|
|
#2221 |
|
AGA :)
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki po raz 8 :)
nie no założę napewno
Wypłata za staż, a wcześniej stypendium na uczelni - wszystko na konto rodziców. Jak np wpłynie mi 670zł to mi dają 700, no czysty biznes poprostu
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
haha
i dobrze, banki to zlodzieje![]() spokojnie za duzo nie kupie zreszta w ciagu najblizszych tygodni rozstrzygnie sie co z nami dalej
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś no to w takiej sytuacji już rozumiem czemu wolisz przelew na konto rodziców
Nie mniej jednak gdybyś chciała zrezygnować z tych korzyści to polecam konto w mBanku - płacisz tylko za przelew do innego banku i to 0,50gr. Cała reszta za darmo tzn. brak opłat za prowadzenie konta, czy też za kartę. Procent na koncie oczywiście minimalny, no ale umówmy się - nie jest to raczej konto oszczędnościowe tylko na bieżące wydatki, a podczas wyprzedaży i tak kasa szybko wypływa ![]() Ponadto na Allegro bardzo często ludzie mają konta właśnie w tym banku, więc wtedy przelewy masz darmowe
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Archi rękawiczki warte grzechu ![]() Sus, Puszku współczuję zabiegania wokół drukowania prac i całego rytuału z dziekanatem Aguś nie dziwię Ci się, ze nie chcesz konta, skoro rodzice zawsze coś dorzucą ![]() u mnie padać przestało, ale chłodem wieje
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
TEż polecam mbank ![]() muszę coś sprawdzić w necie i pierwsze moje kroki powędrowały tutaj Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-09-29 o 18:55 |
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chcialabym was prosic o kciuki
jutro od 10 do 11 mam obrone... a teraz mam starsznego stresa
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz - na pewno sobie poradzisz, wiem to - bądź dzielna, trzymaj się ![]() wiem, ze teraz przeżywasz katusze, ale jutro będzie dobrze i o tej porze dawno już będziesz świętować
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
yovi
![]() ja dzisiaj zasłabłam w pracy... miałam coś tak dziwnego czego jeszcze nie miałam ![]() zaczęło się od zawrotów głowy, potem częściowo przestałam widzieć - jak np. patrzyłam na swoją dłoń z rozłożonymi palcami to widziałam tylko 3 palce, mój wzrok nie obejmował całej dłoni... jak 3 koleżanki stały koło siebie to ja widziałam tylko jedną i czułam jakby takie dziwne "opóźnienie" tzn. patrzyłam już gdzie indziej a ten obraz tak powoli się zmieniał, poprostu patrzyłam na coś i jeszcze tego nie widziałam...a potem przeraziłam się już na maksa, bo nie porafiłam się wysłowić... mówiłam jakieś brednie typu: "jadłam firanki", nie potrafiłam ułożyć zdania, bo albo wymawiałam źle słowa,albo wogóle ich zapominałam ![]() Byłam przerażona, bo to mnie trzymało ponad 2 godziny... nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego jak próbowałam coś powiedzieć koleżance to patrzyła na mnie przerażona, a ja nie mogłam złożyć zdania... nie potrafiłem niczego nazwać po imieniu... mam nadzieję,że nigdy więcej czegoś takiego nie będę miała...
|
|
|
|
#2231 | |
|
|
Puszku, kode myślałam właśnie o mbanku
muszę się tam wybrac wreszcie, bo czuję się zacofnaana w tej kwestii Yovi Powodzenia !! ale zmokłam dzis! mogłam sobie normalnie wszystko wykręcić :/ załapała mnie największa ulewa no, ale tatuś rozpalił już w piecuszku i jest ciepluuuusio ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Dlaczego koleżanki nie zadzowniły po lekarza? Koniecznie idź się przebadaj! Bardzo niepokojące jest to co napisałaś! Proszę, idź do lekarza!
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu dołączam się do prośby Agi - koniecznie idź do lekarza, nie rozumiem, czemu pogotowie nie zostało wezwane, to nie żarty - KONIEZCNIE JUTRO DO LEKARZA IDŹ - może to "tylko" przemęczenie, ale proszę sprawdź - przebadaj się gruntownie i odpocznij, może na zwolnienie pójdź
|
#2233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madziuuuu!!! ![]() nie możesz tego tak zostawić..brzmi poważnie. Koniecznie sprawdź co to takiego..może to tylko objaw przemęczenia, małej ilośći pożywienia itp. a może coś innego ![]() Cytat:
![]() ani razu nie byłam w placówce ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
?
|
|||
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi
![]() madziu! Masakra to co piszesz! Ale najbardziej dziwi mnie to, że koleżanki były przerażone, ale po pomoc nie zadzwoniły Koniecznie idź zrób badania, bo to może być zwykłe zasłabnięcie, ale może być to coś gorszego i lepiej się zbadać żeby w razie co szybko zapobiec!!! Kochana do lekarza marsz ale już Ja też zakładałam konto przez internet Aguś możesz tak zrobić będzie Ci dużo wygodniej i nie będzie wykrętów, że nie chce Ci się iść do banku Zamów sobie też od razu kartę. Umowę którą wypełnisz on-line do domu przyniesie Ci później kurier i Ty ją podpiszesz i w ten sposób zakładasz konto. A później przyjdzie Ci karta pocztą ![]() archi ja podobnie jak kode dopytuję się - ?
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry , mama mi nic nie pisala o totku chyba nie wygralam![]() Madziu jej musisz isc natychmiast do lekarza ,straszne ![]() Yovi powodzenia dzis napisze jak juz bede wiedziec na 100% wszystko ![]() zaplacilam za rekawiczki i co dalej? Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-09-30 o 05:14 |
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ag mam nadzieję, że Cię nie uraziłam
Ja też polecam mBank ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie W domu nie mam netu... prąd przyłączają więc może coś pomieszali :/ |
||
|
|
|
#2237 |
|
|
Sus no coo Tyyyyy !
puszku, kode zaskoczyłyście mnie ! przez internet? o cholera, ale cuda archi i teraz czekasz aż Ci prześle dzien dobry !
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj czuję się już trochę lepiej,ale jeszcze cały dzień przede mną... nie mam kiedy iśc do lekarza, dzisiaj znowu pracuję, teraz ciągnę ten maraton 8dniowy... ale w przyszłym tygodniu pójdę... |
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Archi pozostaje ci teraz poczekać
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde rano musze leciec do fotografa... 4 fotki na dyplom
|
|
|
|
#2241 | |
|
|
Cytat:
najgorzej to się tam wybrać.. Madziu zdecydowanie za dużo pracujesz :/ Znajdz chwile i naprawdę idź do lekarza bo to nie żarty
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() 8 osób podzieliło między siebie te 40mln ![]() Ja jeszcze nie sprawdziłam kuponu ![]() To nie cuda, to XXI wiek ![]() Cytat:
Sus z tymi fotkami to mój TŻ ponoć nie musi ich dawać od razu dziś tylko tydzień przed obroną, także zobaczymy co to wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no musisz , moze sie zwolnij na pare godzin przeciez to nie moze czekac aaaaaaaa na allegro sa gry na Atari Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-09-30 o 11:18 |
|
|
|
|
#2244 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam
niestety nie jestem milionerką, chyba bym zniosła to przekleństwo ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj byłam u fryza i mi włosy wyprostował na tzw. blachę ![]() Matka zobaczyła zdjęcie i powiedziała, ze wyglądam na jakieś 17 lat |
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie jestem milionerką
![]() TŻtowi udało się złożyć pracę, a fotki ma donieść na tydzień przed obroną
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
mówcie mi PANI MAGISTER
![]() ![]() aaha... i przedstawia wam moją Tosie ![]() moja kochana Tosieńka
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2009-09-30 o 17:20 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Wtajemniczenie
|
wooow Yovi wypije pół litra soku marchewkowego
![]() Tosieńka prześliczna, jaka to rasa? |
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tosia to taka wielorasowa jest ale jak dla mnie przesliczna i przeurocza
|
|
#2250 |
|
Wtajemniczenie
|
oooj mieszańce są najwierniejsze i najukochańsze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jutro od 10 do 11 mam obrone... a teraz mam starsznego stresa

dzien dobry , mama mi nic nie pisala o totku