Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 12:55   #4501
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

a nie dopadła @ nerwówka mnie lapie
Stary 2009-10-01, 12:57   #4502
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

dziwna dzis pogoda. raz sie robi blekitne niebo, sloneczko, a zaraz jakies olowiane chmurska wisza dobrze, ze chociaz cieplo
u mnie ciągle szaro. raz pada raz nie pada i zimno jak diabli
jeszcze dziś popołudniu sa zapisy przez internet na te zajęcia i musze od koleżanki kompa pożyczyć bo mój złom tak wolno chodzi że znając moje szczęście zawiesi mi się w najważniejszym momencie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:00   #4503
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:01   #4504
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja na szczęście wzięłam drugie opakowanie tabsów bez robienia przerwy więc z tym m-cu żegnaj @
swoją drogą współczuję

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
u mnie ciągle szaro. raz pada raz nie pada i zimno jak diabli
jeszcze dziś popołudniu sa zapisy przez internet na te zajęcia i musze od koleżanki kompa pożyczyć bo mój złom tak wolno chodzi że znając moje szczęście zawiesi mi się w najważniejszym momencie
u mnie też szarówka, i co chwile pada grzybki będą, TŻ wczoraj marudził że nie chce jechać w niedziele na grzyby bo chce się wyspać w końcu, a dzisiaj dzwoni i mówi że możemy pojechać super, oby nie padało może tym razem więcej uda się zebrać.

Dowiedziałam się wczoraj że koleżanka ze studiów też zdała na aplikację notarialną i ona chyba z Lublina jest więc jest szansa że chociaż jedną osobę na szkoleniach będę znała

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:04   #4505
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam miec w ten weekend, ale jakos tak nie bardzo mi pasuje (weekend z TZem ) wiec nie robie przerwy w pigulach Nobla dla wynalazcy pigul!

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja na szczęście wzięłam drugie opakowanie tabsów bez robienia przerwy więc z tym m-cu żegnaj @
witaj w klubie

ale mamy na watku grzybiarzy ja bym mogla zbierac tylko kurki, bo tylko ich jestem pewna za to moja kolezanka mowi, ze ona sprawdza czy grzyb jest ok jezykiem - polizuje i jak jest gorzki to znaczy ze niedobry

a podobno w szczytowych partiach Tatr spadl sniezek czyli zgadza sie to co jakis goral powiedzial moze rzeczywiscie bedzie ostra zima

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-01 o 13:13
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:18   #4506
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie też szarówka, i co chwile pada grzybki będą, TŻ wczoraj marudził że nie chce jechać w niedziele na grzyby bo chce się wyspać w końcu, a dzisiaj dzwoni i mówi że możemy pojechać super, oby nie padało może tym razem więcej uda się zebrać.
podziwiam ludzi którzy chodzą tak rano za grzybkami raz jeden byłam z tżtem na grzybach ale popołudniu bo o świcie nikt by nas nie zerwał z łózka żeby chodzić po lesie i marznąć ale z nas śpiochy

Cytat:
ja mialam miec w ten weekend, ale jakos tak nie bardzo mi pasuje (weekend z TZem ) wiec nie robie przerwy w pigulach Nobla dla wynalazcy pigul!
kurdę dziś wymysliłam że chyba idę do gina po pigułki co prawda z tżtem ustaliliśmy że pójdę po nie dopiero na wiosnę ale chyba zmienię zdanie
a tak przy okazji to może zapytam was: można się opalać biorąc pigułki anty?? bo jak tak czytam czasem to niby to może powodowac jakieś przebarwienia.. a ja przed słubem chcę ze 2 razy pójść do solarium
Stary 2009-10-01, 13:28   #4507
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Can't poczytaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303
mi bardzo pomogły wskazówki, jestem na etapie szukania dobrze dobranego biustonosza, niestety kupiłam już 4 i nadal nie jest to to, czego potrzebuję, chyba zainwestuję w Freye albo w Panache
Hmmm... według kalkulatorka wyszło mi 65 I, a ja byłam przekonana, że mam dobrze dobrany biustonosz Tylko, że u mnie w mieście we wszystkich sklepach obwody zaczynają się od 70. Będę się musiała w Poznaniu rozejrzeć... Mam nadzieję, że ceny nie będą gigantyczne...

Cytat:
Popieram. I podwójnego Nobla dla wynalazcy plastrów, za to, że nie podrażniają żołądka

Aaaa... skoro już wiecie jak wyglądam (bez twarzy ) to powiedzcie czy takie coś mi będzie pasować: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=8&style=J 1243LUHC

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-01 o 13:31
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 13:28   #4508
chilanes
Zakorzenienie

ja robię przerwy, za m-c też wypadnie w weekend, więc i tak trzeba będzie to przeżyć, a już mam rozplanowane branie piguł do ślubu, w związku z czym sam ślub wypadnie w połowie opakowania i będę miała spokojną głowę chociaż pod tym względem
Stary 2009-10-01, 13:33   #4509
lain
Zakorzenienie

Cytat:
podziwiam ludzi którzy chodzą tak rano za grzybkami raz jeden byłam z tżtem na grzybach ale popołudniu bo o świcie nikt by nas nie zerwał z łózka żeby chodzić po lesie i marznąć ale z nas śpiochy
ja mam rano tak zaspane oczka, ze nawet bym tych grzybow nie widziala
w sumie cale dziecinstwo jezdzilam na wakacje do kuzynki w swietokrzyskie - dokladnie 1,5m od domu byl wielki las z ogromna iloscia grzybow... wszyscy skoro swit biegali za grzybami, a ja spalam w najlepsze wczesnie rano bez marudzenia wstaje tylko w gory

Cytat:
a tak przy okazji to może zapytam was: można się opalać biorąc pigułki anty?? bo jak tak czytam czasem to niby to może powodowac jakieś przebarwienia.. a ja przed słubem chcę ze 2 razy pójść do solarium
podobno niektore dziewczyny maja przebarwienia ja sie spokojnie opalam (ale tylko na naturalnym sloncu, a nie na solarium) i zadnych przebarwien nigdy nie mialam musialabys zobaczyc jak jest w Twoim przypadku dlatego chyba lepiej zaczac brac wczesniej i i odpowiednio wczesnie to sprawdzic

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hmmm... według kalkulatorka wyszło mi 65 I, a ja byłam przekonana, że mam dobrze dobrany biustonosz Tylko, że u mnie w mieście we wszystkich sklepach obwody zaczynają się od 70. Będę się musiała w Poznaniu rozejrzeć... Mam nadzieję, że ceny nie będą gigantyczne...
wiele dziewczyn kupuje przez neta dla mnie troche to ryzykowne, ale jak widac - chyba sie da
o np. tu jest niedrogi 65I http://www.olive.pl/Biustonosz_Roman...hup_p6703.html

Cytat:
Popieram. I podwójnego Nobla dla wynalazcy plastrów, za to, że nie podrażniają żołądka
ja tam nie czuje zadnych podraznien zoladka

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-01 o 13:36
Stary 2009-10-01, 13:36   #4510
szana
Zadomowienie

Cytat:
a bo powinnyscie sie spotykac tam gdzie wszystkie mieszkalyscie i tam gdzie dalej mozna przenocowac u rodzicow my chodzilysmy do LO w Krk, tu wszystkie mieszkalysmy (albo w okolicach), wiec robimy sobie kilka razy w roku takie spotkanka i przy okazji dziewczyny odwiedzaja rodzicow
właśnie dlatego ja tam jeżdżę co jakiś czas one wszystkie mieszkają na śląsku i jak chce się spotkać to jadę ,tzn jade do swojej rodzinki-do babci i dziadka i do rodzinki TŻ no i do koleżanek ,zazwyczaj spotykamy się we 2 albo we 3 i robimy taki mały sabacik

Cytat:
ja wlasnie nie mam innych pytan na naukach czy warsztatach owszem nie mowili glupio, dalo sie uslyszec madre rzeczy, fajnie wszystko bylo prowadzone, ale jak dla mnie nic nowego dlatego jak pani na warsztatach zaproponowala, ze da wszystkim trzecia pieczatke,a jak ktos chce pogadac to moze zostac to stwierdzilismy, ze wlasciwie nie mamy o czym gadac a przynajmniej ie przychodzi nam do glowy nic o co moglibysmy zapytac a Ty o co chcesz zapytac w poradni?
dla mnie też jak na razie nic nowego nie było ale fajnie utwierdzić się tez w czymś
na ten moment nie mam żadnych pytań ale nie wykluczam tego,że pani zacznie mówić o czymś i jakieś pytanie mi się nasunie Zauważyłam,że pary mają problemy z niektórymi sprawami i co mnie bardzo zdziwiło,taka prosta sprawa jak fakt,że małżonkowie sobie sami udzielają ślubu-nawzajem był dla tych dwu par czymś czego wcześniej nie słyszały nie wiedzieli,że to jedyny sakrament,który nie udziela im ksiądz tylko sami sobie go udzielają ja myślałam,że to oczywiste a tu jednak takie zaskoczenie dla nich to było więc niektórym parą z pewnością się przydają nauki
Cytat:
no wlasnie czuje sie swietnie przy anemii byl oslabiony, blady itp. a teraz nic
z reszta te wszystkie badania sa dziwne. kilka lat temu szukali przyczyn tej anemii... zrobili mu wszystkie badania jakie sie dalo (usg, tomografie, ekg, gastroskopie itp itd.) i wszystkie badania wychodzily ok, dlatego przyczyny w koncu nie znalezli cos mi sie wydaje, ze tym razem moze byc podobnie...
najważniejsze,że czuje się dobrze,że nie widzi u siebie żadnych objawów niepokojących.Fakt jest taki,że czasem to badania na nic nie wskazują bo tak na prawdę potrzeba innego badania niż tych podstawowych żeby coś wykryć ,ale jeśli nic a nic nie wskazuje na to,że coś jest Twojemu TŻtowi to raczej nie ma się czym martwić

Cytat:
hej dziewczyny kurczę nie udzielałam się w weekend na wizażu bo normalnie czasu nie miałam.. teraz też na uczelni dziś byłam i przeżyłam kolorowy zawrot głowy.. w ogóle nie wiem po co ja tu jechałam do tego lublina na te 2 dni jak się okazuje że żadnych zajęć jednak nie będzie w tym tygodniu.. więc muszę siedzieć do jutra bo po tą suknię ślubną idę ze szwagierką ogólnie lipa jak nie wiem.. pada.. tż daleko.. a ja siedze i się nudzę..
help!!! dobrze że mam internet...
oj ale beznadziejnie współczuje Ci! może porób sobie coś pożytecznego i jakoś ten czas zabijesz np poczytaj książkę,posiedź na wizażu albo poszukaj zaproszeń czy coś tam
ja jestem ciekawa jaką kieckę ta Twoja szwagierka znajdzie,chyba będziesz miała ubaw
Cytat:
ale mi smaku narobiłaś
no to na co czekasz,zrób sobie
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:45   #4511
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

witaj w klubie

ale mamy na watku grzybiarzy ja bym mogla zbierac tylko kurki, bo tylko ich jestem pewna za to moja kolezanka mowi, ze ona sprawdza czy grzyb jest ok jezykiem - polizuje i jak jest gorzki to znaczy ze niedobry

a podobno w szczytowych partiach Tatr spadl sniezek czyli zgadza sie to co jakis goral powiedzial moze rzeczywiscie bedzie ostra zima

no jak ma się wątpliwości czy to prawdziwek czy szatan to trzeba polizać i jak gorzki i bee

A co do nobla to zgadzam się z Tobą
Cytat:

kurdę dziś wymysliłam że chyba idę do gina po pigułki co prawda z tżtem ustaliliśmy że pójdę po nie dopiero na wiosnę ale chyba zmienię zdanie
nigdy się nie zetknęłam czytając info na temat tabletek żeby wpływały jakkolwiek na opalanie, na ulotce tez nie ma takich informacji, ja biorę tabletki od 6 lat i opalam się bez problemu

Cytat:

Aaaa... skoro już wiecie jak wyglądam (bez twarzy ) to powiedzcie czy takie coś mi będzie pasować: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=8&style=J 1243LUHC
jak nie znajdziesz u siebie w sklepach ( to musza być naprawdę dobre sklepy ) to szukaj w necie, podobno niezawodne są brytyjczyki ( np. panache )

Cytat:
ja robię przerwy, za m-c też wypadnie w weekend, więc i tak trzeba będzie to przeżyć, a już mam rozplanowane branie piguł do ślubu, w związku z czym sam ślub wypadnie w połowie opakowania i będę miała spokojną głowę chociaż pod tym względem
no ja tez 2-3 m-ce wcześniej przed ślubem zerknę jak wypada @ i też na bank przesunę jeśli będzie wypadało w trakcie JA też robię przerwy co miesiąc, ale w tym roku pierwszy raz przesuwałam @ i teraz już drugi raz to robie bo bym w ten weekend dostała, a nie chcę

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

no to na co czekasz,zrób sobie

hehe ja to taka zdolna nie jestem i leniwa strasznie, chociaż czasami nachodzą mnie fazy na gotowanie i wtedy coś fajnego upichce, za pieczenie się jeszcze nigdy nie zabrałam, ale jak przyjdzie czas to i tego się naucze na razie mam babcię która mi codziennie obiadek robi, chociaż wolałabym mieszkać z TŻ i sama robić obiady, albo żeby on mi pomagał, na razie nie miałam zbytnio czasu ani ochoty uczyć się gotować, choć jak już coś zrobiłam to zawsze mi wychodziło

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:45   #4512
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
wiele dziewczyn kupuje przez neta dla mnie troche to ryzykowne, ale jak widac - chyba sie da
o np. tu jest niedrogi 65I http://www.olive.pl/Biustonosz_Roman...hup_p6703.html

ja tam nie czuje zadnych podraznien zoladka
Chyba wolałabym najpierw przymierzyć cokolwiek w tym rozmiarze, ale dzięki za linka. Jeśli w sklepie będą mieć zbyt wysokie ceny to kupię przez neta, ale dopiero jak będę pewna, że ten rozmiar jest odpowiedni. Bo jak nie będzie pasować to komu potem taki namiot sprzedam

Ja po 2 latach brania tabletek miałam tak podrażniony żołądek, że wciąż mnie mdliło i miałam stan podgorączkowy non stop. A po zmianie na plastry czuję się duuuużo lepiej.
Stary 2009-10-01, 13:45   #4513
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Poczytaj sobie wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303 W wielu sklepach interentowych mozesz odsylac albo wymienic na inny rozmiar jesli nie pasuje.

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-01 o 13:47
Stary 2009-10-01, 13:47   #4514
chilanes
Zakorzenienie

szana nauki to się da wytrzymać i nawet jakieś pytania też sie nazuwały,c hcoiaż o wszystkim wiedzieliśmy, ale o czym mam niby gadać z babą przez 2 indywidualne spotkania? No nie mam pojecia, nei zamierzam jej się rozwlekać o moim śluzie, miesiączce, bólach brzucha, strachu przed porodem, itd... A problemy z Tż jeśli jakieś bedziemy mieli, to myślę, że i tak nam w nich nie pomoże godzinna paplanina jakieś baby z 10 dzieci Od tego są specjaliści a ta baba od poradni jest u nas podobno zrzędliwa
Stary 2009-10-01, 13:53   #4515
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale który konkretny model?bo mi sie cała strona różnych sukienek wyświetliła i nie wiem którą mam oceniać
możesz jeszcze raz wkleić to zdjęcie w tamtej sukni? bo coś mi się wydaje że masz świetną talię którą warto podkreślić

Cytat:

podobno niektore dziewczyny maja przebarwienia ja sie spokojnie opalam (ale tylko na naturalnym sloncu, a nie na solarium) i zadnych przebarwien nigdy nie mialam musialabys zobaczyc jak jest w Twoim przypadku dlatego chyba lepiej zaczac brac wczesniej i i odpowiednio wczesnie to sprawdzic
na pewno zacznę wcześniej brać te piguły- mam plan do końca tego roku pójść po nie do gina

Cytat:

oj ale beznadziejnie współczuje Ci! może porób sobie coś pożytecznego i jakoś ten czas zabijesz np poczytaj książkę,posiedź na wizażu albo poszukaj zaproszeń czy coś tam
już poprasowałam sobie ubranka i poukładałam w szafie ale więcej mi się nic nie chce robić- posiedzę na wizażu i powegetuję do jutra i po maratonie za suknią śłubną wracam do tżcika

Cytat:
ja jestem ciekawa jaką kieckę ta Twoja szwagierka znajdzie,chyba będziesz miała ubaw
aż sama jestem ciekawa co jutro znajdziemy ale mam dziwne wrażenie ze jutro nic nie kupimy bo na wątku o lubelskich pannach młodych czytałam że na wyprzedażach to już same suknie-niedobitki zostały..
a myślałam że nie będzie więcej wizyt w salonach z sukniami a tu proszę.. miejmy nadzieję że nic mi się jutro nie spodoba bardziej niż kate..chyba w ogóle nie będę patrzeć na inne suknie bo mam słabość do tych szerokich sukienek a moja nie należy do tych szerokich

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:

nigdy się nie zetknęłam czytając info na temat tabletek żeby wpływały jakkolwiek na opalanie, na ulotce tez nie ma takich informacji, ja biorę tabletki od 6 lat i opalam się bez problemu
ja nigdy nie brałam tabletek więc sie nie znam za bardzo dlatego pytam bo już w kilku gazetach w porze wakacyjnej gdzie były artykuły o tym kto powinien uważać przy opalaniu były osoby stosujące pigułki hormonalne ale to może takie ostrzeżenie jest na wszlki wypadek żeby potem nie było że nie ostrzegali
Stary 2009-10-01, 13:54   #4516
lain
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze,że czuje się dobrze,że nie widzi u siebie żadnych objawów niepokojących.Fakt jest taki,że czasem to badania na nic nie wskazują bo tak na prawdę potrzeba innego badania niż tych podstawowych żeby coś wykryć ,ale jeśli nic a nic nie wskazuje na to,że coś jest Twojemu TŻtowi to raczej nie ma się czym martwić
dlatego jakos bardzo to sie na razie nie martwimy jestesmy dobrej mysli raczej wykazujemy ciekawosc a badania to mial wtedy rozne, nie tylko podstawowe przez 2 tygodnie w szpitalu przabadali go wzdluz i wszerz jak sie tylko dalo i nic nie wykryli
no a wizyty u lekarza jednak dzis nie bedzie, bo pani zachorowala... w przyszlym tygodniu pojdzie

Cytat:
Ja po 2 latach brania tabletek miałam tak podrażniony żołądek, że wciąż mnie mdliło i miałam stan podgorączkowy non stop. A po zmianie na plastry czuję się duuuużo lepiej.
to chyba masz bardzo wrazliwy zoladek to rzeczywiscie lepiej chyba te plastry
ja tam na szczescie mam zelazny zoladek - zero problemow, choc piguly juz lykam wiele lat a taki plaster naklejony na skore by mnie wkurzal
Stary 2009-10-01, 14:00   #4517
szana
Zadomowienie

Cytat:
o którą sukienkę chodzi? bo mi się otwiera strona i na niech pełno sukien
Cytat:
hehe ja to taka zdolna nie jestem i leniwa strasznie, chociaż czasami nachodzą mnie fazy na gotowanie i wtedy coś fajnego upichce, za pieczenie się jeszcze nigdy nie zabrałam, ale jak przyjdzie czas to i tego się naucze na razie mam babcię która mi codziennie obiadek robi, chociaż wolałabym mieszkać z TŻ i sama robić obiady, albo żeby on mi pomagał, na razie nie miałam zbytnio czasu ani ochoty uczyć się gotować, choć jak już coś zrobiłam to zawsze mi wychodziło
ale to nie trzeba mieć specjalnych zdolności,przeczytaj sobie przepis ,dość łatwy
a to Ty masz się tak dobrze,że babcia Ci obiadki robi? fajnie my z mamą to tak na zmianę tzn która w domu akurat hehe
Cytat:
szana nauki to się da wytrzymać i nawet jakieś pytania też sie nazuwały,c hcoiaż o wszystkim wiedzieliśmy, ale o czym mam niby gadać z babą przez 2 indywidualne spotkania? No nie mam pojecia, nei zamierzam jej się rozwlekać o moim śluzie, miesiączce, bólach brzucha, strachu przed porodem, itd... A problemy z Tż jeśli jakieś bedziemy mieli, to myślę, że i tak nam w nich nie pomoże godzinna paplanina jakieś baby z 10 dzieci Od tego są specjaliści a ta baba od poradni jest u nas podobno zrzędliwa
no to inna sprawa jeśli baba nie do życia ta Twoja z poradni,nie zazdroszczę ta nasza wydaje się całkiem do rzeczy i na prawdę fajnie gada,ciekawa jestem o czym będzie chciała pogadać indywidualnie chociaż też się trochę boje bo pewności nie mam że mi z czymś nie wyskoczy dziwnym

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
aż sama jestem ciekawa co jutro znajdziemy ale mam dziwne wrażenie ze jutro nic nie kupimy bo na wątku o lubelskich pannach młodych czytałam że na wyprzedażach to już same suknie-niedobitki zostały..
a myślałam że nie będzie więcej wizyt w salonach z sukniami a tu proszę.. miejmy nadzieję że nic mi się jutro nie spodoba bardziej niż kate..chyba w ogóle nie będę patrzeć na inne suknie bo mam słabość do tych szerokich sukienek a moja nie należy do tych szerokich
ale Twoja szwagierka to chyba chce wielką beze bardzo napuszoną prawda? to może coś zostało
Tancerko Ty masz piękna suknię! ma wszystko co chciałaś,nie potrzeba Ci większej bo masz taka figurkę,że aż szkoda ją ukrywać więc nawet nie myśl rozglądać się za innymi
Cytat:
dlatego jakos bardzo to sie na razie nie martwimy jestesmy dobrej mysli raczej wykazujemy ciekawosc a badania to mial wtedy rozne, nie tylko podstawowe przez 2 tygodnie w szpitalu przabadali go wzdluz i wszerz jak sie tylko dalo i nic nie wykryli
no a wizyty u lekarza jednak dzis nie bedzie, bo pani zachorowala... w przyszlym tygodniu pojdzie
a no tak,wybacz,zapomniałam
napisz jak będziecie już coś wiedzieć więcej ale jest dobrze więc nie ma się co stresować-dobre podejście macie
Stary 2009-10-01, 14:00   #4518
Martoolka87
Zakorzenienie

Aaaa sorka nie tego linka wrzuciłam. Miałam 2 karty otwarte i mi się pomyliło http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC
A tamtego zdjęcia już nie chcę pokazywać, bo im więcej na nie patrzę tym mam większy wstręt do tej sukni No ale skoro to w celu doboru odpowiedniej kiecki to ok

Jeszcze ta mi się podoba (tez już ją wcześniej wklejałam, no ale wtedy nie wiedziałyście jaką mam figurę) http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 tylko, że z tym paskiem w talii i z ramiączkami (żeby nie było ciekawskiego cycucha )

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-01 o 14:06
Stary 2009-10-01, 14:05   #4519
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa sorka nie tego linka wrzuciłam. Miałam 2 karty otwarte i mi się pomyliło http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC
A tamtego zdjęcia już nie chcę pokazywać, bo im więcej na nie patrzę tym mam większy wstręt do tej sukni No ale skoro to w celu doboru odpowiedniej kiecki to ok
Sliczna ta Opal, wydaje mi sie ze z taka figura powinnas poszukac rybki

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-10-01 o 14:08

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 14:12   #4520
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Sliczna ta Opal, wydaje mi sie ze z taka figura powinnas poszukac rybki
Miałam taki zamiar, ale boję się, że w rybce może się kiepsko tańczyć
Stary 2009-10-01, 14:14   #4521
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale Twoja szwagierka to chyba chce wielką beze bardzo napuszoną prawda? to może coś zostało
Tancerko Ty masz piękna suknię! ma wszystko co chciałaś,nie potrzeba Ci większej bo masz taka figurkę,że aż szkoda ją ukrywać więc nawet nie myśl rozglądać się za innymi
szwagierka chce wielką tiulową bezę ale no nie ukrywajmy że takiej sukni nie da się upolować za tysiąc złotych kiedy wyprzedaże zbliżają się ku końcowi w ogóle takich sukien wcale nie jest na salonach aż tak dużo- przeważają literki a z tafty lub koronkowe rybki

ok nie będę się za innymi rozglądać- mam swoją i jest dla mnie stworzona dobrze że mam swoje zdjęcia w tej sukni bo właśnie czytam sobie inne slubne wątki i chyba każdą pannę mlodą po kilku miesiącach od zakupu sukni targają wątpliwości czy to TA bo już nie pamiętaja jak w niej wyglądały- a ja będę mogła sobie przypomnieć

Cytat:
)
ohhh to zdjęcie sukni z załącznika jest koszmarne jak dobrze że nie chcesz jej bo to by była masakra myślę że w tej sukni maggie sotterro powinno ci być ładnie, chociaż fajnie wyglądasz w takim gładkim materiale-typu tafta mi się kojarzy dla ciebie jakiś model który będzie z takimi skośnymi paseczkami idącymi od miejsca między piersiami i idącymi tak na boki w dół- nie wiem czy wiesz o co chodzi ale takie coś po prostu genialnie wysmukla
Stary 2009-10-01, 14:14   #4522
szana
Zadomowienie

Cytat:

Jeszcze ta mi się podoba (tez już ją wcześniej wklejałam, no ale wtedy nie wiedziałyście jaką mam figurę) http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 tylko, że z tym paskiem w talii i z ramiączkami (żeby nie było ciekawskiego cycucha )
moim zdaniem to powinnaś zmierzyć te suknie i wtedy będzie efekt są bardzo ładne ale dopiero jak sama zmierzysz to będziesz wiedziała czy to to czy nie bardzo no i jeśli się da zrób fotki i nam pokaz i jak będzie potrzeba to doradzimy tylko masz w okolicach salonz tymi sukniami?
Stary 2009-10-01, 14:17   #4523
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

ooo w tej ci ślicznie powinno być ale czemu chcesz takie szerokie ramiączka?? masz szczupłe ramiona i nie musisz ich zasłaniać grubymi amiączkami- ewentualnie w salonie poproś o takie cieniutkie dopinane na wesele ale jak dla mnie spokojnie suknia bez ramiączek będzie na tobie śłicznie wyglądać

Cytat:
Miałam taki zamiar, ale boję się, że w rybce może się kiepsko tańczyć
mierzyłam rybkę i mimo przepięknego efektu jednak się na nia nie zdecydowałam bo rzeczywiście utrudnia ruchy- ślicznie wygląda się w niej jak się stoi ale już podczas ruchu niekoniecznie.. ale to też zależy jaka rybka bo jedna suknia jest sztywna z fiszbinami od góry do dołu a druga fajna mięciutka i rozciągliwa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 14:17   #4524
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja przestałam brac tabsy.. w sumie nie wiem dlaczego może sądziłam że zrzucę troszkę bo troszkę prztyłam.. niby przerwy nie trzeba robić i to mity że potem sa trudności w zajściu w ciąże..
i teraz zastanawiam się kiedy okres normalny dostanę.. bolą mnie już piersi, czuję pobolewanie jajnkiów.. a słyszałam że nawet dłuższy czas okresu może nie być.. przy tabsach czułam się o niebo lepiej

więc raczej wróce do nich szybciej niz myslałam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:19   #4525
szana
Zadomowienie

Cytat:
szwagierka chce wielką tiulową bezę ale no nie ukrywajmy że takiej sukni nie da się upolować za tysiąc złotych kiedy wyprzedaże zbliżają się ku końcowi w ogóle takich sukien wcale nie jest na salonach aż tak dużo- przeważają literki a z tafty lub koronkowe rybki

ok nie będę się za innymi rozglądać- mam swoją i jest dla mnie stworzona dobrze że mam swoje zdjęcia w tej sukni bo właśnie czytam sobie inne slubne wątki i chyba każdą pannę mlodą po kilku miesiącach od zakupu sukni targają wątpliwości czy to TA bo już nie pamiętaja jak w niej wyglądały- a ja będę mogła sobie przypomnieć
w tych salonach co ja byłam to dużo bez było,ale co tam na wyprzedaże to ja nie wiem ciekawa jestem co ta Twoja szwagierka znajdzie a ona chce suknie za tysiaka kupić?

Jasne,że Twoja to TA-zobacz swój wyraz twarzy na fotkach nie ma co mieć żadnych wątpliwości
ja czekam na razie,może w przyszłym tygodniu pójdę zobaczyć jeszcze do salonu,który znalazłam na necie z tymi sukniami Annais-Marys itd ale jeszcze nie wiem, jak coś to zostawię sobie zakup sukni na grudzień -styczeń
Stary 2009-10-01, 14:25   #4526
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ohhh to zdjęcie sukni z załącznika jest koszmarne jak dobrze że nie chcesz jej bo to by była masakra myślę że w tej sukni maggie sotterro powinno ci być ładnie, chociaż fajnie wyglądasz w takim gładkim materiale-typu tafta mi się kojarzy dla ciebie jakiś model który będzie z takimi skośnymi paseczkami idącymi od miejsca między piersiami i idącymi tak na boki w dół- nie wiem czy wiesz o co chodzi ale takie coś po prostu genialnie wysmukla
A możesz zapodać jakiś przykładowy model?

Cytat:
moim zdaniem to powinnaś zmierzyć te suknie i wtedy będzie efekt są bardzo ładne ale dopiero jak sama zmierzysz to będziesz wiedziała czy to to czy nie bardzo no i jeśli się da zrób fotki i nam pokaz i jak będzie potrzeba to doradzimy tylko masz w okolicach salonz tymi sukniami?
Mam salon, w którym mogą mi uszyć taka suknię, ale wątpię, żeby mieli na stanie dokładnie te modele. Ale poprzymierzam podobne fasony i jeśli będzie można to oczywiście zrobię fotki. Ale już takich brzydkich nie będę Wam pokazywać
Stary 2009-10-01, 14:26   #4527
can't be perfect
Wtajemniczenie

martoolka masz takie fajne ramiona więc prosze nie zakrywaj ich tymi szerokimi ramiączkami.. faktycznie zastanów sie nad takimi doczepianymi na wesele, jakbyś czuja że coś się obluźniło... fajnie też wygląda takie jedno ramiączko przewieszone przez szyję.. wiesz o co mi chodzi ??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 14:32   #4528
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
w tych salonach co ja byłam to dużo bez było,ale co tam na wyprzedaże to ja nie wiem ciekawa jestem co ta Twoja szwagierka znajdzie a ona chce suknie za tysiaka kupić?
ja szczerze mówiąc to już nie wiem ile ona chce kasy na to przeznaczyć.. ta suknia którą sobie upatrzyła kosztuje 2600zł i twierdzi teraz że to strasznie drogo i chce taniej... więc ja nie wiem czy taniej to znaczy dla niej 100zł mniej czy 1000zł mniej.. ale jutro się wszystkiego dowiem i po weekendzie wam opowiem
Cytat:
Jasne,że Twoja to TA-zobacz swój wyraz twarzy na fotkach nie ma co mieć żadnych wątpliwości
ja czekam na razie,może w przyszłym tygodniu pójdę zobaczyć jeszcze do salonu,który znalazłam na necie z tymi sukniami Annais-Marys itd ale jeszcze nie wiem, jak coś to zostawię sobie zakup sukni na grudzień -styczeń
hehe spokojnie ja nie mam żadnych wątpliwości tak tylko dziś sobie myślałam o tych większych sukienkach o których od dziecka marzyłam bo ja wiem że lepiej mi w węższej tylko to się odzywa we mnie taki wewnętrzny głos który zawsze myślał że będę mieć bezę do ślubu- muszę go chyba uciszyc

Szana zmierz sobie jeszcze Glenn koniecznie jak będzie na salonie ona ma z tyłu na trenie jeszcze takie fajne plisowane małe słodkie falbaneczki i taaaaak się mieni że chociażby dla samego dobrego humoru warto ją zmierzyć
Stary 2009-10-01, 14:35   #4529
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ooo w tej ci ślicznie powinno być ale czemu chcesz takie szerokie ramiączka?? masz szczupłe ramiona i nie musisz ich zasłaniać grubymi amiączkami- ewentualnie w salonie poproś o takie cieniutkie dopinane na wesele ale jak dla mnie spokojnie suknia bez ramiączek będzie na tobie śłicznie wyglądać

mierzyłam rybkę i mimo przepięknego efektu jednak się na nia nie zdecydowałam bo rzeczywiście utrudnia ruchy- ślicznie wygląda się w niej jak się stoi ale już podczas ruchu niekoniecznie.. ale to też zależy jaka rybka bo jedna suknia jest sztywna z fiszbinami od góry do dołu a druga fajna mięciutka i rozciągliwa
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
martoolka masz takie fajne ramiona więc prosze nie zakrywaj ich tymi szerokimi ramiączkami.. faktycznie zastanów sie nad takimi doczepianymi na wesele, jakbyś czuja że coś się obluźniło... fajnie też wygląda takie jedno ramiączko przewieszone przez szyję.. wiesz o co mi chodzi ??
Nie pisałam, że chcę szerokie ramiączka, tylko, że w ogóle chcę ramiączka. Mogą być cienkie. No chyba, że uda mi się znaleźć taki specjalny stanik zapinany w pasie, albo coś Chociaż jakoś pewniej bym się czuła z ramiączkami...
A co do rybki to może faktycznie byłoby ok, gdyby była z bardziej elastycznego materiału, który się bardziej miękko układa. Na pewno przymierzę chociaż jedną, żeby zobaczyć jak się w niej będę czuła.
Stary 2009-10-01, 14:40   #4530
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz zapodać jakiś przykładowy model?
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-astrid chodzi mi o taki właśnie paseczek materiału rozchodzący się na boki- tu jest tiulowy ale też fajny- ja sama nie wierzyłam jak takie coś potrafi wyszczuplić i wysmuklić

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-sunny ta suknia jest też piękna- a takie coś na szyję optycznie wysmukla i wydłuża!! naprawdę moja szwagierka która nie ma 160cm wzrostu w czymś takim wydawała się wysoka i rozmiar szczuplejsza

http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-grace ta też ma coś przy biuście wysmuklającego i podkreślającego to szczupłe miejsce

cudowne sa te suknie z Annais co jedna to ładniejsza i nie mają takich kosmicznych cen jak Maggie sotterro
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości