|
|
#2761 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() idę dalej pić wino,Wasze zdrowie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj, przepraszam mam badziewną klawiaturę
Małopolska? Jezuuuusie... Mnie tam nic nie uwiera, bo częstochowianką nie jestem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-30 o 18:06 |
|
|
|
#2763 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2764 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jest przepyszna ![]() Przez te wasze wczorajsze rozmowy właśnie produkuję śląskie kluski na obiad. Wolę je nawet od szagówek. |
||||||
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - co przeczytałaś?
![]() I pamiętaj - kluski śląskie MUSZą mieć dziurkę ![]() Zapomniałam dziś napisać - śniło mi się, ż całowałam się z Bale'm Jak on całował.....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-30 o 18:25 |
|
|
|
#2766 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zjadłabym kremówkę... w ogóle wszystko bym zjadła (okres mam Cytat:
kiedys nawet na przecenie za jakieś 200 kupiłam u nich płaszcz Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz 5,5 godziny więc koniecznie musisz się streszczać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Vesenko-Ty to umiesz czytać
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Menżu, wracaj cały i zdrowy ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Przyszły moje Monsterkowe kolczyki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2770 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Są urocze, mojego TŻta zachwyciły totalnie, jak juz będziemy duzi i bogaci to sobie kupimy coś do rezydencji
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk, gdzie wszyscy sie podziali, przecież to nie weekend
|
|
|
|
#2772 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a mniejszych nie ma.Mierzyłam płaszcze w Mango- niestety, a moze na szczeście wyglądałam w nich jakoś pokracznie .Bardzo oryginalne płaszczeki są w Motivi-zupełnie inne niz gdzie indziej ![]() robie zapiekankę kapusyowo ziemniakowo to przez Was
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vesenko, aż czkawki dostałam od tych twoich lingwistycznych pomysłów ![]() Dziewczyny, w przyszłym miesiącu planuję zakup jakiegoś nowego ciucha, czy to nie będzie waszym zdaniem zbyt ekstrawaganckie...? (Bo już różne rzeczy słyszałam o moim image'u )http://www.bettiepageclothing.com/pr...PriceRange2%3D |
|
|
|
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak? i jak? ![]() Cytat:
cieszę się mam nadzieję ze Ci się uda coś upolować ) Cytat:
na co dzień to ona nie jest, ale od okazji jak najbardziej
|
|||
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu - fajne są. Nawet da się w nich wyjść do ludzi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2776 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znalazłam ten płaszczyk co mi sie spodobał:
http://www.camaieu.fr/pret-a-porter/...c-1000-03.html w rzeczywiśtości wygląda jeszcze ładniej, a niektóre z tej strony też widziałam i są dużo bardziej sieroce niz na zdjęciach
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz nie masz już wyjścia, na zlot musisz założyć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
To będzie swoisty coming-out ![]() Siedzę w nich, w ramach oswajania się i nie mogę przestać się chichrać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-30 o 22:50 |
|
|
|
#2779 |
|
grozi wypollizowaniem
|
z Mango ten mi sie bardzo podoba- ale w sklepie go nie było
![]() ewusiu! może poradzisz mi gdzie sie udac w poszukiwaniu obuwia. Potzrebuje na gwałt kozaki, ale takie do spodni, w sensie takie do pół łydki a nie do samej d... , na obcasie tak 5-6 cm, noski raczej okrągłe i wysokie czy ja wymagam zbyt wiele ![]() zapiekanka mi kipi w piekarniku
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszczyki bardzo ładne, ten mangowy bardzo ![]() Oj, z obuwiem to ja też mam apokalipsę - nie znoszę spiczastych nosków, a teraz od cholery tego... Ale będę polować na botki tym razem
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-09-30 o 23:08 |
|
|
|
|
#2781 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zauwazyłam ze wiekszośc płaszczy robią teraz z tego takiego czarnego gnieciucha
nie wiem jak to sie nazywa, ale wygląda nieszczególnie , oczywiście są tez gnieciuchy w innych kolorach . Widziałam jeszcze jeden ładny płaszcz- ale był prawie identyczny jak mój wiosenyy, wiec stwierdziłam ze bez sensu
|
|
#2782 | |||
|
Wiedźma
|
Bo w sumie to nawet znaczy to samo.
Cytat:
Pełna to się jakoś tak nazywa... Yyyy... Noooo.... Wiem! Stosunek! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to był bardzo udany zakup w Twoim wydaniu w takim razie ![]() w Magno tak ciągle mają :| wypatrzy sobie człowiek coś na stronie idzie do sklepu a w sklepie nie ma ![]() Cytat:
bo w tym sezonie modne są właśnie takie do samej d... ale w CCC zawsze możesz sprawdzić, bo z Lasockiego zazwyczaj produkują jakieś klasyczne modele, nie do końca patrząc na trendy pora na zapiekankę w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
i wiem że Ty to też tak dla żartu zareagowałaś
|
|||
|
|
|
#2784 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chcem buuuutki
takie sexy-rockowe chcem a fszyskie takie bezpciowe ![]() zapiekanka wyjęta (lub wyjmięta jak kto woli) musi chwile okrzepnąc i będzie konsumpcja nie ma to jak nażreć sie kiszonej kapuchy z boczkiem o północy ![]() a ja jestem mała wiec te kozaki po samą d...będe mieć po szyje
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-30 o 23:26 |
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może kup botki, to akurat będą jak kozaki ![]() (widzę że masz problem jak moja siostra, na którą mini spódniczki są do kolan a spodnie 3/4 prawie do ziemi |
|
|
|
|
#2786 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Czy chodzi o te, które mam na myśli?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, te z linku, wklejanego parę dni wcześniej
|
|
|
#2788 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() do niedawna miałam jeszcze problem z płaszczami- po ich pas mialam na biodrach a co za tym idzie nie mogłam sie w żaden zmieścic- ew. efekt był taki ze ramiona podchodziły mi pod uszy a na plecach powstawał garb
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mnie fascynowało ze wg producentów odzieży kobieta powinna mieć od ok 165 wzwyż bo inaczej to nieszczególnie coś na siebie dopasuje
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() idealny wzrost to chyba takie 170cm (ale ja już chyba o tym gdzieś pisałam)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Jeszcze tylko spakowac walizke i jutro rano kierunek München (pojade z dziewczynami po sniadaniu - chociaz autobus mam o 1:10 w nocy, zaoszczedze przynajmniej 12 ojro na bilecie - jadac we trojke mozna kupic jeden wspolny bilet duzo taniej, poza tym nie chce mi sie tluc pociagiem samemu 

) sie do mnie na kazdym kroku
i wogole jest na maxa przegietym gejem...To taki typ:ą,ę i bulke przez bibulke...Mysli ze jest fajny a raczej jest zalosny jak dla mnie i robi z siebie posmiewisko

a mniejszych nie ma.
nie ma to jak nażreć sie kiszonej kapuchy z boczkiem o północy