|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 2
Ja to robiłam w takiej małej wąskiej ale długiej foremce
jak się patrzy z przodu to ma kształt litery D taka rynienka :P
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
A to mój maluszek, też się pochwalę
taki PRAWIE synek roczny Fiore
|
#2283 |
|
Przyczajenie
|
eh, ta dieta jest cudowna
no bo w jakiej innej moglabym siedziec tak pozno w nocy i pic pyszniutkie, cieplutkie i slodziutkie kakalko? tak mi sie chcialo cieplego i slodkiego(slodzikowego) i czekoladowego, a akurat mialam wszystko pod reka i pije sobie na dobry sen dzisiaj moj ostatni, siodmy dzien uderzeniowki, jutro kochane warzywka ), ciut soli i pieprzu... palce lizac (tzn. tak przypuszczam, jeszcze nie probowalam ) milej nocki zycze i bede Was "sledzic" pewnie jeszcze dlugo dlugo
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zadomowienie
|
Ale fajny
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Chyba pójdę już do łóżeczka tak ładnie na mnie podusia patrzy ![]() Dobrej nocy, i miłego chudnięcia |
|
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
DO-BRA-NOC
Wszystkim dziewczynkom!
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Heeeeeeej! Dzisiaj już P+W
Ja zaraz wybieram się na uczelnię na moje pierwsze seminarium w języku angielskim Boję się trochę ![]() Rano wskoczyłam na wagę i zanotowałam lekki spadek bo o 0.7kg Może i spodziewałam się troszkę więcej po tych 10 dniach 2fazy ale przypomniało mi się że @ mnie czeka za dwa dni i wszystko stało się jasne a waga zaczęła mnie cieszyć Jak po @ nie spadnie to wtedy się z wagą odpowiednio rozliczę ![]() Biorę piernika w rękę i biegnę! A jak tam Wasze poranki?
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry bardzo
! Wstawać śpiochy !!!Moja waga zarejestrowała dziś spadek aż o 0,1 kg ! Cóż za piękny wynik Od dziś jestem na warzywkach więc humor mi dopisuje, coprawda za oknem zanosi się na deszcz ale nic to ! Nie damy się ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- O proszę widzę , że wrocław zwarty i gotowy do kolejnego starcia dietowego Brawo
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
no toja się melduję...
mam kaca i kilo na minus i wracam do łóżka........... nadrobię później.
|
|
#2289 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! No wstawać i chwalić się co tam dobrego
Smutno mi tak samej pić kawkę
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Witam piękne laseczki
![]() Isabel nic się nie martw po @ waga poleci ,zobaczysz. Cocci o jakim kacu piszesz,coś Ty poszalałaś ?? Bogaczko mi też waga pokazała mega spadek 0,1 kg ![]() Tak na prawdę to mnie to wkurza,wczoraj miałam wzrost o 0,5 kg dzisiaj oszałamiający spadek nie wiem czy to przez warzywka.
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo zadziwiające są te wahania na wadze
Ale najważniejsze że cały czas po malutku w dół ... i tak jest chyba najlepiej
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też muszę mieć od razu efekty bo inaczej bym się poddała.
Ja się wkurzam bo przed Dukanem byłam na innej diecie i teraz razem z tą dietką mam prawie 10 kg mniej tzn. przed wczoraj brakowało mi do tego wyniku 0,2 kg a dziś brakuje mi 0,7 kg.Nie mogę się doczekać tej magicznej dla mnie dychy
|
#2293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieny wiolqn to ja tez sprobuje tak ale wydaje mi sie ze on taki dosc suchy wyjdzie czy nie? ja wczesniej robila ta wersje z drozdzami i maka kuku i ten byl naprawde zarabisty, ale odstawilam make i dopiero zaczelam chudnac wiec to chyba nie dzialalo korzystnie |
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
witam w ten piekny słoneczny dzionek
moje dzieciaczki pieknie ładnie wstały dzis o 5:50 :P jeszcze ciemno na dworze a oni sie bawili w najlepsze na dywanie ja dochodziłam do siebie na łozku zerkajac na nich spod jednego oka ale moja waga dzis ładnie sie odczepiła od 69 i pokazała 68,7 moja kochana wagunia
|
|
#2295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz mi sie wydaje ze tarta po prostu jest taka plaska, normalnie to sie na nia tam wrzuca jeszcze owoce albo mase czy cos ale i tak nie wyglada jak "normalne" ciasto wiec sie nie martw pewnie wszystko zrobilas jak trzeba |
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja nie mogę się doczekać kiedy moja waga pokaże mi 70.00 ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Idę na śniadanko, bo w żołądku coś ssie Zrobię sobie wieśniaka z pomidorkiem bo te moje "wieśniaki" pożarły mi wczoraj moją wędlinkę z indyka
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi smakowała i rodzicom też więc się ciesze Hej dziewczyny u mnie piękne słoneczko świeci aż żyć się chce Ja już jestem po śniadanku śledzik w sosie jogurtowo musztardowym, na obiadek mam gołąbki Nic zbieram się na uczelnie. Miłego dnia życze wszytskim
Życie nie oferuje wyjaśnień czy przeprosin. To my je wymyślamy. Dieta Dukana: 15.09.2009-9:15- 63kg ![]() Faza I zakończona 20.09.2009- 61kg ![]() Faza II 23.09.2009-60kg ![]() 06.10.2009-59kg ![]() 15.10.2009- 58kg miesiąc diety |
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
takw ogole to ja sie nie przywitalam
cholera przepraszamno to witam wszystkie Dukanki, czytam was juz od 8.00 bo wczoraj mialam kupe roboty i dzisiaj musze nadrobic ufff
|
|
|
|
#2299 |
|
BAN stały
|
ja mimo wczorajszego podjadania "na zdrowie" dzisiaj mam lekki spadek. po 7 dniach II fazy mam... -0,4. Dość niewiele jak na tydzień diety, zwłaszcza, że te 7 dni to 3 dni warzyw i 4 protein .
![]() Ogólnie dietę mam od 20 września i wynik -3kg i ten ogolny rozrachunek mnie jakoś tam podbudowuje, ale rewelacją to nie jest patrząc na wyniki w II fazie.
|
|
|
|
#2300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana NiKaNu mi pierwszy kilogram spadl po szesciu tygodniach a ja sie nie zlamalam, nie ukrywam ze to dziewczyny na forum mnie podtrzymaly na duchu i jestem im za to bardzo wdzieczna |
|
|
|
|
#2301 |
|
BAN stały
|
Didier a ile masz wzrostu jeśli można wiedzieć? ;> wiem, że pytanie związane z poprzednim postem
|
|
|
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
![]() To będziesz mega chuda jak osiągniesz swój cel Ja przy wzroście 166 chcę ważyć 62
|
|
|
|
#2304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz, Dukan w tescie okreslil moja wage na 64,.. natomiast przed porodem wazylam 60 mi sie wydaje ze nie bylam za chuda ale im dluzej dukanuje tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze 60 kg jest juz dla mnie nieosiagalne niestety
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dukanki
![]() Przyszlam do pracy zmeczona dietka, ale na nowo zmotywowana bo... dzis zaczynam czwarty dzien fazy uderzeniowej, a juz polecialo 4 kg! Rewelacja. Nie wiem jak Wy, ale ja moje ostatnie bole glowy przybraly na sile... nie wiem czy to zwiazane ze zmiana sposobu odzywiania, ale fakt jest taki, ze nie tryskam energia Jakie macie doswiadczenia z takimi problemami? Serdecznie pozdrawiam
|
#2306 |
|
BAN stały
|
ja mam wagę 64 kg przy wzroście 173 i wierzcie mi, że nie pasuje do mnie określenie "mega chuda"
|
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
NiKaNu a ile chcesz ważyć ?
|
|
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
Witam Drogie Dukanki - w Warszawie szaro, wietrznie i zimno, brrrr...
Wróciłam w końcu z wojaży i mam chyba dobrą wiadomość dla wszystkich obawiających się jojo na Dukanie - w hotelu zdarzyła mi się i brzoskwinia, i ciasteczko z cynamonem, fakt, że się pilnowałam generalnie, ale dostępu do produktów dietkowych nie było, a i ruch ograniczony bardzo, bo zamiast prawie codziennego pływania raz poszłam na siłownię (choć pracowałam po 14 godzin dziennie dla równowagi). Biorąc to wszystko pod uwagę, wchodziłam dziś na wagę z pewną taką nieśmiałością... A tu bardzo ładnie, żadnego przyrostu, wszystko cacy No i rozważam przejście na system 5P/2PW, bo tak mi łatwiej - w tygodniu trzymam dietę i pichcę proteiny na szybko, a w weekendy moge sobie poszamać warzywka i pocudować w kuchni. Czy któraś z Was szła tym trybem? Jakie były efekty? Jakieś niepożądane skutki uboczne? Podpowiedzcie, proszę PS No i wszystkie Szanowne Mamusie prezentujące tu Swoje Pociechy informuję, że śliczne i słodkie się Wam potomstwo przytrafiło!
Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009 Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg Aktualnie: 75,8 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png |
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Lanka. U mnie wręcz przeciwnie,odkąd jestem na diecie zapomniałam co to ból głowy a wcześniej bardzo często miałam z tym problem i właśnie teraz mam dużo więcej energii. Każdy organizm jest inny i może nie na każdego tak działa jak na mnie. A może powodem jest zupełnie coś innego i to tylko taki zbieg okoliczności że na diecie masz gorsze samopoczucie
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o cykl P/W to ja idę 4/3. Myślę, że 5/2 to trochę za mało dni warzywnych. A co do dziewczyn to prawda: muszę mieć je na oku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

jak się patrzy z przodu to ma kształt litery D taka rynienka :P

Fiore
tak mi sie chcialo cieplego i slodkiego(slodzikowego) i czekoladowego, a akurat mialam wszystko pod reka i pije sobie na dobry sen

i wszystko stało się jasne a waga zaczęła mnie cieszyć

cholera przepraszam