Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-29, 16:20   #931
Masza711
Zadomowienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
fryzjer i kosmetyczka... jeszcze moze dałabym radę, ale dobry seks :no niewiem:
A czy ja Ci kaze uprawiac seks z małzonkiem? i do tego własnym ?
Horo, ja Ci juz kiedys pisałam-wierze w Ciebie teraz tylko Ty uwierz w siebie i zadbaj o swoje szczescie jestes silna i dzielna- dałas rade zmusic dr by włozył takie żelki jakie Ty chcesz a nie on, masz odwage kreowac swoja przyszłosc (zrobiłas kurs) biorac sprawy w swoje rece Jestem przekonana ze osiągniesz co tylko chsesz Wiec do dzieła malenka bo ja niecierpie sie mylić .
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 16:21   #932
listopadowa80
Zakorzenienie

[QUOTE=Masza711;14500677]

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Wiem, że wsparcie na forum jest, ale ostatnimi czasy, jak patrzę na piersi, to wpadam w doła strasznego i dlatego nie chcę wam marudzić i narzekać itp.. Z brodawką jest tak jak było od początku - czyli jest nisko, za nisko, dużo niżej niż brodawka piersi lewej - w tym względzie nic się nie zmieniło. Góra nadal wydęta - wyraźnie widać i czuć krawędź żelka jest ze 2 cm wyżej niż żelek lewy - poza tym sama jego krawędź jest taka jakby gruba (od początku taka jest...). No i te fałdy - od mostka i z boków mogę znieść, bo są widoczne (ledwo) tylko przy schylaniu, ale pofałdowania u góry piersi lewej są niestety mocno widoczne i wyczuwalne

No i niech mi ktos powie ze to nie jest powd by udac sie do dr Słonko, czy ja mam Cie tam na siłe zaciągnąc
Za 2 tyg. wizyta u pani dr... W zasadzie wszystko oprócz tych pofałdowań z góry było od początku, czyli pani dr o tym wiedziała...
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 16:32   #933
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
A czy ja Ci kaze uprawiac seks z małzonkiem? i do tego własnym ?
Horo, ja Ci juz kiedys pisałam-wierze w Ciebie teraz tylko Ty uwierz w siebie i zadbaj o swoje szczescie jestes silna i dzielna- dałas rade zmusic dr by włozył takie żelki jakie Ty chcesz a nie on, masz odwage kreowac swoja przyszłosc (zrobiłas kurs) biorac sprawy w swoje rece Jestem przekonana ze osiągniesz co tylko chsesz Wiec do dzieła malenka bo ja niecierpie sie mylić .
No bo ja to jestem taki dziwny typ... jedne studia, drugie, kursy, szkolenia... to wszystko poniekąd dla rodziny, dla dzieci I szczerze, to bardziej zalezy mi na szczęściu dzieci niż moim wlasnym ... zawsze troszczyłam się o wszystkich wokół, tylko nie o siebie
Ale jestem na dobrej drodze...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 16:37   #934
Masza711
Zadomowienie

[QUOTE=listopadowa80;14500 947]
Cytat:

Za 2 tyg. wizyta u pani dr... W zasadzie wszystko oprócz tych pofałdowań z góry było od początku, czyli pani dr o tym wiedziała...
Tzn ze za 2 tyg dowiesz sie czy bedzie konieczny laser?
Stary 2009-09-29, 16:38   #935
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Listopadowa,
to jeśli mięsien nie puści, to co będziesz miala robione? Kolejna op?

Stary 2009-09-29, 16:43   #936
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
No bo ja to jestem taki dziwny typ... jedne studia, drugie, kursy, szkolenia... to wszystko poniekąd dla rodziny, dla dzieci I szczerze, to bardziej zalezy mi na szczęściu dzieci niż moim wlasnym ... zawsze troszczyłam się o wszystkich wokół, tylko nie o siebie
Horo, pracuj nad soba bo...ja bym nigdy nie chcaiła usłyszec od mojej mamy czy taty, ze bardziej im zalezało na moim szczesciu niz na swoim...Boze czy Ty wiesz jaki to bagaż dla dziecka? Zyc w swiadomosci ze przezemnie moj rodzic nie doznał szczescia takiego na jakie zasłużył...brrrr okropnosc jakas. Oby Twoja nowa droga była usłana jeno rózami

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Listopadowa,
taaa...jasne ...najlepiej zaraz cztery
Stary 2009-09-29, 16:44   #937
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
N0 to co zrobi? Pytam, bo nie wiem jaki mozna zaleźć sposób na takiego uparciucha

Stary 2009-09-29, 16:49   #938
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
N0 to co zrobi? Pytam, bo nie wiem jaki mozna zaleźć sposób na takiego uparciucha
No jak to co ? Wysle Listopadowa do bioenergoterapeuty A potem kaze jej pic ziółka rozkurczowe Sorry Listopadowa ale ja mam dzis spaczone poczucie humoru
Stary 2009-09-29, 19:19   #939
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa,
Horo - podejrzewam, że pierwszą opcją będzie właśnie laser. Czy coś to da... nie wiem, zobaczymy. W tej chwili obawiam się, że to może być kwestia nie tylko trzymających jeszcze mięśni, ale też zbyt ciasnej kieszeni (to by wyjasniało, dlaczego implant się pofałdował)

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:

...jakoś się nie ubawiłam... Może ja też mam dzisiaj humor spaczony
W bioenergoterapię nie wierzę, w ziółka tym bardziej. A operacja - no fajnie i w ogóle - ale kto za to zapłaci (żałuję, że przed op. nie poruszyłam tego tematu, bo teraz nie wiem na czym stoję)

Moje spostrzeżenia:
implant w piersi prawej wyżej o 1,5 cm niż w piersi lewej. Dodatkowo krawędź tego implantu (oczywiście w piersi prawej) jest tam taka jakby pogrubiała i cały implantu góry tej piersi jest taki poduchowaty. Skóra nad implantem (w tym miejscu) - pofałdowana. Z boków i od strony mostka (w obu piersiach) implant też pofałdowany - jest to na szczęście tylko wyczuwalne, a lekko widoczne tylko przy schylaniu.
Dolna krawędź piersi prawej jest wyżej o 1,2cm od dolnej krawędzi piersi lewej.
Różnice w wysokości brodawek - brodawka piersi lewej jest wyżej o 1 cm niż brodawka piersi prawej.
Z profilu - pierś lewa idealna - tworzy 'skocznię narciarską'
Pierś prawa - u góry mocno się odznacza (tak - efekt piłki, mimo iż anatomy), kształt jajowaty.

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-29 o 19:28
Stary 2009-09-29, 21:03   #940
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Horo, dzieci kiedys dorosna i beda zyly swoim zyciem, a ty Kochana czasami masz prawo pomyslec tez o sobie i wcale przez to nie bedziesz gorsza matka. Ja kiedys tez martwilam sie o wszystkich, az przyszedl dzien i zrobilo klik i teraz zyje jak mi sie podoba, robie co mi sie podoba i czuje sie szczesliwa, bo zyje tak jak chce. Nie poswiecam sie dla nikogo, ok jezeli ktos naprawde potrzebuje pomocy, to na pewno nie odmowie, ale pamietam tez o tym, ze i mi naleza sie przyjemnosci od zycia, ktore tak naprawde jest bardzo krotkie

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Horo - podejrzewam, że pierwszą opcją będzie właśnie laser. Czy coś to da... nie wiem, zobaczymy. W tej chwili obawiam się, że to może być kwestia nie tylko trzymających jeszcze mięśni, ale też zbyt ciasnej kieszeni (to by wyjasniało, dlaczego implant się pofałdował)

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

W bioenergoterapię nie wierzę, w ziółka tym bardziej. A operacja - no fajnie i w ogóle - ale kto za to zapłaci (żałuję, że przed op. nie poruszyłam tego tematu, bo teraz nie wiem na czym stoję)

Moje spostrzeżenia:
implant w piersi prawej wyżej o 1,5 cm niż w piersi lewej. Dodatkowo krawędź tego implantu (oczywiście w piersi prawej) jest tam taka jakby pogrubiała i cały implantu góry tej piersi jest taki poduchowaty. Skóra nad implantem (w tym miejscu) - pofałdowana. Z boków i od strony mostka (w obu piersiach) implant też pofałdowany - jest to na szczęście tylko wyczuwalne, a lekko widoczne tylko przy schylaniu.
Różnice w wysokości brodawek - brodawka piersi lewej jest wyżej o 1 cm niż brodawka piersi prawej.
Pierś prawa - u góry mocno się odznacza (tak - efekt piłki, mimo iż anatomy), kształt jajowaty.
ja bym terroryzowala juz Pania doktor i nie czekalabym az nadejdzie termin kontroli

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 22:56   #941
agnes281
Wtajemniczenie

MASZKA dostalas wiadomosc na priva? mam problem z netem ,dlatego pytam buzka.

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 22:56   #942
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Moje spostrzeżenia:
Listopadowa Słoneczko , zapisana już jesteś na konsultacje za dwa tyg? bo może naprawdę warto pokazać się wcześniej pani dr.
Ja wiem, że czekanie jak coś jest nie tak jest nie do wytrzymania. A u Ciebie pani dr widziała nieprawidłowość więc na pewno nie będzie mydlić Ci oczu tylko znajdzie przyczyne i rozwiązanie.Nie czekaj tylko szybciutko umów się na konsultacje , im szybciej zaczniesz zabiegi tym lepiej.

U mnie było całkiem inaczej, bo ci moi dr od samego początku wmawiali mi usilnie, że wszystko jest idealnie. Ja że krzywe-oni równiutkie, ja że się dzielą -oni pytali gdzie.Nie było nawet o czym dyskutować.
A u mnie pierś wygląda coraz gorzej. Implant niczym worek z żelm coraz bardziej spada w piersi na dół. Otoczka zaczyna się zniekształcać-rozciąga się jakby ten ciężar implantu ciągnął ją za sobą Boli nadal-choć już nie tak dotkliwie.Pierś jest coraz niżej.Stan podgorączkowy minął-jedyny plus. W głowie się nie mieści, żeby w takim stanie lekarz zostawił swoją pacjentkę . Miałabym polubić taka pierś,żyć z nią nie zapłaciłam za zwinięty worek żelu

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 23:16   #943
foxy123
Zakorzenienie

A ja sie z Maszka nie zgodze Piersi HORO wygladaja meeega naturalnie Po pierwszej operacji wygladaly jak dwie kuleczki przyklejone do deski - do tego ta autostrada- calosc dawala bardzo sztuczny efekt. Teraz jednak jest przecudnie, wrecz arcydzielo i ani troche nie maja w sobie sztucznosci
Stary 2009-09-29, 23:16   #944
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Bankierka Tfu, na psa urok, ja nie mam męża Jak mawia stare przysłowie szerszeni "dobry mąz to cudzy mąż" I w ten oto sposób naraziłam sie wszystkim zaoobraczkowanym wizazankom
Ale ja nie chce meza i nic na to nie poradze ze tak jak jest jest mi najfajniej Ja jestem mega hedonistka, a obowiązki, współodpowiedzialnosc i inne pierdoły to nie dla mnie
Podoba mi się zwłaszcza to przysłowie ,cała reszt oczywiście też

Pisałaś, że Ci jeszcze prawy mięsień trzyma mocniej. Czy Ty to widzisz albo czujesz, czy pani dr Ci to uświadomiła?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 06:57   #945
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Listopadowa,
w takim razie trzymam kciuki, zeby to byla wina tylko uparciucha mięśnia ... brzydal jeden . Wyobraź sobie jaki będziesz miala widok w lustrze jak go w końcu Pani dr laserkiem potraktuje

Stary 2009-09-30, 08:42   #946
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
MASZKA dostalas wiadomosc na priva? mam problem z netem ,dlatego pytam buzka.
Dostałam i odpowiedziałam

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Podoba mi się zwłaszcza to przysłowie ,cała reszt oczywiście też

Pisałaś, że Ci jeszcze prawy mięsień trzyma mocniej. Czy Ty to widzisz albo czujesz, czy pani dr Ci to uświadomiła?
Mya Jest asymetria miedzy Kasia i Basia ale ja ją miałam jeszcze przed op Natomiast dr twierdzi ze jest ona spowodowana tym ze prawy sie jeszcze nie do konca puscił
Stary 2009-09-30, 09:33   #947
angelnight1
Raczkowanie

dzieczyny to siedzenie w domu bezczynnie jest zabójcze.
nudaaaaaaa. to ja juz wole pracowac.
nic mi juz nie doskwiera, przesypiam juz cala noc.
cycuchy praktycznie nie bola. jedyny problem stanowi kręgosłup.
nie wiem już jak mam siedzieć i leżeć żeby było ok.
Stary 2009-09-30, 10:13   #948
bankierka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angelnight1 Pokaż wiadomość
dzieczyny to siedzenie w domu bezczynnie jest zabójcze.
nudaaaaaaa. to ja juz wole pracowac.
nic mi juz nie doskwiera, przesypiam juz cala noc.
cycuchy praktycznie nie bola. jedyny problem stanowi kręgosłup.
nie wiem już jak mam siedzieć i leżeć żeby było ok.
do kiedy siedzisz w domku? ja od piątku do pracy rozleniwiłam sie i podoba mi się to właśnie wcinam nutelle a co niech brzuszek jeszcze puchnie.Patrze na laski na viva i juz im nie zazdroszcze piersi bo ja też mam Wiesz ja nie mam problemu z kręgosłupem o dziwo nigdy nie lubiałam spać na plecach bo bolały a teraz śpie i nie bolą...Mam jeszcze problem z podnoszeniem rąk do góry,i wstaje z łóżka już samaale z lekkim bólem.
Stary 2009-09-30, 10:49   #949
Agnessa30
Raczkowanie

Kochane, ja wlasnie robie wypad z domu i pedze do PL . Buziaki dla wszystkich

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 11:57   #950
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Horo, dzieci kiedys dorosna i beda zyly swoim zyciem, a ty Kochana czasami masz prawo pomyslec tez o sobie i wcale przez to nie bedziesz gorsza matka. Ja kiedys tez martwilam sie o wszystkich, az przyszedl dzien i zrobilo klik i teraz zyje jak mi sie podoba, robie co mi sie podoba i czuje sie szczesliwa, bo zyje tak jak chce. Nie poswiecam sie dla nikogo, ok jezeli ktos naprawde potrzebuje pomocy, to na pewno nie odmowie, ale pamietam tez o tym, ze i mi naleza sie przyjemnosci od zycia, ktore tak naprawde jest bardzo krotkie
i co rok krotsze, niestety ale dam radę... malutkimi kroczkami, ale jednak

Miłego odpoczynku w PL i... owocnych zakupów w sklepach z bielizną

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
A ja sie z Maszka nie zgodze Piersi HORO wygladaja meeega naturalnie Po pierwszej operacji wygladaly jak dwie kuleczki przyklejone do deski - do tego ta autostrada- calosc dawala bardzo sztuczny efekt. Teraz jednak jest przecudnie, wrecz arcydzielo i ani troche nie maja w sobie sztucznosci
Foxy ,
one naprawde wygladają bardzo naturalnie

Stary 2009-09-30, 12:08   #951
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczynki,
kupilam w końcu odpowiedni top... mam nadzieje ... szersza taśma pod biustem, szerokie ramiączka połączone w całość na plecach Wprawdzie nie jest bardzo opięty, ale miesiąc po już chyba nie musze się ściskać jak gorsetem

Stary 2009-09-30, 12:21   #952
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki,
kupilam w końcu odpowiedni top... mam nadzieje ... szersza taśma pod biustem, szerokie ramiączka połączone w całość na plecach Wprawdzie nie jest bardzo opięty, ale miesiąc po już chyba nie musze się ściskać jak gorsetem

Hej! Ślicznie!!Ja tez wkrótce wstawię moje fotki ,zebys oceniła wprawnym okiem czy jest lepiej, ok?
A...ja Ciebie rozumiem..Łatwo mówić o myśleniu, o sobie, przyjemnościach jak się nie ma dzieci lub ma się jedno...Wiem coś o tym. Moim chłopcom chciałam dać to co najlepsze..i dopiero teraz gdy podrośli ( szkolniacy) mogę pomyśleć o sobie. odchowasz trochę dzieci...naucz ich ,ze tez masz prawo do zmęczenia lub po prostu chwilki dla siebie.. Ale doskonale Cię rozumiem..
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 12:21   #953
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Listopadowa,
w takim razie trzymam kciuki, zeby to byla wina tylko uparciucha mięśnia ... brzydal jeden . Wyobraź sobie jaki będziesz miala widok w lustrze jak go w końcu Pani dr laserkiem potraktuje
Dziękuję Ci Horo
Nie wiem czy to akurat pani dr będzie uparciucha brzydala traktować laserem, bo nie wiem czy go posiada Sądzę raczej, że serię zabiegów będę musiała odbyć u kogoś innego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 12:31   #954
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Hej! Ślicznie!!Ja tez wkrótce wstawię moje fotki ,zebys oceniła wprawnym okiem czy jest lepiej, ok?
A...ja Ciebie rozumiem..Łatwo mówić o myśleniu, o sobie, przyjemnościach jak się nie ma dzieci lub ma się jedno...Wiem coś o tym. Moim chłopcom chciałam dać to co najlepsze..i dopiero teraz gdy podrośli ( szkolniacy) mogę pomyśleć o sobie. odchowasz trochę dzieci...naucz ich ,ze tez masz prawo do zmęczenia lub po prostu chwilki dla siebie.. Ale doskonale Cię rozumiem..
willma,
takie jest życie i trzeba je przejść... jak najlepiej, jak najszczęśliwiej, ale jak na razie... dzieci, dzieci, dzieci... na mnie też przyjdzie czas
ps. wstawiaj te fotki

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Dziękuję Ci Horo
Nie wiem czy to akurat pani dr będzie uparciucha brzydala traktować laserem, bo nie wiem czy go posiada Sądzę raczej, że serię zabiegów będę musiała odbyć u kogoś innego
Listopadowa,
to moze wcześniej wybierz się do Pani dr, skoro wyglad tej piersi Ciebie niepokoi...

Stary 2009-09-30, 12:33   #955
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Listopadowa Słoneczko , zapisana już jesteś na konsultacje za dwa tyg? bo może naprawdę warto pokazać się wcześniej pani dr.
Ja wiem, że czekanie jak coś jest nie tak jest nie do wytrzymania. A u Ciebie pani dr widziała nieprawidłowość więc na pewno nie będzie mydlić Ci oczu tylko znajdzie przyczyne i rozwiązanie.Nie czekaj tylko szybciutko umów się na konsultacje , im szybciej zaczniesz zabiegi tym lepiej.
Mya - i jak tu Ciebie nie kochać.
Wizyta już umówiona na 14-tego. Wcześniej i tak nie dam rady się wybrać. Ostatnio mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć: niekończący się remont, praca, umowa zlecenie -już dawno powinnam oddać (czyli moja dodatkowa praca chałupnicza). Doba za krótka. I ostatnio jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów, do tego jakieś przesilenie jesienne i niepokorny cyc. Ręce opadają

Co do piersi - tego marszczenia wcześniej nie było... Jestem bardzo ciekawa co pani dr powie na to. Oczu zmydlić sobie nie dam na pewno, poza tym nie sądzę, aby pani dr obrała taką taktykę.
Tak czy siak - nawet jeśli u mnie coś nie wyszło (no bo zdarza się to nawet najlepszym) nadal uważam dr Skwiercz za wysokiej klasy chirurga plastyka . Nie chciałabym, aby moje wcześniejsze posty kogoś wystraszyły i zniechęciły do op. u pani dr

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-09-30 o 16:13
Stary 2009-09-30, 14:05   #956
angelnight1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bankierka Pokaż wiadomość
do kiedy siedzisz w domku? ja od piątku do pracy rozleniwiłam sie i podoba mi się to właśnie wcinam nutelle a co niech brzuszek jeszcze puchnie.Patrze na laski na viva i juz im nie zazdroszcze piersi bo ja też mam Wiesz ja nie mam problemu z kręgosłupem o dziwo nigdy nie lubiałam spać na plecach bo bolały a teraz śpie i nie bolą...Mam jeszcze problem z podnoszeniem rąk do góry,i wstaje z łóżka już samaale z lekkim bólem.
No wlasnie nie wiem kiedy. zastepuje mnie w firmie wspolniczka, wiec no problem. gorsza sprawa ze przed zabiegiem kupilam nowy samochod i nie wyrobilam sie z rejestracja i ubezpieczeniem. poprzedni nie ma wspomagania. do pracy tylko samochodem, bo inaczej sie nie da. siedze wiec i czekam az sie samo rozwiaze hehe

ja juz pluskam sie sama, do pasa oczywiscie. wstaje bez bolu, siedze normalnie. rak nie podnosze za wysoko. jedynie jak za dlugo siedze z kompem to mnie gorna (od strony wewnetrznej) czesc piersi pobolewa. ale to chyba normalne tak mysle
Stary 2009-09-30, 14:40   #957
KUBUŚ
Raczkowanie

Listopadowa, a jak działa taki laser ?, bo nie bardzo rozumiem , co on ma takiego zrobic żeby ten miesień puścił, mysle że nie tylko ja nie znam zastosowania i działania takiego laseru
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 16:11   #958
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
Listopadowa, a jak działa taki laser ?, bo nie bardzo rozumiem , co on ma takiego zrobic żeby ten miesień puścił, mysle że nie tylko ja nie znam zastosowania i działania takiego laseru
Kubuś -Laser emitujący wiązki promieniowania podczerwonego powoduje m.in. rozluźnienie mięśni szkieletowych. Czyli to taka sama laseroterapia, którą wykorzystuje się w schorzeniach układu mięśniowo-szkieletowego (np. w chorobach zwyrodnieniowych).
Oprócz tego działa przeciwbólowo, przeciwobrzękowo, przeciwzapalnie...
Stary 2009-09-30, 18:22   #959
agnes281
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny...mam pare pytan do po op.
- ile czasu bede musiala nosic bandaz po op?
- po jakim czasie moge wskoczyc juz wsportowy stanik typu Triumph Triaction
- i kiedy moge wziasc pierwszy prysznic po op, z tego co tu piszecie nie mozna zamoczyc swiezych ran, wiec czeka mnie tzw " mycie czesciowe" gabka;-))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-09-30 o 18:24
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 19:50   #960
KUBUŚ
Raczkowanie

Juz zrozumiałam

agnes wszystko zalezy od lekarza, wszystkie informacje znajdziesz na watku
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości