|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
W strefie jest już nowa szata graficzna; na razie NovejTY brak.
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
jestem ciekawa co odpiszą...
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli ja miałam brak ceni Smoky eyes na 3 termin w 13 to tak myślałam, że będzie też brak w 14...
mam jeszcze pytanie czy w COku mozna kupić pakiet katalogów czy tylko na sztuki? I oczywiście chodzi mi o to by kupić same katalogi bo zamówiłam 10 a chcę jeszcze 10. Pozdrówki jesienne
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz kupić pakiety
|
#2764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
Czy macie może informacje jakie produkty będą z upustem 10 % w kat. 14? zawsze takie informacje były w NowejTy ale niestety nie wiadomo kiedy łaskawie ją zamieszczą...
|
|
|
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
ekhm..z tymi perfumami to przesada. dochodzily mnie sluchy, ze na allegro mozna kupic niektore rzeczy taniej, ale nie sadzilam, ze do takiego stopnia... zatkalo mnie
|
|
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
BARDZO proszę dziewczyny o złotą informację
jeszcze tak cienko u mnie nie było . Malka proszę o priv |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w końcu nie będzie się opłacało w ogóle korzystać z katalogów, tylko na Allegro będziemy wchodzić |
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam mianować przynajmniej 2 kk w katalogu inaczej mnie zwalniają... na jakiego grzyba mam to robić i wciskać biednym Konsultantkom masę badziewia, nie lepiej powiedzieć:dziewczyny, po co się pchacie w to bagno, lepiej sobie wejdźcie na allegro... ??
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogę też prosić kogoś o PW z tym złotym sposobem?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14529893]właśnie co to za sprezdaz bezposrednia zeby sklepy sprzedawaly
No tak a czy u was np w marketach są też stoiska z kosmetykami avon za kasami? Bo np w łodzi swego czasu były i mnie to wkurzało strasznie |
|
|
|
#2773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i bardzo mnie to wkurza bo moje klientki wolą na takim stoisku kupić
Edytowane przez czajana Czas edycji: 2009-10-01 o 14:27 |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas nie jest to tak powszechne ale np do biura oms przychodza klienci i kupuja taniej |
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
w SuperShocku który dostałam w paczce nie ma kompletnej daty ważności -jest 17040X -tej ostatniej cyferki nie ma więc nie da się określić roku produkcji-napisałam do nich
miałyście podobną sytuacje?jest możliwe aby dołączyli mi gratis ten tusz do nastepnego zamówienia bez odsyłania tego wybrakowanego?
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast z brakami pewnie coś zrobią bo ponoszą stratę jak muszą przyznać wyższy opust za sprzedaż której tak naprawdę nie było. Cytat:
|
|
#2777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dobrze znam osobę, która prowadzi ten sklepik, ten punkt sprzedazy. Moje niektóre znajome oglądają u mnie katalog i na drugi dzień idą i tam kupują... Takie punkty sprzedaży ja znam dwa , w jednym byłam jako ew. klientka, a obok drugiego tylko przechodziłam, nie chciałam być zauważona znając osoby tam pracujące... |
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
No i napisali... to co zawsze, tylko tym razem bardzo szybko
Drogi Liderze, Odnosząc się do treści Pani maila prosimy o przyjęcie następujących wyjaśnień. Zdajemy sobie sprawę, że istnieje duża ilość stron internetowych, na których nielegalnie sprzedawane są produkty Avon. Używanie nazwy Avon w środkach masowego przekazu, bez pisemnej zgody Avon, jest łamaniem prawa autorskiego. Ubolewamy nad rozmiarem tego zjawiska i robimy wszystko, by je zminimalizować. W tym celu zwróciliśmy się również do administratora aukcji internetowych z prośbą o przedstawienie propozycji rozwiązania tej sytuacji. Mamy nadzieję, że już niedługo uda nam się wypracować skuteczny sposób ograniczenia występowania tego typu praktyk. Bla bla bla...
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14527691]
tez sie boje troche ![]() jakby tak ponownie zrobili tobym chyba ich do sądu pozwała juz wam dziewczyny wysyłam, chociaz tez mało to jarzę jak wszyscy to wszyscy w takim razie jeśli można to ja też poproszę
|
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14531204]i co jak to znosicie, czy nie ma na to sposobu???[/QUOTE]
ja się staram jakoś z tym walczyć ... dając gratisy organizując konkursy dla swoich klientek mając puł szafki i całą łazienkę avonowych kosmetyków by ewentualnie jak akurat mam po mogły wypróbować a potem zamówić ..... sa też stoiska konsultantek na bazarku .... kobita sprzedaje pod paracolem to im tłumacze ze tak przechowywane kosmetyki ( na słońcu, deszczu czy mrozie) tracą swoje wartości i właściwości .... i tak się staram sobie radzić ale nie na wszystkich to działa niestety |
|
|
|
#2783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje klientki dostają prezenty uzależnione od wysokości zamówienia, przecież i próbka moze być pewnego rodzaju prezencikiem, konsultantki też dostaja różnego rodzaju prezenty, które mam nadzieję w jakimś stopniu je motywują Na pewno nie jedynym prezentem są próbki Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-10-02 o 09:11 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Może moje pytanie wyda się Wam głupie, ale jako szara konsultantka nie orientuje się w tym temacie.
Więc zastanawia mnie jak to możliwe, że na allegro sprzedają niektóre perfumy w cenie nawet o ponad 50% niższej niż cena w katalogu. Najwyższy nasz(konsultantek) opust wynosi 40%... A oni sprzedają jeszcze taniej a chyba musi im się to opłacać ...
|
|
|
|
#2785 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
też bym bardzo prosiła o ten kruczek
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważa, że są to kosmetyki, które Avon wyrzucił, bo nie przeszły testów, prób, coś się stało w czasie produkcji... i Ci ludzie z wysypiska sprzedają je innym za grosze, którzy natomiast wystawiają je na allegro tak tanio ![]() A tak serio, pracownicy mogą kupować taniej, to na pewno, różne słyszałam wersje, podobno 30 % taniej... ale oprócz tego dostają co miesiąc deputaty w postaci worów kosmetyków, które wiadomo gdzie lądują
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2789 |
|
Raczkowanie
|
Malka ja też bardzo proszę o ten cudowny sposób na zwiększenie zamówienia bo jak na razie to cieniutko z tym zamówieniem z 14 katalogu. A tak z innej beczki to zamówiłam te kolczyki Daisy-Jane czy jakoś tak, ogólnie ładnie wykonane, myślałam że będą większe a są maciupcie za to za zapięcia mają takie plastikowe talerze, które widać spod ucha, więc jak będę je zakładać to na pewno z innymi zapięciami.
Pozdrawiam serdecznie, MALKA nie zapomnij o mnie. |
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

jestem ciekawa co odpiszą...

jeszcze tak cienko u mnie nie było
w końcu nie będzie się opłacało w ogóle korzystać z katalogów, tylko na Allegro będziemy wchodzić