|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część V
czy używała któraś z Was tego produktu?czy jest skuteczny?
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...2&prId=24665#1 |
|
|
|
#902 |
|
BAN stały
|
a po ile kolczyki teraz w rosie ??
|
|
|
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się zapach podoba, chociaż moje siostrze nie. Po raz pierwszy po kąpieli czuję zapach na swojej skórze.Po kąpieli pachnie w całej łazience. Kusi mnie jeszcze gruszkowy Mogę go polecić, zależy co kto lubi |
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#907 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś Garniera Czysta Skóra 3w1, plastry Joanna z kodów i pumeks.
teraz czekam na piątkową gazetkę, na pewno wybiorę się po tusz Maybelline. |
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś kupiłam płyn do mycia naczyń pomarańczowy domol, płyn do demakijażu ziaji ten z kodem, pastę do zębów blenda-med complete 7 i dwa mydła nivea: niebieskie i żółte.
Czy kotś używał kokosowego balsamu do ust ziaji? KWC zrobiło mi tylko mętlik w głowie |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
ten kokosowy dobrze nawilża usta, jak się za dużo nałoży to zostawia biały film... bardzo ładnie pachnie
![]() uzależnia
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wobec tego chyba się skuszę
|
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - pozwolę sobie zadać naiwne pytanie, ale niedawno otworzył się koło mnie Rossmann i lubię tam wpadać, żeby kupić polecane przez Was produkty (tak trafiłam na Issanę - fajna sprawa
Wyjaśnicie mi to
|
|
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mi rozwiały wątpliwości - spróbuję ci to wytłumaczyćWchodzisz na stronę rossnet.pl tam jest aktualna oferta produktów do rosskodowania. Przy każdym artykule podana jest data-to dzień kiedy pojawi się kod promocyjny na stronie. Tego dnia wchodzisz i spisujesz sobie kod promocyjny na dany artykuł, a zakupić go w rossmannie możesz do końca trwania promocji (nie koniecznie w dniu, w którym dostępny jest kod), a informacja o tym jak długo trwa promocja jest na stronie-ostatnio była do 1.10 czyli do wczoraj można było kupować produkty z danej oferty o ile miało się wcześniej kody. Jeśli jakiś kod ci umknie, to dziewczyny często tutaj na stronie je zamieszczają
Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-10-01 o 09:37 |
|
|
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak z doświadczenia Waszego - jak jest promocja z kodem to trzeba się spieszyć czy mogę wybrać się na spokojne zakupy po pracy (czyli bliżej 18-19)? Zresztą muszę zacząć planowanie, bo ostatnio dorwałam gazetkę Rossmannową i stwierdziłam, że grubo przepłacam za niektóre kosmetyki A tak to stoi sobie na półeczce i jest pod ręką, jak ręka będzie po niego chciała sięgnąć. Żałuję tylko, że "mój" Rossmann ma tak słabe zaopatrzenie w kosmetyki kolorowe, półki są mocno przebrane i świecą pustkami. Gazetka pokazuje skarby, a realna półka puste i przykurzone miejsce Ale może się to poprawi wkrótce, najwyżej będę ekstra do Rossmanna jeździła na Big-shopping do centrum, gdzie mam wrażenie wybór obfitszy.
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
nie ma za co. Pomyliłam się
promocja trwa do 1.10 czyli do dzisiaj a nie do wczoraj wobec tego możesz pozbierać trochę kodów na kosmetyki z rossmanowskiego wątku, na to co cię interesuje i jeszcze dziś to kupićNa stronę będziesz muisała się zalogować (podać maila i hasło). Potem aktywować linka , który dostaniesz na podany przez ciebie e-mail. |
|
|
|
#915 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny, czy w Rossmannie są jeszcze zele pod prysznic Isana o zapachu toffi? Wydawało mi się, ze kiedys takie widziałam, a później wysłałam mame i kupiła mi żel miód + mleko
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), może mama nie zwróciła uwagi, bo bardziej rzuca się w oczy, że to seria limitowana i zimowa
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze zakupy to odżywka do włosów brązowych, ta Accent, bibułki matujące wibo, lakier do pazurków wibo ten express growth i pasta colgate maxwhite
bibułki już wypróbowałam i są naprawdę świetne, matują od jakiś 5 h i nie chcą przestać
|
#918 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowa gazetka i kody średnie - kusi chyba tylko zestaw Bourjois róż + tusz (ale po jakie licho potrzebny mi kolejny tusz i róż ?? )
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to ze względu na to, że za kokosem nie przepada hehe Ale troszkę ten kokos chemiczny.
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Nie aż tak chemicznego smaku wg mnie.. ale błyszczyków ani takich pomadek nie jadam :P
mój Tż uwielbia kokos,więc nie narzeka ale dobrze położyć sobie na noc grubszą warstwę tego balsamu jest w miarę wydajny jak na taką cenę - można zaszaleć
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedną ziaje skasowała mi po 3,5 z kodu a drugą w normalnej cenie
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam dziś w Rossmannie pomadkę Alterra oraz 2 balsamy po goleniu z kodem, ale nie ryzykowalam z dwoma na raz, tylko poprosiłam koleżankę, żeby mi kupiła jeden
![]() wąchałam nowy C-thru i dość znajomy wydał mi się ten zapach, ale nie umie skojarzyć, ogólnie podobał mi się, ale nie powalał na kolana |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w rosmanie i kupiłam pomadkę Bebe, dezodorant Adidasa i moja mama kupiła papier toaletowy i Bref (czy jakoś tak)
mama dostała próbkę kremu Lirene serii AA Naturalne Rozświetlenie nie widziałam 11października w moim mieście są Skarby
Idealistka z własnymi marzeniami Świeżynka ![]() Edytowane przez kasia9513 Czas edycji: 2009-10-01 o 19:13 |
|
|
|
#926 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#927 |
|
Zadomowienie
|
po dzisiejszej wizycie w rossmanie jestem zawiedziona
![]() Baletki tylko 4ry pary, mimo że poszłam z samego rana - i to w dodatku w samych małych rozmiarach Rekawiczki też tylko 4ry pary - ktoś z was kupił te rękawiczki z długimi ściągaczami na rękę za ok 17zł?Fajnie się nosi takie rękawiczki? kupiłam tylko krem do popękanych stóp schola z łojem jelenia czy cóś takiego no i może wybiorę się w poniedziałek za płynem micelarnym ziaji i wtedy kupię od razu wkładki facelle z kodów |
|
|
|
#928 |
|
Konto usunięte
|
byłam rano w R., kupiłam micela Ziaja i nową maskarę Maybelline.
|
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

wobec tego chyba się skuszę

A tak to stoi sobie na półeczce i jest pod ręką, jak ręka będzie po niego chciała sięgnąć.