|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
Pamietam jak jeszcze w wątku się nie wypowiadałam tylko czytałam od początku (chyba 3 część) i Pani Jesień była guru włosowym Jak ktoś ma się czuć obco to taki świeżak jak ja
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
wczytuje sie ostatnio w buldożki i wszystkie hodowle jakimi jestem zaintersowana i wzbudzają moje zaufanie są na innych krancach Polski (Kraków, Mazury, Warszawa)
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie się tak nie czułam, przy innych dziewczynach to ja ignorantka jestem w sprawach kudełkowych ![]() Udzielałam się, owszem, dużo w tym wątku (wręcz bardzo dużo ), ale chyba raczej offtopowo niż włosowo - jestem zapewne jedną z tych osób, z powodu których ten wątek stał się plotkowy
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko ale ta wyrwał jest ciemna masa... ten jej głupokowaty śmieszek... masakraCytat:
jakoś przy końcu matko... a było to tak niedawno ![]() Cytat:
mam jedną hodowlę niedaleko, ale na razie wolę się wszystkiego o psach dowiedzieć
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaznajamiam sie z tematami typu jak karmic i wychowywać. Mam rok na nauczenie sie teoretyczne
|
|
#1957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jeszcze 4 lata, Ty się nie martw na zapas ![]() Cytat:
Chociaż Kuba i tak taryfę ulgową dla niej zrobił, oglądałam odcinek, kiedy Ivan Komarenko był u niego i wtedy to była jazda. Aż mi się żal chłopaczka zrobiło w pewnym momencie
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz znikam do Tż-a buziaki babeczki i do wieczorka
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie z ciekawości weszłam na I część wątku, szukam mojego pierwszego posta
|
|
|
|
#1960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to nowe gg sie zaczęło wieszać (starsze wersje nie) bo tam jest jakiś skrypt który chyba był niezbyt kompatybilny z Vista i taki był efekt teraz już jest lepiej ale i tak wolę XP chociaż przyznam szczerze ze sama bym nie była w stanie przeinstalować systemu - zaprzęgłam do pracy kumpla który jest informatykiem ![]() Cytat:
|
|
#1961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli już bluza, to bez kaputra! Mam taką http://www.allegro.pl/item746002743_...olf_34_38.htmli taki sam krój, ale zielona i z innego materiału, taka jak myszka jakaś Na zimę jest idealna, super grzeje. No i mam ją juz 2 lata i nic się z nią nie dzieje. W ogóle, z nią było śmiesznie, bo kupiłam ja, miała kosztować 90zł, okazało sie, ze zapłaciłam przy kasie 30 i jeszcze mogłam dobrać sobie jedną rzecz, za 1 gr ![]() Cytat:
(Jakieś 10 lat jeszcze?Cytat:
![]() Potweierdzili u mnie tę anemię i juz mam piekiełko w domu Kurcze, jem tyle ile potzrebuje, nei będę nagle zjadać całego talerza ziemniaków plus cały talerz mięsa. Przecież nie chodzi o to, że za mało jem,ale widocznie za mało wartościowo. Niech mi kupią pietruszkę, marchewkę,suszone warzywa czy coś innego, to chętnie sobie przekąsze między posiłkami, ale do cholery, po co mi wmuszać tyle jedzenia, ze aż mi się chce wymiotowac? Druga sprawa-kolacje. Jak jem obiad o 17, to nie mam juz później ochoty na jedzenie czegokolwiek,szczególnie, ze chodze wcześnie spać, a tearz usłyszałam, że będę obowiązkowo jeśc kolację, jeeejkuu..
||||
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, moje drogie Panie
Właśnie siedzę w domu. Chora.![]() Motylku, przeraziła mnie Twoja wizja macierzyństwa/ rodzicielstwa. Uwierz mi, że jest sporo par, które potrafią się w parę godzin spakować i z maluchami wyjechać nad morze/ w góry/ na rajd. Oczywiście, jak dzieci są młodsze, jest ciężej, ale to nie powód, żeby siedzieć w domu i myśleć, co by się mogło zrobić, jakby się nie miało dzieciaków. Wiem, że łatwo mi mówić, bo mnie to nie dotyczy, ale mam nadzieję, że kiedyś znajdę w sobie tyle siły i chęci, by być takim właśnie rodzicem, który realizuje swoje pasje. Kurczę, dla niektórych to nie problem wziąć malucha i iść z nim na Kult. Ale rozumiem, że nie chcesz mieć dzieci, nie każda kobieta odczuwa taką potrzebę. |
|
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten dysonans pomiędzy poziomem rozmowy z nią i drugim gościem ![]() Cytat:
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, dobrze, będę się częściej uczęszczać, tylko nie biiij
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieci...hmmm. Jak nie raz moja młoda (4mies.) daje mi w kość to nie chce mieć w ogóle dzieci ale myślę że to ona mnie w sumie zahartuje. Bo jej nie da się nie kochać
w ogóle kocham dzieci witaj pani jesień ja też Cię kojarze z paru wątków jako włosową guru
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=HgkUdNwZoAo
Ta Wyrwał gada jak Doda . Ale podobno ma najpiękniejsze piersi na swiecie
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie że tęskniłam o, to fajnie, ze zamowials ten sweterek
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie sterczące jakieś..
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja tak samo, myśle, ze instynkt mi także nie przejdzie Oj biedna Ty, anemia to powazna sprawa, wiec musisz się wziąc za siebie i zdrowiej prędko ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- O nie, a niby co jest ładnego w sztucznych cyckach?? ![]() Mi Ona w ogóle się nie podoba, buźkę ma ładną, ale jest przeSZTUCZNA. Cała. ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- o Dodzie mowa tak??
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
O Idze wyrwał. Porównywanej do dody
|
#1974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też wczoraj oglądałam Wojewódzkiego. Cóż, trzeba mieć fantazję by zaprosić 2 tak różnych gości
|
||
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tylko, że przez to Iga wyszła na jeszcze bardziej głupiutką
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
I'm sorry ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A jesli chodzi o Wyrwał to Ona tez mi się nie widzi ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
"niewydojona krowa"
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woli Igę obrobioną w Photoshopie, niż Igę prawdziwą. A co do reszty to polemizować nie zamierzam.A z tą "niewydojoną krową"- przyznam, że sama chciałabym mieć większy biust (mam małe C), ale to co ma Wyrwał to dla mnie przesada. A jak musi to znosić jej kręgosłup. Zdecydowanie nie zazdroszczę. |
|
|
|
|
#1979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem, ale ja myślę, ze problem jest w tym, ze moje jedzenie jest ubogie w surowe warzywa, owoce i to właśnie tego powinnam jeśc więcej, np zamiast słodyczy. Jak mi zaczną wmuszać na siłę ogromne porcje jedzenia to naprawdę skończy się to źle. Mój plan jest taki: -więcej wędlin,wątróbek, czerwonego mięsa (nie znoszę, ale trzeba będzie się przemęczyć..) -więcej ryb -codziennie do szkoły razem z kanapkami (tylko pełnoziarniste,ciemne pieczywo, jajka, sałata, pietruszka itd) surowe warzywa, np marchewka, pietruszka, albo suszone owoce, banany, morele..Oczywiście świeże owoce też pestki dyni, orzechy-powrót do picia pokrzywy Inspiruję się ta listą: drożdże piwne – 18 pestki dyni - 15 otręby pszenne 14,9 grzyby suszone 11,5 kakao – 10,7 pokrzywa - 10,0 zarodki pszenne 9,0 soja (sucha) 8,0 morele suszone – 7,8 żółtko jaja – 7,2 fasola biała(sucha) 6,9 siemię lniane - 5,7 zielona pietruszka 5,0 szczaw 4,9 kasza jaglana 4,8 groch żółty(suchy) 4,7 pieczywo chrupkie(żytnie) 4,0 śliwki suszone, mąka pszenna, płatki owsiane 3,9 płatki jęczmienne - 3,6 orzechy laskowe, płatki pszenne - 3,4 szpinak, rodzynki, figi 3,3 botwina 3,2 soczewica (kiełki) - 2,9 płatki żytnie - 2,7 papryka słodka 2,6 śliwki suszone 2,5 chleb żytni(pumpernikiel) 2,4 jajka 2,2 chleb i bułki(graham), chleb żytni(ciemny) 2,2 marchew - 2,1 soczewica czerwona 2,06 daktyle - 2,0 groszek zielony – 1,9 fasola szparagowa, groch - 1,35 sałata - 1,1 kiełki pszeniczne - 1,0 maliny, jeżyny, porzeczki, miód pszczeli – 0,9 kasza jęczmienna pęczak winogrona, brzoskwinie, brokuły gotowane, kiełki mung, ryż, płatki kukurydziane – 0,8 fasola mung (kiełki) - 0,7 kasza gryczana, jęczmienna perłowa 0,65 pomidory, cebula, kapusta, sałata, selery, banany, borówki – 0,6 ogórek - 0,5 kuskus 0,38 granaty - 0,3 kasza manna 0,16 mleko – 0,05 miligrama Szkoda tylko, ze tak naprawdę, takie odżywianie się wyjdzie o wiele drożej. Ale jak zawsze to co powinno być dostępne dla wszystkich jest droższe niż to mniej zdrowe, ogólnodostępne. Ale myślę, że będzie ok ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się pochwalić, że kupiłam sobie buty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

ale ta wyrwał jest ciemna masa... ten jej głupokowaty śmieszek... masakra
jakoś przy końcu 

21.06.2014r.

Kurcze, jem tyle ile potzrebuje, nei będę nagle zjadać całego talerza ziemniaków plus cały talerz mięsa. Przecież nie chodzi o to, że za mało jem,ale widocznie za mało wartościowo. Niech mi kupią pietruszkę, marchewkę,suszone warzywa czy coś innego, to chętnie sobie przekąsze między posiłkami, ale do cholery, po co mi wmuszać tyle jedzenia, ze aż mi się chce wymiotowac? Druga sprawa-kolacje. Jak jem obiad o 17, to nie mam juz później ochoty na jedzenie czegokolwiek,szczególnie, ze chodze wcześnie spać, a tearz usłyszałam, że będę obowiązkowo jeśc kolację, jeeejkuu..