|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
UWAGA RELACJA !!!
19.09.2009 ![]() Zaczne od początku czyli od środy ![]() W środe mieliśmy już klucze od sali i o 9 rano przyjechała dekoratorka ubierać sale, zajeło jej to niecałe 6 godzin, w tym czasie ja z moim jeszcze narzeczonym siedzieliśmy w kuchni i zmywaliśmy naczynia które były na sali bo wszystko było troche zakurzone. W czwartek po południu przyjechała kucharka i kroiliśmy mięsa, wszystko sobie segregowała, i przygotowywała. W piątek od 6 rano siedzieliśmy już na sali, przyjechala kucharka i 4 dziewczyny do pomocy i wszystko już gotowałyśmy i smarzyłyśmy. i tak minął piątek. W sobote wstałam po 6 bo nie mogłam spać. miałam stras że hej. na 8 pojechalam z mamą do fryzjerki i tam sie uspokoiłam troche. czesała mnie do 9;45 potem szybko pojechalam do mojej przyszłej bratowej na malijaż (spieszyłam sie bo na 11 mieliśmy jechać na zdjęcia plenerowe) i pomalowała mnie dosłownie w 10 minut. jeszcze po drodze do domu wstąpiłam na sale zawieść winogrona i do kościoła zobaczyć jak jest ubrany. w domu byłam coś chyna o 10;15, zjadłam śniadanie i poszłam sie ubierać, w tym czasie przychodzili sąsiedzi z życzeniami i drzwi sie praktycznie nie zamykały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to by było na tyle ![]() ![]() A fotki będą w najbliższym czasie bo nie mam jeszcze żadnych. |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zadomowienie
|
Nie ucałowała, bo mężuś będzie dopiero w przyszły piątek w domu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku że tak się ten wątek rozwinął
![]() ![]() bo wcześniej to czasami pojawiał się nowy wpis a teraz dziewczynki szalejecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Musze sie pochwalić z pierwszych meblowych zakupów po ślubie , od dłuższego czasu chodziła za nami komoda i nareszcie jest zakup dokonany w ikei ,niby taki drobiazg ale strasznie nasz cieszy naszpierwszy wspólnie kupiony mebel po ślubie a ze taka komoda zawsze bedzie pasować to jak już przeprowadzimy sie do swojego mieszkanka bedzie można ją zabrać amężuś od soboty chodzi i mówi wiesz jaką ladną komodę mamy ![]() ![]()
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dobrze pamiętam nasz pierwszy poślubny zakup. trzeba było wyprasować koszulę mężusia na sesję (we wtorek), więc w poniedziałek kupiliśmy żelazko. ![]() sporo rzeczy (typu garnki, sztućce, naczynia itp.) kupowaliśmy przed ślubem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
my po ślubie kupiliśmy stolik w ikea, wazonik, antyramę (taką bardziej długą niż szeroką
![]() ![]() ![]() ![]() co do antykoncepcji, kiedyś, gdy nie byłam jeszcze z mężem, brałam tabletki. Zrezygnowałam z nich gdy rozstałam się z ówczesnym chłopakiem. W związku z moim teraźniejszym tż, nie raz myśleliśmy o rozpoczęciu brania tabletek, jednak nie zdecydowaliśmy się. Za pierwszym razem bardzo przytyłam i na dodatek moje chętki poszły sobie w siną dal. Używaliśmy prezerwatyw i się przyzwyczailiśmy, a im bliżej ślubu było tym częściej kochaliśmy się bez. A teraz to już w ogóle bez ![]()
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2009-09-29 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
MY przed ślubem też kupiliśmy łóżko i to dwa lata przed
![]()
#668 |
Zakorzenienie
|
Strippi - czemu chcesz sprzetac swojego konika? bo widze opis na nk ....
![]() |
#669 | |||
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wasze wpisy chyba z 2 tygodni
![]() ![]() Rybulko gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Apropo patrzenia na rodziców i ich pociechy to jak teraz bylismy w Bułgari to tam było pełno takich 3-5 latków i dowiedziałam się jeszcze ze moja kuzynka jest w ciąży i coś tam we mnie drgnęło. Że chyba też bym chciała w ciagu tego roku, a moze raczej za rok w wakacje zajść w ciażę ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyznam Wam się do tego, że ja jeszcze nigdy nie współzyłam bez tabletek, nawet przed pierwszym razem zaczęłam brać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gold nie wiem czy dobrze rozumiem. 6 lat bierzesz tabsy i z jakiegos powodu nie chciałas/ zapomniałas wziąć teraz koljengo opakowania i sie boisz tak?? czy juz odtswiłas tabsy i chcesz je zastąpic czym innym?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak tylko czytam i zazdroszczę. ale nie dizeci, bo to byłoby głupie. zazroszczę możliwości finasowo-mieszkaniowych... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym nudzi mnie życie wyglądające jak dzien świstaka. codziennie wstaje o 9, jem sniadanie, siadam przed komputerem, sprzatam mieszkanie, potem ok 14 robię obiad dla 5 osób ![]() a jak pomysle, ze nie wiadomo co z pracą, co z mieszkaniem to aż sie łza w oku kręci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tu piszę o "zazdrości", a może już w ciąży jestem... oby nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze u mnie najgorzej, ze musze siedziec miesiąc na tyłku i nie moge nic robic. nienawidze tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
wynajmujemy dwupokojowe mieszkanie.
płacimy: 1000 zł / m-c + opłaty = rata kredytu na mieszkanie niestety ja od czerwca nie mam pracy. zresztą nawet, gdybym nadal tam pracowała, to i tak nie dostalibyśmy kredytu. nasi rodzice dowiadywali się w różnych bankach. na siebie też nie mogą wiąć, bo są "za starzy". |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my narazie mieszkamy u moich rodziców. naszczescie mieszkanie jest wielkie bo ma ponad 400 m2 wiec mamy swoją sypialnię, salon, łazienkę itp. ale wiadomo co swoje to swoje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Gold wczoraj rano opisywałam naszą aktualną sytuację . niestety mielismy wracac na koniec wrzesnia ale od kilku dni wszystko sie zmieniło. teraz siedze na tyłku i czekam jak dalej sie sprawy potoczą. i to czekanie jest najgorsze.
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- to wczorajsza wiadomosc : Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
"pracuje", ale umowę ma tylko do marca, a poza tym malutko zarabia.
do ślubu szlismy z planami mieszkania u moich rodziców, ale podczas naszej wizyty z zapraszajacej na wesele, moja ciocia nas przekonała, że lepiej na swoim. ja mam młodszą siostrę, która jest w trudnym wieku - poszła teraz do gimnazjum, a moi rodzice mieli poważny kryzys przed moim ślubem - mama myślała nawet o rozwodzie (a i teraz jeszcze czasem płacze). to były główne powody "wyprowadzkowej" decyzji. u rodziców Roberta nie byłoby nawet gdzie, bo to małe mieszkanko dwupokojowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze , że twój TZ chcoc troszkę zarabia, ale pewnie wszystko idzie na opłaty mieszkaniowe i jedzenie. kurcze my u rodziców mielismy mieszkac troszke, bo była w planach Holandia. jesli sie okaze, ze nie moge jechac, wtedy składamy CV do róznych firm i jak cos znajdziemy, to szukamy mieszkania (ale tez narazie do wynajmu) choc mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i wyjedziemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, ale co ma być, to będzie. jeśli już mamy dzidziusia, to też jakoś będziemy musieli sobie poradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
k...a! rozbeczałam się..
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hm... ale w sumie dobrze piszesz, mogę sie sama zacząć szkolic angielskiego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś ma do mnie przyjechać koleżanka, ale nic się nie odzywa. a mnie jakoś przeszła ochota na spotkanie. boję się, że przy niej tez będę płakać, a nie lubię tego. ona zawsze na wszystko ma złoty środek i wie najlepiej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może to jednak te hormonki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój TZ pracuje do marca, przeciez moze za jakis czas rozglądac sie za pracą, moze akurat uda mi sie cos znaleźć. a ty szukasz jakiejs pracy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
oboje szukamy. ja np. w zeszłym tygodniu byłam na próbę, ale kompletnie mi nie szło. i kolejna porażka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.