Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-30, 15:16   #601
ines85
Zadomowienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
ledzwiowym;/;/
nie wiem co jest i czemu, ale boli;/ INES wymasujesz?
pewnie wymasowałabym oliwka jest, checi tez się w sumie znajdą
ale wiesz musisz sie do golasa rozebrac (żartuję )
A BUTKI - te na koturnie sa super
widze, że jak burza idziesz ze swoją dietą
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
okropny mam humor, nic mi sie nie chce i wogole najchetnij to wyjechalabym gdzies daleko na dodatek tez jakos miedzy mna a Markiem nie jest tak fajnie wczoraj bylam z nim ze 3 godziny i nawet mnie nie przytulil ani pocalowal tylko sie na mnie patrzyl jak prowadzil samochod a tego ja nie lubie ta jego niesmialosc jest dobijajaca
na dodatek nasze dzisiejsze spotkanie przesunelismy na sobote co jeszcze pogorszylo mi nastroj nie wiem nawet czemu
głowa do góry, dziś jest gorszy dzień a jutro będzie lepszy i nie bądz taka krytyczna w stisunku do swojej osoby !!!1 jak to kiedys Limonka mi napisała - że może nie mam talii osy ale to nie znaczy że jestem jakiejś gorszej kategorii!!!!! więc Ty tez masz tak o sobie nie myslec !

gdzie się podziała nasza MAMROTKA??? tak się zastanawiam !

A wczoraj nagrzeszyłam bo wiecie co odwaliłam czytałam sobie przepisy na SB i znalazłam przepis na bułeczki jogurtowe z II fazy - to nic że pierwszej nie skonczyłam ani nie uitrzymałam ale sobie II zafundoawałm i zrobiłam te buleczki fakt wyszły całkiem dobre ....!

I mam takie ptanie czy cukier trzcinowy jest ok ? czy lepiej stosowac np. fruktozę ??? W sumie to i to jest naturalnie pozyskiwane i ma duzo zalet..... ale chyba z moich wiadomości fruktoza jest bardziej na + ?!

U mnie w szkole na nastepny tydzien mam juz 3 sprawdziany takie dosc obszerne zapowiedziane ;/ a dziś dostałam 5
Poza tym od następnego semestru jesli zbierze sie grupa bedę miała jeszcze angielski i naukę języka migowego

Strasznie duuużo piszecie podczas mojej nieobecności Pozdrawiam wszystkie razem i z osobna
Stary 2009-09-30, 15:22   #602
virginia
Zakorzenienie

No dobra coś tam Wam napiszę...

Cytat:
zdjecie jedych butow jest troszke rozjasnione fotoszopem bo za cimne bylo i nei bylo widac nic na nim, bo czarny kuturn;/
Czadowe buciki!!! A tak w ogóle chciałam Ci pogratulować wyników w tabelce, widzę, że zarządziłaś pełną mobilizację!!! Brawo!!

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia imieninowe, wsypałam się z tymi imieninami :P Ale co tam, tylko to imię takie dziwne mi dali, wolałabym np Kasia Choć dobrze, że mi kunegunda nie dali
Spóźnione życzenia imieninowe!!!
Zmykaj pod kocyk, nie daj się przeziębieniu!!

Cytat:
na dodatek tez jakos miedzy mna a Markiem nie jest tak fajnie wczoraj bylam z nim ze 3 godziny i nawet mnie nie przytulil ani pocalowal tylko sie na mnie patrzyl jak prowadzil samochod a tego ja nie lubie ta jego niesmialosc jest dobijajaca
na dodatek nasze dzisiejsze spotkanie przesunelismy na sobote co jeszcze pogorszylo mi nastroj nie wiem nawet czemu
Hmmm... Skoro pogorszyło Ci to nastrój to może jednak troszkę Ci na nim zależy? A na moje oko Mareczka trzeba trochę onieśmielić i tyle .

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
no dobra lece juz bo sie za godzinke umowilam z mama na schopping, milego dnia jeszcze raz
Ooo, komu dobrze! Pochwal się później, co upolowałaś!!

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Heloł
Nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę dziewczynki, ale dzisiaj jest Dzień Chłopca! Tak tak Ja usłyszałam o tym dzisiaj w radio. Podobno jest też dzisiaj Dzień Tłumacza, więc od razu w Trójce przerobili to na Dzień Meskiego Tłumaczenia Się
Dzień Chłopca, w moim przekonaniu oczywiście, to taki trochę sztuczny dodatek do Dnia Kobiet. Jakoś za tym wynalazkiem nie przepadam... Ale Dzień Męskiego Tłumaczenia Się przypadł mi od razu do gustu!!

Wspominałam Wam wczoraj, że od jakiegoś czasu czuję się 'niewyraźnie'. Nosiłam się więc znowu z decyzją o braniu przepisanego mi leku. I dziś (również po rozmowie z mamą) podjęłam decyzję, i jutro go zaczynam. Mam jeszcze wiele obaw, ale postanowiłam jednak zaufać, że doktorek wie, co robi, i że widocznie jest mi to potrzebne. I powiem Wam, że od kiedy w końcu się zdecydowałam czuję się już lepiej. Przynajmniej wreszcie coś z tym zrobiłam.. Co prawda jak poczytałam w ulotce o skutkach ubocznych to znów mnie trochę strach obleciał, ale zaryzykuję. Mam nadzieję, że jedyne skutki uboczne jakie zaznam to jadłowstręt (jest w tabelce ). Naczytałam się na forach (i wspominał o tym doktorek..), że może być ciężko zwłaszcza w pierwszych dniach stosowania (do 2 tyg.), ale że jak już je się przetrwa lek może rzeczywiście pomóc. Choć to oczywiście sprawa indywidualna. Zamierzam więc zacisnąć zęby i czekać na obiecany stan euforii a'la przedorgazmowej . Jako, że mam go brać rano, zaczynam jutro.

Dietkowo w porządku, choć chyba zjadłam za dużo obiadu (i po co ja brałam dokładkę? ). Popijam to teraz herbatką, która mam nadzieję, zniweluje troszkę uczucie przesytu. Poszłabym jeszcze na jakiś spacer, ale umówiłam się z kobietką, od której kupiliśmy mieszkanie, że przyjdzie po pocztę i rozliczenie za zeszłoroczny sezon grzewczy, i nie wiem dokładnie kiedy przyjdzie więc muszę być w domu.

Moje menu:
Ś: wieśniak z płatkami, jabłkiem i cynamonem. Kawa z mlekiem.
2Ś: 2 kanapeczki z chlebkiem litewskim (ciemnym), serkiem Fresek (z Biedronki ), pasztecikiem i ogórkiem. Jakieś 3-4 śliwki na zagrychę. Kawa z mlekiem.
O: Zapiekana cukinia z nadzieniem z mięsa mielonego z cebulką, czosnkiem, groszkiem, kukurydzą i ziołami.
P: tu tradycyjnie nie mam pomysłu...Może pestki słonecznika i herbatka?
K: j.w. będzie chyba wieśniak z pomidorem i cebulką.

Ćwiczyć mi się nie chce...

Do później!!
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2009-09-30 o 15:26
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 16:54   #603
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Ja też nic nie piszę, bo i tak mnie nikt nie czyta ;p;/;(
no jak to jak to czytamy Cie czytamy
Cytat:
Napisane przez olcia_czwa Pokaż wiadomość
Bryyyy wszystkim.
A u mnie bezgrzesznie, choć leniwie, bo coś nie mogę się zebrać na ćwiczenia. Postaram się dzisiaj nadrobić.
wazne ze dzien bezgrzeszny mialas za ciwczenia predzej czy pozniej sie zabierzesz nie martw sie
Tysia ladne bucisze sobie zasponsorowałas

u mnie dzisiaj uuu kiepsko . . . mama ma tzw slodkie sroody i kupila slodkie a ja nie moglam sie powstrzymac bo siedzialam z nia i rozmawialam i no jadla rowniez
w ogole jutro siedzie do od 9:30 do 19 na uczelni... nie wiem jak ja wytzrymam jak ja ledwo ciagnelam w technikum od 7 do 15 ehhh pozyjemy zobaczymy jedyne pocieszenie w tym ze jestem w 4 grupie i mamy chlopaka w grupie bo ogolnie na roklu jest ich az 3
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:18   #604
fiolusiek
Zakorzenienie

ja dzis bylam na zakupach i sprawilam sobie depilator braun ktory o dawna mi sie marzyl ale juz go chyba nie chce choc tak bardzo nie boli jak sie depiluje bo ma fajna nakladke ii bylam jeszcze u kosmetyczki i wqyregulowalam sobie brwii w koncu a i juz nie moge sie doczekac soboty i spotkania z Markiem Pewnie go zaprosze do siebie w koncu ale jeszcze nie wiem jaka atmosfera bedzie w domu On mi sie tak troche podoba i wogole moze nie jest taki jak pierwszy Pan M ale ma cos w sobie Mozna z nim pogadac i wogole Troche ta jego ciapowtosc mnie drazni ale... jak cos to zamiast kawki zaproponuje mu piwko
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:43   #605
ines85
Zadomowienie

fiolusiek Ty to niezdecydowana kobieta jestes :P raz marudzisz, że jest nie tak a potem nie możesz się doczekac na moje oko to jednak ciągnie Cie do niego tylko nie chcesz się sama przed sobą przynac
Stary 2009-09-30, 19:36   #606
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
fiolusiek Ty to niezdecydowana kobieta jestes :P raz marudzisz, że jest nie tak a potem nie możesz się doczekac na moje oko to jednak ciągnie Cie do niego tylko nie chcesz się sama przed sobą przynac
ciagnie, ciagnie bo on tak na mnie patrzy... slodko sie usmiecha, smiesznie sie smieje, ladnie pachnie, fajna ma klate i taki madry jest
Stary 2009-09-30, 19:40   #607
Kostka09
Zakorzenienie

Cos mi znowu nie cytuje wizaz

marei - do lóżeczka marsz i sie kurowac szybciutko

malinn - gdzie przepadlas potrzebuje Cię pisalas kiedys o takiej odzywce do wlosow z mleka czy cos nie umiem sobie przypomniec wracaj

dziewczyny tak zmarzlam na ujezdzalni bo nie ubralam sie zbyt cieplo (glupia myslalam chyba ze to lato dalej) ze klade sie pod kolderke grzac, nic nie kupilam oprocz szklanek w Ikei i spozywczakow w makro, stalam w korku w kat. 45minut i dostalam szalu

na dodatek mama namowila mnie na klopsiki w ikei z frytkami i zezarlam je, za to pojedzilam na konikach wiec moze spalilam

jutro Wam odpisze bo musze sie zagrzac chyba w wannie i spac, buzi

a dzisiaj zjadlam:

I sn. parowka drobiowa + pomidor+ ser biały+ grzanka
II sn.miseczka krupniku - bez smietany
obiad klopsiki z frytkami baty prosze
kol. grzanka z serem bialym i curry i kakao z lyzeczka fruktozy
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 19:45   #608
fiolusiek
Zakorzenienie

Kostka09 nie zastapie Malin ale wydaje mi sie ze chodzi ci o mleczna maseczke kallosa
Stary 2009-09-30, 19:48   #609
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ciagnie, ciagnie bo on tak na mnie patrzy... slodko sie usmiecha, smiesznie sie smieje, ladnie pachnie, fajna ma klate i taki madry jest
i tak trzymaj !!!
Cytat:
obiad klopsiki z frytkami baty prosze
żeby mi to było ostatni raz !!!!!!!

A ja jakiegos doła złapałam ..... dziś niby dzien chłopaka, osobiście nie uznaje tego"święta" czy jak to tam nazwac...ale naszła mnie straszna refleksja z tego powodu
Dobija mnie moja samotnośc..... moje życie towarzyskie jest na poziomie minusowym a jeszcze dalej pewnie będzie sie pogłębiało ........
Dziś do mnie jedna koleżanka z tekstem: "taka fajna i ładna z ciebie dziewczyna a sama"...zrobiło mi sie strasznie miło ale z drugiej strony od razu dół ;/moje poczucie wartości i samo ocena też jest na poziomie zerowym żeby nie powiedziec minusowym .......
Dobra juz nie smęce i nie pocieszajcie mnie bo to nic nie da !!!!!!

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-09-30 o 19:50
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 19:53   #610
fiolusiek
Zakorzenienie

ines85 skoncz z narzekaniem i poszukaj kogos ja chcialam zeswatac kuzynke z markiem a tu inaczej sie zlozylo wiec wiesz nigdy nic nie wiadomo ale Marka nie oddam poki co
Stary 2009-09-30, 19:56   #611
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ines85 skoncz z narzekaniem i poszukaj kogos ja chcialam zeswatac kuzynke z markiem a tu inaczej sie zlozylo wiec wiesz nigdy nic nie wiadomo ale Marka nie oddam poki co
tia łatwo powiedziec "znajdz sobie kogoś" to się tak nie da na zawołanie ;/ poza tym jak sie szuka to się nigdy nie znajduje wiem o tym dobrze..... dziś zaczełam myslec o byłym TŻ że głupia byłam , że go zostawiłam ....!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 20:32   #612
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dobry wieczór~!

Mam zły humor i zły dzień więc nie będę się rozpisywać bo to nie ma sensu. Nie będę Wam smęcić i psuć wieczoru. Powiem tylko, że z dietą ok, wszystko grzecznie, chociaż trochę mało zjadłam i teraz boję się, żeby mnie głód na noc nie złapał;/, ale trzymam się dzielnie. Zaliczyłam też 8minutówki i mały spacer. Wyżyłam się na szczęście ćwiczeniowo i nie musiałam sięgać po słodycze by sobie ulżyć...

Branoc wszystkim

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-09-30 o 20:36
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 20:40   #613
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysławko, buciki przednie Dla mnie szczególnie te drugie, botkowate są super
fenks kochanieńka

Cytat:
pewnie wymasowałabym oliwka jest, checi tez się w sumie znajdą
ale wiesz musisz sie do golasa rozebrac (żartuję )
A BUTKI - te na koturnie sa super
widze, że jak burza idziesz ze swoją dietą
powiem Ci ze z dniem bol sie osłabil ale nie wiem co mi bylo:/
butki tez mnei sie podobaja-takam troche samochwala, ale co tam;D
--wiesz, z dieta zawzielam sie strasznie;/

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Czadowe buciki!!! A tak w ogóle chciałam Ci pogratulować wyników w tabelce, widzę, że zarządziłaś pełną mobilizację!!! Brawo!!
fenks ziom;D

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Moje menu:
Ś: wieśniak z płatkami, jabłkiem i cynamonem. Kawa z mlekiem.
2Ś: 2 kanapeczki z chlebkiem litewskim (ciemnym), serkiem Fresek (z Biedronki ), pasztecikiem i ogórkiem. Jakieś 3-4 śliwki na zagrychę. Kawa z mlekiem.
O: Zapiekana cukinia z nadzieniem z mięsa mielonego z cebulką, czosnkiem, groszkiem, kukurydzą i ziołami.
P: tu tradycyjnie nie mam pomysłu...Może pestki słonecznika i herbatka?
K: j.w. będzie chyba wieśniak z pomidorem i cebulką.
bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez martusia585 Pokaż wiadomość
Tysia ladne bucisze sobie zasponsorowałas
w sumei to mamita mi zasponsorowała

Cytat:
A ja jakiegos doła złapałam ..... dziś niby dzien chłopaka, osobiście nie uznaje tego"święta" czy jak to tam nazwac...ale naszła mnie straszna refleksja z tego powodu
Dobija mnie moja samotnośc..... moje życie towarzyskie jest na poziomie minusowym a jeszcze dalej pewnie będzie sie pogłębiało ........
Dziś do mnie jedna koleżanka z tekstem: "taka fajna i ładna z ciebie dziewczyna a sama"...zrobiło mi sie strasznie miło ale z drugiej strony od razu dół ;/moje poczucie wartości i samo ocena też jest na poziomie zerowym żeby nie powiedziec minusowym .......
Dobra juz nie smęce i nie pocieszajcie mnie bo to nic nie da !!!!!!
eh kochanieńka, mam ten sam ból;/

Cytat:
tia łatwo powiedziec "znajdz sobie kogoś" to się tak nie da na zawołanie ;/ poza tym jak sie szuka to się nigdy nie znajduje wiem o tym dobrze..... dziś zaczełam myslec o byłym TŻ że głupia byłam , że go zostawiłam ....!
ale w przeciwisnstwie do Ciebei ciesze sie ze bylego zostawilam, bo to glupi czlowiek byl hehe:P
z dnai na dzien sobie to powtarzam, ze madra bylam ze To zostawiałam;'D tez sobie to powtarzaj, zle m isamej , ale bez neigo jedan lepiej;d

kochaniutkie, nie wiem o co chodzi, tabelka nie chce przyjmowac moich znian, co z nia;/;/

dzis dzien jak najbardziej grzeczniutki.....z momeciku na momecik cosraz bardziej sie sobie dziwie czy to naprawde ja

ale jakei cudaki dzisiaj jadlam hahaha;p sama zwymyslalam, niedlugo stworze wlasna ksiazke kucharska niczym Bree Wandekamp hahahahahhahaha

śnia: niby pizza[smazona cebulka, 3 kolory paprik, pieczarki, szyneczka, ciuk sera zoltego i zalane jajczętem]
2snia; kila orzeszkow
obiad;pieczone kawaleczki cycka krojone w kostke, z cebulka i grzybkami, a do tego salawka [salata lodowa, pomidor, ogorek, papryczki, w jogruscie z czosnkiem]
podwiecz;jedna watrobka ukradziona z taleza mamy;D
kolacja;salatka z tunczyczka [tunczyk w sosie wlasnym, salata lodowa, czerw fasolka, jajako, papryczki]

i to na tyle by bylo
Stary 2009-09-30, 21:01   #614
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Dobry wieczór~!

Mam zły humor i zły dzień więc nie będę się rozpisywać bo to nie ma sensu. Nie będę Wam smęcić i psuć wieczoru. Powiem tylko, że z dietą ok, wszystko grzecznie, chociaż trochę mało zjadłam i teraz boję się, żeby mnie głód na noc nie złapał;/, ale trzymam się dzielnie. Zaliczyłam też 8minutówki i mały spacer. Wyżyłam się na szczęście ćwiczeniowo i nie musiałam sięgać po słodycze by sobie ulżyć...

Branoc wszystkim
Opowiadaj szybko co sie stało !!!!!!! I to już !!!!!!!

Tysia z dietą idziesz widze jak burza !!SUPER PODZIWIAM Normalnie jak nie nasza Tysia
A co do byłego TŻ to w sumie nie moge powiedziec, że był zły dla mnie czy coś a wręcz przeciwnie !!!To ja sama nie wiem czego chce widziałam tylko same wady w nim a sama przeciez idealna nie jestem
Stary 2009-09-30, 21:33   #615
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:

Tysia z dietą idziesz widze jak burza !!SUPER PODZIWIAM Normalnie jak nie nasza Tysia
A co do byłego TŻ to w sumie nie moge powiedziec, że był zły dla mnie czy coś a wręcz przeciwnie !!!To ja sama nie wiem czego chce widziałam tylko same wady w nim a sama przeciez idealna nie jestem
tez tak sadze hihihi

wiesz moj tez byl dobry, za dobry, nie moglam sie poklucic z nim naweet bo wszysko bylo milo slodko, jak bylo zle, to on ze to jego wina.....hmmm jak by to poweidziec....byl za dobty....ael straszne imia lwybujala wyobraznie i opowiadal takei bujdy neistworzone ze madafaka, i jakos tak mnie denerwowac zacza i po poltora roku zostawilam go;D

NIUNIU NIUNIU opowiadaj co sie dzieje !! ---spójrz na tabelke...idziemy lep w łep;D która zwycięzy ;D hehehe

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-09-30 o 22:07
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 06:33   #616
Kostka09
Zakorzenienie

Tysia sliczne buciki, koturna to nie dla mnie ale te botkowe sliczne

Cytat:
Kostka09 nie zastapie Malin ale wydaje mi sie ze chodzi ci o mleczna maseczke kallosa
o tak wlasnie o to mi chodzilo skleroza, musze je zakupic

Cytat:
Dobry wieczór~!

Branoc wszystkim
za dietke a teraz wracaj i opowiadaj co sie stalo
Cytat:
--wiesz, z dieta zawzielam sie strasznie;/
dzis dzien jak najbardziej grzeczniutki.....z momeciku na momecik cosraz bardziej sie sobie dziwie czy to naprawde ja

ale jakei cudaki dzisiaj jadlam hahaha;p sama zwymyslalam, niedlugo stworze wlasna ksiazke kucharska niczym Bree Wandekamp hahahahahhahaha

śnia: niby pizza[smazona cebulka, 3 kolory paprik, pieczarki, szyneczka, ciuk sera zoltego i zalane jajczętem]
2snia; kila orzeszkow
obiad;pieczone kawaleczki cycka krojone w kostke, z cebulka i grzybkami, a do tego salawka [salata lodowa, pomidor, ogorek, papryczki, w jogruscie z czosnkiem]
podwiecz;jedna watrobka ukradziona z taleza mamy;D
kolacja;salatka z tunczyczka [tunczyk w sosie wlasnym, salata lodowa, czerw fasolka, jajako, papryczki]
i to na tyle by bylo
slicznie slicznie, Tysia a tak marudzilas ze nie umiesz sie wciagnac w diete a widzisz wystarczy sie wkrecic i jakos leci
trzymaj tak dalej a w zimie bedziesz super laską

ja wczoraj poszlam spac o 21.30 ale rozgrzalam sie kapielowo i herbatką i dzisiaj jak nowo narodzona jestem chociaz glowa mnie troche lupie moze to pogoda, wsciekla jestem za te wczorajsze klopsiki

ale dzisiaj juz na nic mnie nie zmorze, a pozatym wyglada, że schudlam prawie 1kg ale wazyc sie bede w poniedzialek

gdzie malinn, mamrotka, limonka,...???

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-01 o 06:37
Stary 2009-10-01, 06:39   #617
blokerka
Raczkowanie

Dobry Den!

Na dworze zimno jest strasznie. Dzisiaj pierwszy dzień na uczelni Dobrze, że tylko jakieś zebranie, ale i tak trzeba jechać tak daleko... W drodze powrotnej chyba pojadę do Ikea, żeby jakoś poprawić sobie nastrój. Zakupię jakąś drobnostkę i garnuszek do kuchni.

Teraz zmykam robić sobie jajecznicę, bo bez porządnego śniadania nie przeżyję tego dnia!

Ines, musisz przede wszystkim uwierzyć, że kogoś znajdziesz dla siebie odpowiedniego. Bo czasami mi się wydaje, jakbyś już w ogóle uciekała od tego tematu (nie w takim sensie, że o tym nie myślisz, tylko że nie działasz). Niby chcesz, ale piszesz, że szukać nie warto, bo to się nie sprawdza. No, ale może jednak byś spróbowała, chociażby po to, żeby nam udowodnić, że to nic nie da? Założę się, że "zrobisz nam na złość" i skończysz z jakimś superfajnym przystojniakiem

Tysia, kobieto, z dietą idziesz jak burza Gratki!

Niuniuśka, hugz!

Btw.Kosteczko i Malinnko, to jest to spotkanie czy nie??? Czy odbyło się już, ale mnie na nim zabrakło? :O

Edytowane przez blokerka
Czas edycji: 2009-10-01 o 06:41
blokerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 07:01   #618
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blokerka;14525485
Btw.[B
Kosteczko i Malinnko[/B], to jest to spotkanie czy nie??? Czy odbyło się już, ale mnie na nim zabrakło? :O
no wlasnie Malinn głowna organizatorka zniknela Malinn wracaj do nas
Stary 2009-10-01, 08:05   #619
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ale dzisiaj juz na nic mnie nie zmorze, a pozatym wyglada, że schudlam prawie 1kg ale wazyc sie bede w poniedzialek
faaajnie !!! a ja sie jakos nie moge wciągnąc w ta diete pierwszy dzien bezbłędny a każdy kolejny klapa ..... musze sie wziąźc w garśc
Cytat:
Ines, musisz przede wszystkim uwierzyć, że kogoś znajdziesz dla siebie odpowiedniego. Bo czasami mi się wydaje, jakbyś już w ogóle uciekała od tego tematu (nie w takim sensie, że o tym nie myślisz, tylko że nie działasz). Niby chcesz, ale piszesz, że szukać nie warto, bo to się nie sprawdza. No, ale może jednak byś spróbowała, chociażby po to, żeby nam udowodnić, że to nic nie da? Założę się, że "zrobisz nam na złość" i skończysz z jakimś superfajnym przystojniakiem
Bolerko tak jak wczoraj pisałam to wcale nie jest takie proste....gdzie mam sobie go poszukac???? Wyjśc na ulice z napisem "wolna-ktoś chetny"??!!!
Wczoraj miałam doła jak stąd do Ameryki!!!!

Ale deszczowy dzień, nawet nie ma jak z domu wyjśc....dziś 1 października a ja mam taki sentyment, bo zawsze w tym okresie wyprowadzałam się do Łodzi do akademika itd Studia to jednak był najpiękniejszy i najbardziej bezstroski okres w życiu ahhhhh Zazdroszcze wszystkim studentkom

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 08:33   #620
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Ale deszczowy dzień, nawet nie ma jak z domu wyjśc....dziś 1 października a ja mam taki sentyment, bo zawsze w tym okresie wyprowadzałam się do Łodzi do akademika itd Studia to jednak był najpiękniejszy i najbardziej bezstroski okres w życiu ahhhhh Zazdroszcze wszystkim studentkom
zgadzam sie ja też
Stary 2009-10-01, 08:55   #621
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie ja dzis spalam prawie do 9 bo dzis mam juz 4 dzien wolny nie lubie tak dlugo wolnego bo trudno mi jest wbic sie w rytm
dzis stanelam na wadze i pomimo tego nie dostalam zawalu wiecie ile waze 71.15 ale jak ogladam zdjecia z niedzieli to jakos w to nie wierze

a teraz pytanie do bylych studentek co to jest za impreza na zakonczenie studiow co sie tam robi
Stary 2009-10-01, 09:17   #622
fiolusiek
Zakorzenienie

a i dadaje dlugo obiecywane fotki mojej ''figury'' brzuch mi tak wyszedl bo to byl [ierwszy dzien okresu ii zauwazylam ze ta bluzka mnie pogrubia
Stary 2009-10-01, 09:55   #623
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz pytanie do bylych studentek co to jest za impreza na zakonczenie studiow co sie tam robi
my na imprezie po studiach: tańczyliśmy, jedliśmy, pilismy...może tylko kolejnośc inna

a wogole to impreza byla w kamienicy w centrum katowic i o dosc poznej juz godzinie kros z sasiadow wezwal policje, zaprosilismy panow do srodka i kolezanka mocno juz podpita zajela sie negocjacjami zeby nas nie spisywali, przyszla z salatka i mowi:
"Panowie, zjedzcie cos napijcie sie, sami wiecie jaka to radosc jak człowiek dostanie w końcu tego magistra..." ale oni zrobili głupie miny i wyszło chyba jeszcze gorzej - raczej nie wiedzieli jak to jest i nas spisali ale bylo cudnie
Stary 2009-10-01, 09:56   #624
Malinn
Zakorzenienie

Dziewczyny mozecie mnie zlac....moja diete tak na prawde dopiro dzisiaj trzymam.... codziennie cos... ehh ale dzisiaj sie trzymam o dziwo...

Wlasnie siedze na uczelni Nie ma to jak zerwac sie o 6.30 rano z cieplego lozeczka, zeby przyjechac na wyklad, a tu niespodzianka wyklad odwolany niezle rozpoczecie roku akademickiego

Fiolusku co do imprezy...to moze to bal absolwenta?

Kostko ta odzywka to kallos creme a latte Na prawde bajeczna jescze dobra jest gloria z wyciagiem z szyszek..ale ma ciut gorszy sklad No i ostatnio lubie olej kokosowy na wlosy zarzucic miooooodzio

Dziewczyny... chyba w koncu wracam do siebie.... siedzenie w domu nie wplywa na mnie najlepiej.... teraz zaczyna sie cos dziac.. i od razu mam wiecej energi i CHCE mi sie... dawno nie mialam tego uczucia

Tak w ogole to chetna ktoras ze slaska na jakas szybka kawke jutro? Tak o 17?

Tysiu co do seminarium to faktycznie swinstwo... ale oni moga zlikwidowac jesli malo osob uczeszczalo albo jelsi wykladowcy nie pasuje
Moim promotroem jest dziekan... z reszta fajny koles nic, ze z 15 cm nizszy ode mnie... ale o to nie trudno w kazdym razie ostatnio lecialam po wpisik z praktyk dla mnie i dla kolezanki.... i gadam, gadam a on na mnie patrzy.... i mowi..." a przepraszam, ze przerwie... Pani z mojego seminarium" myslalam, ze zejde tam

Gosc nawet nie wie kogo ma na semianrium.... a co do mojego indexu to moja kochana uczelnia oczywiscie ma to w dupencji kiedy ja index oddam mam tylko miec ze soba podanie o przedluzenie terminu oddania indexu wiec juz mi sie nie spieszy

no to buziaki mordki wy moje najwspanialsze
Stary 2009-10-01, 10:02   #625
Kostka09
Zakorzenienie

Fiolusku - fajnie wygladasz a juz niedlugo przy takim tempie bedziesz ekstra chudą laską

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość

Kostko ta odzywka to kallos creme a latte Na prawde bajeczna jescze dobra jest gloria z wyciagiem z szyszek..ale ma ciut gorszy sklad No i ostatnio lubie olej kokosowy na wlosy zarzucic miooooodzio

mordo moja kochana gdzie ja kupie te cuda na slasku?? tylko w necie??

Tak w ogole to chetna ktoras ze slaska na jakas szybka kawke jutro? Tak o 17?

jutro o tej porze to ja bede kosila juz trawe w gorach...
ale poczatek tygodnia znowu jak dla mnie ok. poniedzialek juz ode z kumpelami ze studiow na kawe ale potem..??
dobrze, że doszlas do siebie bo sie troche martwilam o te Twoje smutactwa zyciowe ale juz zostan z nami i trzym dietke
Stary 2009-10-01, 10:07   #626
Malinn
Zakorzenienie

Kostko ja kupuje u goscia z katowic z ochojca Wystawia na allegro Mozna odebrac osobiscie jesli ci podrodze Mnie nie bylo po drodze wiec wysylal mi poczta

nie mam tu adresu Moge Ci w domu poszukac
Pamietam tylko nick z all. "fryz30" albo cos podobnego w kazdym razie kup odrazu opakowanie 1000ml Bo tania jak barszcz i sie oplaca

PS. tak mi sie jeszcze przypomnialo co do rossmana Odkrylam ostatnio, ze nagietkowy BD do kapieli(ten w butli 500ml) Jest milard razy lepszy do wlosow.... po zadnym siampooooo nie mialam takich czysciutkich i blyszczacych wlosow

Edytowane przez Malinn
Czas edycji: 2009-10-01 o 10:09
Malinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 10:56   #627
ines85
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem w sumie ja takiej imprezy nietsety nie mialam , pewnie to kwestia tylko organizacji i chceci samych studentow! ale np. moja koleżanka miała normalnie bal w lokalu który sobie zorganizowali, mogli przyjsc nawet z osobami towarzyszącymi - coś w stylu studniówki, były ciepłe dania i oczywiście %
Fiolusiek ile masz wzrostu ???

Malinn suuper, że w końcu coś Ci się "CHCE" no ja niestety nie jestem z Twoich okolic a z chęcia wyskoczyłabym na kawe
Stary 2009-10-01, 11:04   #628
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Łech kobity... Miałam Wam odpisac wczoraj koło 23, ale mi net siadł, więc dopiero teraz to zrobię, a wy już tyle napłodziłyście, że chyba będzie to długi post
Marei - spóźnione życzenia imieninowe!
Blokerka - uświadomiłaś mi, że wczoraj był dzień chłopaka, a na dodatek dzień tłumacza. My z Tżem oboje po tłumaczeniówce, więc mój boy miał wczoraj podwójne święto! A ja nic Będę musiała mu to jakoś wynagrodzić
Ja też jadę na Tori. Ty też do Zabrza, right? A co do kolejności koncertów to Tori najpierw da koncert w Zabrzu 9 października, a 10tego w Wawie. Nie wiem jak Ty, ale ja mega fanka Tori jestem. Wprawdzie ostatnie parę płyt to według mnie chała, ale mam do Tori ogromny sentyment, bo słucham jej intensywnie od 10 lat. Byłam już na koncercie w Poznaniu w 2005, potem w Wawie 2007, no a teraz Zabrze
Virginio - Jakie leki bierzesz? Jeśli nie chcesz pisac tutaj to może na priva? Myślę, że podjęłaś dobrą decyzję i wkrótce zaczniesz się czuc lepiej. Naprawdę nie ma sensu się męczyc
Niuniuś - co się dzieje, kochana? A co do pasty dr Budwig to swego czasu się tym interesowałam, bo moja babcia ma raka i odmówiła leczenia, więc postanowiliśmy przynajmniej w ten sposób zadziałac. Z tym, że dowiedzieliśmy się, że ten olej lniany to musi byc wzięty prosto od producenta i nie może byc wystawiony na światło dzienne, bo wtedy bardzo szybko traci swoje właściwości. Także, ten olej ze sklepu w normalnej butelce podobno już nic nie daje. Ale mówiłaś, że masz książkę dr Budwig. Jak już przeczytasz to daj znac, czy to prawda z tym olejem, oki?
Ines - mam nadzieję, że to tylko przejściowy dół i że poczujesz się lepiej. Jestem pewna, że niedługo kogoś fajnego poznasz. Fajnych facetów jest mnóstwo tylko trzeba częściej wychodzic, byc otwartym na ludzi i wtedy raz dwa kogoś znajdziesz
fiolusiek - bardzo fajne zdjęcia i wyglądasz super, tylko czemu bez twarzy? Prześlij na naszego maila nieocenzurowane!
Malinn - bardzo się cieszę, że się lepiej czujesz! I w sumie to ja bym była chętna na szybką kawkę jutro o 17, o ile byłoby to jakoś w centrum Katosów Kto jeszcze?

No a teraz skromnie co u mnie No więc byłam wczoraj u tego lekarza. Dał mi wspomagacze, które rzeczywiście nieziemsko od razu zadziałały, bo dzisiaj spałam jak suseł 11 godzin Piękne uczucie... po prost piękne. No i wiecie co? W końcu znowu czuję się sobą.. lęki zniknęły, a ja wracam do życia. Yuppi!
Aha, muszę uzupełnic tabelkę i niestety przyznaję się bez bicia, że wczoraj miałam 2 grzeszki - loda w McDonald's , a potem spotkałam się z byłą uczennicą i miałyśmy wafelki w czekoladzie....
Miłego dnia wszystkim! Ja się w końcu porządnie biorę za te tłumaczenia.

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 11:32   #629
fiolusiek
Zakorzenienie

ja niska strasznie jestem mam moze z 160 mam nadzieje ze tak jeszcze z 5 kg i zaczne wygladac jak czlowiek

a co do diety to u mnie porazka nawet nie chce myslec jak zgrzeszylam obiadem ale przyjemnie bylo
Stary 2009-10-01, 11:58   #630
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
PS. tak mi sie jeszcze przypomnialo co do rossmana Odkrylam ostatnio, ze nagietkowy BD do kapieli(ten w butli 500ml) Jest milard razy lepszy do wlosow.... po zadnym siampooooo nie mialam takich czysciutkich i blyszczacych wlosow
znalazlam tego goscia ale nie ma opcji odbioru os. no nic napisze do niego zobaczymy, dzieki a i ten nagietkowy to plyn do kapieli?? musze go kupic w takim razie bo ten niebieski BD juz mi sie znudzil

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
A co do pasty dr Budwig to swego czasu się tym interesowałam, bo moja babcia ma raka i odmówiła leczenia, więc postanowiliśmy przynajmniej w ten sposób zadziałac. Z tym, że dowiedzieliśmy się, że ten olej lniany to musi byc wzięty prosto od producenta i nie może byc wystawiony na światło dzienne, bo wtedy bardzo szybko traci swoje właściwości.
dokladnie tak, moj tata ten olej zamawia w instytucie wlokien naturalnych w Poznaniu chyba, najswiezszy.

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-01 o 12:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości