Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-30, 09:04   #1051
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

hejki

nie dałam rady wczoraj do Was zajrzeć.... praca, praca, praca

poza tym wczoraj zaliczyłam drugiego pawika w tej ciąży a dzisiaj trzeciego

w ogóle wczoraj to myślałam, że zejdę... tak mnie głowa bolała, że nie dawałam rady wyrobić... łyknęłam paracetamola i miałam wyrzut sumienia...

Basia, ale masz fajową dzidzię , mój Okruch chyba podobny trosze do Twojego bo jesteśmy na tym samym mniej więcej etapie jeszcze się okaże, że rodzić będziemy razem

witam wszystkie nowe mamusie

widziałam, że wczoraj było o ubraniach, a ja akurat wczoraj byłam w sklepie kupić jakiś sweter i powiem Wam, że moda nam sprzyja... wszystkie te tuniki, bluzki odcinane, kardigany... w sumie nic nie trzeba kupować w sklepach dla ciężarówek.... ja mimo, że do tej pory w sukienkach i spódnicach nie chodziłam to własnie przekonałam się, że przynajmniej dla mnie nie ma teraz nic bardziej wygodnego niż sukienki i grube rajstopki... nabyłam wczoraj dwie dzianinowe sukieneczki odcinane pod biustem i sweterek też taki odcinany na trzy guziczki i dziś mi jest super wygodnie i cieplutko w pracy

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 09:09   #1052
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14510463]Badanie morfologiczne to pewnie badanie krwi
[/QUOTE]
Tylko że morfologia krwi ani nie potwierdza, ani nie wyklucza ciąży.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14510463]
Witam, śniadanko wcinam Bułka z robionymi w wakacje powidłami śliwkowo - czekoladowymi (pycha!) i zupka chińska [/QUOTE] Ale zestaw.

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Chyba już na tyle osowoiłam się z myslą o ciązy, że i ja moge do Was dołaczyć
A więc witam wszystkie mamusie majowo - czerwcowe 2010
U mnie ostatnia @ 23.08, a więc dzis jest 5tc+4d.
Jak narazie 2 testy pozytywne i ciagle czekam na wizyte u gina. Umówiona jestem na przyszły tydzień. Mam nadzieję, że to nie za wczesnie i juz będzie coś widac. Nie dałam rady dłużej czekać
Pozdrawiam serdecznie
Witaj.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość

poza tym wczoraj zaliczyłam drugiego pawika w tej ciąży a dzisiaj trzeciego

w ogóle wczoraj to myślałam, że zejdę... tak mnie głowa bolała, że nie dawałam rady wyrobić... łyknęłam paracetamola i miałam wyrzut sumienia...
Oj,

To tak jak ja, też zeżarłam w nd i też miałam wyrzuty sumienia. Ale nie dałam już rady.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 09:10   #1053
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Ja również witam!

A ja wróciłam z pracy do domciu W nocy już spać nie mogłam, bo nos zapchany i oddychać nie mogłam Poszłam jednak do pracy, ale doszłam do wniosku, że skoro nie biorę żadnych leków, to powinnam chociaż się wygrzać... Poszłam do lekarza pracowniczego i na szczęscie dał mi zwolnienie na trzy dni Chyba wolę dmuchać na zimne... Choziaż mam wrażenie, że się chyba pogarsza... Zrobiłam sobie już mleko z czosnkiem... fuj! ale czego się nie robi, żeby być zdrowym...

Mam tylko takie poczucie, że nie powinnam zwalniać się z pracy To jest moje pierwsze zwolnienie odkąd zaczęłam w ogóle pracować ( i to nie tylko w obecnej firmie) i dziwnie się czuję... jakbym kogoś zawiodła To ciekawe jest, bo jak ktoś inny idzie na zwolnienie to jest oki, natomiast ja wobec siebie mam większe wymagania i muszę być na prawdę umierająca A teraz tak nie jest i dlatego mam takie głupie samopoczucie... Na szczęście M mnie prostuje, bo przypomniał mi,że teraz już nie chodzi tylko o mnie a jeszcze jest nasza fasolka

Teraz przynajmniej mam więcej czasu na wizaż

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 09:38   #1054
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Witajcie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ło matko. Kanapkę do tej pory?
Do wyjścia z pracy to ja zjadłam: bułkę, twarożek, banana i dwa kawałki ciasta plus parę truskawek. I wyszłam głodna tak, że w sklepie zaraz dopadłam KFC.
A ja jakoś nie jestem głodna... Najczęściej jem z rozsądku, na nic nie mam ochoty... Wczoraj przed południem dojadałam waflami ryżowymi, może przez to nie byłam głodna. Popołudniu trochę nadrabiam.
Wczoraj nawet obiadek mi wszedł (jak zwykle wieczorem), zrobiłam sobie sobrą sałatkę, ale przekonałam się, że jednak nie mogę jeść cebuli Mało jej dałam, a czułam przez całą noc...

Cytat:
U mnie ostatnia @ 23.08, a więc dzis jest 5tc+4d.
Jak narazie 2 testy pozytywne i ciagle czekam na wizyte u gina. Umówiona jestem na przyszły tydzień. Mam nadzieję, że to nie za wczesnie i juz będzie coś widac. Nie dałam rady dłużej czekać
Pozdrawiam serdecznie
Witaj velluto! Widzę, że mocna grupa z wątku "Próbować..." tu się zbiera Zazdroszczę, że oswoiłaś się z myślą o ciąży - ja jeszcze nie. Test zrobiłam jeden, ostatnią @ miałam 18.08. Do gina też idę dopiero w przyszłą środę i już się denerwuję

Dziewczyny, chce Wam się siedzieć w pracy? Bo mi nie... Dziś na szczęście tylko do 16tej.
U mnie koleżanki już wiedzą, a dyrektorka do końca tygodnia jest na urlopie. Planuję jej powiedzieć jak będę mieć potwierdzenie od lekarza. Załamie się kobita, bo koleżanka, która ma takie samo stanowisko jak ja, jest na L4 - szósty miesiąc A oprócz tego dwie inne koleżanki są na wychowawczym. Przy 4 pracownikach w sumie. Ciekawie, prawda?
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:03   #1055
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość
Mam tylko takie poczucie, że nie powinnam zwalniać się z pracy To jest moje pierwsze zwolnienie odkąd zaczęłam w ogóle pracować ( i to nie tylko w obecnej firmie) i dziwnie się czuję... jakbym kogoś zawiodła To ciekawe jest, bo jak ktoś inny idzie na zwolnienie to jest oki, natomiast ja wobec siebie mam większe wymagania i muszę być na prawdę umierająca A teraz tak nie jest i dlatego mam takie głupie samopoczucie... Na szczęście M mnie prostuje, bo przypomniał mi,że teraz już nie chodzi tylko o mnie a jeszcze jest nasza fasolka
Jakbym czytala o sobie zawsze balam sie chodzic na zwolnienie lekarskie chociaz w pracy nic sie nei dzialo. Nawet teraz czasamitak mam...
Ale nie mysl tak, po prostu odpoczywaj, kuruj sie, nie stresuj....fajnie jest posiedziec w domu

Velluto witaj

Daf, widze, ze mialas niefajny dzien, ja jeszcze nie wymiotowalam i oby nie bo nie lubie przeokropnie.
Ale tez kupilas sobie kilka rzeczy, fajnie jakie kolory sukienek?

DAnia, oj nie chce mi sie pracowac, chce mi sie spac

Bylam dzisiaj u 'poloznej'. Dostalam kilka ksiazek i materialow co powinnam wiedzic, jakie cwiczenia wykonywac, zmierzyla mi cisnienie i poziom hemoglobiny (?), mocz mam doniesc, zwazyla i zmierzyla, wypytala o choroby dziecinstwa ale tu sie nie dogadalysmy bo ja nie znam nazw finskich i wogole nie jestem pewna na co bylam chora wiec musze powiadomic rodzicow i wypytac przy okazji.
dzisiaj jest 9tc + 3 dzien i w nastepnym tygodniu dostane zawiadomienie kiedy mam wizyte u lekarza w celu usg genetycznego.
Dowiedzialam sie tez, ze wit A jest be ale mam lykac wit D.

Dzis mnie srednio muli ale mam jakis placzliwy dzien.

körö körö kirkkoon

Edytowane przez araczki
Czas edycji: 2009-09-30 o 10:13
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:03   #1056
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość

He he he
To jakaś choroba zawodowa. Mam podobnie.

Stary 2009-09-30, 10:04   #1057
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ale zmieniają się normy, więc może widać po badaniu morfologicznym krwi

A moje śniadanie - to nie ciążowe zachcianki, ja często mam ochotę na sprzeczne rzeczy

Yolanda - mam to samo uczucie, co do l4 Tzn. zdaję sobie sprawę, że gdyby nie ciąża, to lekarz co najwyżej dałby mi do piątku, a mam do wtorku włącznie. I wydaje mi się, że moooocno mi to naciągnął i głupio mi z tym. Chociaż w szkole naprawdę jest mnóstwo gryp teraz i kichania, smarkania więc wyleżenie przeziębienia to najlepsza możliwa rzecz do zrobienia.
Ja mojej dyr. powiem w piątek - i z pewnością czeka mnie niezła przeprawa :/ Kończę 6 klasę, czyli mnóstwo papierów na koniec roku. Ale w miarę możliwości zrobię je po prostu wcześniej (prócz świadectw), zresztą - ja te dzieciaki szalenie lubię i nie chcę zostawiać ich na pastwę byle kogo na zastępstwo na zakończenie szkoły podstawowej A że babcia mieszka piętro niżej, to dam radę spokojnie zrobić raczej dokumentację Bo pewnie tego najbardziej dyr. się doczepi - a ogólnie jest osobą bez kultury i liczę się z mordodarciem. No, ale ja też w takiej sytuacji milczała nie będę.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 10:07   #1058
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chce Wam się siedzieć w pracy? Bo mi nie... Dziś na szczęście tylko do 16tej.
U mnie koleżanki już wiedzą, a dyrektorka do końca tygodnia jest na urlopie. Planuję jej powiedzieć jak będę mieć potwierdzenie od lekarza. Załamie się kobita, bo koleżanka, która ma takie samo stanowisko jak ja, jest na L4 - szósty miesiąc A oprócz tego dwie inne koleżanki są na wychowawczym. Przy 4 pracownikach w sumie. Ciekawie, prawda?
Hehe no to się babka ucieszy.

A mnie się nie chce nic, nie tylko siedzieć w pracy.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14511895]Ale zmieniają się normy, więc może widać po badaniu morfologicznym krwi
[/QUOTE]
Wierz mi, po kilku latach pracy w laborze zaręczam. że nie stwierdzisz ciąży po morfologii.

Stary 2009-09-30, 10:23   #1059
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Co racja to racja...

Choć dziś miałam wizję pójścia na L4 i siedzenia w domu ... z teściową. To już chyba wolę pracę Nie mogę się doczekać, kiedy skończymy remont i wreszcie się wyprowadzimy, ale to ciągle jeszcze daleka perspektywa
Stary 2009-09-30, 10:26   #1060
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

araczki, jedna jest szara z golfikiem, ale takim dość luźnym , a druga taka krwisto czerwona , sweterek też szary i nawet dobrze sie komponuje i z jedną i z drugą... no i stałam się fanką grubych kolorowych rajstop dziś mam fioletowe

yolanda, ja mam podobnie jeśli chodzi o zwolnienia , jak czubek przychodziłam chora do pracy bo nie chcę nikogo zawieść, wczoraj też siedziałam do 16.30 mimo, że ledwo żyłam i byłam bliska zejścia....

Bruno już w domku
Stary 2009-09-30, 10:30   #1061
Konto usunięte

Cytat:
Hehe no to się babka ucieszy.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Wierz mi, po kilku latach pracy w laborze zaręczam. że nie stwierdzisz ciąży po morfologii.
A to już się nie wymądrzam

Cytat:
araczki, jedna jest szara z golfikiem, ale takim dość luźnym , a druga taka krwisto czerwona , sweterek też szary i nawet dobrze sie komponuje i z jedną i z drugą... no i stałam się fanką grubych kolorowych rajstop dziś mam fioletowe

yolanda, ja mam podobnie jeśli chodzi o zwolnienia , jak czubek przychodziłam chora do pracy bo nie chcę nikogo zawieść, wczoraj też siedziałam do 16.30 mimo, że ledwo żyłam i byłam bliska zejścia....
Uwielbiam od zawsze kolorowe rajstopy I ogólnie lubiłam i lubię koszule odcinane pod piersiami, mam kilka takich koszulo - tunik, ale faktycznie - kiecuszki z dzianiny muszę sobie kupić A w jakiejś sieciówce kupiłaś? zdradzisz, gdzie?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 10:33   #1062
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14512340]A to już się nie wymądrzam

Uwielbiam od zawsze kolorowe rajstopy I ogólnie lubiłam i lubię koszule odcinane pod piersiami, mam kilka takich koszulo - tunik, ale faktycznie - kiecuszki z dzianiny muszę sobie kupić A w jakiejś sieciówce kupiłaś? zdradzisz, gdzie?[/QUOTE]

nie wiem czy nie uznają tego z reklamę???? i mnie nie zbanują wyślę Ci na priv

Bruno już w domku
Stary 2009-09-30, 10:42   #1063
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

A to moja Fasoluńka... Cudna, nie? Ja jestem zachwycona...

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:44   #1064
velluto
Zadomowienie

dafreen- oj współczuje tych sensacji żołądkowych Ja narazie mam spokój, czasami mnie tylko zamuli. Narazie najbardziej odczuwam bolesność piersi, nawet w nocy potrafi mnie to obudzić

kropka75 -

yolanda9 - myślę, że troska o fasolke skutecznie zagłuszy Twoje wyrzuty sumienia z powodu L4

DAnia - z "planujemy..." też jes Was kilka i może jeszcze ktoś dołączy
Ja też z niecierpliwościa czekam na wizyte u gina bo jednak ciągle cięzko mi w TO uwierzyć mamy bardzo zbliżone terminy ostatniej @, róznica zaledwie kilka dni, i do gina idziemy prawie w tym samym czasie
W pracy masz fajnie ja w zasadzie podobnie, własnie zmieniłam prace i dopiero co wizełam 1 pensję Pewnie będzie az huczec od plotek na mój temat...

araczki - a Ty jesteś już prawie cały miesiąc do przodu w porównaniu do mnie, chyba zazdroszczę...

kitty241 - sliczna Fasoluńka

Edytowane przez velluto
Czas edycji: 2009-09-30 o 10:47
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:51   #1065
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Co racja to racja...

Choć dziś miałam wizję pójścia na L4 i siedzenia w domu ... z teściową. To już chyba wolę pracę Nie mogę się doczekać, kiedy skończymy remont i wreszcie się wyprowadzimy, ale to ciągle jeszcze daleka perspektywa
hahaha, a ja w pracy z tesciowa

Cytat:
wow, fajne musza byc, zwlaszcza ta krwisto czerwona

Ja na gwiazdke dostalam szary sweterek odcinany pod biustem i na kilka guzikow, chyba od tesiowej albo od meza siostry, na brzuchol bedzie jak ulal.
A grube, kolorowe rajstopy suuuper sprawa, tez nosze czasami i kupilam sobie nawet cos jak getry z wloczki szare i czarne, ktore tak fajnie roluja sie na lydce jak gruba skarpeta

No i musze sia ogarnac w koncu i pojsc na jakies zakupy a nie tylko plakac, biadolic i narzekac...

Spac

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
araczki - a Ty jesteś już prawie cały miesiąc do przodu w porównaniu do mnie, chyba zazdroszczę...
no tak, wszystko przed Toba

Kitty, no sliczna

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 10:51   #1066
Konto usunięte

Kitty, gratuluję lokatora
Stary 2009-09-30, 10:58   #1067
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Laski...co byście zrobiły na moim miejscu?
Kilka dni temu zaczęłam nową pracę, jutro podpisuje umowę,obowiązków trochę mam, trochę noszę, trochę dźwigam, dużo sie schylam i nierzadko muszę opierać się brzusiem o ladę... jestem w 9 tyg. Wg kodeksu pracy i porad Kropki, mogłabym juz w tej chwili iść na L4.umowa próbna kończy mi sie w listopadzie a wtedy brzuszko będzie bankowo widać..w pracy nikt jeszcze nie wie....Co robić? Dać zaswiadczenie o ciąży i pracować dalej czy "zadąć z grubej rury" i iść na zwolnienie?

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
Stary 2009-09-30, 10:59   #1068
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
dafreen- oj współczuje tych sensacji żołądkowych Ja narazie mam spokój, czasami mnie tylko zamuli. Narazie najbardziej odczuwam bolesność piersi, nawet w nocy potrafi mnie to obudzić

dobrze, że póki co to pawiki mnie ostrzegaja... czuję że mi się zbiera i mam czas dojść do łazienki co szczególnie w pracy jest wskazane

to pewnie ja jestem miesiąc przed Toba bo dziś zaczęłam 10 tydzień

araczki, naprawdę mi się po zakupach bardzo poprawiło, szczególnie, że w końcu mam co na siebie założyć normalnego... ja w ogóle uwielbiam szary kolor

Bruno już w domku
Stary 2009-09-30, 11:19   #1069
joanna200
Rozeznanie

witam was

no i ja wkońcu po pierwszej wizycie, to nic że wyczekałam się od 19.30 (na tą godzinę byłam umówiona) do 22, żeby wejść do gabinetu.. na dodatek prywatnie.. ale wkońcu zobaczyłam bobaska..

ma 7mm i według usg fasolka ma 6 tygodni i 6 dni wiec już kończymy 7.. wszystko w porządku, serduszko pięknie bije..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 11:22   #1070
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez joanna200 Pokaż wiadomość
witam was

no i ja wkońcu po pierwszej wizycie, to nic że wyczekałam się od 19.30 (na tą godzinę byłam umówiona) do 22, żeby wejść do gabinetu.. na dodatek prywatnie.. ale wkońcu zobaczyłam bobaska..

ma 7mm i według usg fasolka ma 6 tygodni i 6 dni wiec już kończymy 7.. wszystko w porządku, serduszko pięknie bije..
gratki , super wiadomości

Bruno już w domku
Stary 2009-09-30, 11:24   #1071
joanna200
Rozeznanie

Aha i jeszcze zapomniałam dodać, że termin na 18 maja..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 11:24   #1072
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Cytat:
witam was

Rewelacyjne wieści...trochę się naczekałaś ale warto było. Gratulujemy- ja i moja Fasoluńcia

Stary 2009-09-30, 11:27   #1073
angkorcz
Raczkowanie

witajcie mamuskigratuluje pieknych fasoleczek i witam nowe mamuskiu mnie bez zmian muli mnie caly czas nie jest zle za tydz mam nas wizyte u poloznej wtedy dopiero bedzie mi badania robic ale jakie konkretnie to niewiemwczoraj moja menadzerka w pracy powiedziala mi ze w piatek przyjdzie do pracy moja szefowa i bedzie ze mna przeprowadzac rozmowe typu co ja moge robic a czego nie i jak sie czuje mam takie rozmowy miec w 8 tyg nas 18 tyg i 28 tyg ze wzgledu na jaka prace wykonuje chyba bede tylko siedziec i nic nie robic juz teraz czuje sie jak obchodza sie ze mna jak z jajem zobaczymy na 17 mam wizyte u ginki juz nie moge sie doczekac bylam u niej w 4 tyg i malo co bylo widac ale byla kropeczka

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 11:51   #1074
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
witajcie mamuskigratuluje pieknych fasoleczek i witam nowe mamuskiu mnie bez zmian muli mnie caly czas nie jest zle za tydz mam nas wizyte u poloznej wtedy dopiero bedzie mi badania robic ale jakie konkretnie to niewiemwczoraj moja menadzerka w pracy powiedziala mi ze w piatek przyjdzie do pracy moja szefowa i bedzie ze mna przeprowadzac rozmowe typu co ja moge robic a czego nie i jak sie czuje mam takie rozmowy miec w 8 tyg nas 18 tyg i 28 tyg ze wzgledu na jaka prace wykonuje chyba bede tylko siedziec i nic nie robic juz teraz czuje sie jak obchodza sie ze mna jak z jajem zobaczymy na 17 mam wizyte u ginki juz nie moge sie doczekac bylam u niej w 4 tyg i malo co bylo widac ale byla kropeczka
tylko pozazdrościć kierownictwa...a Kropeczka napewno przeszła sporą przemianę i już zobaczysz wiele więcej.....ja na pierwszym usg byłam pod koniec 6 tyg i tylko ciałko żółte widać było, teraz jesteśmy w 8 tyg i sama zobacz kilka postów wcześniej co ujrzałam....

Stary 2009-09-30, 12:17   #1075
angkorcz
Raczkowanie

witam znowu a ja siedze dzis w domu wlasnie dzwonilam do pracy o dzien wolny jakiegos takiego dziwnego skurczu dostalam ze obled jak siedze albo leze jest ok za to jak nwstane jest obled boli tak jakby jajniki mialy sie oderwac zaraz niewiem siedze i boje sie juz dzwonilam do ginki powiedziala mi zeby lezec i sie nie marwic prawdopodobnie bylby to dzien miesiaczki i dlatego tak boli noi obliczylam sobie majac regularnie i miala racje ale jakos sie martwie niewiem co mam o tym myslec jeszcze godz temu czulam sie super ach niewiem

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 12:23   #1076
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Cytat:
witam znowu a ja siedze dzis w domu wlasnie dzwonilam do pracy o dzien wolny jakiegos takiego dziwnego skurczu dostalam ze obled jak siedze albo leze jest ok za to jak nwstane jest obled boli tak jakby jajniki mialy sie oderwac zaraz niewiem siedze i boje sie juz dzwonilam do ginki powiedziala mi zeby lezec i sie nie marwic prawdopodobnie bylby to dzien miesiaczki i dlatego tak boli noi obliczylam sobie majac regularnie i miala racje ale jakos sie martwie niewiem co mam o tym myslec jeszcze godz temu czulam sie super ach niewiem
skoro ginka tak mówi to tak musi być..kładź się, zdrzemnij i myśl o niebieskich migdałach i swojej Fasolce a nie o bzdetach jakichś..dobra rada cioci Kasi

Stary 2009-09-30, 12:23   #1077
didiedi
Przyczajenie

Mam pytanie czy Wy też macie takie czarne myśli. Ja cały czas sie zadreczam że z fasolką może coś byc nie tak . Ze nie dotrwam do szczesliwego finału. Nic sie nie dzieje nie plamie w sumie dobrze sie czuje ale sie cały czas martwie
didiedi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 12:31   #1078
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Cytat:
Napisane przez didiedi Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy Wy też macie takie czarne myśli. Ja cały czas sie zadreczam że z fasolką może coś byc nie tak . Ze nie dotrwam do szczesliwego finału. Nic sie nie dzieje nie plamie w sumie dobrze sie czuje ale sie cały czas martwie
Ja też się zadręczałam ale jak usłyszałam serduszko mojej niuni, zrozumiałam że bez sensu dręczyłam sie głupotami tyle czasu....myśl pozytywnie i tak też działaj...

Stary 2009-09-30, 12:38   #1079
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
Ale duża... Rośnie jak na drożdżach. Szok.

Cytat:
witam was

Super.

Cytat:
Aha i jeszcze zapomniałam dodać, że termin na 18 maja..
To mamy ten sam.

Cytat:
A po co? Przecież to nie pomaga, jeśli już to wręcz przeciwnie.
Nie dumaj. Znajdź sobie jakieś zajmujące zadanie...

Stary 2009-09-30, 13:51   #1080
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
Cudna

Cytat:
Ja też z niecierpliwościa czekam na wizyte u gina bo jednak ciągle cięzko mi w TO uwierzyć mamy bardzo zbliżone terminy ostatniej @, róznica zaledwie kilka dni, i do gina idziemy prawie w tym samym czasie
W pracy masz fajnie ja w zasadzie podobnie, własnie zmieniłam prace i dopiero co wizełam 1 pensję Pewnie będzie az huczec od plotek na mój temat...
Velluto ja oczywiście chciałam iść wcześniej do gina, nawet miałam umówioną wizytę na 1.10, ale lekarka powiedziała, żeby spokojnie poczekać, aż skończy się 7 tc, wtedy już na pewno będzie coś widać.
Hihi to też masz ciekawie w pracy U mnie na szczęście jest nas kilka, więc huczeć nie będzie, a przypuszczam, że dyrektorka spodziewała się tego, przyjmując do pracy młode mężatki (ja nawet byłam wtedy tylko zaręczona), ale chyba nie wpadła na to, że prawie równocześnie zaciążymy

Cytat:
ale wkońcu zobaczyłam bobaska..
super wiadomości

Cytat:
tylko spokojnie, leż sobie tak jak Ci ginka kazała i na pewno będzie ok

Cytat:
Ja miewam. Może nie zadręczam się cały czas, ale myślę. Staram się takie myśli odganiać, z różnym skutkiem. Moim najlepszym pomysłem z tej serii jest, że moze wcale nie jestem w ciązy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości