|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
kamciurka .. oszalalas
moj kolor nie jest czarny , ale przy tych rozjasnionych taki daje efekt , gdybym miala jasne wlosy to bym ich w ogole nie rozjasniala , najgorsze jest to , ze brazowe pasemka na takim blondzie wyjda zielono szare ,, shittttttttttt !!uhhh , chcialabym taki blond jak ma Marissa .. naturalny i nie sztuczny , ohydny i oczobijny , ale poki co o takim moge tylko pomarzyc ... Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-01 o 11:56 |
|
|
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro wlosy sa w kiepskiej formie to naprawe nic bym z nimi nie robila,szkoda ich niszczyc...odrost przeczekasz i bedziesz miala zdrowe wlosy a z siankiem juz nic nie zrobisz...przy okazji znalazlam taki kolor i musze stwierdzic ze mi sie spodobal a mialam juz nie rozjasnic wlosow ehh
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
niekoniecznie jesli dobierzesz w tej samej tonacji, ale tu juz musisz spytać kogoś bardziej doświadczonego albo na fryzjerskim, a ode mnie tak na szybko to w czym bym Ciebie widziała
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorki za post pod postem |
|
|
|
|
#3935 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyny
i nadal mam przed oczami odrrostowa uwidzicielke ..
|
|
|
|
#3936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh obecnie mam prawie naturalne<wlasnie ciemny braz>z resztkami hmm fioletu...rudosci:brzydal : kiedys robilam ta farba chyba naturalny blond czy cos takiego <kladziony na zupelne jajko>,wyszedl ladny taki popielaty ale tez zupelnie inny od tego na pudelku![]() czarnuleczka pozwolilam sobie wyslac zaproszenie
AKCJA REAKTYWACJAEdytowane przez tweetka Czas edycji: 2009-10-01 o 12:09 |
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a w wolnym czasie zerknijcie do mnie do albumu i powiedzcie czy mam rozjaśniać czy zostawić takie jak na fotce gdzie jest więcej osób ( ja to ta pierwsza po prawej)
na drugiej fotce mam lekko rozjaśnione poweidzcie jak lepiej
|
|
|
|
#3938 |
|
BAN stały
|
kamciurka lepiej w jasniejszych wlosach .
|
|
|
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ajjj ja tez teraz nie mam czasu pisac, praca praca ale jak mi sie zlecenie zakonczy to sobie odbije
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam cyfre i tez nie posiadam kanalu E!
moja siostra ma przy cyfrowym polsacie . ![]() kamciurka mi sie podobasz w ciemnych tylko fotka trochę mała...
AKCJA REAKTYWACJAEdytowane przez tweetka Czas edycji: 2009-10-01 o 13:05 |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki za opinie chociaż rozbieżne
, dorzuciłam jeszcze jedno w czarnych
|
|
|
|
#3943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, że chciało Ci się zerknąć
|
|
|
|
#3945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strasznie głupi program, strasznie głupie dziewczyny
|
|
|
#3946 |
|
BAN stały
|
Ciii no a czego sie mozna spodziewac po mlodych dziewczynach ktore chca mieszkac z 80-paro letnim staruchem , bo ma piekna ville, duzo pieniedzy i je utrzymuje , moga sie pokazac , zostac slawne (ale co to za slawa? ), znane , wystarczy ze sie utlenia i maja silikonowe biusty , czasem spelnia jakas zachcianke dziadka
no a glupie sa bo mozna troche bardziej sie postarac i znalesc mlodego , ladnego chlopaka ktory tez ma duzo pieniedzykamciurka czarny cie postarza .. tak ostrzej wygladasz . ale nie wiem |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
haha "stary dziad"
![]() nooo tylko i wyłącznie dla kasy i "sławy"bo w życiu nie uwierzę ze z miłości ![]() Czasem oglądałam poprzedni sezon...ale ten hmm te bliźniaczki do mnie nie przemawiają...no chyba ze juz poddali je setka operacji i teraz wyskocza takie laski ze hoho ...no ale i tak nie mam tego kanalu,wiec problem z glowy![]() zdjecie one maja 19 lat myslalam ze wiecej
AKCJA REAKTYWACJAEdytowane przez tweetka Czas edycji: 2009-10-01 o 14:29 |
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
ja też co jakiś czas zerkałam na to, ale bardziej żeby popatrzeć sobie na nie
jejku dziewczyny, moja kotka ma teraz właśnie zabieg sterylizacji, właściwie to operacja, nie mogę się na niczym skupić, bidulka mała, jak to człowiek sie przyzwyczaja do takiego stworka
|
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie cooo.. Mój TŻ zaczyna w sobotę studia.. i ma 70 dziewczyn na roku i kurcze napewno będą ładne, a ja się wydurniłam z brązem i jutro naginam do fryzjera malować się na blond, na allegro zamawiam ciuchy, co by choć trochę wyglądać jak Wy
powiedzcie mi, że faceci wola blondynki ahh ze mnie zazdrośnik ale co ma być jakaś lampucera ładniejsza, a nie daj Boże żeby go jakaś laska wyrywała.
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
czarnuleczkaaa pieeeeknie w jasnych
również czekam na relacje jak schodziłaś z czarnych
|
#3954 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3955 |
|
BAN stały
|
Tak więc przez ostatnie 4 lata swojego życia farbowałam się na czarno, kruczo czarno. W grudniu ubiegłego roku (z racji tej, że naturalnie jestem blondynką) naszła mnie ochota na "metamorfoze". I zaczeło się. Przed świetami Bożego Narodzenia zaczełam schodzenie z koloru. Tyle, że ja nie schodziłam pasemkami ale od razu poleciałam na całą głowę... Oj czego ja nie ma miałam. Wszystkie kolory tęczy. Czekoladowy brąz, który był robiony u fryzjera, potem kilkakrotne farbowania u koleżanki na siki. Potem w końcu poszłam do fryzjerki na balejaż bo miałam takiego sika, że nie polecam nikomu. Włosy jak guma, do tego miałam pęcherza na głowie (od poparzenia), ponieważ koleżanka użyła zbyt mocnej wody- mianowicie 12%. Miałam brązy, ciemne blondy, średnie ąz do jasnego
![]() Ostateczny kolor (taki jak mam teraz) uzyskałam mniej więcej w czerwcu. Cała dekoloryzacja trwała około 6-7 miesięcy. Strasznie poniszczone włosy, do tego zmuszona byłam ściąć na boba, ale nie m tego złego co by na dobre nie wyszło. Teraz jestem dumną blondynką. Kocham ten kolor! Więcej opisywałam w wątku o dekoloryzacji i zamieściłam tam nawet kilka fotek w trakcie schodzenia. Jeśli ktoś ma konkretne pytanie to możecie walić Jeśli bede znała odpowiedź to na pewno Wam ją zdradzę
|
|
|
|
#3956 |
|
BAN stały
|
bozeeeee dziewczyny jaka wscieklosc mnie zlapala !! zamowilam 26 w sobote ta sukienke z all na slub w tym urzedzie , mama tego samego dnia wplacila za nia pieniadze , dzis jest juz 1 wiec napisalam do baby mail czy wyslala mi kiecke bo sie nie odezwala w ogole przez te dni , normalnie chyba powonni poinformowac ze zainkasowali przelew i wysylaja towar a tu cisza ,wiec mysle ze zapytam sama , a ta krowa ze adres w przelewie byl niepelny . to myslalam ze mnie szlak trafi , od razu dzwonie do mamy i mowie ze prosilam zeby wpisala dobrze wloski adres zeby sie nic nie zgubilo po drodze i tak dalej a ona ,ze wpisala dokladnie ,czyli tej psicieeeee sie do tej pory wyslac po prostu nie chcialo , no masakra a pisalam jej ze zalezy mi na czasie . co najlepsze , sama nie pofatygowala sie zeby napisac mail zapytaniem o adres skoro wg niej byl niewlasciwy (skad ona to moze wiedziec ) noo jaaaa nie mogee, gdybym dzis nie napisala tego maila to jak idotka bym czekala , ale napisalam jej wyraznie ze lepiej niech wszystko sprawdzi, rozmiar i tak dalej bo jak sie okaze ze cos z kiecka nie halo to odsylam i bede rzadac zwrotow wszystkich kosztow , nie bedziemy sie bawic w odyslanie i wymiany bo nie bedzie juz czasu . tragedia po prostu tragedia .
|
|
|
|
#3957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 |
|
BAN stały
|
no dobra , czarnuleczka , musieli je sprowadzic , oczywiscie to nie fair bo powinni poinformowac o takim czyms wczesniej , nie jak ktos juz zamowi buty i potem zonk , ale w mojej sytuacji , kiedy wyraznie dalam babie do zrozumienia ze zalezy mi na czasie , bo mam ten slub , a ona po paru dniach ze adres jest niepelny . ale to co najbardziej mnie w****... ze w ogole sie nie odezwala o potwierdzenie adresu , ja dzis napisalam , bo bylam pewna ze mi wyslala kiecke .. najlepsze jest to ze ona ma kilkanascie komentarzy ze towar byl niezgodny z opisem , inny niz na focie , dlatego mialam obawy czy zamawiac u niej , ale tlumaczylam to sobie ze zawsze sie znajdzie ktos upierdliwy i niezadowolony .. jesli sie okaze ze kiecka jest nie taka to nie wiem , paczka nie wiadomo kiedy dojdzie , jak sie okaze nie taka to zostane na lodzie i na szybko bede musiala szukac czegos innego , a zamowilam specjalnie z all zeby wyszlo mi taniej bo i tak mam duzo wydatkow , no ale tak czy tak 180 zl piechota nie chodzi , co oni sobie w ogole myslaaa !!
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogą być na trening. Cytat:
a mi się czarnuleczka i w tych podoba i w tych włosach. |
||
|
|
|
#3960 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

moj kolor nie jest czarny , ale przy tych rozjasnionych taki daje efekt , gdybym miala jasne wlosy to bym ich w ogole nie rozjasniala , najgorsze jest to , ze brazowe pasemka na takim blondzie wyjda zielono szare ,, shittttttttttt !!

, przede wszystkim Twój odrost przy odroście "uwodzicielki"
to jest nic, ona ma blond włosy i czarny odrost, a Ty masz naturalne jasne więc tak tego nie widać, ale zaraz poszperam i coś postaram się wrzucić
Skoro wlosy sa w kiepskiej formie to naprawe nic bym z nimi nie robila,szkoda ich niszczyc...odrost przeczekasz i bedziesz miala zdrowe wlosy a z siankiem juz nic nie zrobisz...
AKCJA REAKTYWACJA
i nadal mam przed oczami odrrostowa uwidzicielke ..
ehh obecnie mam prawie naturalne<wlasnie ciemny braz>z resztkami hmm fioletu...rudosci:brzydal : kiedys robilam ta farba chyba naturalny blond czy cos takiego <kladziony na zupelne jajko>,wyszedl ladny taki popielaty ale tez zupelnie inny od tego na pudelku

myslalam ze wiecej