|
|
#1141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My Style Diary VII
Cytat:
serio juz mysle o tym, tylko jakos ostatecznie sie zmusic nie moge. dziekuje Ty jestes zadowolona z zalozenia bloga?dziekuje co do butow, to ja juz od jakiegos czasu nosze botki, a teraz jak tak zimno i pada, to obowiazkowo. Marzne okropnie ![]() Cytat:
|
|
#1142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Dziękuję ![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
Twoje są boskie, wiesz o tym i nie będę chwalić każdego osobno, bo tylko bym się powtarzała. Co do spodni, faktycznie zaburzają trochę proporcje, ale wygląda to nieziemsko z resztą zestawu![]() Dziękuję ![]() Dziękuję Cytat:
|
||||
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
*jaki kolor rajstop do fioletowej sukienki ?
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem trochę papiszynkę, bo faktycznie dziwne pytanie.
Botki sama noszę już dawno i nie patrzę na innych. Nie podążaj za tłumem, jak masz ochotę to je wkładaj, jak nie to nie
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam na stylio dodaję i tu
(wybaczcie znaczek stylio na zdjęciach)
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Katia w pierwszym nie pasuje mi ten pasek w talii, bez byłoby lepiej. Drugi zestaw świetny, skąd spódniczka? Bo bluzka to atmosphere?
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawialam się nad tym paskiem inny pewnie byłby lepszy, a bez niego jakoś goło mi było ![]() spódniczka z C&A kupiona na wyprzedaży letniej, a bluzka rzeczywiście atmo
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
oba fajne, moze w pierwszym zdjeclabym/obnizyla pasek, ale i tak jest super
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że Was strasznie zamęczam. Dodaję kolejny zestaw i na jakiś tydzien dam Wam spokój
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza super ! I jeszcze ta fryzura ! Po prostu rewelacja !
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj do pracy byłam ubrana właśnie tak: Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-10-02 o 18:09 |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd botki?
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Super!! Bardzo mi się podoba! Świetne rurki i kamizelka!
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Zuza678
Na watku się nie udzielałam, ale śledze go od dawna i chciałam juz wczesniej napisac ale jakoś tak wyszło że dopiero teraz, a mianowicie chciałam powiedzieć że masz super wyczucie stylu, wszystko super dobierasz ciuszki, biżuterie itp i co najwazniejsze chdzisz w tym co Ci sie podoba i dobrze się w tym czujesz. Jesteś piękną dziewczyną na każdym zdjęciu widać piekną rozradowaną buźke co jest najwazniejsze. Ja narazie pracuje nad swoim stylem i staram sie nie przejmowac komentarzami i głupim gapieniem ludzi. A dla Ciebie wielkie brawa za odwagę bo chociaż strasznie podobają mi sie Twoje zestawy i sama wiem że są super to ze względu na ludzi w moim mieście bym tego nie załozyła bo czuła bym sie głupio jak Oni by sie na mnie patrzyli.
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza wow, jaka piekna bluzka
W sensie ta kremowa (biala?) z koronka.Skad, za ile, dawno kupiona?
|
#1160 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
strasznie mi milo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje, botki sa z deichmanna z kolekcji cindy crawford Cytat:
powiem Ci, ze ja mieszkam na takiej prowincji, pracuje w rowniez dosc konserwatywnym towarzystwie. Nie raz slysze uszczypliwe uwagi, widze te nieprzychylne spojrzenia. Sa tez komantarze, ze ile to ja mam torebek, ile butow, itd. bo ludzie tutaj stosuja zasade 'jedne buty na lato, jedne na zime', a 2 torebki to juz szczyt luksusu, bo po co wiecej.Dlatego nie przejmuj sie tym, nie warto, a te ich uszczypliwe uwagi schowaj gleboko i nawet nie mysl o nich. To czysta zazdrosc i w ogole taka nasza ludzka zawisc i ta okropna malomiasteczkowosc. Bardzo sie ciesze, ze podoba Ci sie moj styl wklajaj sie czasem ![]() Cytat:
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd". Moja strefa, mój blog http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/ Edytowane przez zuza678 Czas edycji: 2009-10-04 o 09:54 |
||||
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
katia84, super zestawy!!!
zuza, kolejny cudny zestaw!! Tą bluzkę sama widziałam kilka dni temu (w tej wersji i czarnej), ale jakoś sie zdecydować nie mogłam A wygląda przepięknie!Co do bloga - hmm, czy jestem zadowolona? W sumie tak, bo mam jakoś wszystko poorganizowane, łątwiej mi też podglądać inne blogi bo mam poprostu w obserwowanych więc nie przegapię. Najlepsze jednak i tak są komentarze "życzliwych" anonimów, najczęśćiej praktycznie nie na temat, ale poprostu wystarczy je olewać, a w sumie bez nich to by nudno było
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
ZUZA --- > Wiesz, ze jestem Twoją wielbicielką ale co tam i tym razem powzdycham do Twoich zestawików
![]() Byłam pewna, że pozwalając sobie na taką dowolność w stroju i eksperymenty modowe obracasz się się w tolerancyjnym towarzystwie a tu proszę. . . Po Twoim poście jest mi troszkę raźniej bo i mnie każdy na każdą inność aniżeli t-shirt, jeansy i płaskie obuwie patrzy z pod byka i jakimś krzywym okiem. Dlatego każde takie komentarze nalezy mieć w 4 literach i sie nie przejmować. To mój wczorajszy
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza- jak zwykle wielkie brawa
Śliczne zestawy, kochana! A Twój uśmiech tylko dodaje im uroku Wielkie brawa również za podejście do życia i nieprzejmowanie się komentarzami innych Ja też uważam, że nie ma co psuć sobie nerwów takimi głupotami.Mags- zestaw super ekstra
|
#1165 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odwiedzam Cie regularnie faktycznie jakbym miala bloga latwiej bym mogla sie poruszac po swiecie blogerek ![]() 169 zl, moj TZ jak zobaczyl cene nie mogl uwierzyc ze tyle dalam za zwykla bluzke, ale jak ja ubralam stwierdzil ze jednak warta ![]() Cytat:
wygladasz swietnie, te buty i zakiet bardzo w moim typie ![]() Niestety nie mieszkam w duzym miescie co widac i slychac. Meczy mnie ten klimat, to jak ludzie kompletnie nie maja fantazji i tolerancji. Ale jakos musze to strawic i juz, musimy Mags ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
bardzo mi milo masz racje co do ludzi
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wklejania, chetnie bym się wklejała, ale nie posiadam aparatu jestem na etapie oszczędzania na niego
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#1167 |
|
... choć nie Westwood
|
Zuza, aż mi się nie chce komentować, bo ciągle musiałoby być: bosko, bosko, bosko
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
Jak już tu napisałam, to poprosze Was o zdanie, na poczatku września wybrałam sie do szkoły w takim czymś, powiedźcie czy aż tak strasznie to wyglada bo wywnioskowałam tak z min ludzi. Wydawało mi się że to tak fajnie wesoło wygląda. A Wy??
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Limonka - dziękuję Ci ślicznie za miłe słowa. Cieszę się, ze żakiet Ci się podoba. Wyłowiłam go na jednej z dostaw w lumpku ![]() Dziś wskoczyłam w klasyczne barwy i tak sobie poszłam na spacerek
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

Ty jestes zadowolona z zalozenia bloga?
kochana gdybyś mogła to rzuć okiem na tę farbę i daj znać na priv 

(wybaczcie znaczek stylio na zdjęciach)

W sensie ta kremowa (biala?) z koronka.