|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2822 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
a ja dziś powysyłałam trochę maili do firm z prośbą o próbki
A co! Na razie Ziaja odpisała, że coś tam mi wyślą
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14546026]a ja dziś powysyłałam trochę maili do firm z prośbą o próbki
A co! Na razie Ziaja odpisała, że coś tam mi wyślą [/QUOTE]I co w takich mailach piszesz?? Tak po prostu prosisz o próbki czy jakoś to uzasadniasz?? ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Dziewczyny!!!! Gratuluje wam wszystkim zużyć. Jestem z was dumna. Ja właśnie dziś wróciłam do Polski z Hiszpanii. Jestem przeraźliwie zmęczona, bo na 48 godzin podróży spałam może ze 4 ale czekam na ważny telefon więc na razie się nie położę. Jak tylko weszłam do swojego pokoju to się przeraziłam ilością kosmetyków, które mam w zapasie. O niektórych w ogóle zapomniałam, więc tym bardziej szok był większy. Muszę to zaraz wszystko obfocić i wystawić i co tu dużo mówic... będę czekać na baty!!! Trochę się zmartwiłam tym, że na truskawce nie ma juz Euphorii Blossom w promocyjnej cenie, chciałam kupić mamie... poczekam, może niedługo będzie. Idę robić zdjęcia moich nieszczęsnych zapasów, jak skończę to wrzucę je na nasz wątek.
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
Czekam na te fotki z niecierpliwością!
A w mailach piszę, że chciałabym wypróbować nowe kosmetyki i znaleźć wśród nich coś odpowiedniego dla siebie
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14546856]
A w mailach piszę, że chciałabym wypróbować nowe kosmetyki i znaleźć wśród nich coś odpowiedniego dla siebie [/QUOTE]a na którego meila pisałaś ? podasz?Orlica dbaj o palucha mam nadzieje ze szybko odrośnie i juz nie będzie Ci sprawiał przykrości ![]() KonikGarbusek czekamy na fotki ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ale idziecie w tym miesiącu ![]() Sprzedałam zestaw kosmetyków i puder Bourjois wiec jestem na plusie z zakupami Dziś miałam cieżki dzień, dostałam @ z silnymi bólami, przeziębienie dopadło, samych niemiłych ludzi miałam od rana, jedna baba nawet mnie skrzyczała i jeszcze się dowiedziałam że 3 tygodnie temu zmarła moja koleżanka z poprzedniej pracy ;( w listopadzie 2008 dowiedziała sie ze ma białaczkę, była już poprawa, jednak choroba przeważyła, osierociła małego synka, taka fajna młoda dziewczyna była...Idę odreagować do babci na naleśniki ze serem i rodzynkami a potem do TŻta wtulić się w kołderkę ![]() BTW muszę Wam się pochwalić moim odkryciem. Od czerwca robie tak jak pisałam peeling z kawy na oliwce i parę dni temu zauważyłam wspaniały efekt jaki mi dal - uboczny o wiele spłyciła mi sie blizna po wyrostku - o jakieś 1-1,5 mm, nawet TŻ zauważył. Nie jest już taką wypukłą gąsienicą, tylko ładna płaską blizną, a stosowałam tylko peeling i taka różnica normalnie bosko a chciałam z nia chodzic na lasery a tu taki efekt za grosze
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-03 o 08:44 |
|
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, ze dopiero teraz znalazlam ten watek, bo od jakiegos czasu sama borykam sie z odwykiem.
Kupowanie kosmetykow jest dla mnie przyjemnoscia, potem wyprobowywanie..ciagle szukam tez czegos nowego, nie wiem po co, bo mam pare sprawdzonych kosmetykow, a na nowosciach latwo sie przejechac. Odwyk trwa u mnie od jakis dwoch miesiecy, jak podjelismy z mezem decyzje o oszczedniejszym zyciu - zbieramy na mieszkanie Idzie mi calkiem niezle - kupilam tylko pare niepotrzebnych rzeczy..i pare potrzebnych, ale wtedy do szaleje bez wyrzutow sumienia
|
#2827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też czekam z niecierpliwością na fotki |
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oto moje nadprogramowe, nietkniete zapasy kosmetykow.
|
#2829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
jak na moje oko wcale nie jest tak źle, tylko za dużo antyperspirantów i 3 peelingi do twarzy |
||
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14546026]a ja dziś powysyłałam trochę maili do firm z prośbą o próbki
A co! Na razie Ziaja odpisała, że coś tam mi wyślą [/QUOTE]ja też się tym zajmuje .na razie dostałam z : -daxa -ziaji -vichy -bioderma -bielenda -mincer pharma i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam ... to było jakieś 3 miesiące temu.w tamtym tygodniu napisałam znów i dostałam tego mincera właśnie---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
ja tez mam taka brzydką gąsienice po wyrostku
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Na foto 1 - kremy do depilacji i krem po depilacji
foto 2 - dezodoranty foto 3 - balsamy foto 4 - odżywki do włosów foto 5 - wody toaletowe foto6 - zele pod prysznic foto 7 - szampony foto 8 -peelingi do twarzy, krem i mleczka do demakijazu foto 9 - toniki, żel, maseczki foto 10 - kremy do rak foto 11 - kremy do biustu foto 12 - kremy i peelingi do stóp foto 13 - kremy do opalania, pasty do zebow, pominieta wczesniej woda toaletowa, spray i lakier do wlosow foto 14 - oliwka do masazu, plyny do hig intymnej foto 15 - zapasy kolorowki
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie moje zapasy sa duze a to dlatego ze mam dodatkowo duzo pootwieranych rzeczy, które sa w uzyciu a których jeszcze nie obfocilam. Na razie zrobilam zdjecia nietknietych rzeczy.
|
#2833 |
|
Wtajemniczenie
|
oj sorki ja myślałam ze to wszystko co masz a tu dodatkowe zdjęcia i jeszcze pootwieranych nie dałaś a już się udzieliłam niepotrzebnie
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Ogromne zbiorowe gratulacje dla Was wszystkich za wrześniowe zmagania!
Najbardziej jestem dumna z siebie (ach, ta wrodzona księżniczkowa skromność ) i z Ciebie Shpilciu , bo nic nie kupiłaś, a zużycia masz imponujące!Ja mam beznadziejny tydzień, wczoraj i przedwczoraj przeryczałam Opowiem Wam co się działo jak już wrócę do Torunia, czyli w poniedziałek albo wtorek. Teraz jestem w domku i nie bardzo mam czas się wyżalać.Garbusku, piękny zbiór! ![]() ![]() Orlico, współczuję tego zabiegu Z październikowych sukcesów kończy mi się żel do mycia Himalaya Herbals, zostało mi jeszcze gdzieś na dwa dni. Z pozostałymi zużyciami będzie marnie, bo wszystko pokończyło się we wrześniu Zabiorę się za próbki i maseczki w saszetkach, co by nabić większy licznik Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-10-02 o 15:55 |
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Poszedl zel do mycia twarzy Nivea!
|
|
#2836 |
|
Wtajemniczenie
|
Która to chciała żel aloesowy Palomy ode mnie? Mogę oddać, ale nie chce mi się na przesyłkę kasy wydawać, więc raczej osobiście
No chyba, że jakaś wymianka ![]() Edit: Henieczka
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-10-02 o 17:09 |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis kupiłam:
- szampon timotei 7 zl -żel na cellulit ziaja pomarańczowa 11zl -oliwka rebuild ziaja 16zl oliwka nie byla potrzebna jakos strasznie,ale kupilam jakoś tak po dluzszym namysle.przyda mi sie na pewno do peelingu jak sie skonczy lirene.w tym miesiacu musze jeszcze kupic tylko balsam do ciała ale dalej nie wiem jaki. strasznie mi sie spodobal taki jeden blyszczyk,czerwony ze złotymi drobinkami...
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Koniku pokaz nam swoje zbiory a my pomozemy ci je zuzyc!
o widze ze juz wstawilas,faktycznie sporo i kolorowo masz ![]() i ile dezodorantow! bedzie bedzie zuzywania! kremikow do stop tez sporo! zuzyj najpierw te otwarte kosmetyki bo inaczej ci sie przeterminuja! henieczka witaj u nas! |
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
orlico czy ty miałaś masełko farmony z rambutanem?to ono farbuje skóre na różowo??gdzieś mi sie to obiło o uszy.chciałam sobie dziś kupić ale sobie o tym przypomnialam i sie wstrzymałam z zakupem...
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze na sample mineralow? Ja melduej ze rudna po sklepach zakonczyla sie zerowymi zakupami
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis kupiłam :
-chusteczke samoopalająca Autohelios -płyn do wcierania do skóry głowy na wzmocnienie farmony
|
#2842 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje pierwszych październikowych zużyć, a Tobie magdoleno silnej woli
![]() W ciągu dnia udało mi się nie myśleć o kulaskach Zobaczymy, jak to będzie w weekend... Mam w perspektywie imieniny mamy, więc będą porządki, potem goście i jakoś to pewnie zleci ![]() Witam Cię henieczko
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym chciala tak w pazdzierniku nic nie kupic... Dzisiaj z wymiany mi przybylo perfumy oriflame (niestety w ogole nie moj zapach) i pedzel skosny everydayminerals-fantastyczny!
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się uprzesz to nie kupisz.
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Oparłam się nowej limitowance Essence
![]() Spodobał mi sie lakier Chocolate Shake, ale bardzo podobny już mam - z limitowanki Summer of Love, więc odłożyłam. Cienie wydawały sie fajne, ale po wypróbowaniu okazały sie słabo napigmentowane i bardzo delikatne. Pomaziałam się brązerem - początkowo niezbyt mi się spodobał, ale w domu zerkałam w lustro co jakiś czas i coraz bardziej się przekonywałam do niego. Już chciałam zebrac sie znowu do Natury i go kupić, ale postanowiłam porównac efekt z brązerem Pierre Rene, który mam. Zmyłam więc Essence z jednej strony i nałożyłam Pierre Rene. Problem z głowy Pierre Rene bardziej mi sie podoba - ma mniejsze drobinki (bardziej opalizuje niż się błyszczy jak Essence), jest jasniejszy, chłodniejszy i bardziej naturalnie wygląda na twarzy - jest bardziej brązowy.Jestem z siebie dumna
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci tak, że cudnie pachnie : słodko, ale to taka oryginalna słodkość, pachnie jak herbata dilmah z liczi Faktycznie barwi skórę na różowo, ale na ciele zostaje taka lekka, różowa poświata i wygląda to super (przyanajmniej u mnie , trzeba zmyć mydełkiem tą farbkę.Ze względu na to barwienie kupiłabym z liczi, a nie z kiwi, bo głupio wyglądać zielono jak ufoludek |
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja fajne opakowanie, ale smierdza dla mnie troche jak wymiociny... Cytat:
Świetnie, ze sie oparłas pokusie. Oby tak dalej.
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pierwsze październikowe zużycia
-oliwka Bambino 300ml -kosmetyk 3w1 żel/peeling/maska 150ml
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

podasz?
mam nadzieje ze szybko odrośnie i juz nie będzie Ci sprawiał przykrości 
i jeszcze się dowiedziałam że 3 tygodnie temu zmarła moja koleżanka z poprzedniej pracy ;( w listopadzie 2008 dowiedziała sie ze ma białaczkę, była już poprawa, jednak choroba przeważyła, osierociła małego synka, taka fajna młoda dziewczyna była...

to było jakieś 3 miesiące temu.w tamtym tygodniu napisałam znów i dostałam tego mincera właśnie

Opowiem Wam co się działo jak już wrócę do Torunia, czyli w poniedziałek albo wtorek. Teraz jestem w domku i nie bardzo mam czas się wyżalać.