennie na kroplowki z nim jezdzilismy, bo nie chcial niczego biedny jesc moglismy go tam zostawic na pare dni na te kroplowki, ale nie chcialam go tam zostawiac samego - wolalam go dowozic. tam tez go uspilismy jak nie bylo juz nadziei, a napady padaczki go wykanczaly

fajnie tak 5 kociaczkow u mnie juz cudem ojciec zgodzil sie na trzy wlasciwie to tego trzeciego wyplakalam w kwietniu kiedy po uspieniu mojego jednego kotka postanowilismy przygarnac jakiegos malutkiego, zeby nasz Benio mial towarzysza, bo tak sam to by zdziadzial mial byc jeden kotek, ale lezka mi skapnela tez nad drugim i sie zgodzil - ufff wiec jest teraz wesola trojca - 11,5 letni Benio i 5 miesieczni Czesio i Franek
a jak bede mieszkac z TZem to jest konsensus na dwa kitki (brytyjczyk + dachowiec) i pytona krolewskiego
Współczuję śmierci kotka.
Ja kociarą jestem od niedawna, więc na razie takich przeżyć nie miałam.
U nas miała być Tosia (bo już była jak Tż poznałam), a następny kot dopiero na swoim mieszkaniu.
Ale jak zakochałam się w Seli, to Tż nie miał wyjścia i musiał się zgodzić na adopcję

A potem zgodził się na jednego tymczasa. Po jego wyadpotowaniu na następnego, który u nas pół roku czekał na dom, a potem uratowaliśmy trójkę kociąt
Ale szczerze, to w kawalerce piątka kotów, w tym dwa kocurki z ADHD to za dużo.

Co do kroplówek, to przy ostatnich choróbskach moich kociaków, szybkie szkolenie przeszłam i kroplówki sama robiłam

Dobra kończę temat kotów, bo mnie z wątku wyrzucicie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 23:08   #4389
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny wszystko dokłądnie opiszę i pokaże zdjęcia tylko dojdę do siebie

póki co straciłam głos zupełnie bo mi poszły struny głosowe ale za to palec, który wybiłam w sobotę na oczepinach już powoli przestaje boleć

orkiestra mi powiedziała, że jeszcze tk szalonej świadkowej nie widzieli a goście do tej pory mi mówią, że przeszłam samą siebie

no ja już się nie mogę doczekać relacji z weselicha

Obejrzałam 2 nowe odcinki chirurów i jak bóbr ogląda któraś z Was chirurgów?

Ide jeszcze jakiś serialik obejrzeć i zmykam spać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 23:22   #4390
Jazzmanka
Zadomowienie

O w morde W życiu nie nadrobię tych zaległości - to jest niewykonalne. Mam nadzieję, że o pierdołach gadałyście i nic ważnego mnie nie ominęło a jak ominęło to streśćcie pokrótce ploooossseee Jak mi opowiecie, to Wam pokażę dwie paryskie PM Dobra i tak Wam pokaże, bo Was lubię (i kazałam TŻ wyciągać aparat, żebym mogła Wam pokazać te zdjęcia). Myślę, że mogę wkleić zdjęcia tutaj bo PM chętnie do tych zdjęć turystom pozowały. Tak w ogóle to widzieliśmy 4 śluby (sobota była), ale dwie PM siedziały już w samochodach.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-29 o 23:26
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 07:14   #4391
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ale numery były w lotku....beznadziejne.... 6,14,28,44,45,48

A ja głupia kupiłam 5 zakładów za 10zł i nawet pół liczby nie miałam!!!

Idę spać. Obraziłam się na ten cały totalizator
Ehh ja tak samo, nakupowalam za dyche i ani jednej liczby!!
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 07:34   #4392
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć kocice. Melduję się po przerwie. Już czułam się lepiej, ale rozłożyło mnie totalnie Na 11 idę do lekarza, do pracy już dzwoniłam, że chora jestem ale i tak będę musiała tam podjechać ze zwolnieniem, skserować listę obecności i pojechać do urzędu pracy. A taka słaba jestem
Stary 2009-09-30, 08:08   #4393
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Co do kroplówek, to przy ostatnich choróbskach moich kociaków, szybkie szkolenie przeszłam i kroplówki sama robiłam
o to super moja mama pracuje w szpitalu i jak trzeba kitkom zrobic jakis zastrzyk to zrobi (ale krwi juz sama nie pobierze, bo to jednak inny kaliber niz zyla ludzka), ale wtedy ten kotek byl w tak ciezkim stanie, ze to bylo dla nas trudne psychicznie. wolelismy go zawiesc i odebrac za 2 godziny. przy okazji jeszcze go sobie lekarz codziennie ogladal.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Obejrzałam 2 nowe odcinki chirurów i jak bóbr ogląda któraś z Was chirurgów?

Ide jeszcze jakiś serialik obejrzeć i zmykam spać
co prawda nie Chirurgow, ale wczoraj przed snem ogladnelam jeszcze w lozku nowy odcinek Desperate Housewives slub byl

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
O w morde W życiu nie nadrobię tych zaległości - to jest niewykonalne. Mam nadzieję, że o pierdołach gadałyście i nic ważnego mnie nie ominęło a jak ominęło to streśćcie pokrótce ploooossseee Jak mi opowiecie, to Wam pokażę dwie paryskie PM Dobra i tak Wam pokaże, bo Was lubię (i kazałam TŻ wyciągać aparat, żebym mogła Wam pokazać te zdjęcia). Myślę, że mogę wkleić zdjęcia tutaj bo PM chętnie do tych zdjęć turystom pozowały. Tak w ogóle to widzieliśmy 4 śluby (sobota była), ale dwie PM siedziały już w samochodach.
witamy po powrocie
no i jak? spodobal Ci sie Paryz?
pierwsza wyglada lepiej, aczkolwiek obie nie zachwycaja

o wlasnie mowili w tv, ze zapowiada sie piekny weekend
dzis w Krk bezchmurne niebo taka jesien lubie
Stary 2009-09-30, 08:22   #4394
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
co prawda nie Chirurgow, ale wczoraj przed snem ogladnelam jeszcze w lozku nowy odcinek Desperate Housewives slub byl
o wlasnie mowili w tv, ze zapowiada sie piekny weekend
dzis w Krk bezchmurne niebo taka jesien lubie
Ja jeszcze musze obejrzec 6 ostatnich odcinków 5 serii Muszę skombinować od kogoś, bo mam ale u mnie nie działają

Oo to super, że będzie ładny weekend, bo jade z tżtem na grzyby
Stary 2009-09-30, 08:31   #4395
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
cos jest nie tak, ale jeszcze nie wiadomo co moze po tym usg cos sie wyjasni... a jak nie to juz nie wiem. bedzie go trzeba na bardziej szczegolowe badania wyslac moze... choc to moze byc podobnie jak z ta anemia, ktora mial - przyczyny do dzis pozostaja nieznane
wiadomo tylko, ze trzeba bedzie to zelazo jakos obnizyc, bo taki poziom grozi uszkodzeniem serca i innych narzadow wewnetrznych
brzmi strasznieMam nadzieję, że wszystko będzie ok i się okaże, że Twój tż tak ma i już

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
weź mi jakąś fotkę zrób takich małych płytek bo ja nie wiem jak to może wyglądać.. ja nie widziałam jeszcze tych płytek co nam oni chcą dać ale znając ich gust na pewno są śliczne.. tylko mi się ostatnio płytki teściowej podobały bo były takie duuuże a teraz pomysł malutkich i małego kręćka można dostać
zrobiłam fotke telefonem, wyslę Ci na maila, bo głupio tu wklejac kuchnię (jeszcze z zagraconym blatemale mi sie nie chciało przesuwać garnka i chować rzeczy, bo mama cos tam robi)

Cytat:
o tym samym pomyślałamTo ja już sie boję dówch plyt - Twojej o szalonej świadkowej i kuzynki tż o szalonym świadku

Cytat:
no nie powiem, zeby to byla elegancja Francja
i jak Paryż?Czekam na wrażenia
Cytat:
o to super moja mama pracuje w szpitalu i jak trzeba kitkom zrobic jakis zastrzyk to zrobi (ale krwi juz sama nie pobierze, bo to jednak inny kaliber niz zyla ludzka), ale wtedy ten kotek byl w tak ciezkim stanie, ze to bylo dla nas trudne psychicznie. wolelismy go zawiesc i odebrac za 2 godziny. przy okazji jeszcze go sobie lekarz codziennie ogladal.
jak moja piesia miała kroplówki to z nia siedziałam te kilka godzin, bo nie chcialam zostawiać samej, bo to stres.
Stary 2009-09-30, 08:33   #4396
szana
Zadomowienie

cześć Wam
kurcze miałam zaznaczone kilka wypowiedzi,żeby odpowiedzieć i mi się nie zacytowały no trudno

Ja sobie od rana przeglądam bukieciki ślubne bo już sama nie wiem czego chcieć wkleję Wam co znalazłam ciekawego dla Lain też mam kilka żółtych,może Ci się coś spodoba
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 08:39   #4397
certina4
Wtajemniczenie

cześć

u mnie też nad Lublinem bezchmurne niebo wprawdzie ma byc tylko 15 stopni, no ale dobrze że nie pada, wczorajszy deszczyk mi wystarczył

Cytat:
witaj Jazz jak się udał wypad? TA pierwsza PM wygląda tak normalnie, jakby nawet pomalowana nie była

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć kocice. Melduję się po przerwie. Już czułam się lepiej, ale rozłożyło mnie totalnie Na 11 idę do lekarza, do pracy już dzwoniłam, że chora jestem ale i tak będę musiała tam podjechać ze zwolnieniem, skserować listę obecności i pojechać do urzędu pracy. A taka słaba jestem
jakiś straszny wirus panuje, co raz to ktoś przeziębiony nawet do mojej mamy do Szkocji dotarł i jest przeziębiona, najpierw mój TZ, potem Babcia z którą mieszkam, potem ja, i nawet dzisiaj miałam katar rano i biorę ciągle leki.
Asiulku koniecznie idz do lekaża po antybiotyk żeby Cię szybko postawił na nogi, u nas lekarze jak się nie ma gorączki to nie chcą dawać antybiotyku, więc ja nawet nie byłam i leczę się tabcinem,

Dzisiaj o 12 idę na spotkanie z kolezanką ze studiów i będziemy oblewać zdanie egzaminu tzn może nie tyle oblewać bo ona niepijąca jest, ale chociaż na kawę i pogaduchy pójdziemy

Mój króliś jest cudowny, śpi ze mną na łóżku przez całą noc, tak jakby mnie pilnował żeby nikt mnie nie ukradł

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć Wam
kurcze miałam zaznaczone kilka wypowiedzi,żeby odpowiedzieć i mi się nie zacytowały no trudno

Ja sobie od rana przeglądam bukieciki ślubne bo już sama nie wiem czego chcieć wkleję Wam co znalazłam ciekawego dla Lain też mam kilka żółtych,może Ci się coś spodoba

cześć

podobają mi się te pierwsze 4 z różyczkami, mają cudowny kolor, jakoś do mnie za to nie przemawiają takie bukiety zwisające, podobają mi się kule i takie dłuższe np. kalie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 08:42   #4398
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze musze obejrzec 6 ostatnich odcinków 5 serii Muszę skombinować od kogoś, bo mam ale u mnie nie działają

Oo to super, że będzie ładny weekend, bo jade z tżtem na grzyby
to moze musisz sobie sciagnac kodeka? ja zawsze sciagam sobie paczke stad www.cccp-project.net/ odtwarzam allplayerem i jest ok cos nie moge wyczaic za to nowego odcinka Californication... chyba go nie wyemitowali, bo juz by sie pojawil na torrentach

oj my sie z TZem na grzybach nie znamy, wiec sie nawet za to nie bierzemy, bo bysmy sie potruli w weekend jedziemy na 3 dni do Wroclawia na koncert i pozwiedzac conieco ladna pogoda jak najbardziej wskazana

Cytat:
brzmi strasznieMam nadzieję, że wszystko będzie ok i się okaże, że Twój tż tak ma i już
ja mam nadzieje, ze on jednak nie ma tak normalnie, bo to by oznaczalo niefajna chorobe fajnie by bylo jakby znalezli przyczyne i sie tym zajeli, bo tak to nie bardzo wiadomo z czym walczyc

Cytat:
jak moja piesia miała kroplówki to z nia siedziałam te kilka godzin, bo nie chcialam zostawiać samej, bo to stres.
no niestety Arka to klinika - zwierzeta pozostajace sa trzymane w czesci z namiotami tlenowymi itp. tam tez sa inne zwierzeta, wiec ja tam sobie ot tak z butami wejsc nie moge. mysle, ze 2 godziny to jeszcze nie tragedia. z reszta on juz byl w takim stanie, ze ledwo kontaktowal, a moja obecnosc tam bylaby calkowicie zbedna
mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede musiala przez cos takiego przechodzic

Szana za blade te zolte ja jak bede miala zolty bukiecik to taki zywy, intensywny zolty

Cytat:
Asiulku koniecznie idz do lekaża po antybiotyk żeby Cię szybko postawił na nogi, u nas lekarze jak się nie ma gorączki to nie chcą dawać antybiotyku, więc ja nawet nie byłam i leczę się tabcinem,
i bardzo dobrze, ze nie chca dawac antybiotykow, bo nie powinno ich sie wsuwac z powodu byle *******y ja ogolnie wychodze z zalozenia, ze jak antybiotyki tow na prawde w powaznych przypadkach, a nie z powodu byle przeziebienia
http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=865 &poddzial=Artyku%C4%B9%E2 %80%9Ay%20wszystkie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-30 o 08:46
Stary 2009-09-30, 08:49   #4399
szana
Zadomowienie

Cytat:
u mnie też nad Lublinem bezchmurne niebo wprawdzie ma byc tylko 15 stopni, no ale dobrze że nie pada, wczorajszy deszczyk mi wystarczył

jakiś straszny wirus panuje, co raz to ktoś przeziębiony nawet do mojej mamy do Szkocji dotarł i jest przeziębiona, najpierw mój TZ, potem Babcia z którą mieszkam, potem ja, i nawet dzisiaj miałam katar rano i biorę ciągle leki.

Dzisiaj o 12 idę na spotkanie z kolezanką ze studiów i będziemy oblewać zdanie egzaminu tzn może nie tyle oblewać bo ona niepijąca jest, ale chociaż na kawę i pogaduchy pójdziemy

Mój króliś jest cudowny, śpi ze mną na łóżku przez całą noc, tak jakby mnie pilnował żeby nikt mnie nie ukradł

podobają mi się te pierwsze 4 z różyczkami, mają cudowny kolor, jakoś do mnie za to nie przemawiają takie bukiety zwisające, podobają mi się kule i takie dłuższe np. kalie
u mnie też,słoneczko świeci
każde oblewanie jest dobre
Twój królik tak jak mój kotek,uwielbia ze mną spać chyba nas kochają
kurujcie się kochane,teraz jest chyba najgorszy okres,bo taki przejściowy i choróbska chwytają
ja dla siebie też będę chciała właśnie takie nie zwisające tylko mam dylemat bo podobają mi się całe różowe bukiety z róż ale też takie mieszane kolory no i takie całkiem jasne-żółto białe

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Lain,chyba się nie popisałam a coś takiego?
http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety...20Bouquet.html
http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety.../22430397.html
http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety.../36104809.html
szana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 08:52   #4400
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
to moze musisz sobie sciagnac kodeka? ja zawsze sciagam sobie paczke stad www.cccp-project.net/ odtwarzam allplayerem i jest ok cos nie moge wyczaic za to nowego odcinka Californication... chyba go nie wyemitowali, bo juz by sie pojawil na torrentach

oj my sie z TZem na grzybach nie znamy, wiec sie nawet za to nie bierzemy, bo bysmy sie potruli w weekend jedziemy na 3 dni do Wroclawia na koncert i pozwiedzac conieco ladna pogoda jak najbardziej wskazana

i bardzo dobrze, ze nie chca dawac antybiotykow, bo nie powinno ich sie wsuwac z powodu byle *******y ja ogolnie wychodze z zalozenia, ze jak antybiotyki tow na prawde w powaznych przypadkach, a nie z powodu byle przeziebienia
http://www.epacjent.pl/artykul.php?idartykul=865 &poddzial=Artyku%C4%B9%E2 %80%9Ay%20wszystkie
No neiw iem co tam jest z tymi odcinkami. Mam je na płycie i wszystkie się otworzyły oprócz tych 6. A co najlepsze tylko na moim kompie się nie otwieraja i u brata. a na innych tak. No ale nie pójdę do kogoś i nie będe u niego oglądać desperatek
A co do grzybków to my tylko jeden rodzaj zbieramy. Bo ten najbardziej znamy
No antybiotykó nie powinno się dużo brać. Ja w tym roku 3 razy w ciągu 3 miesięcy chorowałam na zatoki i tylko raz dostałam antybiotyk. bo lekarka powiedziała, ze za duzo by było i niezdrowo. No i wyleczyła mnie innymi lekami, chociaż dłużej to trwało.
Stary 2009-09-30, 08:52   #4401
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nadzieje, ze on jednak nie ma tak normalnie, bo to by oznaczalo niefajna chorobe fajnie by bylo jakby znalezli przyczyne i sie tym zajeli, bo tak to nie bardzo wiadomo z czym walczyc
aha , myslalam, ze to nie ma związku z żadną konkretna chorobą...Tak czy inaczej trzymam kciuki

Cytat:

no niestety Arka to klinika - zwierzeta pozostajace sa trzymane w czesci z namiotami tlenowymi itp. tam tez sa inne zwierzeta, wiec ja tam sobie ot tak z butami wejsc nie moge. mysle, ze 2 godziny to jeszcze nie tragedia. z reszta on juz byl w takim stanie, ze ledwo kontaktowal, a moja obecnosc tam bylaby calkowicie zbedna
mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede musiala przez cos takiego przechodzic

u mnie też jest klinika, ale ja nie wchodziłam z nią do tej sterylnej części, tylko w gabinecie z nia siedziałam, bo mają tam kilka gabinetów a ona nie była powaznie chora na szczęście, ale si wtedy napatrzyłam na bardzo chore zwierzątka
Mam podobne zdanie odnosnie antybiotyków, z resztą to wcale nie jest takie proste, bo żeby antybiotyk miał sens to trzeba dokładnie trafić w te bakterie(czy co to tam jest) przeciw którym dany antybiotyk skutecznie działa i powinno się przepisywac antybiotyk dopiero po badaniach typu wymaz itp. żeby rozpoznac wroga nie przepisywac tak na hurra.
Stary 2009-09-30, 09:01   #4402
lain
Zakorzenienie

Cytat:
aha , myslalam, ze to nie ma związku z żadną konkretna chorobą...Tak czy inaczej trzymam kciuki
dzieki

Cytat:

u mnie też jest klinika, ale ja nie wchodziłam z nią do tej sterylnej części, tylko w gabinecie z nia siedziałam, bo mają tam kilka gabinetów a ona nie była powaznie chora na szczęście, ale si wtedy napatrzyłam na bardzo chore zwierzątka
Amavet to nie klinika zeby miec taka nazwe to trzeba jakies tam normy spelniac Arka poczatkowo nie byla klinika. musieli sie dopiero "dorobic" tego miana. chyba musza miec do tego jakies tam wyposazenie, laboratorium, mozliwosc stacjonarnego leczenia, lekarzy wyspecjalizowanych w okreslonych dziedzinach (chirurdzy, stomatolodzy, dermatolodzy)itp.
w Arce tez jest kilka gabinetow, ale ze kolejki tez sa to nie ma sensu zajmowac gabinetu na tak dlugi czas z powodu kroplowki. z reszta w czesci dla zwierzatek pozostajacych sa takie boksy gdzie sobie moga spokojnie polezec na kocyku i odpoczac

no kolorystycznie lepiej ale nie podobaja mi sie

dalej moj ulubiony to:
Stary 2009-09-30, 09:03   #4403
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
dalej moj ulubiony to:
Ale fajny Taki intensywny zółty Podoba mi się. No i moje kochane storczyki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 09:07   #4404
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajny Taki intensywny zółty Podoba mi się. No i moje kochane storczyki
storczyk bylby do tego idealnym kwiatem do wlosow, bo storczyki sa wytrzymale, wiec nie klapnie po paru godzinach mysle, ze taki zolty storczyk do moich ciemnych wlosow by fajnie pasowal
Stary 2009-09-30, 09:09   #4405
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
storczyk bylby do tego idealnym kwiatem do wlosow, bo storczyki sa wytrzymale, wiec nie klapnie po paru godzinach mysle, ze taki zolty storczyk do moich ciemnych wlosow by fajnie pasowal
też myśle, że bedzie pasował I też chcę storczyka we włosy Ale jeszcze nie wiem jaki kolor
Stary 2009-09-30, 09:15   #4406
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

Amavet to nie klinika zeby miec taka nazwe to trzeba jakies tam normy spelniac Arka poczatkowo nie byla klinika. musieli sie dopiero "dorobic" tego miana. chyba musza miec do tego jakies tam wyposazenie, laboratorium, mozliwosc stacjonarnego leczenia, lekarzy wyspecjalizowanych w okreslonych dziedzinach (chirurdzy, stomatolodzy, dermatolodzy)itp.
w Arce tez jest kilka gabinetow, ale ze kolejki tez sa to nie ma sensu zajmowac gabinetu na tak dlugi czas z powodu kroplowki. z reszta w czesci dla zwierzatek pozostajacych sa takie boksy gdzie sobie moga spokojnie polezec na kocyku i odpoczac
no to oni nie maja laboratorium chyba, bo nie mielismy wyników od razu. Ja wtedy zajmowałam gabinet, bo obok też był piesek z kroplówką i zrobili gabinet dla pieskow i ich włascicieli, bo to było w ciągu dnia w tygodniu a wtedy nie ma kolejek. NAjwiększe kolejki sa w weekendy albo w tygodniu z samego rana.

Własnie sobie patrzę na ciuchy na fitness w decathlonie i chyba dziś pojade cos kupićZajęcia mam w takich godzinach, ze będę mogła przed albo wieczorkiem chodzić na fitness tylko musze znaleźć klub z miejscem parkingowymDo aqua parku mogłabym chodzić pieszo w ramach rozgrzewki, ale tam jest chyba drogo.
Brat jedzie w góry na weekend i nie chce mnie zabrać (nie dziwię się mu)i się będe nudzić, bo tż jedzie na jakieś sympozjum a póxniej na impreze i będzie dopiero w niedziele. A moje przyjaciółki nie chodza po górach...chociaż jedna chciała, jechac bo dawno nie była to jej zapytam Tylko pewnie tż nas nie puści samych w góryMam straszna ochote gdzies jechać.
Stary 2009-09-30, 09:24   #4407
obca7
Wtajemniczenie

Właśnie mnie naszło na oglądanie storczykowych bukietów. Tyle ich jest, że nie wiem któy wybrać
Stary 2009-09-30, 09:42   #4408
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie mnie naszło na oglądanie storczykowych bukietów. Tyle ich jest, że nie wiem któy wybrać
ja szukałam bukietu w prawdziwej kwiaciarni spośród tych bukietów, które maja do wyboru, żeby później nie było, ze sobie znajde w necie a oni mi nie zrobią dokładnie takiego tylko niedoskonałą kopięWiadomo, że tych ze swojej oferty tez nie zrobia w 100% identycznych jak na zdjeciu, ale na pewno nie będzie odbiegał znacząco od wzoru

Zmęczyłam sie szukaniem klubu fitness, pewnie wyląduję tam gdzie zwykle, ide na rowerek, bo jest piękna pogoda
Stary 2009-09-30, 09:45   #4409
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

tylko sobie tak przeleciałam co tam naskrobałyscie

a jaki tytuł nastepny zapodamy Mnie się podobał "prawie zony" ale top mozna zrobic w 2010

Cytat:
o to wczesnie bys sie obroniłaJak Ci zalezy to czemu nieJa też będę próbować, ale bez cisnienia, z reszta ja jestem leniuch, wiec pewnie obronie się po śłubie a moze i nawet po podróży poślubnej
Chyba, ze mnie promotor zmaltretuje
na mnie juz maltretuje.. dzisiaj pół dnia spędzę na szukaniu info w necie, żeby w przyszłym tygodniu pokazać mu to co znalazłam.. i dopiero wtedy jak nie znajde nic o moim badaniu to bdę to robić

co do wczesniejszej obrony to nie chcę się nakręcać.. trzeba wszystko pozaliczać więc bedę się tym martwić w marcu.. chociaż bym była już po slubie mgr, w czercu moglibyśmy sobie gdzieś wyjechać (wstepnie planowalam lipiec po obronie) i mogłabym potem pracy już szukac, żeby TŻ nie musiał mnie utrzymywać..

co do bukietu to myslałam o tulipanach, albo takie długie kalie, bo jesli będę miała suknię bardziej dopasowaną to chyba takie bukiety zwykłe nie będą pasować
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:16   #4410
Martoolka87
Zakorzenienie

Hejka!
Nadrobiłam Widzę, że przygotowania idą pełną parą. Trochę mnie nastraszyłyście, że tego fryzjera trzeba tak wcześnie załatwiać. Mam nadzieję, że ta moja upatrzona będzie miała jeszcze wolne terminy

Muszę Wam się pochwalić, że poprzymierzałam wczoraj trochę ślubnych sukni/sukien . Najlepszą wklejam w załączniku. Mam niezły dylemat, bo mogę ją kupić za 350 zł No ale to nie jest suknia moich marzeń... TŻtowi i siostrze bardzo się podobam w niej. Moje zdanie o niej jest takie, że jest ładna ale nie zachwycająca Góra mi się podoba, ale dół tak nie bardzo. Jest też opcja kupna innego dołu. Co Wy o niej myślicie?

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-09-30 o 10:18
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości