|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() ale wiesz musisz sie do golasa rozebrac ![]() ![]() A BUTKI - te na koturnie sa super ![]() widze, że jak burza idziesz ze swoją dietą ![]() Cytat:
![]() gdzie się podziała nasza MAMROTKA??? tak się zastanawiam ! A wczoraj nagrzeszyłam bo wiecie co odwaliłam ![]() ![]() ![]() I mam takie ptanie czy cukier trzcinowy jest ok ? czy lepiej stosowac np. fruktozę ??? W sumie to i to jest naturalnie pozyskiwane i ma duzo zalet..... ale chyba z moich wiadomości fruktoza jest bardziej na + ?! U mnie w szkole na nastepny tydzien mam juz 3 sprawdziany takie dosc obszerne zapowiedziane ;/ a dziś dostałam 5 ![]() Poza tym od następnego semestru jesli zbierze sie grupa bedę miała jeszcze angielski i naukę języka migowego ![]() Strasznie duuużo piszecie podczas mojej nieobecności ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |||||
Zakorzenienie
|
No dobra coś tam Wam napiszę...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zmykaj pod kocyk, nie daj się przeziębieniu!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wspominałam Wam wczoraj, że od jakiegoś czasu czuję się 'niewyraźnie'. Nosiłam się więc znowu z decyzją o braniu przepisanego mi leku. I dziś (również po rozmowie z mamą) podjęłam decyzję, i jutro go zaczynam. Mam jeszcze wiele obaw, ale postanowiłam jednak zaufać, że doktorek wie, co robi, i że widocznie jest mi to potrzebne. I powiem Wam, że od kiedy w końcu się zdecydowałam czuję się już lepiej. Przynajmniej wreszcie coś z tym zrobiłam.. Co prawda jak poczytałam w ulotce o skutkach ubocznych to znów mnie trochę strach obleciał, ale zaryzykuję. Mam nadzieję, że jedyne skutki uboczne jakie zaznam to jadłowstręt ![]() ![]() ![]() Dietkowo w porządku, choć chyba zjadłam za dużo obiadu (i po co ja brałam dokładkę? ![]() Moje menu: Ś: wieśniak z płatkami, jabłkiem i cynamonem. Kawa z mlekiem. 2Ś: 2 kanapeczki z chlebkiem litewskim (ciemnym), serkiem Fresek (z Biedronki ![]() O: Zapiekana cukinia z nadzieniem z mięsa mielonego z cebulką, czosnkiem, groszkiem, kukurydzą i ziołami. P: tu tradycyjnie nie mam pomysłu...Może pestki słonecznika i herbatka? K: j.w. będzie chyba wieśniak z pomidorem i cebulką. Ćwiczyć mi się nie chce... ![]() Do później!!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-30 o 15:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
no jak to jak to czytamy Cie czytamy
![]() Cytat:
![]() ![]() Tysia ladne bucisze sobie zasponsorowałas ![]() u mnie dzisiaj uuu kiepsko . . . mama ma tzw slodkie sroody i kupila slodkie a ja nie moglam sie powstrzymac bo siedzialam z nia i rozmawialam i no jadla rowniez ![]() w ogole jutro siedzie do od 9:30 do 19 na uczelni... nie wiem jak ja wytzrymam jak ja ledwo ciagnelam w technikum od 7 do 15 ehhh pozyjemy zobaczymy jedyne pocieszenie w tym ze jestem w 4 grupie i mamy chlopaka w grupie bo ogolnie na roklu jest ich az 3 ![]()
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
ja dzis bylam na zakupach i sprawilam sobie depilator braun ktory o dawna mi sie marzyl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
fiolusiek Ty to niezdecydowana kobieta jestes :P raz marudzisz, że jest nie tak a potem nie możesz się doczekac
![]() ![]()
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
Cos mi znowu nie cytuje wizaz
![]() ![]() marei - do lóżeczka marsz i sie kurowac ![]() ![]() malinn - gdzie przepadlas potrzebuje Cię ![]() ![]() dziewczyny tak zmarzlam na ujezdzalni bo nie ubralam sie zbyt cieplo (glupia myslalam chyba ze to lato dalej) ze klade sie pod kolderke grzac, nic nie kupilam oprocz szklanek w Ikei ![]() ![]() na dodatek mama namowila mnie na klopsiki w ikei z frytkami ![]() ![]() ![]() jutro Wam odpisze bo musze sie zagrzac chyba w wannie i spac, buzi ![]() a dzisiaj zjadlam: I sn. parowka drobiowa + pomidor+ ser biały+ grzanka II sn.miseczka krupniku - bez smietany obiad klopsiki z frytkami ![]() ![]() kol. grzanka z serem bialym i curry i kakao z lyzeczka fruktozy |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() żeby mi to było ostatni raz ![]() ![]() ![]() ![]() A ja jakiegos doła złapałam ..... dziś niby dzien chłopaka, osobiście nie uznaje tego"święta" czy jak to tam nazwac...ale naszła mnie straszna refleksja z tego powodu ![]() Dobija mnie moja samotnośc..... moje życie towarzyskie jest na poziomie minusowym ![]() ![]() Dziś do mnie jedna koleżanka z tekstem: "taka fajna i ładna z ciebie dziewczyna a sama"...zrobiło mi sie strasznie miło ale z drugiej strony od razu dół ;/moje poczucie wartości i samo ocena też jest na poziomie zerowym żeby nie powiedziec minusowym ....... Dobra juz nie smęce i nie pocieszajcie mnie bo to nic nie da !!!!!! ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-09-30 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
|
ines85
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór~!
Mam zły humor i zły dzień więc nie będę się rozpisywać bo to nie ma sensu. Nie będę Wam smęcić i psuć wieczoru. Powiem tylko, że z dietą ok, wszystko grzecznie, chociaż trochę mało zjadłam i teraz boję się, żeby mnie głód na noc nie złapał;/, ale trzymam się dzielnie. Zaliczyłam też 8minutówki i mały spacer. Wyżyłam się na szczęście ćwiczeniowo i nie musiałam sięgać po słodycze by sobie ulżyć... Branoc wszystkim ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-30 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
butki tez mnei sie podobaja-takam troche samochwala, ale co tam;D --wiesz, z dieta zawzielam sie strasznie;/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sumei to mamita mi zasponsorowała ![]() Cytat:
Cytat:
z dnai na dzien sobie to powtarzam, ze madra bylam ze To zostawiałam;'D tez sobie to powtarzaj, zle m isamej , ale bez neigo jedan lepiej;d kochaniutkie, nie wiem o co chodzi, tabelka nie chce przyjmowac moich znian, co z nia;/;/ dzis dzien jak najbardziej grzeczniutki.....z momeciku na momecik cosraz bardziej sie sobie dziwie czy to naprawde ja ![]() ale jakei cudaki dzisiaj jadlam hahaha;p sama zwymyslalam, niedlugo stworze wlasna ksiazke kucharska niczym Bree Wandekamp hahahahahhahaha śnia: niby pizza[smazona cebulka, 3 kolory paprik, pieczarki, szyneczka, ciuk sera zoltego i zalane jajczętem] 2snia; kila orzeszkow obiad;pieczone kawaleczki cycka krojone w kostke, z cebulka i grzybkami, a do tego salawka [salata lodowa, pomidor, ogorek, papryczki, w jogruscie z czosnkiem] podwiecz;jedna watrobka ukradziona z taleza mamy;D kolacja;salatka z tunczyczka [tunczyk w sosie wlasnym, salata lodowa, czerw fasolka, jajako, papryczki] i to na tyle by bylo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tysia z dietą idziesz widze jak burza !!SUPER PODZIWIAM ![]() ![]() ![]() A co do byłego TŻ to w sumie nie moge powiedziec, że był zły dla mnie czy coś a wręcz przeciwnie !!!To ja sama nie wiem czego chce widziałam tylko same wady w nim a sama przeciez idealna nie jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz moj tez byl dobry, za dobry, nie moglam sie poklucic z nim naweet bo wszysko bylo milo slodko, jak bylo zle, to on ze to jego wina.....hmmm jak by to poweidziec....byl za dobty....ael straszne imia lwybujala wyobraznie i opowiadal takei bujdy neistworzone ze madafaka, i jakos tak mnie denerwowac zacza i po poltora roku zostawilam go;D NIUNIU NIUNIU opowiadaj co sie dzieje !! ---spójrz na tabelke...idziemy lep w łep;D która zwycięzy ;D hehehe ![]()
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-09-30 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |||
Zakorzenienie
|
Tysia sliczne buciki, koturna to nie dla mnie ale te botkowe
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trzymaj tak dalej a w zimie bedziesz super laską ![]() ja wczoraj poszlam spac o 21.30 ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzisiaj juz na nic mnie nie zmorze, a pozatym wyglada, że schudlam prawie 1kg ale wazyc sie bede w poniedzialek ![]() gdzie malinn, mamrotka, limonka,...??? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-01 o 06:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
Dobry Den!
Na dworze zimno jest strasznie. Dzisiaj pierwszy dzień na uczelni ![]() Teraz zmykam robić sobie jajecznicę, bo bez porządnego śniadania nie przeżyję tego dnia! Ines, musisz przede wszystkim uwierzyć, że kogoś znajdziesz dla siebie odpowiedniego. Bo czasami mi się wydaje, jakbyś już w ogóle uciekała od tego tematu (nie w takim sensie, że o tym nie myślisz, tylko że nie działasz). Niby chcesz, ale piszesz, że szukać nie warto, bo to się nie sprawdza. No, ale może jednak byś spróbowała, chociażby po to, żeby nam udowodnić, że to nic nie da? ![]() ![]() Tysia, kobieto, z dietą idziesz jak burza ![]() Niuniuśka, hugz! Btw.Kosteczko i Malinnko, to jest to spotkanie czy nie??? Czy odbyło się już, ale mnie na nim zabrakło? :O
Dieta! ![]() ![]() Edytowane przez blokerka Czas edycji: 2009-10-01 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj miałam doła jak stąd do Ameryki!!!! ![]() Ale deszczowy dzień, nawet nie ma jak z domu wyjśc....dziś 1 października a ja mam taki sentyment, bo zawsze w tym okresie wyprowadzałam się do Łodzi do akademika itd ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() dzis stanelam na wadze i pomimo tego nie dostalam zawalu wiecie ile waze ![]() ![]() ![]() a teraz pytanie do bylych studentek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
a i dadaje dlugo obiecywane fotki mojej ''figury'' brzuch mi tak wyszedl bo to byl [ierwszy dzien okresu ii zauwazylam ze ta bluzka mnie pogrubia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wogole to impreza byla w kamienicy w centrum katowic i o dosc poznej juz godzinie kros z sasiadow wezwal policje, zaprosilismy panow do srodka i kolezanka mocno juz podpita zajela sie negocjacjami zeby nas nie spisywali, przyszla z salatka i mowi: "Panowie, zjedzcie cos napijcie sie, sami wiecie jaka to radosc jak człowiek dostanie w końcu tego magistra... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mozecie mnie zlac
![]() Wlasnie siedze na uczelni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiolusku co do imprezy...to moze to bal absolwenta? Kostko ta odzywka to kallos creme a latte ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny... chyba w koncu wracam do siebie.... siedzenie w domu nie wplywa na mnie najlepiej.... teraz zaczyna sie cos dziac.. i od razu mam wiecej energi i CHCE mi sie... dawno nie mialam tego uczucia ![]() Tak w ogole to chetna ktoras ze slaska na jakas szybka kawke jutro? ![]() ![]() ![]() ![]() Tysiu co do seminarium to faktycznie swinstwo... ale oni moga zlikwidowac jesli malo osob uczeszczalo albo jelsi wykladowcy nie pasuje ![]() Moim promotroem jest dziekan... z reszta fajny koles ![]() ![]() ![]() Gosc nawet nie wie kogo ma na semianrium.... a co do mojego indexu to moja kochana uczelnia oczywiscie ma to w dupencji kiedy ja index oddam mam tylko miec ze soba podanie o przedluzenie terminu oddania indexu wiec juz mi sie nie spieszy ![]() no to buziaki mordki wy moje najwspanialsze ![]() ![]()
#625 | |
Zakorzenienie
|
Fiolusku - fajnie wygladasz a juz niedlugo przy takim tempie bedziesz ekstra chudą laską
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Kostko ja kupuje u goscia z katowic z ochojca
![]() ![]() ![]() ![]() nie mam tu adresu ![]() ![]() Pamietam tylko nick z all. "fryz30" albo cos podobnego ![]() ![]() ![]() PS. tak mi sie jeszcze przypomnialo co do rossmana ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2009-10-01 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fiolusiek ile masz wzrostu ??? Malinn suuper, że w końcu coś Ci się "CHCE" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zadomowienie
|
Łech kobity... Miałam Wam odpisac wczoraj koło 23, ale mi net siadł, więc dopiero teraz to zrobię, a wy już tyle napłodziłyście, że chyba będzie to długi post
![]() Marei - spóźnione życzenia imieninowe! ![]() Blokerka - uświadomiłaś mi, że wczoraj był dzień chłopaka, a na dodatek dzień tłumacza. My z Tżem oboje po tłumaczeniówce, więc mój boy miał wczoraj podwójne święto! A ja nic ![]() ![]() Ja też jadę na Tori. Ty też do Zabrza, right? A co do kolejności koncertów to Tori najpierw da koncert w Zabrzu 9 października, a 10tego w Wawie. Nie wiem jak Ty, ale ja mega fanka Tori jestem. Wprawdzie ostatnie parę płyt to według mnie chała, ale mam do Tori ogromny sentyment, bo słucham jej intensywnie od 10 lat. Byłam już na koncercie w Poznaniu w 2005, potem w Wawie 2007, no a teraz Zabrze ![]() Virginio - Jakie leki bierzesz? Jeśli nie chcesz pisac tutaj to może na priva? Myślę, że podjęłaś dobrą decyzję i wkrótce zaczniesz się czuc lepiej. Naprawdę nie ma sensu się męczyc ![]() Niuniuś - co się dzieje, kochana? A co do pasty dr Budwig to swego czasu się tym interesowałam, bo moja babcia ma raka i odmówiła leczenia, więc postanowiliśmy przynajmniej w ten sposób zadziałac. Z tym, że dowiedzieliśmy się, że ten olej lniany to musi byc wzięty prosto od producenta i nie może byc wystawiony na światło dzienne, bo wtedy bardzo szybko traci swoje właściwości. Także, ten olej ze sklepu w normalnej butelce podobno już nic nie daje. Ale mówiłaś, że masz książkę dr Budwig. Jak już przeczytasz to daj znac, czy to prawda z tym olejem, oki? ![]() Ines - mam nadzieję, że to tylko przejściowy dół i że poczujesz się lepiej. Jestem pewna, że niedługo kogoś fajnego poznasz. Fajnych facetów jest mnóstwo tylko trzeba częściej wychodzic, byc otwartym na ludzi i wtedy raz dwa kogoś znajdziesz ![]() fiolusiek - bardzo fajne zdjęcia i wyglądasz super, tylko czemu bez twarzy? Prześlij na naszego maila nieocenzurowane! Malinn - bardzo się cieszę, że się lepiej czujesz! I w sumie to ja bym była chętna na szybką kawkę jutro o 17, o ile byłoby to jakoś w centrum Katosów ![]() No a teraz skromnie co u mnie ![]() ![]() ![]() Aha, muszę uzupełnic tabelkę i niestety przyznaję się bez bicia, że wczoraj miałam 2 grzeszki - loda w McDonald's , a potem spotkałam się z byłą uczennicą i miałyśmy wafelki w czekoladzie.... ![]() Miłego dnia wszystkim! Ja się w końcu porządnie biorę za te tłumaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
ja niska strasznie jestem mam moze z 160
![]() ![]() a co do diety to u mnie porazka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-01 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.