|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4412 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Michał ciekawie ciekawie..
zauważcie że jak świat kręci sie w okół facetów.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinka.. tylko tyle masz.. ja miałam ponad 160 pytań.. faajnie masz ![]() ![]() ![]() Alkamor ![]() ![]() Witam, dobry wieczór.. jestem dopiero teraz.. od na praca, potem wizyta u okulisty, a teraz pakowanie.. znowu na zjazd..ale się nie chce, mówię Wam.. spakowałam pidżamkę ciepłą hihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-01 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy jeszcze u dziadka
dziś wynieśliśmy tamte meble, umyłam okna w kuchni i małym pokoju wyprałam firany, i rozłożyliśmy dywan w małym jutro reszta u okulisty nic się nie wyjaśniło, dostaliśmy krople i przez pięć dni przed następną wizytą (21.10) mamy zakraplać oczka a potem lekarka znowu go obejrzy i powie co i jak powiedziała wstępnie, że faktycznie oczko lewe ucieka, ale póki co jest w normie i nie ma co się martwić ale wystaliśmy się ponad godzinę w sumie... ehhh piec nowy mamy już w domu tam niestety niefajnie się dziadek zaczyna zachowywać, jak wczoraj było spoko tak dziś zachowuje się okropnie obiecał że kupi nam butlę z gazem, ale dziś powiedział że nie kupi i wydarł się na nas ![]()
#4415 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() widzilam go na n-k zwykly chlopak... a dzisja 1 raz do mnie zadzwonił....i gadalismy 45minut.... ![]() ![]() ![]() i juz mi zaproponowal zebym przyjechla do Katowi na jakis koncer on tam bedzie z kumplami i ze niby mi za nocleg i bilet zapłaci.... ![]() Kurde jakos to dziwnie jest,.,.,,.tak ogolnie..... Jeszce komus złamie serce.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o matko!! a czemu to tak z tym urlopem ![]() ![]() a wogóle dowiadywałaś sie jakoś czy masz szanse ?? ja tak jeszcze szybciutko o tej bravurce. Moim skromnym zdaniem nie da się zajść w ciążę tak szybko po porodzie...gdyby to było 1,5 miesiąca po...no chociaż miesiąc...ale 2-3 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzis zrobilam test P. gdyz jestem na gg na niewidoczym i mam opis"Smak Ciszy... ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze chyba mi na nim zalerzy troszke.... A dzis walsnie mailam do niego dzownic ale jakos wyszlko ze Michal zadzownil....ale wsumie On troszke mi humorek poprawił... ide lulać z tego wszytskiego...BUZKA ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kobietki..miłego weekendu
![]()
#4420 |
BAN stały
|
Witam, bedę wieczorkiem.. miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja jakos wczoraj nie mialam nic pisac przez ta afere na tamtym watku ![]() mam nadzieje, ze Mischoko sie odzewie ![]() Dzis o 17 ide do lekarza wiec prosze o trzymanie kciuków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
to się rozpisała
![]() Cytat:
![]() Domi a Ty póki co nie masz przeciwwskazań do SN ?? A może Mishoko tak intensywnie się z mężem godzi ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie ![]() ale ja nie chce cc, wole poród naturalny ![]() Jedynie okluary do kompa nosze, ale to -1 mam, a do cc to conajmniej -3 musi byc podobno ![]() Zanka jak moge Ci polecic, to wprowadzcie sie w sobote, podobno do nowego mieszkania powinno sie wprowadzac w sobote, bo to jakies swieto...nie wiem, mysmy tak zrobili ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-02 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ile trzeba mieć dioptrii do CC ale to też nie tylko zależy chyba od tego tylko od rodzaju wady wzroku ![]() a bierzesz ZZO ?? cykasz się tego SN ?? przyznaj się ![]() też słyszałam o tej sobocie ale my się przeprowadzaliśmy zawsze w tygodniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e te dwa dni jeszcze wytrzyma, za to jaka później bedzie satysfakcja ![]() zabij mnie albo mi nie wierz, ale ja o porodzie w ogole nie mysle, nie nakrecam sie, na szkole rodzenia mowia ze to nei takie straszne, jestem optymistycznie nastawiona ![]() zreszta lekarz mi mowil, ze osoby mojej postury rodza bardzo szybko, a polozne na SR rodzenia, ze duzo zalezy od nastawienia i psychiki ![]() a ZZO nie biore, bo u nas nie daja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bede trzymac kicuki za wizyte.... ![]() Dzien dobry ![]() Jade do miasta jak wroce to sie odezwe... ![]() buzka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam ![]() ![]() ![]() Ja powiem szczerze, że nastawiłam się na coś strasznego, okropnego itd...ale miałam też podejście, że skoro inne dają radę to czemu ja mam nie dać ?? coprawda później się to troszkę zweryfikowało, bo już na porodówce im większe były skurcze tym bardziej się modliłam o CC i mówiłam, że ja nie dam rady...że to już bardziej nie może boleć bo to niemożliwe (okazało się, że możliwe ![]() ![]() ![]() Ja ZZO też nie miałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymam tu ani dnia dłużej, wszystko zależy od tego kiedy uda nam się tam wszystko przenieść i poukładać
ale myślę, że już dziś
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanka a Wy dopiero po południu czy w dzień sie przeprowadzacie ?? dużo macie do przeniesienia ?? I wogóle jak te garnki ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
garnki spoko jak na taką cenę, ale kupiliśmy piec z garnkami, 6 elementów i wartę są ponad 200 zł
teraz mąż poszedł oddać krew do PCK i jak wróci przenosimy się dalej, najpierw rzeczy nasze, a popołudniu jak kolega męża z pracy wróci to będą meble przenosić. póki co zastój
#4432 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() M. dalej nie pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki piec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Konto usunięte
|
Smutno mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No co z tym Michalem? Nie odezwal sie? A ty probowalas??? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4437 | |||
Zakorzenienie
|
tam mialo byc: nie mialam ochoty nic pisac
![]() Cytat:
No właśnie tyle osób daje rade. Ja chce do szkoly rodzenia bo mamy za darmo i szpital pod nosem ![]() ![]() a moj Tz chcial koniecznie zebym mial zzo, ale sie okazalo, że nie daja u nas w szpitalu ![]() U nas cos babka na SR mowila, ze jest kryzys 7ego cm i wtedy jak jest takie rozwarcie to juz jest taka rezygnacja, ze kazda rodzaca wola o cc ciecie, ze czego ja tak mecza itp. I ze niby to chwila trwa a potym kryzysie juz przychodzi taka sila, ze latwo idzie do 10ego ![]() Cytat:
Cytat:
a co to za piec? Zeby maz nie byl padniety po oddaniu krwi... |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4438 |
Konto usunięte
|
Syla przedwczoraj tak wieczorem pisał że już jedzie do Belgradu i w ogóle miłej zabawy, odezwie się rano... Rano wczoraj faktycznie o 10.45 wysłał smsa że już dotarł cały i jak tam moje kłopoty mieszkaniowe... ja byłam zalatana trochę więc dopiero o 14 mu odpisałam że no, nie za fajnie... Myślałam że pociągnie ten temat i napisze "co jest? Dlaczego?". Ale była cisza... o 20 napisałam mu jeszcze smska jak tam Belgrad i czy zabiegany jest... cisza... ok.23 zadzwoniłam i na prywatny i na firmówkę... nie odebrał...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Zakorzenienie
|
wiesz co Kuba już jakiś czas ma dwie jedynki na górze i gdzieś czytałam, że jeżeli dziecko aktywnie ssie to nie ma jak ugryźć...i coś w tym chyba jest bo jak rzeczywiście je to nie gryzie...a jak już zaczyna sie bawić to podgryza
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to i tak od 28 t.c chodziłam z rozwarciem a od chyba 33 t.c czy jakoś tak miałam rozwarcie 3 cm i tak chodziłam..więc niby miałam mniej do pokonania....ale jakoś tego nie odczułam ![]() Co do CC to ja położnym nic nie mówiłam... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
paolla moze taki zabiegany jest, albo kasy na komie nie ma, albo mu padla komorka... no nie wiem
Pamietacie jeszcze jak gadalam wam o stazu, ze mialam dzwonic...?? No i jednak kicha, nigdzie nie chca na staz !! NIGDZIE!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.