|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
becia podaj maila to ci podesle, ja wiem jak to sie chce i czeka jak nie ma
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
cocci poniewaz twoje dzieciaki bardzo nam sie podobaja moze powrzucasz je tak po kolei na avatar zeby dziewczyny mogly zobaczyc jakie sa fajne
naprawde masz co przytulac super ja tez swojego pasibrzucha wrzuce zaraz na avatar |
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
hey dziewczyny ja zaczynam dzien od dobrych i zlych wiadomosci.. nie wiem czy spowodowane bylo moje nocne zachowanie padlam w lazience(nie wiem czy tym ze rozwalilam sobie palec i bylo pelno krwi(chociaz to mnie nigdy nie ruszalo)czy dieta) przesrtaszylam sie..pierwszy raz w zyciu zemdlalam. a dobre wiesci to takie ze odkad sie odchudzam tj.14.09. waga byla 76 a teraz jest 1.10. waga 71
5 kg poszlo
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
#2195 |
|
Rozeznanie
|
prosze, moja dziewczyneczka juz na nas patrzy
|
|
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
A jak to robicie że wasze zdjęcia wychodzą bez tego wizażowego podpisu
Ja też tak chcę
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Witam zaczynam diete od 5 pazdziernika...duzo czytalm na ten temat ale nurtuje mnie jedno pytanie ja nie lubie jogurtow naturalnych czy moge jesc jakies inne albo co mozna zrobic z jogurtem naturalnym zeby nie byl taki obrzydliwy??
|
|
|
|
#2198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dodaje otreby :P cynamon i slodzik i jest pyszny
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
|
#2199 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
alekaz1 witaj wsrod nas zrob co chcesz - jak na slodki to np slodzik + kakao albo kawa albo cynamon, jak chcesz na ostro to korniszon, ziola, no nie wiem co lubisz |
||
|
|
|
#2200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pochwal się też z jakiej wagi startujesz i ile chcesz osiągnąc i ile masz wzrostu???
|
|
|
|
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
mozesz do niego wrzucic wszystko co jest na liscie produktow dozwolonych pamietajac o tym ze jestes na P albo PW
|
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
acha, i jescze do jogurtu dodaję słodzik i aromat np waniliowy to mam taki ala Danio
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za szybką odpowiedz chyba wyprubuje na słodko...jak bede miała pytania to sie do was będe zgłaszała ... dzieki wielkie
Edytowane przez alekaz1 Czas edycji: 2009-10-01 o 12:35 |
|
|
|
#2204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- dzieny, tak Pasibrzuch jest fajowy choc charakterny, ale kazda matka swoje dziecko chwali hihi ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- to aktualne? maluszek kiedy to bylo, fajowezaraz mnie stad wywala za offtopiki |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
to aktualne? maluszek kiedy to bylo, fajowezaraz mnie stad wywala za offtopiki[/QUOTE] ano aktualne prawie chyba robione jakiś miesiąc temu ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- już sprawdzam ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ![]() dziękuję bardzo
|
|
|
|
#2210 |
|
Rozeznanie
|
no dobrze kochane i mądre... przeczytałam książkę i kilkanascie stron ątku. Wszystko już wiem... poza jednym: jak to jest z otrębami? Czy można je stosować (np. robiąc ten placek na patelni teflonowej z serkiem i jajkiem) w tej 1 fazie? Czy dopiero w drugiej, z warzywami? Bo w ogóle to otręby sa zaliczane do białek czy węgli? ehhh.... Pomóżcie!
|
|
|
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
no to biorę się za lekturę (jak mała uśnie hihi)
|
|
|
|
#2212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zadomowienie
|
Zmieniłam sobie avatar na moje dziewczę nr 2 ale zdaje się, że ciągle ten paskudny podpis wizażowy jest
Dziewczę nr 1 wstawię może później bo ciężko mi cokolwiek znaleźć choć zdjęć mamy tysiące. Zawsze się uchyla przed obiektywem a szkoda
|
|
|
|
#2214 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Otreby możesz jeść codziennie 2 łyżki owsianych,łyżke pszennych,jak je zastosujesz to już twoja wola.Nie musisz ich stosować wogóle jeśli nie chcesz obowiązkowo trzeba ich używać dopiero w fazie satbilizacyjnej.Ja i wiele z nas używają ich gyż są bardzo pomocne w wypróżnianiu .---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Taka ślicznotka,kocham małe dzieci a szczególnie dziewczynki sama mam trzech chłopców---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
ŚLICZNA DZIEWCZYNA,URODĘ ODZIEDZICZYŁA PEWNIE PO MAMIE |
||
|
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Podobno to moja kopia
![]() ... tylko, że mamusia jakby troszkę... spuchnięta... ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- No trudno, nie potrafię sobie poradzić z podpisami wizażowymi w avatarze (pewnie jakieś dziwne opcje mam pozaznaczane) więc niestety chyba tak już zostanie, choć nie podoba mi się to Zaraz natomiast pokażę Wam moją "córcię" nr 3 ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- "Córcia" nr 3 zowie się Lea ale wołamy na nią prozaicznie ... Ziutka
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja sie chwalę:
Jacek: ![]() Magda: ![]() Marzena: ![]() i Natalka: ![]() a tu piankowe panny ![]() a zeby nie było off toppic: co na obiad robicie? Bo mam mieć udka pieczone i nei wiem, co do tego.... Acha, na P dzisiajbogaczka - ja wysyłałąm awatar z dysku, ale najpierw go sama zmniejszyłam. moze dlatego.
|
|
#2217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nono, juz na blogu troche podpatrzylam wczesniej te cudenka, fajne masz dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- a wlasnie to moze byc to, BogaczKa22 ja zeby zmniejszyc pojemnosc zdjecie otworzylam je przez taki prymitywny program Paint, jest w pakiecie w kazdym Windowsie i zrobilam tylko zapisz jako moze tu jest cmyk ![]() cocci ekstra masz gromadke, naprawde moj Pasibrzuch jak je to wyglada dokladnie tak samo jak twoja mala Marzenka |
|
|
|
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wszystkie zdjęcia mam pięknie pomniejszone - jak należy
A ja jako takiego obiaku nie będę miała bo zaraz zmykam z domku aż do wieczora. teraz na drugie śniadanko (hi, hi o tej porze) zrobię sobie koktajl a jak wrócę to jakąś jajeczniczkę wyczaruje albo omlet - zobaczę
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Virgin rozsyla zawiadomienia o dostaniu sie lub nie do przyszlorocznego londynskiego maratonu. I mozliwe ze moje zawiadomienie juz czeka na mnie w domku. Oj nie wiem jak ja wytrzymam w robotce do 5 dzis. Trzymajcie kciuki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

5 kg poszlo
Ja też tak chcę 

ŚLICZNE DZIECIĄTKO
kiedy to bylo, fajowe

Acha, na P dzisiaj