|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() Taa, ja mam różnicę między biodrami a pasem 15 cm Więc o jakiej talii my tu mówimy ![]() Matko, nigdy się tak nie wymierzyłam, jak dziś. Jestem zszokowana swoją niewymiarowością ![]() A tak poza tym, to czuję, że mnie coś rozkłada i dlatego taka wylewna jestem Jutro zapewne będę mieć kaca pozwierzeniowego
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-10-02 o 19:42 |
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
No ba! Co dwie dozorczynie to nie jedna
Już mi ich żal....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszperam dziś trochę i jeśli uda mi się coś znaleźć, to podeślę linka ![]() A zabawa się zaczyna właśnie przy tych upgrade'owanych ![]() Sabbath, to są moje brednie - nie jestem w stanie spojrzeć na siebie obiektwnie i zawsze doszukuję sie problemów ![]() Tak jak pisałam 65 i 92... Agnysko - mam 70 D, nie wiem co powiedzieć ![]() Nie rozkładaj się
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-10-02 o 19:49 |
|
|
|
|
#2944 |
|
BAN stały
|
Witam..
byłam w mieście truskawy, ale jak zwykle na nic czasu nie miałam.. za 2 tygodnie wracam do nazwiska panieńskiego wreszcie no i wyrok już prawomocny ![]() Padam na twarz
|
|
|
|
#2945 |
|
grozi wypollizowaniem
|
agnysko! ale czy Się zmierzyłaś na wydechu i tak że miarka trzeszczy? ,bo z 80a to Ci powinno wyjśc E ale 70, bo ja nie wierzę kobieto że ty masz 90 pod biustem mierzone ściśle
coś pomieszałaś jednym słowemescritoro! czy mogłabyś rozwinąć temat spinek do krawatu plis
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam sobie skorzystać z tego bra-fittera, ale nie mogę znaleźć centymetra. znalazłam tylko taką metalową zwijaną miarkę (wiecie, taką z Obi) i nawet się zmierzyłam, ale chyba nie są to do końca wiarygodne pomiary w każdym razie obwodu 55-60 w stanikach, to sobie mogę szukać chociaż jest we Wrocławiu jeden stanikowy sklep, muszę się tam w końcu wybrać |
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo piękne wymiary
![]() Rozkładaniu się ma zapobiec grzaniec profilaktyczny, właśnie wypity (a przyrządzony przez kochanego męża, który dziś umila mi wieczór). Polly, jak mamę kocham! Po Twoim wpisie zwątpiłam, ale po ponownym mierzeniu uprzejmie donoszę: na wydechu maks udało mi się ścisnąć do 89 z kawałeczkiem, na wydechu 93 mam. Nosz, klata Arnolda. I do tego mam szerokie ramiona. Jak szerokie, to sobie ostatnio w H&M w tym systemie luster obejrzałam. Za to biodra mam takie jakoś wąskie i męskawe To odkrycia robię na starość. Ale naprawdę mam stresa jak mam się sobie tak bliżej przyjrzeć, bo za nic to co widzę mi się nie podoba. Tak mi się marzy kobieca sylwetka i gracja. Nieco gracji sobie wypracowałam, ale sylwetki zmienić się nie da.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:06 |
|
|
|
#2948 |
|
grozi wypollizowaniem
|
55 będzie ci ężko, ale 60 juz nie
http://www.dopasowana.pl/search.php
|
|
#2949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Smacznego życzę. Zupka jest wyjątkowo mało upierdliwa w przygotowaniu, a na obecną pogodę idealna, bo pyszna i rozgrzewa
Cytat:
Cytat:
Co jest o tyle interesujące,że biust posiadam raczej mikry w kierunku przeciętnego. Chyba sobie spod pachy nagarnę, a w resztę miejsca upcham chusteczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2950 |
|
grozi wypollizowaniem
|
agnysko!-prosze mi tu jak na spowiezi powiedziec ile masz pod biustem, bo cos kancisz i ja to wiem na pewno
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- vesenko! czy ty tez masz 90 cm pod biustem-naprawde trudno w to uwierzyć ![]() Aby stanik leżał dobrze, przy dobieraniu prawidłowego rozmiaru należy zmierzyć się pod biustem bardzo ciasno i na wydechu, a otrzymany wynik zaokrąglić w dół i ten pomiar wpisac do kalkulatora- ja np całe życie nosiłam 70 A , a ścisnęsie pod biustem na 60- powinnam nosić 55 ileśtam, ale dla dziewczyn trochę bardziej normalnych niz ja ten kalkulator jest naprawde dobry- i działa
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 20:07 |
|
|
|
#2951 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Widze,że moj drugi ulubiony nałog- stanikowy na tapecie
mierzta sie,mierzta ![]() ja tam nosze 65H/HH,a biust mam taki średni ![]() Polly-Cleo mnie ciągle kusi,ale ja Freye prawie same mam,bo Panache mają za szerokie fiszbiny.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:07 |
|
|
|
#2952 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na wydechu- i bardzo ścisnąć i zaokrąglić w dół- i nie gadać głupot
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przy wydechu 77 pod - czyli 75
. A w biuście 91.Tulipanko - zdaje się, że kiedyś na www.swiatbielizny.pl jakieś kupowałam, może tam coś znajdziesz
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-10-02 o 20:12 |
|
|
|
#2954 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja mam inny problem powiem Ci, coś mi sie porobiło ostatnio i nawet w obwodzie 70 bolą mnie żebra , nie wiem dlaczego, ale jednak nie mogę nosić dobrze dobranego stanika i dalej sobie nosze zwykłe 70 A![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
a przy wyyydechu? ![]() wy dechu wróże Ci roamiar 65 G
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 20:13 |
||
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Już poprawiłam wyżej
|
|
|
|
#2956 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2957 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha! czyli miałam rację
|
|
|
#2958 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
65G? A ja o F marzyłam...
![]() Dzięki, jutro idę po G ![]() To ja już niewiem... G czy DD... Dziewczyny, zdecydować się
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, ale czemu mi nie wierzysz, że mam na wydechu 90 cm?
Jeszcze wyznam, że w biuście mam 103. Jak co innego Ci wyjdzie z tego kalkulatora, to ja juz nie wiem. No, chyba, że do kalkulatora wpisuję już zaniżony wynik pod biustem To wtedy wychodzi mi 75 H, co jest identycznym kosmicznym kosmosem Ja generalnie noszę 80 lub 75 w obwodzie (bo 80 A to niewiele firm ma), ale i tak stanik mnie męczy. Czuję wielką ulgę jak go zdejmuję i mam bardzo mocno odciśnięte wszelkie zgrubienia materiału, o fiszbinach w przedniej części między piersiami nie wspominając. Chyba, że to też świadczy o jakimś błędzie w doborze.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:26 |
|
|
|
#2961 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja zrozumiałam ze 75 pod biustem
..niewaz ne- itak nosisz zły stanik
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co ja niby mam tam sobie wsadzić? Półdupki? ![]() Rację masz, byłam pewna,że napisałam na wydechu
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a wynik 75 H jest bardzo bardzo prawdopodobny
|
|
|
#2964 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
poza tym na początek lepiej tak mocno nie zaniżac,bo to spory szok jak sie założy dobrze dopasowany stanik.
|
|
|
|
#2965 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własne cy...masz wsadzić i uwierz mi ze nie będą mieć lużno, a swoją drogą miska K to juz jest wyczyn ![]() bo to działa tak ze stanik 60 dd, prawie nie rózni sie od 70 A, tylko w tym pierwszym cycki wyglądają dobrze a w drugim żle
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 20:25 |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Morał z tego wszystkiego, drogie Panie, jest taki - chodzić bez staników
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedałam go w cięzkich czasach. Wszystko w modzie wraca.
|
|
#2968 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
poza tym ten kalkulator podaje brytyjską rozmiarówkę i nie da sie jej łatwo przełozyć na polską (a moze sie da tylko ja nie wiem jak)
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
bo ja wpisałam 75 i 91 i wyjszło 65G, ale jesli ma być 77 to wychodzi tak jak podałaś
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
OK, w takim razie dziękuję ekspertkom za 70DD
|
|
|
|
#2970 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
mnie wylicza idealnie to co nosze jest ok,jak na poczatku 2008 r zaczynałam "stanikowe czary-mary" to nosiłam rozmiar 34GG/75GG wtedy miałam 84/106,teraz 70/100cm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Więc o jakiej talii my tu mówimy 

coś pomieszałaś jednym słowem

..niewaz ne- itak nosisz zły stanik