|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jadę je dzisiaj kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A to jeszcze nie kupiłaś ?
#3513 |
Zakorzenienie
|
Dobra, zaczne truc
co zrobic z ta sukienka coby wyszla z lamusa nalezala do mojej mamy, ma -dziesiat lat, material jednak jest delikatny, dzianinowy, nic z owczesnie krolujacych polyestrow czy non iron od dziesieciu lat chce z niej zrobic cos ( regularnie dwa razy do roku, mam z nia i owym czyms kontakt, podczas sezonowej wymiany szafy ) Dzis bedzie ten dzien potrzebuje jej bowiem na jutrzejszy wieczor, bardzo potrzebuje ![]() do jakiej dlugosci ja skrocic i czy rekaw tez przyciac i czy dekolt moze przefasonowac ( tu nastepuje wielki znak zapytania ) najlepiej zeby mnie to cos nie przeroslo w mozliwosciach biore tez pod uwage taka mozliwosc, ze moze to retro jest za bardzo retro ale wciaz mi sie wiecej wydaje nizli jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Gratuluję Nasturcji pięknego obrazu i Margot pięknych szpilek
![]() Buty Fenris mi się podobają, chociaż wolę skórzane. Ja dzisiaj w ramach poprawiania sobie wrednego porannego nastroju, wdziałam do pracy czerwone szpile do czarnego obcisłego sweterka i czarnej obcisłej spódniczki. Naprawdę pomogło! Polecam. Edit: Nasturcjo nic nie przerabiaj w tej sukni. Świetna jest taka jak jest. Ja bym ograniczyła modernizowanie do dodania jakiejś dużej biżuterią. Edytowane przez rawita Czas edycji: 2009-10-01 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Piers do przodu
|
Kffiecie - mnie nie bierz pod uwagę - bo mnie to się podoba tak jak jest teraz - ślicznie w tych długościach wyeksponowany wzór .... może rozcięcie dodaj?
![]()
#3516 |
Zadomowienie
|
Nasturcjo, ja ją widze skróconą na tuniko-mini sukienkę do pół biodra i do czarnych (a jakże by inaczej
![]() ![]() Ewentualnie skróciłabym za kolano, zwężyła na prosto w bocznych szwach i z tyłu dodała rozcięcie dość wysokie (jeśli są szwy boczne i z tyłu). Generalnie starałabym sie zgubić to rozkloszowanie dołu - ale może Ty lubisz taki fason?
WYMIENIĘ Edytowane przez malekssandra Czas edycji: 2009-10-01 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Aleksandro
przyznam sie do rzeczy dziwnej nie mam rurek ![]() nie doroslam do decyzji o nabyciu kojarza mi sie zle, mianowicie ze zlotymi latami 80-tymi w narkomanskim wydaniu oczywiscie nie moje to wydanie, ale jednak Bizuteria duza tyz do niej nie pasuje, bo z tylu tej stojki ma wiazanie ( szarfy takie dosc waskie ) ale gdybym ta gore podciela to jakies korale by sie nadaly moze, jak sie rozpedze dzis do miasta to jakie bransolety wielko kolorowe upoluje nie chcialabym sie jednak kojarzyc z parostatkiem ![]() stad manewry na dlugosci dziekuje za sugestie tunika odpada, nie chodze w spodniach chyba, ze bez spodni ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cztery goscie przyszli z dobra rada ![]() szkoda, ze taka "niewymowna" |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, ja tam nie widzę tego materiału w inszym fasonie. Dla mnie jest bomba jak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie, wczoraj mierzyłam dopiero i się zastanawiałam
![]() Co do Baty to ja mam skórzane botki tej firmy i trzymają się dobrze, oprócz czubków, ale to wina buta - przetarły się od dołu po jednym sezonie. I też rurek nie noszę, bo mam obfite uda i wypięty tyłek ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-01 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Z dodatkami też byłabym ostrozna bo tu zwór robi wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
niecnotliwa dziewica
|
Moim osobistym zdaniem goście zwyczajnie zaniemieli.
Ja bym tę kieckę zostawiła tak, jak jest, Tobie bedzie dobrze w długim - a z biżuterii, żeby nie przedobrzyć, dobrałabym właśnie jakieś bransolety - ew. kolczyki, jeden mocny akcent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może skróć rękaw do 3/4 i trochę zwęź spódnicę ![]() Mnie najbardziej podobałaby się wąska z długimi rozporkami do bioder i właśnie z rurkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nasturcjo - suknia śliczna, taka jesienna w klimacie
żadna ze mnie stylowa dama, ale ja bym w niej zrobiła na plecach rozcięcie, takie do pasa, skoro ten golf sięwiąże z tyłu na kukardę jak ją utniesz, to stracisz liściowy wzór na dole, można ewentualnie spróbować zwęzić, tzn. złapać boki fastrygą i zobaczyć, jak to będzie wyglądało biżu to ja do niej nie widzę - ma taki bogaty wzór może jakie kolczyki cygańskie jedynie , lecz pewności brak mi w tem względzie ![]()
#3524 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wymiataczki
![]() nakreslilam se plan nasampierw sprobuje przyfastrygowac delikatnie celem obgladniecia jak bedzie przyz zwezeniu nie wiem jeszcze czy lubie zwezenia ![]() rekawek tak jeno za lokcie moze se jaka bransoletke z jednokolorowych kul jaspisu zrobie i ( co Mamita wymyslila, a mnie przeze glowe nie przeszlo ![]() powstanie dekolt-pekniecie "po pupe ![]() wsio sie bedzie wiazalo u gory na supelek kulczki tyz se chyba musze zrobic tak to jest jak sie czlowiek zrujnuje w internetach |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
tak patrzę na ten fason i wydaje mi się,
że ona chiba się nie da ładnie zwęzić po bokach bo się zdefasonuje
#3526 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Przyłączam się do chóru ![]()
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasturcjo toć ona jest przepiękna w oryginale ![]() Idealna do Twojej figury. Z biżu to tylko bym dodała dłuuuuugie czarne kolczyki.
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
albo zgniłozielone
![]()
#3529 |
Zakorzenienie
|
poszperam w pularysku
moze jeszcze mam na jakie kulczyki ![]() dziekuje za mile slowa ![]() chodzi mi jednak o to, ze ja ja odbieram jako stara a chcialabym, zeby byla troche stara-nowa ( insze bym miala w niej siebie poczucie ) stad pociag do zmiany swoja droga, przypomnial mi sie fragment Jezycajdy gdzie to z Idy Borejko ( biednego, zakompleksionego stworzenia ![]() po czem, juz przy absztyfikancie przytomny inaczej ojciec zapytal -Milu, a czemu to dziecko ma na sobie twoja stara sukienke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Jakas dupiasta jest wyszukiwarka na allegro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
niecnotliwa dziewica
|
Zimno. Nudno. Nasturcja zawzięcie szyje
![]() Dobrze, że jest internet ![]() Kasiu, wyszukiwarka allegrowa to małe miki. W życiu nie zapomne, jak onetowy słownik pl-ang w zamierzchłych czasach, po wpisaniu słowa Starostwo wyrzucał mi uparcie "stara kobyła".. ![]() Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-10-01 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() nadal jestem w ![]() tak jakos do bani to wszystko. wlasnie wrocilam z pogrzebu kolegi i sie pozbierac nie moge; 34 lata, zostawil zone i malenka coreczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Piers do przodu
|
![]() ![]() Nasturcja to już chyba przyfastrygowała to lub tamto do tego i owego i mogłaby zrobić poka poka ![]() Idę strzelić sobie jaką czekoladę na gorąco (jak znajdę) bo nosem stukam w klawiaturę tytułem walki z sennością .... edit: Mskładaczku - ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-01 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Kasiu San- tak mi strasznie tej zony i dziecka zal.
On z nia byl, odkad pamietam... Taka wielka milosc. Nawet sobie nie moge wyobrazic, jak to musi bolec. |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
niecnotliwa dziewica
|
Mskladaczku, właśnie przeczytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Hi!
juz po lekarzach i ![]() Skladaczku- ogromnie mi przykro ![]() Nie mialam ostatnio czasu na wizazowanie, a nie pojechalam jeszcze na wstecznym, zatem nie powinnam sie w ogole odzywac, ale musze powstrzymac Nasturcyje przed destrukcja tej przepieknej sukienki ![]() 4me ona jest idealna w obecnej formie ![]() ![]() Co do bizu- bransoleta ze zdjecia jest swietna, a przeciez tak wzorzysta kiecka nie potrzebuje strojnych dodatkow. Makijaz w bezo-brazach + fioleto-wrzoso-lawendach i bedzie: ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-10-01 o 13:28 Powód: tobra/torba jest przyczyna |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
rude jest piękne:)
|
![]() dziekuje Irenko ,moze byc juz dzis i podziekowania dla Was wszystkich ![]() ![]() Nasturcyjo zlota zostaw Ty ta sukienke w spokoju ,z tylu tak jak BigeM pisala i bedzie rewelacja ,sukienka przepiekna i bez terminu przydatnosci ,zawsze na czasie ,pieknie wygladasz w niej.Do tego pasuje nawet ta bransoletka ktora masz teraz ubrana i dlugasne kolczyki ![]() Mskladaczku ![]() ![]() Katt ![]() ide czytac rakiem
#3538 |
Piers do przodu
|
Heh, dzięki naszej wymiataczkowej Diablicy-Anielicy właśnie zanabyłam taki oto zestawik Angela
![]() (nie wolno włazić na Perełki, ...... nie wolno włazić na Perełki, ...... nie wolno włazić na Perełki ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-01 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Widziałam, cena rewelacja, gratulejszyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
niecnotliwa dziewica
|
Katty, zestaw śliczności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.