American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 11:46   #3931
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

kamciurka .. oszalalas moj kolor nie jest czarny , ale przy tych rozjasnionych taki daje efekt , gdybym miala jasne wlosy to bym ich w ogole nie rozjasniala , najgorsze jest to , ze brazowe pasemka na takim blondzie wyjda zielono szare ,, shittttttttttt !!

uhhh , chcialabym taki blond jak ma Marissa .. naturalny i nie sztuczny , ohydny i oczobijny , ale poki co o takim moge tylko pomarzyc ...

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-01 o 11:56
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 11:52   #3932
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
ooodeta śliczna z Ciebie dziewczyna, a jaka figura , przede wszystkim Twój odrost przy odroście "uwodzicielki" to jest nic, ona ma blond włosy i czarny odrost, a Ty masz naturalne jasne więc tak tego nie widać, ale zaraz poszperam i coś postaram się wrzucić
dokladnie ona ma czarna kupe bo tego juz chyba nawet odrostem nie mozna nazwacSkoro wlosy sa w kiepskiej formie to naprawe nic bym z nimi nie robila,szkoda ich niszczyc...odrost przeczekasz i bedziesz miala zdrowe wlosy a z siankiem juz nic nie zrobisz...

przy okazji znalazlam taki kolor i musze stwierdzic ze mi sie spodobal a mialam juz nie rozjasnic wlosow ehh

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 11:52   #3933
kamciurka
Zakorzenienie

niekoniecznie jesli dobierzesz w tej samej tonacji, ale tu juz musisz spytać kogoś bardziej doświadczonego albo na fryzjerskim, a ode mnie tak na szybko to w czym bym Ciebie widziała

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 11:53   #3934
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
dokladnie ona ma czarna kupe bo tego juz chyba nawet odrostem nie mozna nazwacSkoro wlosy sa w kiepskiej formie to naprawe nic bym z nimi nie robila,szkoda ich niszczyc...odrost przeczekasz i bedziesz miala zdrowe wlosy a z siankiem juz nic nie zrobisz...

przy okazji znalazlam taki kolor i musze stwierdzic ze mi sie spodobal a mialam juz nie rozjasnic wlosow ehh
zależy jakie masz teraz bo ja kiedyś nim robiłam i wyszedł mi b. ciemny brąz
sorki za post pod postem

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 12:02   #3935
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dzieki dziewczyny .. pozapisywalam niektore foty na laptopie , pojde dzis z nim do znajomego fryzjera , pokaze mu zdjecia , zobaczymy co mi powie , jesli sie okaze ze moga mi sie spalic wlosy to nic nie robie , bo bedzie jeszcze gorzej i nadal mam przed oczami odrrostowa uwidzicielke ..
Stary 2009-10-01, 12:05   #3936
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
zależy jakie masz teraz bo ja kiedyś nim robiłam i wyszedł mi b. ciemny brąz
sorki za post pod postem
ciemny brazehh obecnie mam prawie naturalne<wlasnie ciemny braz>z resztkami hmm fioletu...rudosci:brzydal : kiedys robilam ta farba chyba naturalny blond czy cos takiego <kladziony na zupelne jajko>,wyszedl ladny taki popielaty ale tez zupelnie inny od tego na pudelku

czarnuleczka pozwolilam sobie wyslac zaproszenie

Edytowane przez tweetka
Czas edycji: 2009-10-01 o 12:09
Stary 2009-10-01, 12:10   #3937
kamciurka
Zakorzenienie

dziewczynki a w wolnym czasie zerknijcie do mnie do albumu i powiedzcie czy mam rozjaśniać czy zostawić takie jak na fotce gdzie jest więcej osób ( ja to ta pierwsza po prawej) na drugiej fotce mam lekko rozjaśnione poweidzcie jak lepiej

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 12:21   #3938
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

kamciurka lepiej w jasniejszych wlosach .
Stary 2009-10-01, 12:39   #3939
Ciii
Raczkowanie

Cytat:

miałam ten kolor ale niestety brzydko wyszedł

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 12:49   #3940
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
http://www.fotka.pl/profil/Starbabydoll nie wiem czy to już tu było
o my god

Cytat:
Napisane przez anusiaa15 Pokaż wiadomość
wiecie , że w LISTOPADZIE na kanale E! będą nadawać nowe odcinki KRÓLICZKÓW PLAYBOYA z tym , że z tymi nowymi laskami (bliźniaczki i jeszcze jedna blondynka) , tam jest dużo inspiracji co do stylu AG
Gdzie mozna złapac ten kanał, bo ja mam kablówke i i nie widze

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Znowu się opuszczam, dziewczyny ale czytam Was bez ustania! Jak coś to dodałam fotke do albumu z przed roku w czarnych włosach. Tak więc możecie sie pośmiać :P hihihi
jestem pod wrazeniem przejscia z czarnych w blond, w blondzie Ci slicznie bez dwóch zdań, mozesz napisac w jaki sposob schodziłas i ile ci to zajeło?
Ajjj ja tez teraz nie mam czasu pisac, praca praca ale jak mi sie zlecenie zakonczy to sobie odbije
Stary 2009-10-01, 13:00   #3941
tweetka
Raczkowanie

Ja mam cyfre i tez nie posiadam kanalu E!
moja siostra ma przy cyfrowym polsacie .
kamciurka mi sie podobasz w ciemnych tylko fotka trochę mała...

Edytowane przez tweetka
Czas edycji: 2009-10-01 o 13:05
Stary 2009-10-01, 13:14   #3942
kamciurka
Zakorzenienie

dzięki dziewczynki za opinie chociaż rozbieżne , dorzuciłam jeszcze jedno w czarnych

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 13:29   #3943
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
dzięki dziewczynki za opinie chociaż rozbieżne , dorzuciłam jeszcze jedno w czarnych
teraz widze ze napewno czarne<oczywiscie moim skromnym zdaniem>

Stary 2009-10-01, 13:40   #3944
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
teraz widze ze napewno czarne<oczywiscie moim skromnym zdaniem>
dziękuję, że chciało Ci się zerknąć

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 13:49   #3945
Ciii
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam cyfre i tez nie posiadam kanalu E!
moja siostra ma przy cyfrowym polsacie .
kamciurka mi sie podobasz w ciemnych tylko fotka trochę mała...
ogladałam ten program tylko raz.
strasznie głupi program, strasznie głupie dziewczyny

Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:54   #3946
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

Ciii no a czego sie mozna spodziewac po mlodych dziewczynach ktore chca mieszkac z 80-paro letnim staruchem , bo ma piekna ville, duzo pieniedzy i je utrzymuje , moga sie pokazac , zostac slawne (ale co to za slawa? ), znane , wystarczy ze sie utlenia i maja silikonowe biusty , czasem spelnia jakas zachcianke dziadka no a glupie sa bo mozna troche bardziej sie postarac i znalesc mlodego , ladnego chlopaka ktory tez ma duzo pieniedzy

kamciurka czarny cie postarza .. tak ostrzej wygladasz . ale nie wiem
Stary 2009-10-01, 14:02   #3947
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
Ciii no a czego sie mozna spodziewac po mlodych dziewczynach ktore chca mieszkac z 80-paro letnim staruchem , bo ma piekna ville, duzo pieniedzy i je utrzymuje , moga sie pokazac , zostac slawne (ale co to za slawa? ), znane , wystarczy ze sie utlenia i maja silikonowe biusty , czasem spelnia jakas zachcianke dziadka no a glupie sa bo mozna troche bardziej sie postarac i znalesc mlodego , ladnego chlopaka ktory tez ma duzo pieniedzy

kamciurka czarny cie postarza .. tak ostrzej wygladasz . ale nie wiem
ja tam nie wiem jak tak można ze starym dziadem dzięki za opinię

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 14:20   #3948
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
ja tam nie wiem jak tak można ze starym dziadem dzięki za opinię
haha "stary dziad"
nooo tylko i wyłącznie dla kasy i "sławy"bo w życiu nie uwierzę ze z miłości
Czasem oglądałam poprzedni sezon...ale ten hmm te bliźniaczki do mnie nie przemawiają...no chyba ze juz poddali je setka operacji i teraz wyskocza takie laski ze hoho...no ale i tak nie mam tego kanalu,wiec problem z glowy

zdjecie one maja 19 lat myslalam ze wiecej

Edytowane przez tweetka
Czas edycji: 2009-10-01 o 14:29
Stary 2009-10-01, 14:31   #3949
kamciurka
Zakorzenienie

ja też co jakiś czas zerkałam na to, ale bardziej żeby popatrzeć sobie na nie jejku dziewczyny, moja kotka ma teraz właśnie zabieg sterylizacji, właściwie to operacja, nie mogę się na niczym skupić, bidulka mała, jak to człowiek sie przyzwyczaja do takiego stworka

Niki

Alex
Stary 2009-10-01, 15:31   #3950
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Wiecie cooo.. Mój TŻ zaczyna w sobotę studia.. i ma 70 dziewczyn na roku i kurcze napewno będą ładne, a ja się wydurniłam z brązem i jutro naginam do fryzjera malować się na blond, na allegro zamawiam ciuchy, co by choć trochę wyglądać jak Wy
powiedzcie mi, że faceci wola blondynki

ahh ze mnie zazdrośnik ale co ma być jakaś lampucera ładniejsza, a nie daj Boże żeby go jakaś laska wyrywała.
Stary 2009-10-01, 15:34   #3951
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Wiecie cooo.. Mój TŻ zaczyna w sobotę studia.. i ma 70 dziewczyn na roku i kurcze napewno będą ładne, a ja się wydurniłam z brązem i jutro naginam do fryzjera malować się na blond, na allegro zamawiam ciuchy, co by choć trochę wyglądać jak Wy
powiedzcie mi, że faceci wola blondynki

ahh ze mnie zazdrośnik ale co ma być jakaś lampucera ładniejsza, a nie daj Boże żeby go jakaś laska wyrywała.
faceci wola dziewczyny ktore umieja podkreslic swoja urode i ktore sa pewne siebie
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 15:36   #3952
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
o my god

Gdzie mozna złapac ten kanał, bo ja mam kablówke i i nie widze

jestem pod wrazeniem przejscia z czarnych w blond, w blondzie Ci slicznie bez dwóch zdań, mozesz napisac w jaki sposob schodziłas i ile ci to zajeło?
Ajjj ja tez teraz nie mam czasu pisac, praca praca ale jak mi sie zlecenie zakonczy to sobie odbije
Zaraz się rozpiszę co i jak (bo troszkę tego jest). Tylko najpierw zjem obiadek :P bo mam schabowe

Cytat:
dziewczynki a w wolnym czasie zerknijcie do mnie do albumu i powiedzcie czy mam rozjaśniać czy zostawić takie jak na fotce gdzie jest więcej osób ( ja to ta pierwsza po prawej) na drugiej fotce mam lekko rozjaśnione poweidzcie jak lepiej
Kochanie zdecydowanie w jasniejszych odcieniach Ci lepiej!!! masz cieplejszy wyraz twarzy
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:12   #3953
tweetka
Raczkowanie

czarnuleczkaaa pieeeeknie w jasnych
również czekam na relacje jak schodziłaś z czarnych

Stary 2009-10-01, 16:47   #3954
shiral
Zadomowienie

Cytat:
kamciurka .. oszalalas moj kolor nie jest czarny , ale przy tych rozjasnionych taki daje efekt , gdybym miala jasne wlosy to bym ich w ogole nie rozjasniala , najgorsze jest to , ze brazowe pasemka na takim blondzie wyjda zielono szare ,, shittttttttttt !!

uhhh , chcialabym taki blond jak ma Marissa .. naturalny i nie sztuczny , ohydny i oczobijny , ale poki co o takim moge tylko pomarzyc ...
Sama dążę do takiego blondu, kolor fajny nie sztuczny bardzo ładny.

Cytat:
haha "stary dziad"
nooo tylko i wyłącznie dla kasy i "sławy"bo w życiu nie uwierzę ze z miłości
Czasem oglądałam poprzedni sezon...ale ten hmm te bliźniaczki do mnie nie przemawiają...no chyba ze juz poddali je setka operacji i teraz wyskocza takie laski ze hoho...no ale i tak nie mam tego kanalu,wiec problem z glowy

zdjecie one maja 19 lat myslalam ze wiecej
Oglądałam jak były kendra, bridget i holly teraz jakoś mnie nie ciągnie i nie mam czasu.
Stary 2009-10-01, 17:03   #3955
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Tak więc przez ostatnie 4 lata swojego życia farbowałam się na czarno, kruczo czarno. W grudniu ubiegłego roku (z racji tej, że naturalnie jestem blondynką) naszła mnie ochota na "metamorfoze". I zaczeło się. Przed świetami Bożego Narodzenia zaczełam schodzenie z koloru. Tyle, że ja nie schodziłam pasemkami ale od razu poleciałam na całą głowę... Oj czego ja nie ma miałam. Wszystkie kolory tęczy. Czekoladowy brąz, który był robiony u fryzjera, potem kilkakrotne farbowania u koleżanki na siki. Potem w końcu poszłam do fryzjerki na balejaż bo miałam takiego sika, że nie polecam nikomu. Włosy jak guma, do tego miałam pęcherza na głowie (od poparzenia), ponieważ koleżanka użyła zbyt mocnej wody- mianowicie 12%. Miałam brązy, ciemne blondy, średnie ąz do jasnego
Ostateczny kolor (taki jak mam teraz) uzyskałam mniej więcej w czerwcu. Cała dekoloryzacja trwała około 6-7 miesięcy. Strasznie poniszczone włosy, do tego zmuszona byłam ściąć na boba, ale nie m tego złego co by na dobre nie wyszło. Teraz jestem dumną blondynką. Kocham ten kolor!

Więcej opisywałam w wątku o dekoloryzacji i zamieściłam tam nawet kilka fotek w trakcie schodzenia. Jeśli ktoś ma konkretne pytanie to możecie walić Jeśli bede znała odpowiedź to na pewno Wam ją zdradzę
Stary 2009-10-01, 17:08   #3956
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

bozeeeee dziewczyny jaka wscieklosc mnie zlapala !! zamowilam 26 w sobote ta sukienke z all na slub w tym urzedzie , mama tego samego dnia wplacila za nia pieniadze , dzis jest juz 1 wiec napisalam do baby mail czy wyslala mi kiecke bo sie nie odezwala w ogole przez te dni , normalnie chyba powonni poinformowac ze zainkasowali przelew i wysylaja towar a tu cisza ,wiec mysle ze zapytam sama , a ta krowa ze adres w przelewie byl niepelny . to myslalam ze mnie szlak trafi , od razu dzwonie do mamy i mowie ze prosilam zeby wpisala dobrze wloski adres zeby sie nic nie zgubilo po drodze i tak dalej a ona ,ze wpisala dokladnie ,czyli tej psicieeeee sie do tej pory wyslac po prostu nie chcialo , no masakra a pisalam jej ze zalezy mi na czasie . co najlepsze , sama nie pofatygowala sie zeby napisac mail zapytaniem o adres skoro wg niej byl niewlasciwy (skad ona to moze wiedziec ) noo jaaaa nie mogee, gdybym dzis nie napisala tego maila to jak idotka bym czekala , ale napisalam jej wyraznie ze lepiej niech wszystko sprawdzi, rozmiar i tak dalej bo jak sie okaze ze cos z kiecka nie halo to odsylam i bede rzadac zwrotow wszystkich kosztow , nie bedziemy sie bawic w odyslanie i wymiany bo nie bedzie juz czasu . tragedia po prostu tragedia .
Stary 2009-10-01, 17:18   #3957
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
bozeeeee dziewczyny jaka wscieklosc mnie zlapala !! zamowilam 26 w sobote ta sukienke z all na slub w tym urzedzie , mama tego samego dnia wplacila za nia pieniadze , dzis jest juz 1 wiec napisalam do baby mail czy wyslala mi kiecke bo sie nie odezwala w ogole przez te dni , normalnie chyba powonni poinformowac ze zainkasowali przelew i wysylaja towar a tu cisza ,wiec mysle ze zapytam sama , a ta krowa ze adres w przelewie byl niepelny . to myslalam ze mnie szlak trafi , od razu dzwonie do mamy i mowie ze prosilam zeby wpisala dobrze wloski adres zeby sie nic nie zgubilo po drodze i tak dalej a ona ,ze wpisala dokladnie ,czyli tej psicieeeee sie do tej pory wyslac po prostu nie chcialo , no masakra a pisalam jej ze zalezy mi na czasie . co najlepsze , sama nie pofatygowala sie zeby napisac mail zapytaniem o adres skoro wg niej byl niewlasciwy (skad ona to moze wiedziec ) noo jaaaa nie mogee, gdybym dzis nie napisala tego maila to jak idotka bym czekala , ale napisalam jej wyraznie ze lepiej niech wszystko sprawdzi, rozmiar i tak dalej bo jak sie okaze ze cos z kiecka nie halo to odsylam i bede rzadac zwrotow wszystkich kosztow , nie bedziemy sie bawic w odyslanie i wymiany bo nie bedzie juz czasu . tragedia po prostu tragedia .
Ja też sie ostatnio podobnie nadziałam, tyle że z kupnem butów. Zamowilam sobie kozaczki czarne na plaskim obcasie ale za to za kolanko. I jak najszybciej wpłaciłam pieniądze wyslalam meila z potwierdzeniem przelewu etc. a babka do mnie, że niestety ale bede musiała poczekać 2 tygodnie bo ona te buty ze Stanow ma sprawodzic... Jezu myslalam, ze mnie rozniesie. Nie dosc wszystkiego, to zimno się robi a mi się w moich kozaczkach całe piety porozklejały i nie mam w czym chodzić... Tak to jest z tymi zakupami internetowymi... Niestety... Ech
Stary 2009-10-01, 17:26   #3958
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

no dobra , czarnuleczka , musieli je sprowadzic , oczywiscie to nie fair bo powinni poinformowac o takim czyms wczesniej , nie jak ktos juz zamowi buty i potem zonk , ale w mojej sytuacji , kiedy wyraznie dalam babie do zrozumienia ze zalezy mi na czasie , bo mam ten slub , a ona po paru dniach ze adres jest niepelny . ale to co najbardziej mnie w****... ze w ogole sie nie odezwala o potwierdzenie adresu , ja dzis napisalam , bo bylam pewna ze mi wyslala kiecke .. najlepsze jest to ze ona ma kilkanascie komentarzy ze towar byl niezgodny z opisem , inny niz na focie , dlatego mialam obawy czy zamawiac u niej , ale tlumaczylam to sobie ze zawsze sie znajdzie ktos upierdliwy i niezadowolony .. jesli sie okaze ze kiecka jest nie taka to nie wiem , paczka nie wiadomo kiedy dojdzie , jak sie okaze nie taka to zostane na lodzie i na szybko bede musiala szukac czegos innego , a zamowilam specjalnie z all zeby wyszlo mi taniej bo i tak mam duzo wydatkow , no ale tak czy tak 180 zl piechota nie chodzi , co oni sobie w ogole myslaaa !!
Stary 2009-10-01, 17:41   #3959
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Dualstar troche offtopowo ale mam pytanko wiem ze jesteś na kosmetologii na II gim roku i pytanie, masz takie zajęcia jak WF? Ja własnie mam w jego ramach taniec barokowy a nie bardzo mi sie uśmiecha tańczyć do irl muzyki 3 H tylko nie wiem czy na studiach można sie z tej nie wątpliwej przyjemności zwolnic??
Nawet butów szukałam w razie czego, znalazłam takie
http://photos02.allegroimg.pl/photos...5/54/750455415
mogły by być?
na zaocznych w łodzi nie mam wf, natomiast jak chodziłam na państwówkę dziennie to miałam i my właśnie zapisywaliśmy się na zajęcia przez internet i można było sobie wybrać taką dyscyplinę jaką się chciało i raczej po zapisaniu nie było mowy o wypisie już.Chyba że jakaś choroba poważna bo raczej nie lubią zwolnień od lekarzy.
Mogą być na trening.
Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
Czrnuleczkaaa sliczna z Ciebie dziewczyna, ale tylko w blond włosach. Czarne w ogóle Ci nie pasują, zresztą wiesz. A jesli masz konto na nk to podaj mi na priv link prosze jestem ciekawa Twoich innych fotek.
ja też bym chciała linka do czarnuleczki
a mi się czarnuleczka i w tych podoba i w tych włosach.
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:45   #3960
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Ja też sie ostatnio podobnie nadziałam, tyle że z kupnem butów. Zamowilam sobie kozaczki czarne na plaskim obcasie ale za to za kolanko. I jak najszybciej wpłaciłam pieniądze wyslalam meila z potwierdzeniem przelewu etc. a babka do mnie, że niestety ale bede musiała poczekać 2 tygodnie bo ona te buty ze Stanow ma sprawodzic... Jezu myslalam, ze mnie rozniesie. Nie dosc wszystkiego, to zimno się robi a mi się w moich kozaczkach całe piety porozklejały i nie mam w czym chodzić... Tak to jest z tymi zakupami internetowymi... Niestety... Ech
Cytat:
no dobra , czarnuleczka , musieli je sprowadzic , oczywiscie to nie fair bo powinni poinformowac o takim czyms wczesniej , nie jak ktos juz zamowi buty i potem zonk , ale w mojej sytuacji , kiedy wyraznie dalam babie do zrozumienia ze zalezy mi na czasie , bo mam ten slub , a ona po paru dniach ze adres jest niepelny . ale to co najbardziej mnie w****... ze w ogole sie nie odezwala o potwierdzenie adresu , ja dzis napisalam , bo bylam pewna ze mi wyslala kiecke .. najlepsze jest to ze ona ma kilkanascie komentarzy ze towar byl niezgodny z opisem , inny niz na focie , dlatego mialam obawy czy zamawiac u niej , ale tlumaczylam to sobie ze zawsze sie znajdzie ktos upierdliwy i niezadowolony .. jesli sie okaze ze kiecka jest nie taka to nie wiem , paczka nie wiadomo kiedy dojdzie , jak sie okaze nie taka to zostane na lodzie i na szybko bede musiala szukac czegos innego , a zamowilam specjalnie z all zeby wyszlo mi taniej bo i tak mam duzo wydatkow , no ale tak czy tak 180 zl piechota nie chodzi , co oni sobie w ogole myslaaa !!
Co za ludzie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości