|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() ja jestem współwłaścicielem też, tak jak Justyna będzie. właśnie ze względu na zniżki, żebym mogła się już ich dorabiać ![]() bo tato ma maksymalne i mówi do mnie "tylko proszę, nie spowoduj żadnego wypadku, bo ja nie chcę zniżek potrafić." (nie ma to jak troska o własne dziecko )Cytat:
![]() moja koleżanka mając 14 lat dostała "w prezencie" od dziadka samochód (w spadku,w sensie że) i normalnie był chyba na nią zarejestrowany. ale właśnie o tą zniżkę chodzi prędzej ![]() ja z ojcem i tak zamuliliśmy bo panie w punkcie ubezpieczeń kitów nawciskały no i nie dało się odkręcić i na razie tylko mam obowiązkowe wykupione.. ale od lutego już pełen pakiet, więc jakby co to mogę mieć stłuczkę ze swojej winy hah.
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurdę, ja w ogole nie wiem jak mam siedziec przez tyle czasu bez picia, jedzenia niech mi nikt nie mowi ze to nie jest duzo, bo dla mnie jest, hm ![]() ja przez ten egzamin mialam jakiegos powera przynajmniej wiem, że nie jest tak źle ze mną i jak TRZEBA to TRZEBA i zrobię ![]() Cytat:
![]() wf w szkole to porażka. ale fajniiiiiiieee, ej to masz teraz dodatkowy powód żeby zdać egz ![]() oj cieciem to sama jestes ![]() |
||
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Beata, widzę Cię ! a miałaś już dzisiaj nie włączać kompa
![]() idę sobie. miłego dnia Żbiczki ;*
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
aha, zapomniałam
![]() na av moja ręka z branso od Beatrycze ;**i Ewa, dzięki śliczne za piękną kartkę ;**** ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- ale to od lutego dopiero będę mogła ! ![]() idę ! ;*
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Toyota jest tylko na tatę ![]() Cytat:
i od tej pory nie ma gimnastyki ![]() Presję ![]() Właśnie, Ewa, ja tez dziękuję za kartkę Ale zrobiłaś mi błąd w nazwisku ![]() A napiszę Wam, jaki w końcu wybrałam temat maturalny: Motyw vanitas w literaturze oraz sztuce wybranych epok Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-30 o 16:31 |
||
|
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(z tymi zniżkami... )też chodziłam po przewrotach w kołnierzu ![]() juz wiecej w gimnazjum nie musialam ich robic, a w LO mialam zwolnienie z akrobatyki (teraz całkowite zwolnienie)żadną presję! zaraz ode mnie bedziesz czula presje, jak cie zbiję uuu jaki temat ja bym nie umiała ![]() w ogóle zapomnialam Ci podziekowac za boską kartkę w boskiej kopercie!
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Idę, bo muszę ogarnąć pokój do tego jak mamy nie ma, to nie pyta się, czy sobie obiad robię i jeszcze nie jadłam
|
|
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeść ;*
Mam dziś beznadziejny humor, toteż nie będę Wam smęcić i zmywam się stąd tylko napiszę coś. Cytat:
A po co ja? ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515959]Beata - wstawiłam dla Ciebie ten o tym motywie milosci [/QUOTE]Dziękuję. Miałam nie włączać gadu i nie zrobię tego. Spr. z poldona przełożyli na poniedziałek, a w poniedziałek jest spr. z bio. Jeej , jupi . To jutro tylko z fizyki trzeba, a z biologii i chemii można. I będę się uczyć, bo już mam dość mojego lenia. Będę jutro.
|
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem zapominam, ale to raczej w wakacje czy weekend, po szkole taka glodna jestem ze nie da rady zapomniec idź szybko zrób zarelko! Cytat:
![]() no, u mnie przelozyli tą biolo dzien po chemii i dzien przed anglem z 5 unitow debile. i tak sie nie nauczą. leniuszku, ja kocham wasze lenistwo ![]() czuje sie razniej z moim leniem ![]() |
||
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wpisałam motyw snu, ale myślę czy by nie zmienić na naturalizm lub wizerunek diabła. |
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam obawę, że sama nie będę wiedziała co mówić na tej prezentacji ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- eeej no, muszę iść stąd, bo siedze od 3 godz tu |
|
|
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
Martyna współczuję Ci tej baby
Strasznie mi zimno.. Obym się nie rozchorowała na jutro..
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja nie mam pomysłów. I u mnie mało popularny temat. Moja kol oddała już gotowy do sprawdzenia nauczycielce, od chłopaka dostała. |
|
|
|
|
#3885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, albo może masz czekoladę do picia ? też rozgrzeje, a jaka dobra! ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
podpytam, Ty masz tylko literaturę czy sztukę też?hm, na pewno Faust, Mistrz i Małgorzata. Nie wiem też czy na 100% ktoś się zdecydował na niego, dużo osób go podawało, kiedy zastanawiały się który wybrać i podawaliśmy po kilka. ale bibliografię, czy co oddała
|
||
|
|
|
#3886 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolina... Ty mialaś iść stad godzine temu
![]() Cytat:
![]() smacznego ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- dobra, idę! pokonam swój nałóg ![]() postaram się dziś juz tu nie wchodzić, będę pewnie na pewno jutro |
|
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoo, całe szczęście, że to tylko praktykantka i zniknie stąd tak szybko jak się pojawiła ![]() już tęsknię za Zabobonem.. ona też gada pier.doły, ale chociaż nie próbuje Ci wmawiać jakiś niedorzecznych rzeczy ![]() i czasami jej się zdarzy coś mądrego rzec. a, i w ogóle wam się chyba nie chwaliłam. dostałam ostatnio taki gruby list z Holandii, od 57-letniej Alie chorej na parkinsona. dwie strony a4, pisane komputerowo. przysłała mi też zdjęcia Marilyn Monroe. a dzisiaj dostałam kartkę od Pii z Finlandii. z Marilyn także ![]() pięknie.
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało mi się
Marta, gotową pracę do sprawdzenia oddała I wiem, że miałam iśc ale ciągle coś z kompa potrzebuje. To notatki to coś. Kurde, podoba mi się kolega z angielskiego. Dobrze, że mam 6 h tygodniowo
|
|
|
|
#3890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szybko masz kolejny termin także spoko loko. ![]() ja będę szukała jakąś fajną kurteczkę, płaszczyk, wolę trochę odczekać niż kupować na siłę i potem żałować. A często tak mam. Niestety. pewnie tak, ale na szczęście ból już przeszedł. Bolała pewnie od nadmiaru nauki, taaaak na pewno. To wszystko przez szkołę. ![]() próbowałam się do nich dodzwonić i chyba nikogo nie było. Jutro próbuję jeszcze raz. -.-' no wiesz podr. to była swoista pomoc naukowa, a że użyłam jej na sprawdzianie to już się nie liczy. Ważne, że coś mi się udało ściągnąć.Cytat:
Fajne autko, nie powiem, ale ja wolę troszkę mniejsze. ![]() nmzc;* Cytat:
![]() ja nawet nie wiem gdzie, w jakim dniu i ile zapłacę za studniówkę. ![]() i się dzisiaj wkurzyłam troszkę, bo koleżanka DOPIERO dzisiaj, gdy już oddałam deklarację informuje mnie o tym, że ma taki sam temat prezentacji jak ja. ![]() mi się marzy perfum z Victorii Secret bodajże Very sexy hot, kosztuje ok. 150/ 200 zł, no ale mi szkoda wydać. Jak zacznę zarabiać to sobie kupię.Nie wiem czy tylko jak tak mam, ale jak mam swoją kasę to na wszystko mi żal wydać, bo np. widzę tyleee fajny rzeczy i nie wiem na co wydać i takie tam I na wszystko jest za MAŁO.dobraa idę polski mnie wzywa. ;*czus.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-30 o 18:26 |
|||
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wybrałam portrety kobiet w XXleciu międzywojennym ;] właśnie wróciłam z ang.. cały czas gadałam xD trochę leży u mnie słownictwo, ale wierzę, że się to poprawi ;D zaraz muszę dokończyć pisać wypr. na polski i wziąć się za resztę.. i w ogóle to Wam powiem, że jakaś opatrzność nade mną czuwa ;D za tydzień, w środę 7.10. Wisła moja gra w Lublinie mecz charytatywny ;D i na tą środę nie mam żadnego spr. zapowiedzianego ;D teraz to nic mnie nie powstrzyma przed pojechaniem ;D już dzwoniłam do brata, że do niego wpadnę, że będę dzwonić jeszcze, żeby mi bilet kupił na mecz ;D nawet zaproponował, że mnie przenocuje na podłodze
|
|
#3892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Helou ; *
Ech.. już nie mówię, że mi też, bardzo.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515213]to namowiły mnie skutecznie na wagary ale nie załuje.rzucam szkole. ![]() [/QUOTE] Ja też dziś byłam na wagarach. ![]() Rzucamy szkołę razem? ;PCytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14515582] aa juz myslalam ze 350 za jedna osobe u mnie jakos 100 zl od osoby bedzie [/QUOTE]Ja będę płacić jakieś 350... za siebie, za partnera spoza szkoły, za materiały do ozdobienia sali, kamerzystę, itd. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz chciałam kupić sweterek, ale: 'może jednak nie, to sobie dołożę do płaszczyka i kupię taki porządny, dobrej jakości' ![]() _______________ Aaaale miałam ciężki dzień. Nie byłam w szkole, moja Bee mi rano napisała: nie poszłam do szkoły STOP jestem sama w domu STOP przychodź do mnie na wagary STOP. No i weź się człowieku nie skuś.. ; )) (ale za to poszłam na trening i ledwie żyję) Dziewczyny, dajcie mi swoje namiary na naszą klasę w PW. dlaczego ja ich nie mam?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-30 o 18:47 |
||||
|
|
|
#3893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jestem leniem pateatowanym i zasługuję na porządne lańsko
![]() wyłączyłam wizaż i wlazłam na demotywatory ![]() Cytat:
![]() ale też dzieki temu zawsze mam COS na czarną godzinę ale na taka mega czarną.a potem jak idę na zakupy i chciałąbym kupic to wszystko co by mi się przydalo i co mi się podoba to i tak mi nie starczy no cóż. trzeba z czegos rezygnować. i tak nie kupilam zupelnie nic, ani nawet nie bylam w sklepach od polowy lipca ![]() ja perfumy zawsze kupuje na lotniskach tzn. tata dziecku kupuje ![]() to sie nei łucz tyle jak Cie glowa boli ![]() Cytat:
bym sobie pochodzila na konwersacje ![]() opacznosc... ta. glupi ma zawsze szczescie żartuję ![]() brat kochany ;D Cytat:
?ej no, ale tak głupio wziac gotowca od kogos... przeciez wiadomo ze nie pisał ktos sam, to widac ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- idę! |
||||
|
|
|
#3894 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bo jesteś przyszły lekarz
Cytat:
![]() Ale już wiesz, co jadłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie to nie wiecie, od czego to zależy, jaką dostajemy listę tematów? Oczywiście oprócz tego, że ktoś tam pozgłaszał. Cytat:
ale jak już pisałam, nie wiem, ile płacimy, więc nie wiem, cy to coś więcej kosztuje.Właź na mnie i szukaj wszystkich
|
|||||
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
borze! nic się dziś nie uczyłam ! |
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chyba, że Cię już mam z '91.. bo ja skleroźnica, takich rzeczy nie pamiętam ;P)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |||
|
Zakorzenienie
|
zaproszona
![]() ślicznota ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tylko poprostu dla mnie jest szok . a z resztą jestem przewodniczącą i jak ja się nie odezwę to nikt się nie odezwie... pfff.
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam zjeść z Wami kolację.
![]() Byłam u mojej kochaniutkiej przyjaciółki i od razu mi humor poprawiła. ![]() Także tego, nie jest tak źle. Ja chcę na stomatologię iść. ![]() borze ! Ja też nie. ![]() Tak to jest jak nie mam motywacji, bo spr. przełożony, ale na fizykę się nałuczę, bo podobno kartkówka ma być.
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

wf na dworze?! ja bym zabiła babę 
fajnei mieć własne autko
EDIT: dobrze tylko wczesniej zdac prawko 
ale ja jeszcze nie jestem pełnoletnia, a mama i tak dlatego, że ma maksymalną zniżkę na ubezpieczenie 

(teraz całkowite zwolnienie)

[/QUOTE]
Idę zrobić