![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
1.I czego się cieszysz ty obok jak tu Kaśka focha ma.
2.Kasia choć się tu legnij koło mnie, raźniej nam będzie. 3.Na elegancko do Katriny 4.Taki uśmiech ją powali i zapomni o co sie gniewała 5.O kurczę chyba jednak dalej się gniewa 6.Choćcie wszyscy może wspólnie przekonamy Katrinę by się nie fochała. 7.Dam go Kasi będzie miała na co patrzeć jak mnie nie będzie. 8.O tam mam łóżko muszę się tylko ich pozbyc i zostaniemy sami 9.Katrina kaman tu do mnie 10.O rany jak ja mam znaleźć Katrinę w tym tłumie Załącznik 2558262 Załącznik 2558263 Załącznik 2558264 Załącznik 2558265 Załącznik 2558266 Załącznik 2558267 Załącznik 2558268 Załącznik 2558269 Załącznik 2558270 Załącznik 2558271
![]() |
#572 |
Rozeznanie
|
jeszce tylko jutro wolne .a niedziele niestety jak zwykle opieka nad dziecmi czasem brak na nich sil a od 8;00 do 19 z nimi jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak tu się gniewać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#574 |
Rozeznanie
|
ogolnie dowiedzialam sie ze dykertor mojej szkoly jest fajnem majka i byl na koncercie chyba w bukareszcie jesli nie przekrecilam nazwy ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14549885]Czeeeeeść.... Tęskniłyście...? ![]() Okazało się kurna, że w tym mieszkaniu w Poznaniu jednak nie ma internetu ![]() ![]() Nawet 25 września nie mogłam tu wbić na godzinę 0... ![]() Melduję posłusznie, że bilet na This Is It zdobyty ![]() A wczoraj byłam na imprezie i w jednym klubie leciało "Who is it" a w następnym cała kompilacja Majkiego, nawet fragmenty Rock With You, Wanna Be Startin' Somethin' czy TDCAU ![]() ![]() Podejrzewam, że w życiu nie nadrobię zaległości, dlatego lecę zobaczysz co tu się działo w piątek tydzień temu, i liczę na małe streszczonko ![]() ![]() No, to co tam u Was? ![]() nooo, nareszcie jesteś ![]() ![]() u mnieee ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14550149] okres? ![]() Urządziłam się już, jest cud, miód malina, mieszkanie posprzątane (po poprzednich lokatorach to był chlew a nie mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() miałam to samo napisać ![]() e no to luzik ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- ależ mam pyyyszne naleśniki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No na szczęście, bo mnie grubego brzuszka nie nada a ostatnio coś pomieszałam z tabletkowym harmonogramem, ![]() ![]() Uff. ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
The requested URL /home/genius/public_html/www.geniusmichaeljackson. com was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- mi sie pokazuje znajde wam inne ;d ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/...ku_3179117.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Gracjan czesze
![]()
#580 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Pytanie: Dlaczego Olek to podstawa?
Odpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leże ![]() I już wiem dlaczego starym tak wali na dekiel
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, ktoś tęsknił ?
![]() ![]() Info dla Anisi,Anki,Historjon i Groszka : Koszulki będą u Was w poniedziałek ![]() ![]() ![]() Groszku, jak będziesz, to odezwij się do mnie ![]() ![]()
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz wklejac zdjęcia to wejdz w okno odpowiedzi ZAAWANSOWANE ,a pod oknem jest przycisk: ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI. wchodzisz w to okno i wstawiasz fotki,tylko muszą być w miarę małe tak do 120 kb. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszystko jasne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Rozeznanie
|
kurcze chcialam wam pokazac moje 3 rysunki ale jakos nie moge ich tutaj do dac wrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | ||
Zakorzenienie
|
Teraz z kolei ja leżę.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z radości wycałuję listonosza, jak ją przyniesie (TŻ wraca dopiero we wtorek). ![]() Cytat:
Zaleje go fala naszej nagości Spragnione obejmą go usta Nie ma wała, by nie ustał ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Rozeznanie
|
gdyby ktoras chciala zobaczyc co narysowalam to moze podac emaila zaraz wysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.imageShack.us a potem wstaw jako załącznik Cytat:
![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-10-02 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Wycałuję listonosza...o matko bosko kochano jak to mówi LU
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
ja z siebie nie będę robić inteligenta i przyznam się od razu,żem matoł ale proszę uprzejmie mi wyjaśnic dlaczego do bizuterii?
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ANKA MISZCZU!!!! ![]() ![]() ![]() Sikaaaaaaaaaaaaaam:hahaha : Dobrze, że mam podpaskę ![]()
![]() |
#594 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14550149]
![]() okres? ![]() Urządziłam się już, jest cud, miód malina, mieszkanie posprzątane (po poprzednich lokatorach to był chlew a nie mieszkanie ![]() ![]() ![]() ![]() siemandersko!! ![]() nie, nie okres ![]() ale jeszcze 2 3 dni i przybedzie do mnie te paskudztwo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1254497416 biedactwo ![]() Cytat:
![]() ja tez jutro bede wieczorem z kuzynkami bo tata odprawia se urodziny. a wiecie, ze dalej ze mna nie gada?! ![]() Cytat:
Kocie?! ![]() a cisne do salonu z samego rana... normalnie miałabym ucieche ale babke jest przemasakryczna i pewno juz od 7 bede zbierała zje bki za to że ona nie napisała mi smsa czy mam przyjsc czy nie ![]() dam jej chyba namiary na swojego psychiatre ;| ![]() a właśnie, ze mialam na mysli .... ![]() Nie, nie Majkol. Jego nie kupuje, sam do mnie przychodzi ![]() ja miałam mieć na obiad ale w końcu były placki z jabłkami, racuchy czy jak kto woli ;p wiec ja jadłam marchewke na gesto z ziemniakami ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1254497701 tyle ludu miał na koncertach, ze ja bym na scene nie wyzała a co tu mowic o spiewaniu i tanczeniu : ![]() ah. zapomniałam. On jest Królem ![]() ruszam dupencje i cisne sprzatac moj burdel tzn pokoj a potem pierdykne jakas fryzure mojej treningowej ![]() niedługo będę ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1254497701 jak On tu pociesznie wyszedł ![]()
Edytowane przez bloomeq Czas edycji: 2009-10-02 o 17:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Rozeznanie
|
http://www.iswinoujscie.pl/im/artyku...6_26062009.jpg
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez ivre92 Czas edycji: 2009-10-02 o 17:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Kurde kobity dwa dni niecale a tu nowy watek i 20 stron
![]() w zyciu was nie nadrobie,ale ![]() Mykam przygotowac mezowi pozna i pozywna kolacje ![]()
#597 |
Zakorzenienie
|
zabijcie mnie bo mam dość!!! ;(
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#599 |
Rozeznanie
|
http://yfrog.com/6qhpim2047j
http://yfrog.com/89hpim2049j http://yfrog.com/5uhpim2051j http://yfrog.com/14hpim2053ej mam nadzieje ze sie udalo ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
jo muszę poprawić czcionkę blbliografię drukowanymi literami jakby wcześniej powiedzieć nie mógł... pier***lenie się z takimi gówniakami...
ehhhhhhhhhhh Majkol widzisz i nie grzmisz!!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.