|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Łapie mnie za rękę, jakby chciał sprawdzić czy ciągle tu jestem. Czy zdaje sobie sprawę z tego, jak na mnie działa - ten z pozoru zwykły dotyk jego ciepłej dłoni? Czy jemu też skacze wtedy tętno?
Śpij Julio, Romeo nie istnieje <3 A ona znów udawała, że ma Go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśli, że tak bardzo pragnęła z Nim być. Nigdy nie potrafiła się przyznać do błędu... Do tego, że taki drań mógł zawładnąć całym jej światem.. Nigdy nie przypuszczał, że błękit oczu może być tak kojąco głęboki. Spojrzała na niego, a gdy ich oczy spotkały się, ból zniknął. Tylko delikatne ciepło rozpływało się w nim, emanując swym pięknem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
___ i powiedz mi , że mamy jeszcze sens. tu nie chodzi o Ciebie , a o mnie. wczoraj facet , dzisiaj gówniarz. mam Cię w sobie , na sobie i obok siebie.
![]() |
#4113 |
Zadomowienie
|
Myślisz ze jeszcze może byc tak cudownie??
-Lubisz mnie? -Nie... -Dlaczego? -Bo to za małe uczucie jakim Cię dażę.... -Czyli że..? -czyli że.... -Ale dlaczego nic nie powiedziałes? -Bałem się...zresztą co by to dało...i tak jestes z nim... -Ale gdybym wiedziała nie byłabym z nim... -To znaczy że..? -tak... -boże...tak bardzo mi przykro teraz... -mnie też ![]() Koty wciąż chodzą własnymi drogami. Ty też jesteś indywidualistą. Koty lubią spac. Ty te lubisz leniuchowac. Koty mają miękkie futerka. Ty masz ciepłe ciało. Koty lubią się miziac. Ty lubisz się przytulac. A jak wiesz ja kocham koty... ![]() Mnogośc przez nieskończonośc.... Namalowałam obraz.Duże serce.Zaniosłam go Tobie.Zastałam Cię razem z nią.Przeciełam obraz na pół. Jedną połówkę wyrzuciłam do kosza,drugą zostawiłam sobie,by pamiętac,żeby nie kochac i serca nikomu nie oddawac. Jesteś moją gwiazdą nadziei... Gdy do okna puka noc..... Bywasz trujący jak papierosowy dym... Szybujemy do góry...w chmury.... Jesteś jak jakiś cholerny wirus...Przyszedłeś nagle,narobiłeś spustoszenia w organiźmie i na psychice i potem po prostu odszedłes...
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-09-30 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 | |||
Zadomowienie
|
;**
proszę bardzo
![]() Cytat:
Cytat:
wybaczcie słoneczka, że nie pomogłam, nie byłam w stanie.. ![]() dziękuję za uznanie ![]() ![]() Cytat:
oczywiście, że możesz ![]() wiem, mój avatar jest cudowny ![]() ____________ związki są absurdalne i głupie, mimo to wiążemy się. Znajdę Go! I zapakuję w serce tak mocno żeby nikt go nie ukradł. A w jego wpakuje się jeszcze głębiej, by nikt się nie wepchał. Jeśli takiego ów Pana nie znajdę zadowolę się samotnością. wielka dama smutkiem pijana Lecz dla mnie każda minuta osobno jest nie opisywalnym cierpieniem i ciągnącą się nieskończonością. wszystko, co widzę obietnicą cudu jest brudne łona kobiet złych istotą poezji w mig stają się Kiedy kochamy lub głęboko w coś wierzymy, czujemy się silniejsi od całego świata, ogarnia nas pogoda ducha, która bierze się z pewności, że nic nie zdoła pokonać naszej wiary. Ta niepojęta siła pomaga nam podejmować trafne decyzje we właściwym czasie, a kiedy osiągniemy cel, jesteśmy zaskoczeni swoimi zdolnościami. znów płakałam wczoraj, że nie umiem na skrzypcach grać -.- wypłukuję wszystkie toksyny Ty i Ja – ofiary przedwcześnie odciętej pępowiny Byłoby fatalnie, Gdyby ludzie zamiast serc Mieli tylko portfele w kieszeniach Lub zaciśnięte dłonie. jak śmiesz po tym wszystkim jeszcze mnie całować?!
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-30 o 18:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Raczkowanie
|
Stać się po prostu wspomnieniem.
Mówiłeś, że mnie kochasz a teraz już masz mnie gdzieś? Prawdziwa miłość nie kończy się od tak. Zrobiłam wszystko, żeby o Tobie zapomnieć a teraz mówisz, że stara miłość nie rdzewieję a pocałuj mnie gdzieś -,- Nie lubię być sama wtedy wracasz, niestety nie tak jakbym chciała.. Będę mówić do Ciebie sercem, słowami nie potrafię. Czy to ukucie w sercu kiedyś się skończy? I jednak życie bez Ciebie nadal się toczy. Zbyt wiele nas dzieli. To wszystko nie jest nam pisane. Okłamuje siebie, wyobrażając sobie nas. Byłeś, ale teraz Cię nie ma. Jesteś wspomnieniem mojego snu. Obudziłam się i zrozumiałam, że to był tylko sen.. Bo... uciekam przed Tobą płaczę po Tobie, szukam nowej miłości. A kocham? Sama nie wiem... Czy warto w sercu nosić nadzieje a potem być zapomnianą? Wspólne dni pełne śmiechu i radości jego wzrok pełen miłości. Teraz moje łzy nie pomogą, bo nawet one cofnąć czasu nie mogą. Kolejny raz odwracasz twarz, nie chcesz znać tego co czuję. Wiem, że jest ona.. W nocy szepnę Twoje imię, chcę byś zawsze był przy mnie. Zamykam w sercu ból, ukrywam tęsknotę i tak wiem, że nie będziesz mój. Choć zegnam się z Tobą to jeszcze nie koniec. Kocham Cię inaczej. ...niby ma wszystko, po cichu przeklęta. Ziarno nadziei - nikt już go niee sieje. Przechodzimy obok siebie, bez słów, bez zwykłych uczuć. Nie chcę, by ktoś Cię zabrał. Jestem z Tobą Najdroższy jestem i Ty jesteś. Wirujemy, gdzieś w innym świecie gdzie kończy się rzeczywistość. Odeszłam, bo znudziłam dawno się. Nie chcę Cię ranić nauczyłam się grać.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() to jest mój zakiszony ogór ![]() Wyjechałam po raz drugi
Ty juz pewnie mnie nie lubisz...
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-09-30 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ;**
Cytat:
![]() ![]() - kochasz go? - tak, bardzo. - więc czemu mu tego nie powiesz? - wiesz.. to tak jak z gwiazdami. Widzisz je, ale nie możesz ich dotknąć... - Z naszej miłości nic już nie ma. - Prócz moich sinych oczu, bladych policzków, codziennych spazmów serca na Twój widok i mokrej poduszki... To masz rację, nic już nie ma.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały, mignęły mi jakieś. : - )
Cytat:
![]() ![]() ________________________ powiedz, co on w sobie takiego ma? co takiego, że czekasz na niego jak ostatnia idiotka? chciałabym, żeby moje serce było tak kolorowe jak jesienne liście. samotność chodzi za mną niczym cień, czuję jej obecność w każdej chwili. smutek i żal. dwie najbardziej w życiu obecne rzeczy. wiesz co jest w tym najgorsze? że on wcale nie tęskni. ale mi grzeje w sercu. słyszę ciche mruczenie. kiedyś wynajdę wehikuł czasu. wejdę tam z rocznym zapasem czekolady i wiernym pluszakiem. cofnę czas do naszych dni i wiesz co? wyprzedzę Cię. będę mówiła wszystko to, co mi mówiłeś, robiła to, co robiłeś. zapewnię Ci taką przyszłość, jaką miałam ja. cierpienie i smutek, wtedy Ty zamkniesz się w czterech ścianach swej ciszy i może nie będziesz już takim łajdakiem.
![]() |
#4119 |
xoxo
|
Dziś mnie nie ma. Jutro nie będzie Ciebie. Już wczoraj nie było nas.
My nie lubimy się dzielić, nie lubimy przyjmować. My nie lubimy okazywać przywiązania, nie lubimy pokazywać przyjaźni. Zimni jak lód. Bez uczuć jesteśmy, bez nadziei na bliskość.. Prawdziwa miłość leży gdzieś pomiędzy romantyzmem a cynizmem. ... może kiedyś będzie można wymienić pamięć w człowieku... Panie Boże, błagam Cię, spraw, aby wtedy, gdy on nie chce mnie widzieć, jakaś cząstka mojej osobowości, była dla niego odczuwalna, w jego własnym umyśle. Skok w przód to dobra droga do celu, ale dopiero wzbicie się możemy nazwać realizacją marzeń. To był sen o Tobie. Obudziłam się z wielkim zawodem.Nie chciałam wstać,ledwo co otworzyłam oczy.Zdaję sobie z tego sprawę,że Tobie się nigdy nie odmieni,ale i tak coś zostało mi po tym wszystkim. Po prostu wspomnienia.Czasem tak bolą. A może dobrze się stało, że się nic nie stało? Dziś obiecałam sobie że będe sama decydowała o sobie ,nie pozwolę więcej żeby moje serce decydowało za mnie bo to boli a ja nie chce więcej cierpieć . -Mam Jego, mam szczęście.. -Więc dlaczego płaczesz? -Bo wiem, że to długo nie potrwa.Jestem szczęśliwa przez chwilę, by później jeszcze bardziej cierpieć.Wspomnienia są bardziej bolesne niż tortury.Bo niszczą wewnątrz. W świadomy, ostatni dzień swojego życia ubiorę się w biel... Może chociaż niektórzy pomyślą, że "niby" jestem szczęśliwa... Jak wampir emocjonalny zabierasz mi energię ... codziennie więcej i więcej ... Wyobraź sobie że moje serce to: gąbka. Gdy jesteś ze mną nasiąka wtedy nadaje się do użytku Lecz gdy odchodzisz staje się bezsensownie sucha.
#4120 |
Raczkowanie
|
Ignorancja jest rozkoszna, kiedy jestem stroną ignorującą nie ignorowaną . Szary byłby kolorem mojego serca, gdybym je miała . I w tym momencie siedziałeś bliżej niż mój ból wywołany tym, że mnie nie zauważasz . Nadnaturalna cierpliwość . Mówisz niewymownie zmysłowo – ja też Cię kocham . Życie – własny gnój spryskiwany od czasu do czasu perfumami . Nigdy nie dowiesz się co zrobiłeś, tracąc moją miłość . mutpet,uwielbiaj,primadon na,panna_miodowa,toriaa, papergirl,ciiri,tis,cukro wapanna,drift,justtheone, amozefrytkidotego,snowbal l,suve,onax3,defraudacja, devileek,abunee, wzbogacacie ten wątek . <3
#4121 |
Zadomowienie
|
wiem, w następnym życiu znów odnajdziesz mnie. w nagich szeptach fal.
![]() |
#4122 | |
Raczkowanie
|
Miło, że się podobały Kochana
![]() Cytat:
![]() Z wyznaczonych kierunków. Żaden z tropów nie prowadzi do Ciebie. .
![]() |
#4123 | ||
Gość
|
Na początek odrazu informuję że mam prośbę do was. Macie może w swoich zbiorach opisy o tym że : w sobotę jadę na impreze bo dostałam od niego zaproszenie a on jest chłopakiem moich marzeń i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona i mam zamiar jak najlepiej spędzić ten czas z nim i pokazać że mi na nim zależy... <33 . z góry dziękuję. Moje talenty opisowe : Kinderka13 ,MutPet, panna_miodowa , xMalenKaaa, NieZTejBajki BananowaRozkosz , Guziki xD , xxgroszek07xx , DarkWoman, snowball, misia_TKA , Siatkarka18, suve, keendy, artistic soul, JednaNaMilion papergirl, KaMa2704 , Primadonna, chocapic nydee, Daciaaa, Cukrowa Panna,Madziam90 96LadyPoziomka96, TiScatteroUnaFoto,abunee, BananowaBrazylijka,12 Stonka,Onax3,ciiri, Wreeednia,drift,Extremaln a, Toriaa,Plotkaraa Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14517767]zwalił mnie z nóg ;D ![]() [/QUOTE] hehe ja to zawsze mam nienormalne pomysły ![]() ale Ty mnie nim miałaś zgwałcić, a MutPet wibratorkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Normalnie tańczę w you can dance. Tylko że wyj.eb.ała.m się na próbie i pomiędzy nogi wleciał mi wibratorek. Wspomnienia rozbijają całe moje życie.. Wieczorami tęsknię najmocniej, do tej pory pamiętam jak razem siedzielismy pod gwiazdami .. ile bylo pocalunkow ile wspolnych tajemnic. |
||
![]() |
![]() |
#4124 |
Raczkowanie
|
- proszę. oto ¼ mojego serca oddaję ją pod twoją opiekę
- a dlaczego nie całe? - a co jeśli je zgubisz? - oddam Ci moje, przecież wiesz, że dla Ciebie wszystko.. pukam do twych drzwi, powiedz dlaczego nic nie słyszysz.? moje powieki są po to, by patrzeć jak dochodzisz na zawsze.. nawet niebo wydaje się być nie daleko..
#4125 |
BAN stały
|
~ * ~ oczu gniew. szyfr spojrzeń. Spójrz na nią. I spróbuj się wytłumaczyć z tego, co jej zrobiłeś. potok brudnych słów. ~ * ~ Wybaczcie, że tak mało, ale kompletnie czasu nie mam. Kilka str musze nadrobić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Raczkowanie
|
skoro tak uważasz..
![]() _________________ dziś mam zły dzień, a gdy mam zły dzień przytulam się z grubym kocem i tęsknię. to laugh often and much, to win the respect of intelligent people and the affection of children, to leave the world a better place, to know even one life has breathed easier because you have lived. this is to have succeeded. / by śmiać się częściej i więcej, by wygrywać z respektem ludzi inteligentnych i uczuciami dzieci, by zostawić świat lepszym miejscem, by wiedzieć, że jednemu życiu oddychało się łatwiej, tylko dlatego, że żyłeś. to wszystko by odnieść sukces./ (tłumaczyłam sama, ale sens chyba mniej więcej zachowany ?)
![]() |
#4127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm...nie jestem dobra w wymyslaniu na prośby więc dam Ci te co były na wizażu kiedys ![]() ![]() ![]() W sobotę mój temperament nie będzie brał poprawki na konsekwencje działań. ![]() wariactwem jest to co chcę zrobić,ale w końcu w każdym z nas jest troszkę wariactwa...już w sobotę.... ![]() Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....w sobotę ![]() Czas imprezę zacząć już. Czas nie liczy dziś się już. szelmostwa niegrzecznej dziewczynki ![]() Bądź na poziomie i trzymaj się w pionie! - baluujemy 100% szaleństwa to moja opcja na dzisiejsza noc Uwaga! wkraczam w nocne, szalone życie tego miasta! chyba jednak za wiele nie pomogłam ![]() _________________________ _____________ Sztuką jest zadawac dobre pytania. Mistrzostwem,samemu na nie odpoawiadac.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-09-30 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Rozeznanie
|
będę Twoją podróżą, a ty będziesz moją drogą.
za naiwność trzeba płacić, za głupotę, oślepienie (...) bywają takie dni i noce, które mogą zmienić wszystko. słowa chyba zbyt proste by wytłumaczyć tą historię na co komu dziś (...) nie będę już wchodzić Ci w drogę. bywają wyjątki, na szczęście. ![]()
#4129 |
Zadomowienie
|
nie jestem nawet miła .
a ty co byłbyś w stanie zrobić dla tych kilku chwil ? zbieram słowa do pudełeczka pamięci . bo miłość nie jest towarem przetargowym . I need a vision, a straight line back to u . /potrzebuję wizji, prostej drogi do Ciebie. / don't say u ever did . /nie mów, że nigdy tego nie zrobiłeś./ somehow I'm lost again . /jakoś znów się zgubiłam ./ is this the bitter end for us ? /czy to jest gorzki koniec dla nas ?/ u could have been a warmer december, could keep me cold in june . /mogłeś być cieplejszym grudniem, który chłodziłby mnie w czerwcu ./
#4130 |
Raczkowanie
|
.
spójrz na to z góry, tak jak ja. ![]() Edytowane przez MakeMeSmile Czas edycji: 2009-09-30 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Raczkowanie
|
Tusilla - śliczne opisy ;* Kradnę
![]() ______________ - Bierzesz tę oto kobietę za żonę? - Wygląda na to, że muszę. - A Ty bierzesz tego człowieka za męża? - Skoro nalega. ![]() - Masz coś na twarzy. - Co? - Miłość mojego życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Przyczajenie
|
Hottie! ahh, jakie to miłe
![]() moje szklane oczy widzą nas już tylko w snach. nie znajduję już słów. tak bardzo chciałbym abyś żyła i była moja. bledną latarnie na reymonta. gasną przy twoich oczach. całować czerwień ust. |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zadomowienie
|
Diva069 - Ja wzbogacam
![]() ![]() ![]() hotiie : - Ten wieczór,jak spełnienie marzeń,o balu z księciem. - I zapomninam o wszystkim,liczysz się Ty,to że jesteś blisko mnie. - Szaleństwo sobotniej nocy. - Król,bans,taniec,z nim,obok,przy nim. - To ten wieczór daje szansze,że coś się zmieni. - Wieczór,sobota-zapomnienie,impreza,uśmie ch-pozytywne nastawienie. - I zatapiam się w jego spojrzeniu,i odpływam,i ten wieczór mogłby się nie kończyć. Nie są to rewelacje,ale może coś. i dziękuje za uznanie ;* _________________ Waniliowy smak slodkich chwil .. Gdybym była kotką, miauczałabym za Tobą, tęskniąc na swój koci sposób. Zacznę patrzeć w przeszłość, zobaczę teraźniejszość a przyszłość zostawię Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-09-30 o 19:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 |
Przyczajenie
|
ona zakochana w nim bez pamięci , on w niej do szaleństwa . bali powiedzieć sobie dwóch słów `kocham Cię` , bali się odrzucenia . ich miłość trwała nadal , lecz w milczeniu .
po prostu idź za nią , nie zastanawiaj się , przecież mówiłeś , że ją kochasz . "Kochał ją bez pamięci i dlatego szybko o niej zapomniał" To ja czy Ty, kto zniszczył to coś co było najpiękniejsze w naszym życiu? Nie ma we mnie nienawiści, ani żalu... jest tylko świadomość własnej bezużyteczności . Już nawet zabrakło sztucznego uśmiechu. - Czemu chcesz okłamywać samą siebie? - Bo może jeśli wiele razy powtórzę sobie, że go nienawidzę, to sama w końcu w to uwierzę. Obyś tylko nigdy nie wykorzystał tego, jak bardzo ślepo za Tobą idę. Napisałeś na chodniku "Kocham Cię" - drukowanymi literami, żeby było wyraźniej. Byłam wybrana... do pierwszego deszczu... Zapomnieli, jak mówi się niewypowiedziane dotąd słowa, i coś dławiło ich w gardle. To "coś" to były ich serca, ich ciała, ich zakochane dusze, ich łzy, ich śmiech, który wyrywał się na wolność. Nadchodził kres czekania bez końca, martwych godzin, smutnej samotności. Znikły poranki zasnute nieprzyjemną mgłą, noce przepełnione koszmarnymi snami, nicość życia bez sensu, strach przed śmiercią, zaciekła walka o pamięć, ciągłe borykanie się z zapominaniem. Wszystko sprawił boski cud, że byli razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Wtajemniczenie
|
mój makijaż kończy się na pomadce ochronnej.. już mi nie zależy
przez 5 miesięcy zdążyłeś wleźć w moją głowę i na stałe zamieszkać. jak kratki z filmu, wspomnienia w mojej głowie. jestem w bagnie.. przez ciebie! myślałeś że będziesz fajny, jak założysz się z kumplami o kolejną pannę? chyba masz niskie poczucie własnej wartości skoro musisz sobie je podnosić przez krzywdzenie innych. myślisz że wtedy urośniesz w innych oczach ? oj, pomyłka. pod tym numerem już nie czeka stęskniona dziewczynka.
#4136 |
Wtajemniczenie
|
myszko, zapomniałaś tam dopisać siebie <3.
dziękuję kochana ;* a co do prośby to wybacz ale nic nie wymyślę <3. Dziś nie ma już czasu na miłość. Nie ma marzeń, pragnień, nawet sny się zgubiły. To już nie ta sama dłoń co kiedyś. Zimna, zmęczona, z głęboką blizną wokół palca. Już nie dotyka jak wcześniej, nie ogrzewa jak dawniej. Może to dla Ciebie nieistotne ale właśnie się w tobie odkochałam. Zapach twojej skóry mnie ogłupia. Wiem czasem boli aż brak tchu, czasem trudno się samemu ułożyć do snu. Dreaming bout the day when you'll wake up and find that what you're lookin for has been here the whole time./ Marząc o dniu kiedy się ockniesz i znajdziesz to czego szukałeś, co było tu przez cały czas. And you're got a smile that could light up this whole town./ i masz uśmiech który mógłby rozjaśnić to całe miasto.
#4137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czytaj uważniej..? ______ - poproszę sok pomarańczowy - może być o smaku jabłka? ;d serce z kamienia też potrafi kochać. moje jest na to żywym dowodem. tylko z Tobą być na tej planecie trzeciej od słońca. : *
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-09-30 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Raczkowanie
|
"Wydłubię wykałaczką powszednie sprawy spoza promieni październikowego słońca. Gdyby się połamały mam jeszcze nóż i brzytwę." .
#4139 |
Raczkowanie
|
co Ty mi tu mówisz o miłości!! Ja nawet potrafię kanapkę spieprzyć!
dzisiaj muszę na rozkaz zostawić cię rysuję serca ketchupem na pizzy chyba te liście zasypały moje serce To już kolejny wieczór. Naprawdę marznę w nocy, gdy zamiast Ciebie przytulam tylko misia |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
BAN stały
|
<3
![]() Tusilla. Wielkie woow w Twoim kierunku. ![]() ![]() Diva069. Ja? Ojejku. ![]() ![]() MakeMeSmile. o jaki masz avatar fajny ![]() ~ * ~
Wracaj do mojego świata. Bo tęcza nam zgaśnie. Rozbudzasz moje zmysły. Całuj mnie. Znów. I znów. Zwariuj ze mną. <3 Nasycona miłością. Nie patrz w niebo. Szczęście jest tuż obok Ciebie. Falstart w naszej miłosnej grze. ~ * ~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.