Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 16:26   #4561
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
no dokładnie ale nie chcę nic cudować żeby się nie rozczarować jak kwieciarka mi go zrobi całkiem inaczej,wiec prosto a ładnie
ja właśnie też nie chcę dawać kwiaciarce jakiś dziwnych zawijasów bo i tak mi pewnie nie zrobi tego identycznie i będę rozczarowana dlatego planuję prosty bukiecik jakąś kuleczkę różową i troszkę między nimi jakiegoś przyozdobienia i już

Cytat:
Napisane przez justytutka Pokaż wiadomość
hehehe a my właśnie dlatego nie zdecydowaliśmy się na duże wesele - nie zniosłabym tego napięcia, dwuletnich przygotowań, martwienia się o wszystko, załatwiania, biegania, szukania.. stres skraca życie
no co ty jaki stres? my tu się swietnie na tym wątku bawimy posiedź z nami dłużej to będziesz żałowała że tak krótko trwały przygotowania raczej nie siedzą tu żadne porządne i prykładne kury domowe- wręcz przeciwnie- wariatki, mnóstwo studentek i tak dalej

Cytat:
trzymam trzymam! tylko nie wiem za co, bo trochę nie temacie jestem
już możecie puścić- były zapisy na zajęcia i oczywiście jak wybiła godzina 17 to padł serwer taki tłum zasiadł do komputerów ale zadowolona jestem z wyników- dzięki za kciuki

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
TŻ delikatnie mówiąc nie byłby zachwycony Straszny z niego zazdrośnik
hehe ale ja ci nie każę wywalać połowy cycków na wierzch hehe zakryj wszystko jak należy- mi chodzi o takie niby nieważne detale jak tasiemka, koraliki, broszka w odpowiednim miejscu które optycznie poprawiają sylwetkę więc narzeczony niech śpi spokojnie a ty szalej na salonach za sukniami bo naprawdę masz fajną figurę
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:26   #4562
certina4
Wtajemniczenie

http://www.kalina-bez-studia.com/ind...ama-workshops/

hehe ja na swój ślub to chyba też się tak ścisnę, żeby dobrze wyglądać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:28   #4563
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
hehe no może... może

Ej mam pytanie, wczoraj rozmawiałam z koleżanką, ona jest z Sandomierza, no i coś tak rozmowa zeszła na bukiety ślubne i ona mi mówi że mam nie brać bukietu z różami, bo u nich jakiś taki przesąd jest że jak bukiet róży to kolce i że związki się rozpadają, i mi mówi że na wszystkich ślubach których była i PM miała bukiet róży to te małżeństwa się rozpadły słyszałyście podobne rzeczy? Przesądna nie jestem, ale ona też ma być na moim ślubie no i jakoś tak dziwnie się teraz czuję, zwłaszcza że tak jak Szanie podobają mi się bardzo bukiety z różyczkami

Tancerka ja trzymam, tylko nie wiem czy nie za późno

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

a swoją drogą przeglądam zdjęcia foto, no i powieżdzcie czy się mylę, ale ta PM jakoś dziwnie wygląda w Carrerze, jakaś taka opięta na biodrach jest i chyba uwydatnia to co powinna zakrywać. Jakie jest Wasze zdanie?

http://www.pawelpasnik.blogspot.com/
Nie słyszałam przesądu o tych różach
Z tą Carrerą to masz rację. I na brzuchu jej się taka bułka zrobiła
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:44   #4564
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.kalina-bez-studia.com/ind...ama-workshops/

hehe ja na swój ślub to chyba też się tak ścisnę, żeby dobrze wyglądać
łooo matko ciekawe jak ta pani siadała

Cytat:
Ej mam pytanie, wczoraj rozmawiałam z koleżanką, ona jest z Sandomierza, no i coś tak rozmowa zeszła na bukiety ślubne i ona mi mówi że mam nie brać bukietu z różami, bo u nich jakiś taki przesąd jest że jak bukiet róży to kolce i że związki się rozpadają, i mi mówi że na wszystkich ślubach których była i PM miała bukiet róży to te małżeństwa się rozpadły słyszałyście podobne rzeczy? Przesądna nie jestem, ale ona też ma być na moim ślubie no i jakoś tak dziwnie się teraz czuję, zwłaszcza że tak jak Szanie podobają mi się bardzo bukiety z różyczkami
no co ty!!! ja też mam zamiar mieć różyczki i niech ci wszyscy z przesądami spadają co ma kwiatek do związku
Cytat:
a swoją drogą przeglądam zdjęcia foto, no i powieżdzcie czy się mylę, ale ta PM jakoś dziwnie wygląda w Carrerze, jakaś taka opięta na biodrach jest i chyba uwydatnia to co powinna zakrywać. Jakie jest Wasze zdanie?

http://www.pawelpasnik.blogspot.com/
na początku myślałam że ona jest w ciąży no troszkę jakby za ciasno w brzuszku ta pani miała w tej sukni... ale nie wiem czy to wina kroju sukni czy rozmiaru może jakby troszkę luźniejsza była w tym miejscu..
Stary 2009-10-01, 16:48   #4565
justytutka
Raczkowanie

Cytat:
hehehe a my właśnie dlatego nie zdecydowaliśmy się na duże wesele - nie zniosłabym tego napięcia, dwuletnich przygotowań, martwienia się o wszystko, załatwiania, biegania, szukania.. stres skraca życie
po chwili namysłu doszłam do wniosku, że może gdyby rodzice finansowali nam wesele, zdecydowalibyśmy się na imprezę na 80-100 osób. niestety nie mamy tego luksusu, co również miało duży wpływ na decyzję o skromnym przyjęciu.
justytutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:04   #4566
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
po chwili namysłu doszłam do wniosku, że może gdyby rodzice finansowali nam wesele, zdecydowalibyśmy się na imprezę na 80-100 osób. niestety nie mamy tego luksusu, co również miało duży wpływ na decyzję o skromnym przyjęciu.
doskonale cię rozumiem- ja gdybym miała sama płacić za wesele to na pewno byłby to skromniutki obiad a potem wypasiona podróż poślubna u nas jest o tyle dobrze że rodzice płacą nam za wesele ale też nie szalejemy bo nie mamy dużego budżetu- po prostu będzie tradycyjne wesele z orkiestrą itp ale bez żadnych udziwnień typu fajerwerki czy pokaz połykaczy ognia przy akompaniamencie orkiestry dętej
Stary 2009-10-01, 17:11   #4567
merriel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Lain dzięki ci Od zawsze wydawało mi się, że chyba zły rozmiar noszę, ale byłam w szoku jak obliczyłam - zamiast noszonego przez mnie 75b powinno być ...60e :szok:
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 17:14   #4568
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
doskonale cię rozumiem- ja gdybym miała sama płacić za wesele to na pewno byłby to skromniutki obiad a potem wypasiona podróż poślubna u nas jest o tyle dobrze że rodzice płacą nam za wesele ale też nie szalejemy bo nie mamy dużego budżetu- po prostu będzie tradycyjne wesele z orkiestrą itp ale bez żadnych udziwnień typu fajerwerki czy pokaz połykaczy ognia przy akompaniamencie orkiestry dętej
my tak samo

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Lain dzięki ci Od zawsze wydawało mi się, że chyba zły rozmiar noszę, ale byłam w szoku jak obliczyłam - zamiast noszonego przez mnie 75b powinno być ...60e :szok:

kolejna uświadomiona PM ja też niedawno zderzyłam się z rzeczywistością, 23 lata żyłam w nieświadomości

Tancia
mi też się wydaje że rozmiar większa Carrera na tej PM wyglądałaby dużo lepiej, a niestety wychodzą jej bułeczki na biuscie, no i brzuch i biodra wyglądają nieciekawie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-01, 17:23   #4569
201701300931
Konto usunięte

Witam nową Pannę Młodą Ja też mam tylko obiadek weselny, chociaż troszkę większy niż Ty, bo na około 40 osób. I jest to nasz świadomy wybór, bo my oboje nie lubimy typowych wesel, jesteśmy domatorami-kanapowcami i rzadko gdzieś imprezujemy. Finansujemy sami, bo się uparliśmy

W ogóle włącza mi się w pracy postawa: mogę nienawidzić pracy, ale zrobię ją najlepiej jak się da. Niedługo mnie tam chyba przeklną, bo jak ja się w coś wbiję, to mam ekspresowe tempo...

I farta miałam dzisiaj, bo byłam bez parasola, a lało potwornie. Tylko za każdym razem jak ja wychodziłam, to na tę chwilę przestawało
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:24   #4570
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w gronie PM2010, fajnie że do Nas dołączyłaś
My płacimy sami za wesele

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
i jeszcze kilka
Ten pierwszy mi się podoba bo ma troszkę zielonego 'czegoś'
Cytat:
ja mialam miec w ten weekend, ale jakos tak nie bardzo mi pasuje (weekend z TZem ) wiec nie robie przerwy w pigulach Nobla dla wynalazcy pigul!

witaj w klubie

ale mamy na watku grzybiarzy ja bym mogla zbierac tylko kurki, bo tylko ich jestem pewna za to moja kolezanka mowi, ze ona sprawdza czy grzyb jest ok jezykiem - polizuje i jak jest gorzki to znaczy ze niedobry

a podobno w szczytowych partiach Tatr spadl sniezek czyli zgadza sie to co jakis goral powiedzial moze rzeczywiscie bedzie ostra zima
ad. 1 - ochyda
ad. 2 - hehe a jednak

Są już jakieś pomysł na nową nazwę wątku?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:35   #4571
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć :brzyda l:

ależ miałam leniwy dzień w pracy, ale jeszcze jutro i nareszcie weekend i sie zobaczę z Tz - rany coraz bardziej męczą mnie te 5-dniowe rozłąki, zazdroszczę Wam dziewczyny, ze już sobie niektóre mieszkacie ze swoimi TZtami

dziś stwierdziłam, że coraz bardziej nie chce mi sie chodzić za tą sukienka (a przecież jeszcze ani razu nie byłam ), może poszłabym w jakiejś czarnej a TZ w białym garniturze

Justytutka witam serdecznie

jakbyśmy mieli z TZ sami organizować wesele to by był też tylko obiad dla najbliższych i potem w samolot i miesiąc miodowy mamy to szczęście, że pomogą Nam rodzice

w ogóle to ostatnio zachowuję się jak jakiś niedźwiedź, który musi nagromadzić zapasy na zimę bo ciągle jem i jem, ludzie już mnie to drażnić zaczyna, zero silnej woli

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:42   #4572
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
jej, jak mnie dawno nie bylo ale wreszcie mam net to będe zaglądać cześciej
Hej

Cytat:
Aaaa sorka nie tego linka wrzuciłam. Miałam 2 karty otwarte i mi się pomyliło http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC
A tamtego zdjęcia już nie chcę pokazywać, bo im więcej na nie patrzę tym mam większy wstręt do tej sukni No ale skoro to w celu doboru odpowiedniej kiecki to ok

Jeszcze ta mi się podoba (tez już ją wcześniej wklejałam, no ale wtedy nie wiedziałyście jaką mam figurę) http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 tylko, że z tym paskiem w talii i z ramiączkami (żeby nie było ciekawskiego cycucha )
Ta pierwsza bardzo mi się podoba tzn. dół w szczególności. Druga też fajna, ale trudniej mi ją sobie wyobrazić na żywo ciekawe jak się układa.

Cytat:
http://www.annaisbridal.pl/pl/
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-sunny ta suknia jest też piękna- a takie coś na szyję optycznie wysmukla i wydłuża!! naprawdę moja szwagierka która nie ma 160cm wzrostu w czymś takim wydawała się wysoka i rozmiar szczuplejsza
Fakt, że talię wysmukla, ale powiększa biust, więc zależy na czym komu zależy Moim zdaniem co innego podkreślać swoje walory, a co innego je powiększać optycznie No i mi się takie szelki dookoła szyi kojarzą z letnimi bluzkami i bikini.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:55   #4573
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
jestem chora, tż mnie zaraził

a tak ogólnie to witam nowa PM'kę
a wy trzymajcie za mnie kciuki o 21, bo bede tez walczyc o zapisy xD

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:59   #4574
madmuazelle
BAN stały

Czesc.....

Jak znajde kabel od telefonu,to wkleje wam coś fajnego co widziałam dzisiaj w pewnym sklepie.Powiem tylko,że był to welon po bokach miały kubki i pisało/było napisane,biore ślub i stawiaj strzały tzn drinki.
Swietne,chyba sobie kupie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-01 o 21:16
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:01   #4575
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

ależ miałam leniwy dzień w pracy, ale jeszcze jutro i nareszcie weekend i sie zobaczę z Tz - rany coraz bardziej męczą mnie te 5-dniowe rozłąki
ja też przeklinam studia przez te głupie rozłąki.. w tym tygodniu to tylko 2 dni na stancji ale już od przyszłego tygodnia będę tu wam się wyżalać jak bardzo tęsknię!!! ale już jutro randka z tżtem więc mam dobry humor
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hehe u mnie 3 minuty i po sprawie chociaż myślałam że gorzej będzie bo punkt 17 i serwer padł tak się wszyscy na raz rzucili

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Fakt, że talię wysmukla, ale powiększa biust, więc zależy na czym komu zależy Moim zdaniem co innego podkreślać swoje walory, a co innego je powiększać optycznie No i mi się takie szelki dookoła szyi kojarzą z letnimi bluzkami i bikini.
masz rację- nie pomyślałam o tym powiększeniu biustu bo ja to mam maleńki biust więc jak mi coś go powiększa to się podniecam jak świr
Stary 2009-10-01, 18:08   #4576
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
hejka!
jestem chora, tż mnie zaraził

a tak ogólnie to witam nowa PM'kę

kuruj się w takim razie

będę trzymać kciuki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-01, 18:32   #4577
tancerka212
Zakorzenienie

tak Lusmarija napisała o tym jedzeniu że tyle je że aż ja zjadłam 3 kanapki i pół paczki żelek weźcie mnie ochrzańcie bo normalnie zaraz sama sobie lanie zrobię... przecież muszę trzymać figurę bo moja suknia na poprawiny jest lejąca i zaraz mój brzuszek wystający odsłoni...

a w ogóle to chcę sobie kupić w aptece jakieś witaminki czy tabletki żeby być piękna wszędzie! włosy, buzia, skóra, paznokcie.. polećcie coś.. jakieś takie Skrzypowity, Belissy to znam ale może znacie coś o czym ja nie znam a warto by było to poznać??
Stary 2009-10-01, 18:40   #4578
CarlaR
Raczkowanie

dziewczynki... może któraś wie co to za kiecuszki, gdzie mogę je znaleźć ??? Straszliwie mi się podobają ale nie wiem nic na ich temat. Liczę na Waszą pomoc

Edytowane przez CarlaR
Czas edycji: 2009-10-01 o 18:45
CarlaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:50   #4579
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarlaR Pokaż wiadomość
dziewczynki... może któraś wie co to za kiecuszki, gdzie mogę je znaleźć ??? Straszliwie mi się podobają ale nie wiem nic na ich temat. Liczę na Waszą pomoc
ja niestety nie pomogę bo nie wymiatam w firmach i modelach sukien.. jest u nas na wątku taka Kasia co się zna na kieckach ale teraz nie ma dostępu do neta więc musisz czekać.. ale to tło zdjęć jakby takie znajome się wydaje.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 18:53   #4580
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam po przerwie
Podczytywałam Was trochę, ale nie miałam siły odpisać. Ostatnio to padam na cyce
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
jej, jak mnie dawno nie bylo ale wreszcie mam net to będe zaglądać cześciej
Hello Wilczyca To świetnie, że u Ciebie wszystko OK
Cytat:
ale mamy na watku grzybiarzy ja bym mogla zbierac tylko kurki, bo tylko ich jestem pewna za to moja kolezanka mowi, ze ona sprawdza czy grzyb jest ok jezykiem - polizuje i jak jest gorzki to znaczy ze niedobry
Jak ja nie lubię zbierać grzybów
Cytat:
Witam nową PM-kę
My też sami płacimy za wesele, ale mamy takie tradycyjne na ok. 100 osób. To od zawsze było nasze marzenie i powolutku je realizujemy

Dziewczyny, wie ktoś co się dzieje z Kubusewą? Coś długo jej nie było na wątku.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 18:56   #4581
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wie ktoś co się dzieje z Kubusewą? Coś długo jej nie było na wątku.
albo mi się zdaje albo ona mówiła ze teraz będzie zajęta i będzie tylko podczytywać ale się nie udzielać ale głowy to sobie nie dam uciąć czy to ona mówiła czy to mi się śniło
Stary 2009-10-01, 19:09   #4582
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Masz to jak w banku

Cytat:
Napisane przez CarlaR Pokaż wiadomość
Hmmm... ciężki orzech kwiat jak z Vogue & She, ale często suknie różnych firm są do siebie podobne, więc już nie wiem. Zaraz sprawdzę czy to ma coś w spólnego z tym co myślę.

Edit: sorry, ale jednak nie wiem co to za suknie. Ten kwiat mnie zmylił
Załącznik 2556324

Cytat:
albo mi się zdaje albo ona mówiła ze teraz będzie zajęta i będzie tylko podczytywać ale się nie udzielać ale głowy to sobie nie dam uciąć czy to ona mówiła czy to mi się śniło
Nie śniło Ci się, bo Ja też coś kojarzę, że wspominała jakiś czas temu, że nie ma chwilowo czasu.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-01 o 19:21
Stary 2009-10-01, 19:58   #4583
metkaa
Zakorzenienie

czesc
witam w naszym gronioe nowa PM
ale beznadziejna pogoda

Cytat:
Aaaa sorka nie tego linka wrzuciłam. Miałam 2 karty otwarte i mi się pomyliło http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC
A tamtego zdjęcia już nie chcę pokazywać, bo im więcej na nie patrzę tym mam większy wstręt do tej sukni No ale skoro to w celu doboru odpowiedniej kiecki to ok

Jeszcze ta mi się podoba (tez już ją wcześniej wklejałam, no ale wtedy nie wiedziałyście jaką mam figurę) http://www.maggiesottero.com/dress.a...15&style=J1186 tylko, że z tym paskiem w talii i z ramiączkami (żeby nie było ciekawskiego cycucha )
mi sie ta druga podoba

justytutka bardzo ładna sukienka,

certina4 moim zdaniem ta pani wyglada nie ładnie, ma brzuszek a scisneła sie w tej kiecce jak nie wiem co, brzydko wyglada
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 20:02   #4584
Jazzmanka
Zadomowienie

Co do kobitki w Carrerze, to na jednym zdjęciu stoi bokiem (jak jakas pani jej rzyczenia składa) i widać dość mocne wybrzuszenie, więc Ja bym jednak obstawiała ciążę. Może zamówiła kiecę nie będąc jeszcze w ciąży bo chyba nikt by się nie wbijał w taką kiecę z takim brzuchem aczkolwiek mogę się mylić.
Stary 2009-10-01, 20:08   #4585
BlackAngel
Adwokat diabła

udało się

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-01, 20:33   #4586
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
udało się
witaj w klubie

właśnie znalazłam sobie wątek na wizażu młode mamusie do 23 roku życia- aż gęsiej skórki dostałam jak zaczęłam czytać chyba po te tabletki anty pójdę szybciej niż mi się wydaje
Stary 2009-10-01, 20:38   #4587
lusmarija
Wtajemniczenie

chyba mnie wirtualnie pozarażałyście, bo siedzę i się trzęsę z zimna brrrrr
obym tylko sie nie rozchorowała

coś mi się wydaje, że Kubusewa ma się do obrony uczy (?) ale mogę się mylić

ja od trzech dni łykam Belisse ze skrzypem, bo jesień się zaczęła, a zawsze wiosna/jesień staram sie brać jakieś takie tabletki

Black, fajnie, ze Ci się udało zapisać na zajęcia (nigdy tego nie lubiłam, choć przyznaje że zawsze miałam szczęście i udawało mi sie zapisać na to co chciałam, ) mi na razie pozostaje tylko praca i praca, bo nie poszłam w końcu na żadną podyplomówkę, może w przyszłym roku

Stary 2009-10-01, 20:53   #4588
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
udało się
Mówiąc nieskromnie, z naszymi kciukami zawsze się udaje
Stary 2009-10-01, 20:57   #4589
lusmarija
Wtajemniczenie

nudzi mi się

Stary 2009-10-01, 20:58   #4590
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja niestety nie pomogę bo nie wymiatam w firmach i modelach sukien.. jest u nas na wątku taka Kasia co się zna na kieckach ale teraz nie ma dostępu do neta więc musisz czekać.. ale to tło zdjęć jakby takie znajome się wydaje.....
Jak zobaczyłam te fotki to od razu sobie właśnie tak pomyślałam, że gdzieś już widziałam to tło. Mam w swoich zbiorach fotkę sukni z tej kolekcji, ale niestety ściągnęłam ją z wizażu, więc też nie wiem co to za firma
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości