![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
aaa kumam
![]() ![]() piotrek ma manie zamykania kazdych drzwi.. dzisiaj zamknal koty w kibelku ![]() ![]() dobrze, ze sprawdzilam przed wyjsciem do pracy bo by tam sterczaly do 16.00 ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
hellooooo
u nas tez własnie dzień śmieciarki ![]() ![]() ![]() ale najsuperaśniej jak zabiera frakcję suchą, wtedy ma podnośnik i podnosi kosz do góry i jak dynda tak w górze, to Miki pieje z radości a wczoraj byliśmy znowu na mostku i pracowała tam kopara przez pół godziny eksbobas przyglądał sie jej z zaciekawieniem, tłumaczył mi cały czas po bobasowemu co też ten sprzęt wyrabia ![]() zdrówka dla naszych wizażowych pociech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item754893139_...b.html#gallery
kupilam mlodemu kurtke ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
Piteros jaki lansiarz
![]() zauważyłam, co do rozmiarówki, to okrycia wierzchnie mają jakieś większe gabaryty, Miki ostatnio jeszcze mieści sie w kurteczkę Umbro 74 ![]() ale bielizna w takich rozmiarach to juz dawno sie kisi w przechowalni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
To Borys zamknal sie na wakacjach w sypialni, a ze tam byly zamki w drzwiach i nie bylo kluczy, to przez 45min nie moglismy go otworzyc. Drzwi sie zatrzasnely, mieszkalismy niby na parterze, ale okno bylo na tak jakby 2 pietrze i nie dalo sie tamtedy wejsc.Nie mielismy kluczy, wlasciciela nie bylo...normalnie kosmos. Na szczescie to byl wieczor i on od razu zasnal i nie wiedzial, ze nie mozna otworzyc. Po 45min. znalezlismy klucze schowane w takiej kanciapce pod schodami heh..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
Baby
Ależ mi Ola rozpierdyk zrobiła w ciuchach przeznaczonych i ułożonych żeby zaraz pranie wstawić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baby to widzę, że śmieciary są różnokolorowe ![]()
#2917 |
Zakorzenienie
|
nasze śmieciary są super czadowe
![]() ![]() ![]() http://www.mposita.lublin.pl/ nie dziwie sie bobasy miękną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Foto zrobione pokażę Wam wieczorkiem
![]()
#2920 |
Zakorzenienie
|
wiecie, mam zawsze problem ze znalezieniem kluczy ... dzisiaj rano wychodzimy - ja ubrana, mała ubrana no i... gdzie są klucze??? 9nigdy nie pamiętam gdzie kładę... mruczę więc, Łuśka nie widziałaś gdzieś kluczy?
za chwilę słyszę dzwonienie, mała niesie mi zgubę.. (odłożyłam na półkę) nareszcie zaczyna być pożyteczna ![]() Verona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
ja bylam spokojna, bo wiedzialam, ze zasnal on problemow z tym nie ma, a pozatym co moglam zrobic? szukalismy wyjscia no i po 45 min dopiero znalezlismy heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
no pewnie, ze spokój jest ważny, ale ja panikara jestem
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- chociaż, w sumie w sytuacjach kryzysowych potrafię się opanować... |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Konto usunięte
|
Jowisz, Maks ponad 2 tyg mial katar!!! Pierwszy tydzien lało sie z nosa jak z kranu, drugi tydz juz lepiej ale daleko do "ok". W pewnym momencie nawet zaczelo mu gardlo siadać ale szybko je usprawnilam
![]() Na katar sosowalam: Euphorbium, Nasivin i Disnemar, poduszke skrapiałam olbasem, dawalam Juvit C i wapno. jak zaczelo siadać gardlo poszlam do lekarki zeby je obejrzala. Powiedziala ze taki zestaw jaki stosuję jest wystarczający a na gardlo psikac Tantum Verde (bdb jest tez na ząbkowanie!!!), dawalam tez syrop z cebuli i miodu. Dziewczyny, jakie macie nawilżacze powietrza, jaki polecacie?? Chcialam juz rok temu kupic ale poddalam, zgłupiałam który jest dobry a ktory nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Wtajemniczenie
|
hej babeczki.....
u nas juz dobrze tzn byłam z lila wczoraj u kontroli i juz brak bialyn nalotów na migdałkach i katar przeszedł... takze super.... i pomyslec ze to wszystko sie zaczeło od głupiego kataru ![]() antybiotyk do niedzieli.... a i własnie zauwazyłam ze juz sezon 6 gotowych sie zaczal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() w koncu zasluzony relaksik mam ![]() ![]() ![]() Jowiszku - wspolczuje kataru, u nas niedawno minal a jak sobie przypomne to horror ![]() ![]() Iga pewnie sie zarazila od tego malego jak bylas u psioly...szkoda, ze cie nie uprzedzila. Leonko - super, ze juz z Lilunia lepiej ![]() ![]() Kasiulka - widze, ze spoznilam sie na promolszyn misiaczka ![]() ![]() ![]() Anisia - fajna upolowalas Piterkowi kurtke ![]() ja mam w sumie teraz 3 na oku, niby zimowe ale podobaja mi sie wszystkie i nie wiem co licytowac ![]() Anka - udanej zabawy ![]() Miki widze ma podobne upodobania zabawkowe jak Maja - plastikowe pudelko po patyczkach do uszu ![]() dzis ubralam mloda na spacer w 3 dlugie rekawy (body, bluza i misiek) ale tak p.izdzilo, ze myslalam, ze leb nam urwie ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2009-10-02 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
licze ze podrepta w niej i cala zime
![]() ![]() ![]() ![]() a dzisiaj moje bejbe ryczalo jak zostawialam go z moja tesciowa, a jak TZ zostawia go z moja mama to jest banan jak tylko wejdzie do mamy mieszkania i zapomina o TZ ![]()
#2927 |
Zakorzenienie
|
Ania - ty mi tu przestan bo my przecie tez taboretowe juz prawie sa
![]() a tak serio to pewnie Piter bardziej lubi twoja mame, mysle, ze ona jest cieplejsza kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie
Kasiulka dziękuję ci bardzo ![]() anka Karolek przesyła Mikiemu dziu dziu dziu a u nas na placu wielki rozpier....bo faceci obkopują nam dom i robią piorunochrony i drynują nam dookoła wygląda to okropnie nawet nie mam gdzie dzieciaki wypuścić |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
O raaaaaany... jaka Mati zachwycona zdjęciem Mikiego
![]() ![]() Noc znowu komarna ![]() ![]() ![]() Śmieciary mnie rozwaliły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Powróciłam z zakupów ![]() ![]() Maluśna wiesz co? nie bój żaby i dla Ciebie uzbieram ![]() ![]() Leoncia super, że z Lilunią lepiej. U* nas dziś też pizga zimno jak w Suwalkach! Szok! Ola ubrana w bodziak bluzeczkę spódnicę jeansową taką okrywającą plecy na szelkach, grube rajstopy, polar - ten płaszczyk gruby, trzewiki i koc miala chłodne łapki!!! niech przyłazi ten śpiwór bo skonam. A do mnie dojechał Addict Shine ![]() ![]() ![]()
#2932 |
Wtajemniczenie
|
ja smieciarek prawie nie widze bo przyjezdzaja ok 6-tej... czasem tylko jestem wsciekla jak za glosno sie tluka i przeszkadzaja mi we snie...
a poza tym KUPILAM LAPTOPA.... i juz mnie wkurza.... wczoraj spedzilam chyba 2 godziny zeby odinstalowac rzeczy, ktorych w nim nie potrzebuje.. i juz pomine fakt, ze musialam jezdzic do dwoch sklepow, zeby go dostac bo w pierwszym po zaplaceniu okazalo sie ze osoba przede mna zabrala ostatni z magazynu......
#2933 |
Zakorzenienie
|
ciekawe, czy to faktycznie sie tak sprawdza:
http://www.ekobaby.pl/sklep.php?cat=16&id=29&ec=0 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Karolek dziś był taki marudny właściwie po krótkim zastanowieniu to on od dobrych kilka dni jest taki ciągle uczepiony u nogi i tylko na ręce
jak go nie wezmę to chodzi buczy dziś to nie mogłam sobie zrobić śniadania o kawie nie wspomnę dałam go spać i mam chwilę spokoju// ![]() ![]() jakoś mi się zimno zrobiło chyba muszę się chwycić jakieś roboty ooo może prasowanie bo cała sterta czeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokazalabym na zdjeciu jakie sa u ans, ale nie znalazlam. Swieciary u nas przyjezdzaja o 23, o 2 w nocy o 6 rao, o 9 i robia tai halas, ze nie sposob sie obudzic. Kazda smieciara jest od czegos innego. Cytat:
![]() Poszlismy do pediatry i mialyscie racje kochane, to wezelek limfatyczny powiekszony przez zeby. Dala nam cos takiego co ma dac mu ukojenie i uspokoic go troche.. mam nadzieje. Jednka najgorsze w tym wszystkim ejst to, ze poszlismy, a tam jakas matka przyprowadzila dziecko chore na cos zakzaznego i pediatra pozamykala wszystkie drzwi a nas czekajacych zamknela w oddzielnym pokoju i tak sobei mysle, ze powietrze jest calyc zas to samo, a w gabinecie pediatry tym bardziej, mimo ze spryskala potem wszystko jakims srodkiem dezynfekujacym, ale cholercia, czlowiek teraz zyje w starchu, co to za dziadostwo. Jowiszku w pn wysle oliwe, bo jutro poczta zamknieta, wiec nawet sie nie oplaca. lepiej jak swieza Ci wysle dopiero co wycisnieta ![]() Anka jaki smiesznotek Miki ![]() ![]() Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-10-02 o 15:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Marti, cieszę się, że nasza diagnoza się potwierdziła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze nagrac wam jak wrzeszczy dzis mlody, chyba czegos takiego ejszcze nie slyszeliscie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
moj tez dzisiaj przechodzi samego siebie... dobrze, ze juz spi bo juz go mialam dosyc, lazi od 16 i stęka, kwęka, snuje sie, przewraca, chwile pobawi i znow w kolko macieju, poszlam pranie wstawic - histeria a pralka nawet nie wlaczona, przeszkadza mu ze jest
![]() buzia cala obszczypana ze sliny, kataru i ch... wie czego ![]() no i ****zi mi caly dzien dzisiaj... wlaczylam juz ogrzewanie, a nogi mam jak lody... ide se machnac drinka bo mam dosyc
#2939 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś dzień pod hasłem zakupów
![]() ![]()
#2940 |
Zakorzenienie
|
Kasia - no jak zwykle zakupki boskie
![]() ![]() ![]() tez powinnam pobuszowac na all, kurtki dla Majki nadal nie mam, chyba nie powinnam chadzac na spacery bo ona w bluzie w wozku siedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.