|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Haaaj ; *
![]() Ja też lubię krzyżówki genetyczne. Marudo bo sobie organizm odwodnisz ;P![]() ![]() Do 3 razy sztuka. A jak nie do 3, to do tylu, ile trzeba ;P Wierzymy w Ciebie. ;* A kasy więcej Ci się zmarnuje, jak teraz zrezygnujesz niż jak zapłacisz za kolejne jazdy i exam. Justyna - pytałaś jaki płaszczyk, o taki --> http://www.allegro.pl/item756820689.html , ale niech mi się żadna nie waży podbijać ceny ^^ ___ Szaro, buro i ponuro. Ble. Idę łuczyć się z wosuu. ![]() ![]() Ściski
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-10-01 o 16:23 |
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo niiie - nie zauwazylam swojego 1000 posta Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-01 o 16:29 |
|
|
|
|
#3963 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też może chociaż wtedy uda mi się wyskoczyć na jakiś mecz ![]() Cytat:
![]() oj to rzeczywiście ciekawie się zapowiada Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14532392] prosze szybko doszła do Ciebie kartka na dworzu wieje jak na Syberii ;p [/QUOTE] do mnie też doszła dziś dziękuję u mnie też Syberia ![]() ja też ja mam za godzinę ale tak mi się nie chce ----------------------- dzień dobry nienawidzę takiej pogody |
|||
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na następny/ne się sama zapiszę może źle się wyraziłam o polskim, jasne znajomość naszego języka, ortografia i takie tam są bardzo ważne. Po prostu chodziło mi o pewne rzeczy które na prawdę są mało ważne, takie które nigdy nam się nie przydadzą. A z tą matmą to nie mam zdania. Nie cierpię jej dlatego zdanie moje zdanie nie będzie obiektywnie. Wydaje mi się, że mnie nie uczy logicznego myślenia. Sensu matury z matmy nie pojmuję. Każdy powinien mieć prawo do wyboru, a nie narzucili nam z góry tym bardziej, że dużo ludzi ma z nią problem.![]() taaak też mam takie wymyślne krzyżówki nie rozumiem tego. .
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-01 o 16:35 |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mi się marzyło... ![]() a wiem, tez sadze ze nasz material przepchany jest rzeczami zupelnie niepotrzebnymi i zamulajacymi bez sensu głowę. takimi... - zzz (zakuć zdać zapomnieć)a juz porazka jest dla mnie ze ja pewnie do wojny nawet nie dojde na hist. z matmą na dobra sprawę masz też rację. szczegolnie ze duzo ludzi ma z nia problem. mysle ze ona moze byc powodem, przez ktory duzo matur bedzie niezdanych... ja pamiętam te wymyślne krzyżowki lubie te proste, ale niestety robilismy bardzo duzo mega trudnych, jakichs dziwacznych i to jeszcze z nauczycielka ktora wiedzy nie umiala przekazac ani nic wyjasnic, w sumie to nie uczyla, tylko mowila ze mamy sobie przecyztac to to to i tamto ![]() bede sie łuczyć na korkach tego
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Za tego też można
![]() Ja za 16 min, ale korki przyjdą do mnie Poka jakąś |
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z h&m, w tamtym roku na zimę kupiłam. tylko brązowy ![]() zaraz poszukam, może gdzieś znajdę. bardzo sobie chwaliłam..i wszelkie mrozy w nim przełaziłam ![]() edit: http://www.allegro.pl/item758564969_..._hit_2009.html o taki. tylko brązowy. ciepły bardzo a mama się ze mnie śmiała, że to płaszcz z koca
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-10-01 o 16:54 |
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio był ciepły ? ja nie moglam znaleźć NIC cieplego - a te wszystkie bershkowe, stradivariusowe byly tak cienkie, ze na zime się kompletnie nie nadawały ![]() chyba moja kol tez ma z h&m'u i też było jej ciepło
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zobaczymy.no cóż taki nasz system szkolnictwa, nie ma co się tym dręczyć ![]() ja jak pomyślę np. o mojej koleżance z byłej klasy i jaka ona była "ciemna" z tej matmy to jej współczuję. I to jest tragedia dla takich osób. Mój cel to tylko zdać to minimum i finito. ![]() tzn. ja sobie z neta robię zadania, bo te co mam w książce to już mam zrobione. Niektóre są takie skomplikowane, muszę pomyśleć jak je określić i takie tam.
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grzmi
|
|
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie ma 'zmiłuj'To oblookaj w Stradivariusie i powiedz mi, czy w miarę ciepły, ok? W składzie ma 50% wełny, więc myślę, że nie powinno być źle. A jak jeszcze go przymierzysz i zrobisz zdjęcie na sobie, żebym mogła zobaczyć jak leży... ucałuję Cię od stóp do głowy ![]() Bo u mnie w mieście Stradivariusa niestety nie ma. Cytat:
Ale bardzo szybko aukcja się toczy o ten 'mój' płaszczyk... już 100zł, a jeszcze 12 dni do końca.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam burze
![]() Cytat:
ale życze każdemu żeby się udało za 1, bo to musi być super uczucie teraz sie smieje z siebie ze musze sie nauczyc wlaczac 1, bo ciagle z 3 ruszalam xD coz.a masz rację, że takie osoby faktycznie beda mialy problem. siedze wlasnie z taka w lawce, ktora w sumie nie ogarnia z tej matmy nic. niby po korkach tak, ale na spr i tak ma kiepskie oceny i strasznie szybko zapomina wszystko (tez szybko zapominam )---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
ok, postaram się zobaczyć, czy ciepły, z wełną powinien być ok, zależy jak ogólnie z jego grubością ![]() a ze zdjęciem to nie wiem czy da radę, bo nie mam czym a aukcja faktycznie szybka. ciekawe do ilu dojdzie. a za ile chcesz go kupic? EDIT właśnie taki mialam na jesien Martyna. taki babciny jakby jak ja to mówię ![]() mial byc na zimę też, no, ale niestety :/
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-01 o 17:04 |
||
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
mi chodziło ogólnie o krzyżówki genetyczne, a nie konkretne zadania
różne sobie lookam i nie wszystkie rozumiem, ale pomału do tego dojdę. :P u mnie dzisiaj była mała wichura. -.-
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przełaziłam całą zimę, nawet największe mrozy (wy w Warszawie nie wiecie co to mróz ).u mnie Syberia zimą zawsze jest, nawet do -20*C, więc naprawdę ciepły ten płaszcz ![]() identyczny? i nie było Ci w nim ciepło?!
|
|
#3977 |
|
Konto usunięte
|
![]() fuksiara ja to muszę z domu wyjść w ten deszcz ![]() nie gadaj burze to zuooooooooo lecę na te korki bleee miłego wieczoru jeśli to możliwe w ogóle |
|
|
|
#3978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety matura z polskiego zmusza nas do schametycznego i bardzo ograniczonego myslenia... tak na prawdę, to nie możemy się wykazać, tylko musimy zgadnąć co mieli na myśli wymyślający temat i klucz.. ;] [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14532392] na dworzu wieje jak na Syberii ;p . musze sobie kupic rekawiczki ![]() kurde ostatnio chodze taka rozdrazniona ze szok ;/ ludzie z klasy mnie irytuja , nauczyciele . wszystko ;/ nie chce mi sie uczyc, czytac nic. ehh[/QUOTE] u mnie niby wiatru nie ma, ale też ziiimnoo ;D zima idzie w rękawiczki też się muszę wyposażyć, bo ręcę mi zawsze najszybciej marzną. wczoraj jak szłam na przystanek rano myślałam, że mi palce poodpadają ![]() co prawda genetykę zaczynam po niedzieli, ale miałam podstaw gen. w gimnazjum i wtedy nie miałam problemów ;P mam nadzieję, że teraz też sobie poradzę, bo w gimn. genetykę pokochałam ;D Cytat:
![]() z mojej strony nic Ci nie grozi ;D nie mój rozmiar ;D Cytat:
jak jej jakaś inna go odbije to wtedy będzie płakać ;] jak dostanę akredytację, to będę się błąkać za bandami reklamowymi tuż przy boiskuj ;> byłam dzisiaj na jesiennym szopingu ![]() i kupiłam tą kurtkę w TS, co Wam pisałam postaram się wrzucić zdjęcie ;D i botki w Deichmannie ;D też już wcześniej upatrzone ^^ ale trochę się naszukałam tego ;P poszłam z mamą do jednego TS -kurtki nie było.. w tym samym CH poszłam do Deichmanna, buty były, ale wadliwa para, bo lewy buty strasznie ciasny, a prawy za luźny ;] więc jeździłam szukać w innych miejscach xD i znalazłam ;D i jestem zaspokojona, tylko muszę jakąś chustę dokupić, bo wszystkie co mam, pech, nie pasują do kurtki ;D dzisiaj miałam mieć spr. z WOSu.. zasnęłam wczoraj nad książką i oczywiście spr. nie było ;] ale była kartkówka z historii i wieeeelki zonk, bo sorka nagale zaczęła pilnować nas i nie dało się ściągać jak do tej pory, a nikt nic nie umiał... niby miałam pecha, bo siedziałam w 1.ławce, sama w 4-osobowej ławce, ale chyba więcej niż pecha miałam szczęścia, bo w ławce obok siedział kolega i wyszukiwał odp. w googlach i takim sposobem pomógł sobie i kilku innym osobom ;D a dwie koleżanki wpadły na ściąganiu ;P ale mają szansę za tydzień zaliczać ;P no i dzwonił dzisiaj do mnie brat (codziennie rozmawiamy ) i mówił, że ma bardzo lajtowy plan.. ;] bodajże w poniedziałek tylko 6 godzin, a tak to max 4,5 ;] w czwartek ma tylko wf i cytuję 'ale to się nie liczy', a w piątek od 17.30 do 19. 1,5 godziny ćwiczeń ;P i mogą się podobierać sami w grupy, tak jak im odpowiada ;P jak dla mojego brata, wielkiego lenia, to na prawdę bardzo dobry układ ;Da ja dzisiaj muszę do niemca przysiąść, bo jutro spr ;] i biologii się trochę pouczę. ;]
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego rodzaju płaszcz - materiał mam na myśli no i nie było mi w nim ciepło jak było gdzieś ok -5 już. a jak zimniej to nie sprawdzałam, kupiłam trochę cieplejszy, ale przy -15 i tak było mi zimno ![]() dobrze, że chociaż kaptur miał. a kurtkę z TS pokaż koniecznie :p |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, liczę na Ciebie i wyobrażam już sobie Twój opis
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ale kompa trza wyłączać.
Cytat:
Ale jak jest -10'C to mi zawsze nogi marzną, jakich bym butów nie miała. Cytat:
biologia mnie czeka, nie jest źle. |
||
|
|
|
#3982 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Już, nie podlizuj się tyle
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze połowa zapłodnień kończy się "poronieniem" przed końcem, to więcej niż 20 % nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
ja bym chyba po skończeniu lo złożyła jakiś anonim do kuratorium Miałam to dzisiaj na prywatnym angielskim bo przecież w szkole mimo 5 godzin sama podstawa Cytat:
bo przecież nikt nie chce matmy pisać, to po co ją wprowadzili... i to taki stres ![]() skończenie liceum, matura to było COŚ. Teraz każda sekretarka ma maturę i swoje Marketyng & Zarzondzanie życie ![]() Cytat:
z PRLem - ja miałam w gimnazjum po egzaminie, po łebkach, w lo pewnie będzie to samo wg mnie to już wina tego, że wprowadzili gimnazja, z takiej historii de facto trzy razy uczysz się tego samego materiału, tylko coraz bardziej poszerzanego. Lepiej byłoby dwa, a obszerniej Cytat:
nie nadaję się do kupowania ubrań przez internet (oprócz staników ), a z płaszczami mam w zwykłym sklepie problem. W S mam rękawy 3/4 i ogólnie większość jest wtedy za krótka, w L dobre, to wyglądam jak debil w worku i chodzę w Mkach, w których mi za dobrze nie jest ![]() C... ![]() Cytat:
![]() I w szkole jeszcze nie grzeją A jak się chwalicie ocenami, to ja dostałam 4 i 5 z angola, za słówka i czytanie ze zrozumieniem.
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-01 o 18:31 |
||||||||
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie razi zwykła ludzka nieuczciwość i "kombinatorstwo"
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię !!!
![]() jest u was coś takiego jak maturalna pielgrzymka do częstochowy? Bo my takową mamy
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2009-10-01 o 18:46 |
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty mowisz ze ta Twoja baba w szkole od angla to taka surowa i w ogóle, ale w sumie, robicie tam rzeczy na R? czy raczej nie ![]() to jest zdecydowanie minus gimnazjum i liceum... robisz zawsze to samo, tylko niby poszerzasz swoją wiedzę... jakos inaczej to powinno być skonstruowane, bo bardzo duzo osob nie przerabia wojny... ja w gim robilam, ale co ja z tej gim pamiętam ![]() ja w ogole nie moge NIC z ubrań przez neta kupic. chcialam ten stanik no, ale z moimi orzeszkami ( ![]() co za C?! ![]() u mnie włączają, jak się zadzwoni gdzies tam coś tam, no. i wlaczyli xD ![]() justyna, jak moglas konsultowac się z koleżanką ?
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-10-01 o 18:56 |
|
|
|
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
Hej Pięknoty
Jestem chora, katar po kolana, gorączka, ból gardła. Wybaczcie, że nie pocytuję, ale nawet mruganie przychodzi mi z trudem Piszę, bo chciałam Wam coś pokazać, co mnie cholernie poruszyło: http://www.fronda.pl/hiob/blog/od_je...ki_dla_drugiej Myślę, że zwłaszcza Martyna się zainteresuje ![]() Miłego wieczoru
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ludzie robią tak jak im najwygodniej zawsze.
Cytat:
Cytat:
Herbata z maliną i pod kołdrę ! |
||
|
|
|
#3989 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Ola, przykro mi, że się nie udało, ale nie wolno się poddawać nigdy, nigdy! Trzymaj się
Cytat:
Szalejesz ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14532392] na dworzu wieje jak na Syberii ;p . kurde ostatnio chodze taka rozdrazniona ze szok ;/ ludzie z klasy mnie irytuja , nauczyciele . wszystko ;/ nie chce mi sie uczyc, czytac nic. ehh[/QUOTE] U mnie też. Do tego zimno, mokro, ciemno ![]() Co się dzieje? Ale świętować można zawsze ![]() Cytat:
![]() Nic nie umknie naszym czujnym oczom ![]() Cytat:
Cytat:
Niee, ja nie chcę zimy Pamiętaj, uśmiechaj się do kamery ![]() Cytat:
Cytat:
-- U mnie to nie dość, że w szkole nie włączyli kaloryferów to w mieszkaniu jeszcze też nie i jest tak strasznie zimno ![]() A szkoła jest bleeeee
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzę dzisiaj w szkole, sprawdzam telefon, a tam sms od byłego.. wielkie oczy i od razu serce mi mocniej zabiło.. ;] się mocno zdziwiłam, bo on ostatnio się nie odzywał... w sobotę na gg napisał, teraz smsy... nie wiem o co mu chodzi.. nudzi mu się w pracy czy co ;] i zaczął mi po hiszpańku pisać, bo jak się dowiedziałam to się uczy od niedawna tego języka ;] ciekawe czy to taki incydent był, czy postanowił się zacząć do mnie odzywać ![]() a przed chwilą była u mnie koleżanka z gimn. ;D i się dowiedziałam, że dwie inne koleżanki sie zaręczają jedna na święta, a druga to nie wiem, chyba też ;] ta pierwsza to myśli, że po maturze się zaręczy, ale chłopak chce jej zrobić niespodziankę;] a zaręcza się głównie po to, by nie grzeszyć.. bo ona jest taka pobożna, zero seksu przed ślubem ;P no a chłopak ma 21 czy 22 lata i nie chce go dłużej trzymać ;] chociaż ślub i tak dopiero za ok. 2 lata... ![]() ![]() ja nawet jakbym miała kogoś to jakoś nie widzi mi się ślub mając 20lat;] cóż... ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- bendem! ;D
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

bo sobie organizm odwodnisz ;P

szybko doszła do Ciebie kartka 
? 

i to jeszcze z nauczycielka ktora wiedzy nie umiala przekazac