Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-02, 11:11   #4621
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
niecale 10zl o takie http://www.scholl.com.pl/index.php/s...2180,171,2,13/

Samoa pisala, ze jej kolezanka uzywa jakiegos sztyftu Compeed

ja poki co mam wszystko zalatwione aczkolwiek kamerzyste to chyba ponad pol roku zalatwialam, bo tak bardzo mi sie chcialo

oferty firsta beda dopiero w grudniu (w listopadzie moze sie cos juz pojawic, ale najwiecej ofert powinno byc w grudniu/styczniu). tez sie przyczaimy a gdzie planujecie jechac?[/COLOR]

dzieki za info o tym sztyfcie i first minute, my chcieliśmy na Wyspy Kanaryjskie, albo Gran Canaria albo Lanzarote ewentualnie Teneryfa lub Fuerteventura. Ja zastanawiam sie też nad Hiszpanią, bo jest wg mnie cudowna, ale TŻ chce wyspy. Najlepsze firsty to pewnie będę na wrzesień- październik wtedy wszystkie oferty są dużo tańsze niż w sezonie, a my mamy ślub 17 lipca i TZ chce jechać od razu po ślubie, bo nie da Mu szef wolnego, ja mogłabym pojechać we wrześniu, no ale trzeba pójść na kompromis

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:21   #4622
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dzieki za info o tym sztyfcie i first minute, my chcieliśmy na Wyspy Kanaryjskie, albo Gran Canaria albo Lanzarote ewentualnie Teneryfa lub Fuerteventura. Ja zastanawiam sie też nad Hiszpanią, bo jest wg mnie cudowna, ale TŻ chce wyspy. Najlepsze firsty to pewnie będę na wrzesień- październik wtedy wszystkie oferty są dużo tańsze niż w sezonie, a my mamy ślub 17 lipca i TZ chce jechać od razu po ślubie, bo nie da Mu szef wolnego, ja mogłabym pojechać we wrześniu, no ale trzeba pójść na kompromis
czy ja wiem czy sa tak duzo tansze pewno troszke tansze sa, ale na first to chyba nie jest to jakas spora roznica cenowa. my chcemy jechac jakos 7-8 sierpnia - tak zeby to byla rzeczywiscie podroz poslubna (slub 31 lipca)
ja jak tak ogladam zdjecia ludzi, ktorzy wrocili z Wysp Kanaryjskich to cos tak nie bardzo mi przypadly do gustu jesli musi byc wyspa to chyba wolalabym Malte ewentualnie jakies Santorini za to kolezanka niedawno wrocila z Hiszpanii z Andaluzji i byla zachwycona. ogladalam zdjecia i moim zdaniem slicznie tam jest gory Sierra Nevada, wybrzeze Costa Del Sol i Gibraltar super
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:30   #4623
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
czy ja wiem czy sa tak duzo tansze pewno troszke tansze sa, ale na first to chyba nie jest to jakas spora roznica cenowa. my chcemy jechac jakos 7-8 sierpnia - tak zeby to byla rzeczywiscie podroz poslubna (slub 31 lipca)
ja jak tak ogladam zdjecia ludzi, ktorzy wrocili z Wysp Kanaryjskich to cos tak nie bardzo mi przypadly do gustu jesli musi byc wyspa to chyba wolalabym Malte ewentualnie jakies Santorini za to kolezanka niedawno wrocila z Hiszpanii z Andaluzji i byla zachwycona. ogladalam zdjecia i moim zdaniem slicznie tam jest gory Sierra Nevada, wybrzeze Costa Del Sol i Gibraltar super

no TZ chce tez taką podróż poślubną, wesele 17.07 wylot w podróż 19,20.07 Ja mam to porównanie że byłam i na Gran Canarii i w Hiszpani, więc z chęcią wybrałabym się ponownie w oba miejsca Nie wiem jak inne wyspy, ale Gran Canaria jest cudowna, Teneryfa podobno jest tańsza i nie tak urokliwa jak Gran Canaria, lanzarote jest chyba jedną z droższych wysp ale też piękną. A co do Hiszpani to marzę o Lloret del Mar na Costa Brava, chociaż na Costa Brava byłam już w Blanes, więc może właśnie do Andaluzji, Walencji, Kataloni, piękny jest region Costa Blanca czy Costa Dorada. Nie wiem na co się ostatecznie zdecydujemy

A WY planujecie do Egiptu?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-02, 11:42   #4624
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej!
Ja tak trochę poza tematem podróży poślubnych chciałam zapytać jak po polsku nazywa się krój sukni nazywany "sheath", bo w słowniku nie znalazłam przydatnego tłumaczenia?

Tu są suknie o takim kroju: http://www.kleinfeldbridal.com/index.cfm?pid=51&page=2
(ze stronki tego sklepu z Say yes to the dress)

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-10-02 o 11:43
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:42   #4625
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za opinie o sukni

Właśnie się obudziłam (wykończyło mnie to mierzenie wczoraj) i jestem spokojna o suknię.
Teraz muszę się martwić o buty, bo muszę je mieć na jedyną przymiarkę

Chilanes co do welonu to nie kupuję, bo nie widzę siebie w nim
Raczej jakieś pasujące do sukni spinki lub kwiat we włosach.
A włosy całe upięte.

A jeszcze z sukiniami był problem, bo ja nawet nie chciałam mierzyć białych, tylko ecru, krem itd. więc wybór był okrojony.
Ten kolor ivory trudno opisać, ale to jakby taki delikatny krem. Ciepły odcień, a przy mojej mega jasnej karnacji wyglądał fajnie

Decyzję musiałam podjąć szybko, bo to suknia salonowa, z wyprzedaży.
Co prawda będzie miała sporo przeróbek, bo chcę żeby była z tyłu cała sznurowana (bez zamka), więc całość wyniesie max. 1400zł, ale to chyba do przyjęcia.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 11:48   #4626
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki Asiulek mam nadzieję Skarbie jak Ty miałaś ciągle gorączkę i byłaś osłabiona to nie wiem czy przez weekend wrócisz do sił, tego Ci oczywiście życze, ale patrząc po sobie, ja dopiero po 1,5tyg zaczęłam czuć się lepiej, bez zawrotów głowy i męczenia się byle czym. Kuruj się szybciutko
No właśnie tego się obawiam, że szybko mi nie przejdzie okropnie jestem osłabiona Chciałam w poniedziałek wrócić do pracy, jestem na stażu ale nie chciałam opuszczać zbyt wielu dni. No ale, zdrowie mimo wszystko najważniejsze. Dziękuję za wsparcie
Stary 2009-10-02, 11:49   #4627
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A WY planujecie do Egiptu?
do Marsa Alam

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Raczej jakieś pasujące do sukni spinki lub kwiat we włosach.
A włosy całe upięte.
ja tez chce wlosy cale upiete i wlasnie kwiat
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:00   #4628
certina4
Wtajemniczenie

Toska super cena za suknię ja tez jakoś nie wyobrażam sobie siebie w białej sukni, ale zobaczę jak już zacznę chodzić coś przymierzać co mi pasuje

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-02, 12:31   #4629
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Toska super cena za suknię ja tez jakoś nie wyobrażam sobie siebie w białej sukni, ale zobaczę jak już zacznę chodzić coś przymierzać co mi pasuje
Cena dobra, popieram
Poprzymierzaj, ja bylam pewna ze pasuje mi śniezno-biala a okazalo sie ze niekoniecznie i wybralam wanilie
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 12:53   #4630
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Cena dobra, popieram
Poprzymierzaj, ja bylam pewna ze pasuje mi śniezno-biala a okazalo sie ze niekoniecznie i wybralam wanilie
Ja chciałabym białą, ale właśnie nie jestem pewna czy będzie mi pasować, bo raczej blada jestem
Stary 2009-10-02, 13:36   #4631
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja chciałabym białą, ale właśnie nie jestem pewna czy będzie mi pasować, bo raczej blada jestem
Ja mierzyłam i w białej czułam sie najlepiej. Taka jaśniutko kremowa nie pasowala, a ecru za ciemna
Stary 2009-10-02, 14:07   #4632
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam i w białej czułam sie najlepiej. Taka jaśniutko kremowa nie pasowala, a ecru za ciemna
Też na to liczę że ecru będzie za ciemna, a biała najlepiej przypasuje Ja nie lubię kremowych czy beżowych, cielistych ubrań, w tych kolorach wyglądam jak trup hihi
Stary 2009-10-02, 15:22   #4633
Aaś
Zakorzenienie

A ja tylko pozdrawiam katarowo i kaszlowo z łóżka...

Już mam dosyć tego chorubska...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:26   #4634
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Łączę się w bólu Od środy leżę, jem antybiotyk i nie jest mi lepiej. Wygląda na to, że w poniedziałek zamiast do pracy pójdę znowu do lekarza
Stary 2009-10-02, 15:41   #4635
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

ale jestem zmordowana i dzisiejsze zajęcia były masakryczne..
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a w ogóle to chcę sobie kupić w aptece jakieś witaminki czy tabletki żeby być piękna wszędzie! włosy, buzia, skóra, paznokcie.. polećcie coś.. jakieś takie Skrzypowity, Belissy to znam ale może znacie coś o czym ja nie znam a warto by było to poznać??
ja piję pokrzywę i bardzo pomogła mi jesli chodzi o cerę i włosy. co do tabletek to słyszałam że bellisa jest dobra

Cytat:
Napisane przez tesiaczek123 Pokaż wiadomość
Dziewczymy ja tez biorę ślub 5 czerwca 2010r i nie bardzo wiem jaka suknie kupić!!! Przyznaję,że jestem bardzo wybredna i chyba trudno będzie mi się zdecydować na ta właściwą!!! Jeśli macie jakies stronki to proszę o podanie kilka!!! Będę bardzo wdzięczna

witaj

toskaKrk suknia jest fajna
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 15:53   #4636
metkaa
Zakorzenienie

czeeeeeesc

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Noszę obecnie ok.40-42, ale w biodrach mam ok.107cm, a jako że szukałam sukni z wyprzedaży, a salonowe modele to w 99% rozmiar 38, to...

No, ale ta suknia - Cosmobella 118 - była nieco większa i ładnie leżała.
Suknia o kroju A z takiej mięsistej satyny. Takiej tylko lekko błyszczącej. W pięknym kolorze ivory.

Dekolt jest ozdobiony naszywanymi bardzo drobnymi koralikami i perełkami. I jest to jedyne zdobienie sukni.

Na zdjęciu katalogowym nic nie widać dlatego ja nawet nie zwróciłam uwagi na tą suknię dopóki jej na żywo nie zobaczyłam.

Problem jest taki, że nie jestem pewna czy podjęłam dobrą decyzję? Czy ta suknia jest w ogóle ładna?
Pocieszcie mnie...
powiem tak jak mowia dziewczyny, to tobie ma sie podobac, ty masz sie w niej dobrze czuc, wg mnie suknia nie jest powalajaca ale tez nie jest brzydka, kazdy ma inny gust
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:38   #4637
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Czy tylko mi czy i Wam nie chce się nic załatwiać w związku ze ślubem?. NIe wiem co to się dzieje, nic mi się nie chce, mam obrzydzenie do książek, w ogóle do druku, po tej nauce coś mi się w głowę chyba zrobiło. Najchętniej to bym sobie spała do 11, i siedziała w necie, ewentualnie jeszcze oglądała seriale
Ja cały czas nie miałam na takie rzeczy czasu i żyłam myślą, że jak już nadejdzie październik i będę miała czas, to się za wszystko pożądnie wezmę i pozałatwiam co trzeba. No ale jak już mam teraz czas, to ciężko mi się zabrać za to przeglądanie wszystkich stron fotografów, chyba mnie przeraża fakt, że mam 3 aktówki ulotek z targów ślubnych. Takie przeglądanie zdjęć to przyjemność, ale strasznie tego dużo. No ale TŻ na weekend wyjeżdża do babci, więc może się jakoś zmobilizuję. Zaraz zrobię kawkę i będę siedzieć do wieczora przed komputerem.

Kupiłam chrześniakowi jesienno-wiosenną kurtkę Już w zasadzie miałam dla niego większość prezentu, a dzisiaj chciałam tylko dokupić parę rzeczy (kredki, farbki, pędzelki), ale tak mi się ta kurtka spodobała, że kupiłam. No coż... podzielę te rzeczy co kupiłam wcześniej i część dostanie na gwiazdkę, żebym już przed świetami nie chodziła po sklepach, bo mi się tak te wszystkie dziecięce rzeczy podobają, że mogłabym kupować i kupować.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-02 o 16:40
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 16:51   #4638
metkaa
Zakorzenienie

dzieki temu ze wkleilyscie linki ze sukniami znalazłam 2 bardzo podobne do tych ktore mierzyłam

http://www.margarett.pl/images/kolek...ale/foto14.jpg
ta bardzo ładnie lezała tyle ze koronkowe ramiaczka bardzo "gryza"

http://www.margarett.pl/images/kolek...ale/foto15.jpg
a ta jest moim nr jeden
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 17:11   #4639
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja cały czas nie miałam na takie rzeczy czasu i żyłam myślą, że jak już nadejdzie październik i będę miała czas, to się za wszystko pożądnie wezmę i pozałatwiam co trzeba. No ale jak już mam teraz czas, to ciężko mi się zabrać za to przeglądanie wszystkich stron fotografów, chyba mnie przeraża fakt, że mam 3 aktówki ulotek z targów ślubnych. Takie przeglądanie zdjęć to przyjemność, ale strasznie tego dużo. No ale TŻ na weekend wyjeżdża do babci, więc może się jakoś zmobilizuję. Zaraz zrobię kawkę i będę siedzieć do wieczora przed komputerem.

Kupiłam chrześniakowi jesienno-wiosenną kurtkę Już w zasadzie miałam dla niego większość prezentu, a dzisiaj chciałam tylko dokupić parę rzeczy (kredki, farbki, pędzelki), ale tak mi się ta kurtka spodobała, że kupiłam. No coż... podzielę te rzeczy co kupiłam wcześniej i część dostanie na gwiazdkę, żebym już przed świetami nie chodziła po sklepach, bo mi się tak te wszystkie dziecięce rzeczy podobają, że mogłabym kupować i kupować.
Też uwielbiam patrzeć na ciuszki dla takich maluchów
Ale chrześniaka nie mam, więc nie mam komu kupować tych śliczności których tutaj jest delikatnie mówiąc 'bardzoooo dużoooo'..

Cytat:
Cześć kochane
Straszne choróbsko mnie dopadło Od środy leżę jak mytka W końcu mi gorączka spadła, przez ostatnie 2 dni miałam tak wysoką że tylko spałam. Obawiam się czy do poniedziałku na tyle mi się poprawi aby wrócić do pracy...
Tylko troszkę podczytałam o czym pisałyście, bo wiadomo że produkujecie te posty jak szalone
certina jestem pewna, że wybierzesz suknię i będziesz cudnie wyglądać!
Współczuję
Ja w tamtym miesiącu miałam jakieś takie cholerstwo
A od wczoraj gardełko mnie boli, ale herbatka i syrop cosik działają
Mam nadzieję że to cholerstwo się nie rozprzestrzeni!
Pijesz Fervex lub podobne 'coś'?
O i czosnek jedz

Właśnie zabieram się za obiadokolację, nie miałam nic pichcić bo od paru dni mam lenia do gotowania..ale wyczaiłam rybę ze szparagami i jakimś serem, więc wsadziłam do piekarnika i z ciekawością czekam

o i @ przylazła dzisiaj

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 17:26   #4640
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mam 65D

Cytat:
a tak przy okazji to może zapytam was: można się opalać biorąc pigułki anty?? bo jak tak czytam czasem to niby to może powodowac jakieś przebarwienia.. a ja przed słubem chcę ze 2 razy pójść do solarium
pigułki sa fotouczulające, podobnie jak bodajże witamina A, jak masz skłonności do przebariwen to mogą Ci sie zrobić. Mi sie nie robią.

Cytat:
Dziewczyny a jak to jest z mierzeniem? Biore suknie do przymierzalni, rozbieram i się i ubieram sama i panie mnie zapinają? Czy muszę się rozebrać do bielizny i Panie mnie ubierają?
ja musialam sie rozebrac do bielizny, pani przytrzymywała suknię ja w nią wchodziłam(nie zkaldałam żadnej od góry) i pani ją zapinała a że większośc była duża to mi przytrzymywala z tyłu, bo ze mnie spadały.

Cytat:
a w ogóle to chcę sobie kupić w aptece jakieś witaminki czy tabletki żeby być piękna wszędzie! włosy, buzia, skóra, paznokcie.. polećcie coś.. jakieś takie Skrzypowity, Belissy to znam ale może znacie coś o czym ja nie znam a warto by było to poznać??
ja biore Belissę teraz, fajna jest moim zdaniem, już 3 albo 4 opakowanie zaczęłamBralam rózne witaminki tego typu i Belissa wg mnie najlepszaI teraz pije herbatkę ze skrzypu i pokrzywy

Nie dałam rady wszystkiego nadrobić Zaraz sobie zrobie maseczkę, bo wczoraj byłam z tz na kosmetycznych zakupach i będę sie cały weekend pięknić
Stary 2009-10-02, 17:42   #4641
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Cześć kochane
Straszne choróbsko mnie dopadło Od środy leżę jak mytka W końcu mi gorączka spadła, przez ostatnie 2 dni miałam tak wysoką że tylko spałam. Obawiam się czy do poniedziałku na tyle mi się poprawi aby wrócić do pracy...
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Biedaki Dużo zdrówka i ciepełka życzę
Cytat:
Kurde dziewczyny, idę dzisiaj z TŻ na zakupy dla naszych chrześniaków, bo mają urodziny w tym miesiącu, a potem wracam i aż do wieczora przeglądam fotografów!!! Tak postanowiłam. Wczoraj koleżanka z pracy mi mówiła, że jej przyjaciółka ma ślub w październiku 2010 i że szuka foto już od dwóch tygodni, bo wszystko pozajmowane czekałam aż będę miała czas na to szukanie i się kurde doczekałam. Październik jest przecież dużo mniej oblegany niż czerwiec, więc ciekawe czy kogoś znajdę, tzn. kogoś fajnego.
A wczoraj druga koleżanka z pracy pokazywała mi kilka swoich zdjęć. Matko kochana, jakie foto. Jak mi prześle namiary na tą parkę fotografów, to piszę do nich w pierwszej kolejności!
To się spiesz i to szybko! W mieścinie, w której pracuję pewien dobry fotograf ma już część 2011 zajęte
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Też najlepiej czułam się w śnieżnobiałej sukience Przymierzałam też złamaną biel, ale to jakoś nie było to
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 17:45   #4642
lusmarija
Wtajemniczenie

hej

jak to dobrze, że już weekend
mam niecny plan, ponieważ mam musi zbić sobie cholesterol, mam zamiar jej w tym pomóc i być jej katem to może przy okazji będzie mi łatwiej tez trochę zrzucić i zadbać o zdrowie, chociaż moje wyniki są dobre, nie licząc za małego potasu... ciekawe co Nam z tego wyjdzie

Samoa powiedz mi jak robisz tą maskę z nafty itp. bo ja do tej pory robiłam z żółtkiem troszkę wody i ta naftę... a ostatnio kupiłam sobie tez olejek i po prostu dodaje go do szamponu troszkę, ale to mnie mało satysfakcjonuje

Toska suknia o wiele fajniej wygląda na "prawdziwej" PM, skoro dokonałaś zakupu to znaczy, że Ci sie podobała nie ma co przeżywać i rozmyślać teraz a tym bardziej oglądać jeszcze jakiś innych sukni... kupiłaś jest Twoja i ciesz się nią

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 18:55   #4643
madziulka_
Zakorzenienie

O tak Bellissa jest najlepszaTeż ją polecam
Łykam od kilku miesięcy

Samcia Ja właśnie zmyłam błotną maskę efekt: cera jak pupcia niemowlaczka

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:13   #4644
nurazuki
Zadomowienie

Nienadążam za wami

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:32   #4645
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Samoa powiedz mi jak robisz tą maskę z nafty itp. bo ja do tej pory robiłam z żółtkiem troszkę wody i ta naftę... a ostatnio kupiłam sobie tez olejek i po prostu dodaje go do szamponu troszkę, ale to mnie mało satysfakcjonuje
2 łyzki oliwy, łyżka oleju rycynowego(albo 2), żółtko, dwie kapsułki capivitu a+e(przekłuwam i wyciskam), soczek z cytryny(ile poleci), i ile mi sie najele nafty

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
O tak Bellissa jest najlepszaTeż ją polecam
Łykam od kilku miesięcy

Samcia Ja właśnie zmyłam błotną maskę efekt: cera jak pupcia niemowlaczka
ooo błotna a jaka?Myśłałam, że błotne to właśnie na pupę Jakos mi sie to z algami kojarzy i z tym błotem z morza martwego
Stary 2009-10-02, 19:39   #4646
201701300931
Konto usunięte

Eh, zazdroszczę, że Wam się chce bawić w jakieś maseczki i tego typu pierdoły. Ja nie mam tyle samozaparcia, a na moje włosy coś by się przydało
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:47   #4647
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hej

jak to dobrze, że już weekend
mam niecny plan, ponieważ mam musi zbić sobie cholesterol, mam zamiar jej w tym pomóc i być jej katem to może przy okazji będzie mi łatwiej tez trochę zrzucić i zadbać o zdrowie, chociaż moje wyniki są dobre, nie licząc za małego potasu... ciekawe co Nam z tego wyjdzie
TŻ tato też niedawno robił badania i ma za wysoki choresterol, więc cała ich rodzina przechodzi na dietę, żeby mu pomóc

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Eh, zazdroszczę, że Wam się chce bawić w jakieś maseczki i tego typu pierdoły. Ja nie mam tyle samozaparcia, a na moje włosy coś by się przydało
Ja kiedyś coś tam kombinowałam z maseczkami na włosy czy skórę własnej produkcji, ale teraz nie mam na to czasu ani ochoty, więc kupuję sobie gotowe maseczki w tubkach i tylko nakładam i ściągam/zmywam i finito
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 19:53   #4648
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
TŻ tato też niedawno robił badania i ma za wysoki choresterol, więc cała ich rodzina przechodzi na dietę, żeby mu pomóc
No mój TŻ też ma za wysoki, więc my przeszliśmy ponad miesiąc temu na dietę i już mi to bokiem wychodzi
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 20:08   #4649
tesiaczek123
Raczkowanie

Certina to jest już nas dwie wybredne PM Ale głowa do góry...na pewno coś wybierzemy Dzięki za linki

Cytat:

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------
przeglądanie ston nic nie da dopóki nie dowiesz się jakiego fasonu szukać- ja marzyłam o wielkiej bezie i takich sukien szukałam w necie a z salonu wyszłam prawie z rybką więc szukanie sukni w necie nie ma sensu- trzeba iść i mierzyć już sporo panien młodych rozgląda się za sukniami a już prawie 10 panien zakupiło swą wybrankę więc śmiało możesz ruszać na salony bo teraz nasza kolej- kolej panien młodych 2010
Dzięki za odp. tancerka212! Więc nie będę szukać tylko pierwsze pójdę coś przymierzyć

Dzięki Jazzmanka za linki
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Chilanes dzięki za odp. już zdecydowałam,że pójde kilka przymierzyć,aby przynajmniej dowiedzieć się jaki fason mnie interesuję!!! Oczywiście dzięki waszym odp
tesiaczek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-02, 20:42   #4650
nurazuki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Kup te szybkie 1 minutowe nawet bedac pod prysznicem mozesz ich uzyc nawet nie zauwazysz kiedy minie minutka i bedziesz mogła zmyc, swietne sa z goldwella i lisapa to do włosów do twarzy tez sa takie szybkie

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera

Edytowane przez nurazuki
Czas edycji: 2009-10-02 o 20:45
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości